اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک انتخاب هیتر هویه مناسب موجود در بازار فعلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک انتخاب هیتر هویه مناسب موجود در بازار فعلی

سلام دوستان عزیز
    یک هیتر و هویه دیجیتالی دو کاره با کیفیت نسبی برای تعمیرات (فعلا غیر موبایل) با طول عمر بالا لازم دارم در بازار فعلی باشه قطعاتش هم در دسترس باشه خلاصش یه چیز یونیورسال با کیفیت نسبی (و قیمت منطقی) لازم دارم.
    برندهاشو زیاد متوجه نیستم اما گرداگ و کوئیک رو دیدم.. کوئیک‌های دیجیتالی که دیدم از لحاظ کیفیت و ظاهر و نمایشگر و امکانات و کنترل بهتر روی پارامترها ذهن رو درگیر میکنه (مثلا سری 86 و TR) ، گرداک (مثلا 952) هم که ظاهرا معروفه ولی.... یاکسون و اینا هم که.............
    گرداک رو دیدم زیر 5 تومن بود.
    جستجو کردم چنتا ویدئو هم دیدم از افرادی هم پرسیدم نتیجه نرسیدم..
    لطفا راهنماییم کنید چیا تو بازار هست و چیا پرفروش و پرطرفدار هست و چیا با کیفیت‌تر و به روز تر هستن یا چنتا مدل معرفی بفرمایید بررسی کنم..

ممنون
    جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۲:۵۶ ۱۴۰۳/۰۴/۳۱.

لطفا سوال من رو دریابید ????

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
      سلام دوستان عزیز
      یک هیتر و هویه دیجیتالی دو کاره با کیفیت نسبی برای تعمیرات (فعلا غیر موبایل) با طول عمر بالا لازم دارم در بازار فعلی باشه قطعاتش هم در دسترس باشه خلاصش یه چیز یونیورسال با کیفیت نسبی (و قیمت منطقی) لازم دارم.
      برندهاشو زیاد متوجه نیستم اما گرداگ و کوئیک رو دیدم.. کوئیک‌های دیجیتالی که دیدم از لحاظ کیفیت و ظاهر و نمایشگر و امکانات و کنترل بهتر روی پارامترها ذهن رو درگیر میکنه (مثلا سری 86 و TR) ، گرداک (مثلا 952) هم که ظاهرا معروفه ولی.... یاکسون و اینا هم که.............
      گرداک رو دیدم زیر 5 تومن بود.
      جستجو کردم چنتا ویدئو هم دیدم از افرادی هم پرسیدم نتیجه نرسیدم..
      لطفا راهنماییم کنید چیا تو بازار هست و چیا پرفروش و پرطرفدار هست و چیا با کیفیت‌تر و به روز تر هستن یا چنتا مدل معرفی بفرمایید بررسی کنم..

ممنون
      با سلام و درود،
      خودم با کوییک ۷۰۰ و گرداک ۹۵۲ کار کردم، از نظر کیفیت و کارکرد شاید بشه گفت در یک رده هستن، مقداری تفاوت در پارامتر هایی مثل سرعت داغ شدن هیتر و هویه دارن.
      با یاکسون به شخصه کارنکردم ولی به نظر میگن که هویه بهتری داره.

دیدگاه

سلام دوست عزیز ، پیشنهادم به شما این هیتر هویه گورداک هست ، چون هم خودم و هم دوستانم از این مدل که استفاده کردن راضی هستن و کیفیت خوبی داره
        https://eshop.eca.ir/%D9%87%D9%88%DB...ordak-952.html

دیدگاه

سلام
          آیا 952 مدل فیک هم دارد ؟ چگونه قابل تشخیص است ؟
          GORDAK 952-V که میگویند مدل ارتقا یافته است، چطور است ؟
          کوییک 8686D+ دست نیافتنی چطور است ؟
          جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۶:۲۹ ۱۴۰۳/۰۵/۰۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
            سلام
            آیا 952 مدل فیک هم دارد ؟ چگونه قابل تشخیص است ؟
            GORDAK 952-V که میگویند مدل ارتقا یافته است، چطور است ؟
            کوییک 8686D+ دست نیافتنی چطور است ؟
            گرداک ۹۵۲ مدل فیک تا الان نداشته، ولی دارای ۳ نسل هست که از نظر برد استفاده شده تفاوت دارن.
            مدل V هم فعلا فروش زیادی نداشته که بخواییم در موردش نظر بدیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X