اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاخیر در رسال بسته

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تاخیر در رسال بسته

سلام . من این دو قلم جنس چهارشنبه ثبت کردم و تا جایی که توی سایت چک میکردم تا امروز که شنبه هست تا ساعت 11 فکرکنم هیچ تغییری توی وضعیت به وجود نیومد تا اینکه زنگ زدم فروشگاه تازه یادشون اومد یه تغییری ایجاد کنند گفتند رسیدگی میکنند و ارسال میکنند
    امروز گذشت و فقط نوشته جمع آوری شد
    چند تا سفارش هم قبلا داشتم که تا پنج روز طول کشید تا پست شد
    با خدمات تماس گرفتم بهم میگند روش ارسال دیگه غیر پست انتخاب کن همون روز میره
    آخه چه فرقی بین پست و تیپاکس هست که تیپکس 1 روزه میره ولی پست چند روز طول میکشه . یه هزینه ای اظافه کنید برای ارسال فوری . من واقعا کارم گیره . با تیپاکس هم مشکل دارم

سلام خوب زیاد خرده ریز سفارش ندین بعد عکسشو فتوشاپ کنین! (شوخی)
    من هر موقع دارم با حرص خوردن خودمو بیشتر اذیت میکنم یکی ظاهر میشه میگه خدا با صابرین است و منو بیشتر کفری میکنه.. برای همین اینو بهت نمیگم به قول یه نفر موتوری که اومده بود تو پیاده رو حالا مگه کجا درسته کی از راه خودش میره حرص نخور تو هر راه خودت رو برو و اینطور میشود که بی نظمی (کلی گفتم.. دور از جان مخاطب) کلونی‌وار تبدیل می‌شود به یک رسم و عادت البته همه تلاششان را میکنند ولی مشکلات هم زیاده بعضی وقتها هم مشکلات از بین نمیروند بلکه از یکی به دیگری انتقال پیدا میکنند مثل فروشنده به مشتری حالا پیدا کنید یه دیوار کوتاه که از خجالتش بر بیایم؛
    قبلا هم گفتم خدا جاده‌هاتون رو آسفالت کنه یکم هموار بشید این دل پر خون ما رو هی تلاطم ندید..
    همه هم از برکات این روزها مستفیض شده اند. سالی که نکوست از بهارش پیداست.
    تیپاکس دو برابر پسته و چاپار بینابین بقیه رو هم ولش کن تحویل حضوری بزنیم با هواپیدا بریم بگیریم بهتره. فقط باید خالصانه سفارش داد تا بسته سالم برسه و مامور عجیب پست رو هم یه ابی چایی چیزی بدارین لااقل مرحله آخر رو مواظبت کنه از بسته شما مثل ناموسی که تو سربازی بهش میدادن؛

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X