اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیش بینی عجیب ترین اختراعات -قدرت تخیل

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیش بینی عجیب ترین اختراعات -قدرت تخیل

bh74 ممنون از مطلبی که گذاشتید.
    باید بگم خیلی از چیزهایی که گفتید، کم کم دنیا داره بهش می رسه و نمی شه اونها رو تخیل نامید و باید گفت نتایج کارهایی که قراره از تحقیقات این سال ها به دست بیاد.
    ولی به نظر من جالب ترین اختراع همون دیدن فیلم خواب هاست. البته این از نظر سرگرمی و جذابیت اون.
    از نظر علمی و عجیب بودن و پیچیده بودن ، به نظر من بعد چهارم و انرژی نقطه صفر می تونه باشه که واقعا نیاز به تحقیقات زیادی داره.
    نظر شما چیه؟
    کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

یه دستگاهی که هرفیلمی بزاری یا بهتره بگم هر فایل صوتی تصویری به صورت خودکار به متن تبدیلش کنه
      ماه خون ماه اشک ماه ماتم شد .
      فرا رسیدن ماه محرم را به عزادارن راستینش تسلیت عرض میکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید امیر محمد حسنی
        یه دستگاهی که هرفیلمی بزاری یا بهتره بگم هر فایل صوتی تصویری به صورت خودکار به متن تبدیلش کنه
        خب الان برو بچه های دانشگاه شریف این کارو کردن. یه نرم افزار ساختن که صدای شخص رو به متن تبدیل می کنه.

من گاهی فکر می کنم اگه پیامبر (ص) در عصر ما بود ازش چه معجزه ای می تونستیم درخواست کنیم ؟ واقعا اگه پیامبر معجزه دیگه ای به غیر از قرآن آورده بود تا امروز بسیار کمرنگ شده بود.چون تقریبا همه چیزهایی که به ذهن من و شما میرسه ساخته شده. اینروزها یک ایده جدید خودش یه معجزه هست. پس قرآن هم که یک ایده نوین برای زندگی کردنه معجزه هست.
        دلا یاران سه قسمند ار بدانی
        زبانی اند و نانی اند و جانی
        به نانی نان بده از در برانش
        محبت کن به یاران زبانی
        و لیکن یار جانی را به دست آر
        به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

احتمالا در آینده دیگر احتیاج به رفتن به مدرسه و درس خواندن وجود نخواهد چون فایل Hex مغز افراد نابغه در روی اینترنت وجود خواهد داشت البته قیمت آن فایل ها احتمالا گران خواهد بود ولی نگران نباشید شما آنرا به صورت رایگان از سایت Rapidshare دانلود فرموده و با پروگرمر های مخصوصی از طریق پورت بینی یا گوش در مغز خود کپی می نمایید. همچنین با این روش یادگیری زبان بیگانه در کسری از ثانیه امکان پذیر خواهد بود (و احتمالا شما استادان زبان را در حال مکیدن سماق خواهید دید).
          در آن هنگام تحصیل در MIT و یا Oxford باعث فخر و مباهات نمی شود. چون دانشگاههایی در مریخ و اورانوس وجود دارند که آنها مایه فخر افراد خواهند شد
          توان هر کس به وسعت همت اوست امام علی (ع)

دیدگاه

احتمالا در آینده دیگر احتیاج به رفتن به مدرسه و درس خواندن وجود نخواهد چون فایل Hex مغز افراد نابغه در روی اینترنت وجود خواهد داشت البته قیمت آن فایل ها احتمالا گران خواهد بود ولی نگران نباشید شما آنرا به صورت رایگان از سایت Rapidshare دانلود فرموده و با پروگرمر های مخصوصی از طریق پورت بینی یا گوش در مغز خود کپی می نمایید. همچنین با این روش یادگیری زبان بیگانه در کسری از ثانیه امکان پذیر خواهد بود (و احتمالا شما استادان زبان را در حال مکیدن سماق خواهید دید).
            در آن هنگام تحصیل در MIT و یا Oxford باعث فخر و مباهات نمی شود. چون دانشگاههایی در مریخ و اورانوس وجود دارند که آنها مایه فخر افراد خواهند شد

حالا هر چی هم فایل Hex باشه، مخ ما که حافظمون بیشتر از 4 کیلوبایت نیست. EEprom که اصلا نداریم. خوشبحال شما. :rolleyes:

دیدگاه

دستگاهی که با فکر انسان کار کنه و یا دستگاهی که فکر انسان رو بخونه و هر کاری که انسان تصور کنه رو انجام بده .مثلا:
              انسا فکر کنه که درو ببنده ودر هم بسته بشه icon_biggrin در وقت هم صرفه جویی میشه agree
              آقای امیر محمد حسنی این پیشنهاد رو داده.چون تو صفحه قبل بود گفتم تا یادآوری کنم. ایده جالبیه و برام آشنا بود. اما باید بگم اگه یه وقت اعصابت خورد باشه و بخوای یکی بزنی زیر گوش دوستت، دیگه نمی تونی جلوشو بگیری و دوستت اون سیلی آهنی رو هیچ وقت از یاد نمی بره. این منو به یاد فیلم مرد عنکبوتی می ندازه که اول برای استفاده مفید اون رو ساخته بود، ولی بعد ... خودتون دیدین چی شد. گفتم چرا برام آشناست!
              ولی ایده جالبیه. من از ایده هایی که خلاقیت زیاد توش باشه ، خیلی خوشم می آد.
              حالا من چی دوست دارم درست بشه :
              من دوست دارم دستگاه یا ماده ای ساخته بشه که مثل فیلم شهر وارونه بود( فکر کنم)، همه راستگو بشن. واقعا می شه :rolleyes:

دیدگاه

باسلام.حضور شمادوستان.ازاینشتین پرسیدند:شما چقدر ازمغزوتفکرخود بهره بردید که اینقدر به شهرت رسیدید.
                جواب داد:فکر نکنم بیشتر از20یا25درصداز ان استفاده کرده باشم.آنقدرکه تخیلم مرا کمک میکرد مغزوتفکرم کمتر کمک
                میکرد.ودرجایی دیگر گفته:
                قانونهای ریاضی تاجایی که مرجعشان واقعیات است قطعی نیستند وتاجایی که قطعی هستند مرجعشان واقعیات نیست.
                تخیل از معرفت مهمتر است.
                حال یک سوال :بنظر شما راز موفقیت اینشتین درچه بود؟
                من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

بنظر شما راز موفقیت اینشتین درچه بود؟
                  به نظر من راز موفقیتش این بود که قوه تخیل از قوه تفکر می تواند در رده بالاتری قرار گیرد.
                  من از مطلبی که ذکر کردید این برداشت رو دارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
                    دستگاهی که با فکر انسان کار کنه و یا دستگاهی که فکر انسان رو بخونه و هر کاری که انسان تصور کنه رو انجام بده .مثلا:
                    انسا فکر کنه که درو ببنده ودر هم بسته بشه icon_biggrin در وقت هم صرفه جویی میشه agree
                    آقای امیر محمد حسنی این پیشنهاد رو داده.چون تو صفحه قبل بود گفتم تا یادآوری کنم. ایده جالبیه و برام آشنا بود. اما باید بگم اگه یه وقت اعصابت خورد باشه و بخوای یکی بزنی زیر گوش دوستت، دیگه نمی تونی جلوشو بگیری و دوستت اون سیلی آهنی رو هیچ وقت از یاد نمی بره. این منو به یاد فیلم مرد عنکبوتی می ندازه که اول برای استفاده مفید اون رو ساخته بود، ولی بعد ... خودتون دیدین چی شد. گفتم چرا برام آشناست!
                    ولی ایده جالبیه. من از ایده هایی که خلاقیت زیاد توش باشه ، خیلی خوشم می آد.
                    حالا من چی دوست دارم درست بشه :
                    من دوست دارم دستگاه یا ماده ای ساخته بشه که مثل فیلم شهر وارونه بود( فکر کنم)، همه راستگو بشن. واقعا می شه:rolleyes
                    من چند هفته پیش تو مجله ی کلیک خوندم دستگاهی ساخته شده که دروغ سنجه :surprised: :eek: هر چند آقا وحید گفته راستگو بشن خوب این هم کمک می کنه راستگو بشن :agree:
                    ماه خون ماه اشک ماه ماتم شد .
                    فرا رسیدن ماه محرم را به عزادارن راستینش تسلیت عرض میکنم.

دیدگاه

من چند هفته پیش تو مجله ی کلیک خوندم دستگاهی ساخته شده که دروغ سنجه icon_surprised icon_eek هر چند آقا وحید گفته راستگو بشن خوب این هم کمک می کنه راستگو بشن agree
                      دروغ سنج که خیلی وقته ساخته شده. حالا شاید هر دفعه با قابلیت های بهتری ارائه بشه.
                      منظورمه ماده ای که ژن دروغگویی یا هورمون دروغ گویی رو از بین ببره، یا حداقل کاهش بده. به نظرم اگه بتونن اون رو پیدا کنن،آ‌ شاید بتونن ضد اون رو هم پیدا کنن. ولی اون کدوم آدمیه که قبول کنه از این استفاده کنه. شاید با این کارش، خودش دست خودش رو رو کنه. واقعا کار خیلی جالبیه. به نظرم باید اجباری بشه. چه عالی میشه. آدم می فهمه کی داره راست می گه و کی دروغ. مثلا یه کارخونه دار مجبور می شه کارش رو درست انجام بده و کیفیت کالاهاش رو ببره بالا تا مجبور نشه آبرو خودش رو ببره. :mrgreen:
                      یعنی میآ‌ شه؟ :rolleyes:
                      به نظرم در محققان دنیا این توانایی وجود داره، ولی هیچ کدوم دوست ندارند چنین چیزی درست کنن. چون شاید بعضی وقتا به ضررشون بشه.

دیدگاه

دروغ سنج که خیلی وقته ساخته شده. حالا شاید هر دفعه با قابلیت های بهتری ارائه بشه.
                        منظورمه ماده ای که ژن دروغگویی یا هورمون دروغ گویی رو از بین ببره، یا حداقل کاهش بده. به نظرم اگه بتونن اون رو پیدا کنن،آ‌ شاید بتونن ضد اون رو هم پیدا کنن. ولی اون کدوم آدمیه که قبول کنه از این استفاده کنه. شاید با این کارش، خودش دست خودش رو رو کنه. واقعا کار خیلی جالبیه. به نظرم باید اجباری بشه. چه عالی میشه. آدم می فهمه کی داره راست می گه و کی دروغ. مثلا یه کارخونه دار مجبور می شه کارش رو درست انجام بده و کیفیت کالاهاش رو ببره بالا تا مجبور نشه آبرو خودش رو ببره. icon_mrgreen
                        یعنی میآ‌ شه؟ icon_rolleyes
                        به نظرم در محققان دنیا این توانایی وجود داره، ولی هیچ کدوم دوست ندارند چنین چیزی درست کنن. چون شاید بعضی وقتا به ضررشون بشه.
                        دروغ و پوشاندن حقیقت یکی از مهمترین دنده های چرخ دنده زندگی مدرن امروزی است و برای اینکه این ایده تحقق کامل پیدا کنه بشریت باید تمام نظام فعالیت های جهانی خودش رو از صفر شروع کنه و این تنها قسمتی از معادله است ، متن شما منو یاد داستان س.گ.ل.ل صادق هدایت انداخت

ایده من :
                        ساخت و ابداع روش هایی برای برابری کیفی زندگی انسان های معلول با انسان های سالم ( خصوصا نابینا ها و آسیب نخاعی ها )
                        توسعه موادی ( دارو) که به واسطه آن انرژی و آّب بدن تامین شود و دیگه هیچ انسانی از گرسنگی و تشنگی رنج نکشه و گسترش این تکنولوژی به تمام دنیا

ابداع کانال ارتباطی برای سیگنال حامل به جز کانال های ارتباطی موجود ( الکترومغناطیسی ، اپتیک ، و..)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                          فیلمبرداری از خوابهامون
                          فرشاد جان مثل اینکه رویات داره به واقعیت تبدیل میشه!
                          دانشمندان موفق به استخراج تصاویر از مغز انسان شدند
                          http://www.narenji.ir/content/view/1057/9

البته به نظر میاد خبرگزاری معتبری این رو منتشر نکرده!
                          این مرکز تحقیقاتی هم یه اشاراتی کرده ولی نه به صورتی که در خبر اومده.
                          http://www.cns.atr.jp/dcn/
                          شایدم من زیادی شکاکم.خلاصه خودتون ببینید :smile:
                          نمی دونم لینکاش چرا ف.ی.ل.ت....بود

دیدگاه

خیلی ممنون . خیلی مطلب جالبی بود.
                            نمی دونم لینکاش چرا ف.ی.ل.ت....بود icon_confused
                            این لینکی که شما دادید، فیلتر نیست.
                            امیدوارم که حقیقت داشته باشه.

دیدگاه

دستگاهی شبیه ماکروفر یا یخچال ( از نظر ریخت و قیافه ) که به کامپیوتر وصل می شه . و همه اون رو تو خونه داشته باشند . حالا هر چیزی رو که خواستی برای یکی پست کنی بذاری داخلش و آدرس ایمیل یا آیدی طرف رو وارد کنی و اون شی توسط این سیستم تبدیل به انرژی بشه و از طریق Wireless یا سیمهای انتقال برق یا تلفن ، با سرعت نور به مقصد برسه و شخص گیرنده وقتی درب دستگاهش رو باز می کنه محمولش رو تحویل بگیره .
                              آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
                              سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electronics Boy
                                دستگاهی شبیه ماکروفر یا یخچال ( از نظر ریخت و قیافه ) که به کامپیوتر وصل می شه . و همه اون رو تو خونه داشته باشند . حالا هر چیزی رو که خواستی برای یکی پست کنی بذاری داخلش و آدرس ایمیل یا آیدی طرف رو وارد کنی و اون شی توسط این سیستم تبدیل به انرژی بشه و از طریق Wireless یا سیمهای انتقال برق یا تلفن ، با سرعت نور به مقصد برسه و شخص گیرنده وقتی درب دستگاهش رو باز می کنه محمولش رو تحویل بگیره .
                                من یکی که کم آوردم :mrgreen:
                                اگه اینجور باشه باید بتونه یه انسان رو هم منتقل کنه :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X