اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات متدوال در مورد امتحان ایلتس و تاقل

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تافل یا ایلتس

سلام
    PBT دیگه نمی خواد برگزار شه؟ یهنی فقط از این به بعد IBT برگزار میشه؟ :sad: فقط تو دانشگاه اصفهان!!؟؟ ثبت نامش چجوریه اونوقت؟ ازمون GRE برای چی هستش؟
    سلام.

PBT دیگه دوره اش تموم شده. معمولا در هرکشوری که IBT به اندازه کافی در دسترس باشه دیگه PBT برگزار نمیشه. قرار بود اردیبهشت 88 آخرین سری تافل PBT در ایران باشه که در سال 87 و 88 در دو حوزه امتحانی(اصفهان و کیش، البته بعدا شنیدم جایی در تهران هم بوده ولی نمی دونم کجا؟) برگزار می شد. بعضی دوره ها امتحانات کیش لغو شد اما دانشگاه اصفهان به طور منظم تمام دوره ها رو برگزار کرد. در نهایت به دلیل تقاضای بالا یک سال دیگه PBT در ایران تمدید شد که فکر می کنم دیگه فقط در دانشگاه اصفهان برگزار میشه و اردیبهشت 89 آخرین دوره اش خواهد بود.

ثبت نام در آزمون PBT خیلی مشکله. چون از سراسر ایران ثبت نام می کنند.
    {
    (توی پرانتز :mrgreen: : دوره ی ما (یعنی تاریخ امتحان مهر 87) ثبت نام ساعت 8 صبح 20 مرداد 87 بود. ما 6 صبح رفتیم که مطمئن باشیم بهمون می رسه. اما دل غافل! وقتی رسیدیم بهمون گفتن دو روز دیر اومدین :eek: بچه ها از همه جای ایران از دوشب قبل دم در دانشگاه خوابیده بودند :eek: :eek: و ما اصفهانیا همه سرمون بی کلاه مونده بود که بی خبر از همه جا صبح زود اومده بودیم خلاصه اون روز غوغایی بود. محشر بود واسه خودش هرکی فقط می خواست خودش ثبت نام کنه! :biggrin: و آخرش هم نشد. اما به دلیل تقاضای زیاد و درخواست مستقیم از ETS ظرفیت رو بالا بردند و یک هفته بعد همه رفتیم و ثبت نام کردیم :nerd: )
    }

اما الان ثبت نام اینترنتی شده. تاریخ ثبت نام از طریق سایت دانشکده زبانهای خارجی دانشگاه اصفهان (http://fgn.ui.ac.ir/fa/modules/news/ ) اعلام میشه و همونجا هم نحوه ثبت نام اینترنتی مشخصه. دقت کنید که تاریخ ثبت نام ممکنه تا سه ماه قبل از تاریخ امتحان باشه. ساعت ثبت نام کاملا دقیق و خیلی مهم هست. اگه ساعت ثبت نام 9 صبح باشه. راس ساعت 9:00:30 (9 و سی ثانیه!) ظرفیت اصلی و هم رزرو تکمیل میشه و سایت بسته می شه!

آزمون GRE کاملا متفاوت با تافل هست و به هیچ عنوان نمی تونه جایگزین تافل باشه. فقط برای افرادی که برای دانشگاههای آمریکا ( وبعضی دانشگاههای کانادا) می خوان اپلای کنن ممکنه GRE هم(علاوه بر تافل) نیاز باشه. موارد امتحانیش هم ریاضی، هوش، لغت(verbal) و writing هست.
    It's okay to pick your friends, but don't pick them to pieces- means give prize then criticism if it's a friend!

دیدگاه

خانم اعلمی فر دستتون درد نکنه جواب کاملی بود هرچند که تقریبا نا امیدم کرد یعنی یه جورایی میشه گفت باز به ما که رسید اسمون تپید
      میگم حالا که شما این تجربه رو داشتید به عنوان کسی که برای ادامه تحصیل رفته اونور اب نظرتون چیه یعنی منظورم اینه الان دیدتون چجوریه؟ به نظرتون ارزششو داره واقعا یا نه تو همین ایران دنباله ادامه تحصیل ادم باشه بهتره؟ یا اینکه کلا اصلا بیخیال ادامه تحصیل شه بهتره ؟ من الان داره کارشناسی ارشد میخونم ولی همش تو فکر اینم که واسه اینده چه کار کنم. احتمالا شما هم یه چنین دورانیو داشتید خلاصه اگه تجربیاتتون رو در اختیار ما قرار بدید ممنون میشم هرچند ربطی به عنوان تاپیک نداره :smile:
      حاصل عمرم سه سخن بیش نیست
      خام بودم - پخته شدم - سوختم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roberto
        خانم اعلمی فر دستتون درد نکنه جواب کاملی بود هرچند که تقریبا نا امیدم کرد یعنی یه جورایی میشه گفت باز به ما که رسید اسمون تپید
        میگم حالا که شما این تجربه رو داشتید به عنوان کسی که برای ادامه تحصیل رفته اونور اب نظرتون چیه یعنی منظورم اینه الان دیدتون چجوریه؟ به نظرتون ارزششو داره واقعا یا نه تو همین ایران دنباله ادامه تحصیل ادم باشه بهتره؟ یا اینکه کلا اصلا بیخیال ادامه تحصیل شه بهتره ؟ من الان داره کارشناسی ارشد میخونم ولی همش تو فکر اینم که واسه اینده چه کار کنم. احتمالا شما هم یه چنین دورانیو داشتید خلاصه اگه تجربیاتتون رو در اختیار ما قرار بدید ممنون میشم هرچند ربطی به عنوان تاپیک نداره :smile:
        خواهش می کنم :smile:
        چرا ناامید؟؟؟ علت نا امیدی تون چیه؟! اگه برای PBT مطالعه کردید که تا اردیبهشت وقت دارید بدید و اگه نه هم که بهتر. الان شروع می کنید برای IBT می خونید و هروقت بخواهید امتحانشو می دید. به شایعات هم توجه نکنید...
        سوالاتون خیلی کلیه و به خیلی چیزا بستگی داره :agree: تجربه شخصی من (که ممکنه کلیت نداشته باشه) این بود: من خیلی شک داشتم که ایران یا خارج و حتی تا آخرین لحظات در ایران این سوالو مطرح می کردم که چرا برم؟ ولی الان خیلی راضی هستم. واقعا ارزششو داشت...
        It's okay to pick your friends, but don't pick them to pieces- means give prize then criticism if it's a friend!

دیدگاه

حالا نا امیدی که نه بیشتر همون سر در گمی
          نه من هنوز اصلا شروع نکردم فعلا بیشتر وقتمو دارم میزارم روی تزم که خوب انجامش بدمو بتونم ازش ژورنال بدم فعلا هیچ نوع اقدامی نکردم. ولی خوب دورادور پیگیر مسایل هستم. همون که شما میگی شاید بیشتر به شایعات توجه کردم که میگن PBT اسون تر از IBT هستش.در مورد سوالاتم درسته حق با شماست خیلی کلیه حالا یه سری سوالات تو ذهنم هست که خیلی زیاده :smile: تدوینشون که کردم براتون تو پیغام خصوصی میفرستم چون دیگه فکر کنم از سوال این تاپیک خارج میشه.
          موفق باشید.
          حاصل عمرم سه سخن بیش نیست
          خام بودم - پخته شدم - سوختم

دیدگاه

پاسخ : سوالات متدوال در مورد امتحان ایلتس و تاقل

سلام
            ببخشید گویا تاپیک خیلی قدیمی شده!
            من دارم برای امتحان آیلتس آماده میشم. البته فعلا تو کلاس های آمادگی شرکت نکردم. اوایل تاپیک خانوم جعفری گفتن که آیلتس بریتیش هست و تافل امریکن. حالا می خوام بدونم این دو چقدر با هم تفاوت دارن؟ مثلاً در قسمت speaking من نمی تونم american صحبت کنم؟ و کلاً تفاوت ها در کجاست؟

دیدگاه

سلام احسان جان .... شما هر جور که دوست داشتی صحبت کن .... فقط کم نیاری حله .. اگه تاپیک رو بخونی جواب سوالت رو میگیری
              کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

با سلام
                معلومات من در زبان در حد بسیار مبتدی بوده و می خواهم برای ielts کم کم اماده شوم و برای این امتحان حدود سه سال برنامه ریزی کردم
                از دوستان عزیز خواهش میکنم که راهنمایی کنند که باید از کجا شروع کنم ؟
                همین کلاس های ترمیک زبان برای شروع کافی است یا این که برای این امتحان از صفر هم برای زبان اموزان کلاس هایی گذاشته اند ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشته اعلمی فر
                  چرا می گید هردوش نیازه؟ یکی اش کافیه. معمولا افرادی که از طریق ویزای دانشجویی اقدام می کنند امتحان تافل و افرادی که ویزای کار یا اقامت دائم اقدام می کنند امتحان آیلتس می دن. البته تاکید می کنم معمولا. در هرصورت خیلی به ندرت پیش میاد که فردی مجبور بشه هردوش رو بده.
                  یعنی اگه کسی بخواد واسه ویزای دانشجویی اقدام کنه نمی تونه با آیلتس اقدام کنه؟؟؟؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز برا تونستن که میتونه اکثر دانشگاه ها هر دو مدرک رو قبول دارن ولی بعضی ها هستن که رو تافل تاکید بیشتری دارن بهتره برای اطلاعات بیشتر سایت دانشگاهی رو که میخوای apply کنی رو قبلش یه نگاه بنداز
                    کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X