اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلاچ اتوماتیک!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کلاچ اتوماتیک!!!

درسته وحید جان

من فقط میخام راننده رو از فشار دادن مداوم کلاچ خلاص کنم! راستش از وقتی پام مشکل پیدا کرده به این فکر افتادم ! (سائیدگی زانو) اگر میخاین ببینید چه فشاری به پاتون میاد موقع کلاچ گرفتن 1 بار بادست کلاچ ماشینتون را عقب جلو کنید

دیدگاه

می گم موتور مناسب پیدا کردین؟ چه موتوری با چه مشخصاتی؟ این سیستم بیشتر از لحاظ مکانیکی نیاز به تامل داره و بخش الکترونیکیش سادس. البته باید کاری کرد که بخش الکترونیکی دقتش خوب باشه و هر حرکتی رو به عنوان دنده عوض کردن ندونه. به نظر من باید طوری باشه که وقتی دست راننده بر روی دنده گذاشته شد کم کم کلاچ بگیره. نظر شما چیه؟
      کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
        می گم موتور مناسب پیدا کردین؟ چه موتوری با چه مشخصاتی؟ این سیستم بیشتر از لحاظ مکانیکی نیاز به تامل داره و بخش الکترونیکیش سادس. البته باید کاری کرد که بخش الکترونیکی دقتش خوب باشه و هر حرکتی رو به عنوان دنده عوض کردن ندونه. به نظر من باید طوری باشه که وقتی دست راننده بر روی دنده گذاشته شد کم کم کلاچ بگیره. نظر شما چیه؟
        آره بدبختانه ! هنوزم درست حسابی نتونستم چیز خوبی پیدا کنم! موتور باید 4 نیوتون متر نیرو وارد کنه! که یه همچین موتوری آمادش نیست خیلی نیروی زیادیه! :NO: ولی میشه ساختش

کسی پراید داره من ندارم یه ترازویی چیزی بزاره روی کلاجش ببینه چند کیلو لازمه که تا کلاج عقب نگه داشته بشه! پیکان اولش شوله بعد وسطاش میشه 15 کیلو آخراش میشه 10 کیلو... خیلی زیاده

دیدگاه

پراید هست ولی ترازو نداریم :biggrin:
          می شه قدرت موتور رو افزایش داد. ولی باید حتما به فکر سرعتش هم باشیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
            پراید هست ولی ترازو نداریم :biggrin:
            می شه قدرت موتور رو افزایش داد. ولی باید حتما به فکر سرعتش هم باشیم.
            خوب یه دونه پیدا کن بعد با دسدت هی روی کلاجو فشار بده و تو حافظت مقدار فشار رو حفظ کن بعد روی ترازو تست کن ببین چه عددی میشه حدودا" :rolleyes:

دیدگاه

منظورتون رو نفهمیدم. شما یه پراید پیدا نکردین؟ خوب بگذریم. چطور می شه حساب کرد که مثلا فلان موتور با چند برابر افزایش قدرت ، می شه مقدار مورد نیاز رو به دست آورد ، و حساب کرد تو چه زمانی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
                منظورتون رو نفهمیدم. شما یه پراید پیدا نکردین؟ خوب بگذریم. چطور می شه حساب کرد که مثلا فلان موتور با چند برابر افزایش قدرت ، می شه مقدار مورد نیاز رو به دست آورد ، و حساب کرد تو چه زمانی؟
                خوب یه مقداری از کار با آزمون و خطا باید انجام بشه و این اشکالی نداره! ولی با فرمولو اینا یه موتور که بتونه 4 نیوتون نیرو وارد کنه میتونه برای اینکار مناسب باشه ولی یه همچین موتوری پیدا نکردم یهنی تا 2 نیوتون بیشتر نیست oo: (اینجا ایران است صدای....)

دیدگاه

نمی شه از دو تا موتور کمک گرفت؟ راستی قیمتش؟

دیدگاه

سلام دوستان.
                    من خیلی به این بحث غلاقه مندم چون خودم مشکل زانو دارم.
                    کمی سرچ کردم تو اینترنت سایت زیرو پیدا کردم.
                    نظرتون چیه؟
                    http://www.ksrco.ir/

دیدگاه

عجب :eek:

خیلی حال کردم اشتیاقم بیشتر شد! قربون مرامت

دیدگاه

چه جالب. آقا کاملا مناسب شما ساخته شده. باید ببینین چه سیستمی اینکار رو انجام می ده. بهشون ایمیل بزنید و نتیجه رو به ما اطلاع بدین.
                        ممنون.

دیدگاه

فکر مکنم جواب بدن! ولی بیش از 20 باز فیلمو دیدم از سیستم جک بادی فکر کنم استفاده کرده بود! من یه پیستون قیمت کردم 25 هزار تومن کوچیکم بود ولی راه اندازشو پیدا نکردم... میگفتن خیلی بزرگه کسی اطلاعی نداشت بیخیالش شدم...

دیدگاه

شما می گید کوچیکه، بعد می گن بزرگه :mrgreen:
                            حالا امتحانی بکن، ایمیلی بزن، ببین چی می گن.

دیدگاه

با سلام به همه ی دوستان
                              اگه بادی باشه باید یه کمپرسور باد مثل اون که تو یخچال هست همراش باشه که من بعید می دونم!
                              تو ماشینهایی که بوستر ترمز دارن یه سیستم خلا وجود داره که باهاش میشه نیروی تا حدی زیاد تولید کرد. با توضیحی که داده بعیده از این استفاده کرده باشه.
                              به نظرم از همون روش سیم جمع کن که آروین دنبالشه استفاده کرده.
                              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

ایمیل زدین؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X