سلام دوستان عزیز میخواستم یک نوع مولتی متر بهم معرفی بکنید اولا قیمت مناسب که در حد معمول بتونه کارهای مثل تست خازن و ترانزیستورها و ماسفتها و خازنهای پلی استر و... انجام بده چی پیشنهاد میکنید؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
معرفی مولتی متر
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط yahyasaberi نمایش پست هاسلام دوستان عزیز میخواستم یک نوع مولتی متر بهم معرفی بکنید اولا قیمت مناسب که در حد معمول بتونه کارهای مثل تست خازن و ترانزیستورها و ماسفتها و خازنهای پلی استر و... انجام بده چی پیشنهاد میکنید؟
معلوم نکردید چقدر میخواید برای این هدف خرج کنید، ۳۰۰ هزار ؟۵۰۰ هزار ؟ ۱ میلیون ؟
در ساده ترین حالت ، مولتی متری مثل DT9205 میتونه کار شما رو راه بندازه.
اگر یه مقدار سطح بالاتر میخواید ، مولتی متر SZ08 گزینه خوبی هست.
اگر بودجه بالای 500 تومن دارید و امکانات حرفه ای تری مثل فرکانس متر و دما سنج و اتورنج بودن و... لازم دارید، مولتی متر DEC330 گزینه خوبیه
بالای 700 هزار هم گزینه های بیشتری مثل ویکتور VC97 و مولتی متر های اتورنج دیگه هست.
- تشکرها 2
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
درود،
معلوم نکردید چقدر میخواید برای این هدف خرج کنید، ۳۰۰ هزار ؟۵۰۰ هزار ؟ ۱ میلیون ؟
اگر بودجه بالای 500 تومن دارید و امکانات حرفه ای تری مثل فرکانس متر و دما سنج و اتورنج بودن و... لازم دارید، مولتی متر DEC330 گزینه خوبیه
بالای 700 هزار هم گزینه های بیشتری مثل ویکتور VC97 و مولتی متر های اتورنج دیگه هست.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست هاجناب HS1386
با اجازه
AutoHold برای اندازه گیری پالس یا تغییرات لحظهای با مولتیمتر .. VC97 نداره. ترفندی نداره با همین مولتیمترها؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط yahyasaberi نمایش پست ها
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتان حدود یک تا یک و دویست چی پیشنهاد میدهید که بطور حرفه ای از پس همه اندازه گیریها و تستها بربیاد
البته اینکه بگید « از پس همه تست ها و آزمایش ها بر بیاد » اشکال داره ، هیچ مولتی متری تا حالا ندیدم که بتونه تمام رنج های مورد نیاز در زمینه برق و الکترونیک اندازه بگیره.
برای مثال مولتی متری که بتونه ظرفیت سلف اندازه بگیره ، محدوده اندازه گیری ظرفیت خازن کم ، در حد ۲۰۰ میکروفاراد داره.
اینکه مشخص کنید مولتی متر کوچک و جیبی میخواید یا مولتی متر اصولی تر و بزرگتر ، یا اینکه برای چه حیطه ای ، مثلا تعمیرات ، کار های دانشجویی ، طراحی مدار ، سرگرمی مولتی متر لازم دارید ، یا اینکه چه قسمتی از مولتی متر بیشتر برای شما مهم هست، میتونه به انتخاب شما کمک کنه.
دیدگاه
-
سلام دوست عزیز ، تو این رنج قیمتی مولتی متر اتو رنج vc97 به کارتون میاد ، ولی باز هم مولتی متر های شاخه مولتی متر فروشگاه رو بررسی بکنید و نسبت به اولویتی که برای تست و تعمیرات دارید، انتخاب کنید
- تشکرها 1
دیدگاه
-
درود،
چندین سال پیش ویکتور VC97 رو ۸۰ هزارتومان خریداری کردم ولی الان!!!! خیلی گران شده!!!اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
درود...
چندین سال پیش ویکتور VC97 رو ۸۰ هزارتومان خریداری کردم ولی الان!!!! خیلی گران شده!!!
احتمالا منظورتون ۷ ، ۸ سال قبل هست.
دیدگاه
-
من چنیدن سال قبل اولین VC97 رو خریدم با یه رفیق جیب مثلا وارد رفتیم خریدیم نوع تقلبیش گیرم اومد (کاور زرد) جریان کشی داشت باتری خالی میکرد اومدم آداپتورش کردم دیدم نه اصلا مقادیر هم اشتباه نشون میده! انداختمش گوشه مثل آینه دق معلوم نیست کجا بدرد میخوره شاید سطل زباله! حالا یا تقلبیش این همه مشکل داره یا اون فروشنده از خدا بی خبر که گفته خودم تست کردم اصلا باتری داخلش نزاشته یا رنج اشتباه داده زده خرابش کرده و ردش کرده پولشم کامل گرفته 43 هزار تومان فکر کن چه زمانی هست. جاهایی هم خوندم مشکل جریان کشی دارن انواع تقلبی.
مجددا چند سال پیش VC97 خریدم حضورا قطعه از فروشنده گرفتم تست کردم ولتاژ و جریان گرفتم حتی جریان کشی باتری رو با مولتی متر خود فروشنده چک کردم، بعد تحویل گرفتم خیلی هم ارزونتر از جاهای دیگه 300 هزار تومان با حساب دفتری! دمش گرم اونم مثل خودم بود خدا کمکش کنه..
الان VC97 رو فروشندگان در چیچیکالای فوق مسخره میدن رنج 1 تومان و بالاتر!
گفته شده محاسبه رنج فرکانس در VC97 هم دقیق نیست.
ضمنا ورژن جدید VC97 چراق قوه و نشانگر LED و NCV فازمتر القایی نه چندان دقیق و باتریش هم از 9 ولت تبدیل شده 4 نیم قلم و جفت فیوزاش اومده پشت برد زیر درب باتری در دسترس هست! یجا هم گفته امکان ثبت داده (log) داره نمیدونم منظورش اون چیزیه که من فکر میکنم!
من از دیزاین جدیدش خوشم نیومد ضمن اینکه برخی میگن ایسی رزین شده داره برخی میگن SMD!
این ویکتور چیزای دیگه هم داره تو ایران نیست!
پیام دادم دوستمون هم حواسشو جمع کنه با این گرونی.. در پیام قبلیم اینجا هم سوال پرسیدم هم اطلاع دادم (یک تیر و دو نشان) اگه دوستمون چنین امکانی میخواهد حتما در نظر داشته باشه چند نمونه دیدم (hioki و شرکای گران جان) و در برنامه دراز مدت هستن اگه چیز پیشرفتهتری دلم نخواد و لازم باشه و بتونم تهیه کنم.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
بله متاسفانه ، قیمت ها ۱۰ برابر شده.
احتمالا منظورتون ۷ ، ۸ سال قبل هست.
اوایل سال ۹۴ خریداری کردم!!اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.
دیدگاه
-
درود
مولتی متر فقط ژاپنی بگیر اول Hioki بعد kyoritsu حتی اگه شده دست دوم بگیر ولی مولتی متر چینی تحت هیچ شرایتی نگیر من الان یک Hioki دارم 30 ساله که استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشته میدانم قیمت بالا است ولی یکبار پول میدی یک عمر استفاده میکنی این چینی ها زود میسوزند بخصوص موقع اندازه گیری شدت جریان.
- تشکرها 3
دیدگاه
-
درود،
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Dr_Mohammad_P نمایش پست ها
ویکتور VC97 دارم بعد یکسال از خریدنش از کالیبره خارج شده. خصوصا توی تست خازن خیلی خطا میده.
در همین انجمن و انجمن های دیگر جستجو کنید افراد زیادی رو میبینید با مشکلات مشابهی مواجه شدن.
از طرفی خیلی ها میشناسم که چندین سال هست که به صورت تمام وقت دارن از همین مولتی متر بدون مشکل استفاده میکنن.
مولتی متر ZOYI ZT-M1 هم حدود ۲ سال قبل همین محدوده قیمتی داشت که مشکل ترکیدن آیسی موقع اندازه گیری ولتاژ در حالت اتورنج داشت!
در مورد فرمایش دوستان در مورد مولتی متر های ژاپنی هم موافق هستم.
حتی در حالت اهم متر هم به برق بخوره هیچ اتفاقی برای اونها نمیوفته و چند بار این مورد رو تجربه کردم.
اما متاسفانه اغلب این مولتی متر ها امکانات بالایی ندارن.
و همین باعث میشه که خریدار ( مخصوصا مبتدی ) دلش نخواد چنین چیزی بخره!
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه