اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیش بینی عجیب ترین اختراعات -قدرت تخیل

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیش بینی عجیب ترین اختراعات -قدرت تخیل

به نظر من در آینده نه چندان دور تمام وسایل و قطعات (از تراشه ها گرفته تا در نمکدان!! و پیچهای معمولی و خودکار و ...) به تراشه رد یاب مجهز میشن. اینجوری دیگه وقتی که یه پیچ ریز خیلی مهم گم میشه، به کمک اون ردیابی که توش کار گذاشته شده خیلی راحت پیدا میشه.
    کسی که هیچ گاه خطایی مرتکب نشده هرگز کار جدیدی را هم شروع نکرده است.

اینشتاین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
      سلام
      امروز داشتم توی نت میگشتم که به این سایت برخوردم www.tineye.com
      یکی از دوستان توی چند صفحه قبل نوشته بودند که یه روزی یه سایت جستجو گری ایجاد میشه که میشه با دادن یک عکس بهش در مورد اون عکس جستجو کرد
      این سایت هم همچین کاری میکنه و بهش یه عکس میدید دنبال عکس های شبیه به اون توی نت میگرده که میشه با رفتن به صفحه ای که عکس های پیدا شده درش قرار داشتند از مطالب هم بهرهمند شد
      من چند بار امتحانش کردم واقعا کارش درسته
      با تشکر
      اینو که گوگل هم داره. البته یه قسمتیش رو از اسم عکس استفاده میکنه، بقیش از پردازش تصویر.
      ولی کلا اجرایی کردنش خیلی کار میبره که شرکتی مثل گوگل یا اینی که شما گفتین میتونن انجام بدن. حتی برای صوتیش هم هست که بعضی سایتا دارن.

اما یه پیش بینی در زمینه مهندسی پزشکی که انجام میشه ولی باید هر چه سریعتر انجام بشه :
      این کار تا حدودی ابتدایش انجام شده ولی اگه تکمیل بشه واقعا خدمت خیلی بزرگی به جامعه بشریست. طوری که بشه اکثر اعصاب اصلی رو به صورت مصنوعی از سلول های بنیادی ایجاد کرد یا توسط پالس های الکتریکی خارجی عمل اعصاب رو انجام داد و دیگر هیچ وقت انسان فلج ( در هر سطحی ) نداشته باشیم و من که اومدم مهندسی پزشکی خیلی به این موضوع علاقه دارم و اگر تا وقتی برسم به مدارج بالاتر درست نشد که امیدوارم هر چه سریعتر درست بشه، برم دنبال این موضوع یا موضوعات مشابهش که نیاز جامعه به این مورد خیلی زیاد و حیاتیه. البته هر چی هم که ساخته بشه باید خیلی پیشرفت داده بشه تا بتوان اونو در عمل استفاده کرد.
      کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

پیش بینی میکنم،تا 50 سال آینده teleportation رو درستش میکنن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadegh_mp2
          به نظر من در آینده نه چندان دور تمام وسایل و قطعات (از تراشه ها گرفته تا در نمکدان!! و پیچهای معمولی و خودکار و ...) به تراشه رد یاب مجهز میشن. اینجوری دیگه وقتی که یه پیچ ریز خیلی مهم گم میشه، به کمک اون ردیابی که توش کار گذاشته شده خیلی راحت پیدا میشه.
          چقدر خوب اونوقت میشه همه وسایلامونو مثل گوشی موبایل (که وقتی گم میشه به شمارش زنگ میزنیم تا ببینیم صداش از کجامیاد) پیدا کنیم
          http://multiprocessor.mihanblog.com
          ترجمه مقالات تخصصی برق و کامپیوتر

دیدگاه

صبح که بیدار میشی چای اماده است ... تخم مرغ هم نیمرو شده روی میزه .... روبی هم اماده خدمت گذاریه

از روی سنسور های کار گذاشته روی مغزت حس امروزت رو می خونه و اهنگ همخوان با حس اون روزت رو برات پخش می کنه ... رنگ دیوار ها هم همراه حست تغییر می کنه ...

صبحانه رو که خوردی .... فقط لازمه بری بیرون ... ماشینت روشن شده و درش بازه که سوارش بشی ...

از خونه که دور شدی ... سیستم امنیتی خونه به راه می افته ... وسایل خونه ات در حالت Power saving میرن و روبی هم میره میشینه تو شارژرش !

موقع برگشت به خونه .... سیستم توی ماشینت موقعیت جغرافیایت رو به سیستم مرکزی خونه خبر میده و همه وسایل برای پذیرایی از تو اماده میشن ... طبق سوابق ثبت شده از تو توی سیستم روزی که هوا بالاتر از 30 درجه باشه دوش میگیری ... وان شروع می کنه با پر شدن و روبی وسایل رو برات میاره ..

وقتی تو وان میشینی روبی برات تبلت ضد ابت رو میاره و تو اینترنت گشتی میزنی ... بعد یه دوش میری تا روی تخت دراز بکشی ...

دکمه ای کنار تخت رو میزنی که پروژکتور کتابی رو برات روی دیوار سقف میندازه ... کتاب با حرکت چشمات ورق میخوره و ...............................

هر چند بیشترشون هم همین الان قابل دستیابیه ... ولی به نظر من هنوز علم کامپیوتر و الکترونیک زندگی مردم رو متحول نکرده ... هنوز احساس می کنی ریموت تلویزیون نمی فهمه تو کدوم کانال رو میخوای ... هنوز باید حسگر دوربینت رو کالیبره کنی ... به امید روزی که به هوش کامپیوتر اعتقاد پیدا کنیم

دیدگاه

سرعت با سرعت نور ممکن میشود.ماشینهای پرنده شخصی و انتقال چهار راه ها و چراغ راهنماها به آسمون.(باحاله ها نه؟؟؟!!!)
              زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

در آینده هر کسی میتونه برای خودش یه کلاه مثل کلاه کارگاه گجت داشته باشه.
                دیگه چی لازم دارین؟
                1- اگر تصمیم به انجام کاری گرفتی هیچوقت نیمه کاره رهاش نکن.
                2- اگر روزی دیدی هیچ مشکلی سر راهت نیست حتما بدون راه رو اشتباه اومدی.
                انجام کلیه پروژه های الکترونیکی و avr با کمترین هزینه به همراه توضیحات کامل.
                تدریس خصوصی

دیدگاه

دستگاهی اختراع بشه که مترجم عقاید و حرف های انسان ها باشه تا اختلاف نظر و درک نکردن و نفهمیدن حرف طرف مقابل, دیگه وجود نداشته باشه.
                  بخصوص اگه دستگاهی باشه که حرف استادای بد قلق رو به دانشجوهای زبون استاد نفهم توضیح بده
                  http://multiprocessor.mihanblog.com
                  ترجمه مقالات تخصصی برق و کامپیوتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghasedak21
                    دستگاهی اختراع بشه که مترجم عقاید و حرف های انسان ها باشه تا اختلاف نظر و درک نکردن و نفهمیدن حرف طرف مقابل, دیگه وجود نداشته باشه.
                    بخصوص اگه دستگاهی باشه که حرف استادای بد قلق رو به دانشجوهای زبون استاد نفهم توضیح بده
                    سلام
                    تو یاهو یه خبر خوندم که امارات یه سفارش به اپل داده که گوشیهایی رو بسازه تا بتونه حرف زنان و مردانی که همدیگه رو درک نمیکنن توضیح بده.
                    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

به نظر من دنیا برای ساخت هوش به جایی میرسه که دیگه الکترونیک به تنهایی جواب گو نیست و مثلا پردازنده زیستی تولید میشه . یه چیزی شبیه مغز. مثلا پردازشگر کامپیوتر ها یه ماده ی نرم و چسبناک و کثیف که مثلا باید با سرنگ تغذیه اش کنن. :mrgreen:
                      شایدهم ساخته شده :question:
                      بزرگترین لذت انجام کاریست که میگویند نمیتوانی !!!

دیدگاه

واسه سفر بین شهرها و کشور ها دیگه هیچ اتوبوس قطار هواپیمایی نیست. به جای اتوبوس تو ترمینال چندتا در باشه روش نوشته باشه شمال، شیراز، مشهد، آمریکا و... مثلا یه درو باز میکنی سواحل مدیترانه دیده بشه بری توش در عرض یه چشم بهم زدن تله پورت شی اونجا.
                        موبایل هر کی عین لنز تو چشمش کار گذاشته بشه هرچی بخواد ببینه عین یه ابر کامپیوتر عمل کنه.

دیدگاه

من هم هر یک سال یه بار میام یه پست میذارم و میرم. چه خاطرات خوبی با این انجمن مخصوصا بخش "ایده های نو" که قبلا مدیریتش به عهده من گذاشته بودن داشتم ( الان نمیدونم هستم یا نه ) از خط الکترونیک رفتیم کنار، این انجمن هم دیر به دیر سر میزنم.
                          الان هم واسه یه مشکل شبیه سازی پروژه معماری کامپیوتر اومده بودم چشم به اینجا افتاد.

خب من چیزی که همیشه دنبالش بودم و البته داره روش کار میشه اینه که تصویر خواب انسان یا تفکرات انسان رو بتونیم کپچر کنیم.
                          فرض کنید یه خواب میبینید با کیفیت بالا ( در حال حاضر مثل اینکه یه شبحی رو میشه کپچر کرد ) به صورت فیلم ذخیره کنیم. میدونید چه کاربردهایی داره :
                          1- برای کاربردهای پلیسی
                          2- برای پزشکی - نیازی نیست بیمار مشکل یا دردش رو توضیح بده، همین که داره فکر میکنه میتونی پزشک میتونه تشخیص بده -
                          3- صنعت سینما و انیمیشن دگرگون میشه. یه ذهن خلاق میتونه بهترین انیمیشن و فیلم ها رو در کمترین زمان بسازه. خب هر جا اشتباه فکر کرد، از فیلم حذف کنند دوباره تصور کنه و ضبط بشه.
                          4- فرض کنید قدیما یه صحنه بیاد موندنی یا کسی که در حال حاضر نیست رو به خاطر بیارید و بتونید عکسی که قبلا گرفته نشده رو میتونه بدست بیاره و حفظ کنه.

اصلا کاربردهاش ماورای چیزی هست که میشه حدس زد. میشه چنین روزی برسه که چنین چیزی ساخته بشه و منم ببینم! البته نباید همیشه منتظر موند، باید گاهی اوقات خودمون دست بجنبونیم.

موفق باشید
                          کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

دوستان به نظر من درآینده همه چی برای اصلاح سبک زندگی بهینه سازی میشه ، مثلا :
                            نمکدونایی میاد که به هر آدمی از اعضای خانواده اجازه مصرف میزان ثابتی از نمک رو در روز میده ( میتونه آدما رو شناسایی کنه ) :eek:
                            یا لیوانایی اختراع میشه که چایی رو اول تا دمای خاصی خنک می کنه بعد اجازه نوشیدن رو به طرف میده oo:
                            یا میز کامپیوترهایی اختراع میشن که خودشون به طور اتوماتیک برای کاربر تنظیم میشن و تا یه مدت زمان خاصی اجازه استفاده مداوم از کامپیوتر رو میدن ( اگه باشه من اولین مشتریش میشم )
                            همه اینها زمانی اتفاق می افته که آدما پی به مضرات تکنولوژی می برن :mrgreen:
                            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                            [hr]

دیدگاه

به نظرم 50 سال دیگه همه آرزو میکنن 50 سال برگردن عقب تا از شر ابزار ها پیچیده جدید راحت شدن.می دونید چرا؟
                              چون اینقدر علم پیشرفت میکنه که هیچ کس از دست هیچ چیز در امان نخواهد بود.مثلا یه دوربین هایی ساخته بشه که قابلیت تنظیم داشته باشه که پشت یه چیزی مثلا دیوار رو نمایش بده :mrgreen:.یا مثلا دستگاهای شنودی که خیلی ساده دست هر بچه تو خیابون باشه که واضح و راحت حرفها رو شنود کنه و... یا لیزر های ارزون قیمتی که باهاش از فاصله 10 کیلومتری بشه یه درخت رو آتش زد. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                              و از این جور معضلات غیر قابل حل.
                              اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
                              مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
                              مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
                              اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
                              هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

دوست دارم یچی اختراع بشه چند سال دیگه ، که به خانمم بگم بیا بریم خونه ی جد 9 نسل قبلم مهمونی،دیروز زنگ زدن فرداشب شام حاضر هست ،منتظرتونیم.
                                بعدش که از مهمونی برگشتیم،فرداشبش با خانمم بریم خونه ی 9 نهمین نسل بعد از خودمون و اونجا شام بمونیم،و بعدش 9نهمین نسل من زنگ بزنه به 7هفتمین نسل من بگن باباجد و مامان جد امشب شام اینجا بودن،بعدش 7هفتمین نسل من بخاطر گله از ما، زنگ بزنه به 20 نسل قبل من و شکایتم رو پیشش بکنه ،بعدش 20 نسل قبل من به 10 نسل قبل من بگه برو گوش حسین بکش ،و منم مجبوری یه شام برم خونه 7هفتمین نسل خودم.
                                یعنی میشه؟؟

در ضمن الان خانم ندارم :redface: :mrgreen:
                                به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X