اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لوپ دیجیتال (Microscope)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لوپ دیجیتال (Microscope)

سلام
    موردی پیش اومده ازین جور میکروسکوپها (ذره‌بینهای دیجیتال!) باید تهیه بشه منتها حالا که اینقدره اینطوریه قیمتاش یه کم تحقیق میکنم لطفا شما تجربیاتتون رو به اشتراک بگذارید :

دو سه مورد پیدا شده کدوم جدیدتره و کدوم بهتر و پیشنهادی و پیشنهادهای دیگه خودتون و ترجیحا با مختصری علت؟
    G1200D
    DM9
    G1200

چرخش عمودی یا نور بغل مگه خیلی مهمه یا ریموت سیمی به جای دکمه روی پنل یا اتصال usb به جای hdmi ؟

گرفتن تصویر با کیفیت (زوم کافی قابل تنظیم دقیق (تنظیم فاصله و زوم دستی و دیجیتال و اینا) و جزئیات مشخص در کنار رزولیشن) و ذخیره عکس و فیلم بدون دردسر (کارت حافظه بزار و بعد بردار و اینا وقتی usb نداره!)
    در کنار امکانات کیفیت فنی ساخت خود دستگاه (خراب نشه زود) و جنس بدنه ، باتری و شارژر ، اندازه نمایشگر ، محبوبیت و کاربردی و اینا که میدونید دیگه

از GPT هم پرسیدم همون اولین چیزی که بر اساس نوشته‌ها به نظرش رسیده گفته خودش از تست میدانی این جور وسیله‌ها کلی معذور بود این سرویس رو نمیداد از بس سعی کرد و نتونست من شرمندش شدم!

با این افکتهای گرافیکی که توی بنرهاشون زدن و اینکه به صورت فیزیکی هم مشاهدات ناکافی بود، اینجا پرسیدم.

نمیدونم چند برند زدن اینا رو و تو ایران چی میفروشن و چه فرقی دارن روی همین مدلها (که تقلیدش هم راحته ظاهرا) که در جاهای مختلف عرضه شده!

کار های‌تک نیست ولی باید خوب باشه نزدیک به حرفه ای دیگه اندازه همین قیمتهایی که تعیین کردن رو شاید بتونیم طاقت بیاریم روی همین رنج.

ممنون
    جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۴:۱۶ ۱۴۰۳/۰۹/۲۸.

مثل اینکه فایده نداره ازینا خریدن و توجیه و کاربرد زیادی نسبت به هزینش یا کیفیت نداره! یا اینکه تاپیک دیده نشده یا دیده شده نظر خاصی نیست یا نمیشه داد؟!
    یه چیز بگین لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
      مثل اینکه فایده نداره ازینا خریدن و توجیه و کاربرد زیادی نسبت به هزینش یا کیفیت نداره! یا اینکه تاپیک دیده نشده یا دیده شده نظر خاصی نیست یا نمیشه داد؟!
      یه چیز بگین لطفا
      سلام یوفو خوبی؟
      من فقط از بغل اینا رد شدم .. سیسشون به من نمیخوره !
      پولدار شدی؟ بانکی چیزی زدی؟
      یا داری برد واسه ناسا میزنی با پیش پرداخت ملیون دلاری !
      تا جایی که میدونم بیشتر تعمیرکارا مثل تعمیرات موبایل، مادربورد و لبتاب با اینها بیشتر کار میکنند بدلیل مونتاژ و دمونتاژ قطعات ریز و پکیچ های پیچیده ای مثل BGA ها و غیره ...
      از اونا پیگیر باشی زودتر به جواب میرسی تا طراحا، حالا شاید شانست گفت یکی از این حضرات که بالاتر عرض کردم اینجا بود و دید !
      شایدم خدا رو چه دیدی یه کارشناس فروش از شرکتهای فروشنده اینا ... پیدات کرد و بردت اون گوشه ...

دیدگاه

ممنون
        خوب ما هم با این چیزای میکروسکوپی دیگه سر و کار داریم کم و بیش مجبوریم پول چشم پزشکی رو پیش پیش بدیم برای این جور چیزهایی که دو به شک هستن بین ذره‌بین لوپهای رینگ‌دار ساده یا چشمی و عینک و چیزهای دیگه تازه برای تصویر برداری هم به نظر میرسه روزی جذاب بشه! برای چشم و هم چشمی و دکور هم بد نیست واسه اهلش یا بستن زبان ویزیتورها! از قضا مین‌برد هم موردی پیش اومد چه رنجی کشیدم بالاش! یعنی میدونی ویروسش افتاده تو جونمون هم پول نیست هم توجیه نداره هم فکر کردیم چیز خوبیه و میخواهیمش!
        لبتاب رو اشتباه نوشتی عزیز! ​ یه موقع هم اون قدیما اون سایته بود نرم افزار ارائه میداد اسمش پیسی‌ور.... بود جایزه گذاشته بود نوشته بود هدیه مدیدیم یک لب‌تاپ! مجید اون لپ‌تاپه احتمالا گرافیستتون غلط املایی داشته!
        فروشگاه اینجا هم داره بگردید تو زوایای مختلفش هست یقینا مشتری‌هاش همون‌هان که میتونن ازش کار بکشن یا افرادی که جذب رنگ و لعابش توی توضیحاتش شدن و تیزرها و ریپورتاژ وارهایی که براش آماده شده!

دیدگاه

ممنون
          خوب ما هم با این چیزای میکروسکوپی دیگه سر و کار داریم کم و بیش مجبوریم پول چشم پزشکی رو پیش پیش بدیم برای این جور چیزهایی که دو به شک هستن بین ذره‌بین لوپهای رینگ‌دار ساده یا چشمی و عینک و چیزهای دیگه تازه برای تصویر برداری هم به نظر میرسه روزی جذاب بشه! برای چشم و هم چشمی و دکور هم بد نیست واسه اهلش یا بستن زبان ویزیتورها! از قضا مین‌برد هم موردی پیش اومد چه رنجی کشیدم بالاش! یعنی میدونی ویروسش افتاده تو جونمون هم پول نیست هم توجیه نداره هم فکر کردیم چیز خوبیه و میخواهیمش!
          لبتاب رو اشتباه نوشتی عزیز! ​ یه موقع هم اون قدیما اون سایته بود نرم افزار ارائه میداد اسمش پیسی‌ور.... بود جایزه گذاشته بود نوشته بود هدیه مدیدیم یک لب‌تاپ! مجید اون لپ‌تاپه احتمالا گرافیستتون غلط املایی داشته!
          فروشگاه اینجا هم داره بگردید تو زوایای مختلفش هست یقینا مشتری‌هاش همون‌هان که میتونن ازش کار بکشن یا افرادی که جذب رنگ و لعابش توی توضیحاتش شدن و تیزرها و ریپورتاژ وارهایی که براش آماده شده!
          من همونطور که ابتدای عرائضم رو با عبارات غیر رسمی " خوبی؟" شروع کردم تا انتها غیر رسمی و محاوره ای پیش رفتم شما همون "لپپپپ تاپپپپپ" رو لحاظ کنید "ملای نقط"

هم پول نسیت هم توجیه نداره اما میخوایم ! فلسفه ی خوبیه
          حقت همونه که یه کارشناس فروش ببرتت اون گوشه پس
          ​​​​​​​

دیدگاه

من اطلاعات تخصصی ندارم تجربه استفاده هم نداشتم ولی با همون توجیه
            ویروسش افتاده تو جونمون هم پول نیست هم توجیه نداره هم فکر کردیم چیز خوبیه و میخواهیمش!
            خیلی وقته دنبال خریدشم. چیزی که من بهش رسیدم اینه که همه اون مدلهایی که لیست کردی اسباب بازی اند و مفتشون هم گرونه ( نظر منه! خریدشون پول دور ریختنه ) . کاری که خودم قصد دارم بکنم و پیشنهاد میدم اینه که بیشتر هزینه کن و یک مدل از Andonstar بگیر. خودم این دو تا مدل چشمم رو گرفته:
            AD249SM-Plus
            AD210S

دیدگاه

چرخش عمودی یا نور بغل مگه خیلی مهمه یا ریموت سیمی به جای دکمه روی پنل یا اتصال usb به جای hdmi ؟
              همه اینا که گفتی خیلی تو کار مهمه... نور خوب که 100% میخوای، حالا چه رینگ باشه چه لامپ از بغل.
              جای دکمه ها روی پنل باشه اذیت میکنه هم موقع کار باعث لرزش و از بین رفتن فوکوس میشه هم تمرکزت رو از بین میبره.
              usb رو هم بندار دور ... فقط HDMI که هم سرعت انتقال تصویرت میره بالا هم معمولا مدلهایی که HDMI دارند اتصال همزمان به مانیتور خارجی را هم ساپورت میکنن که این حداقل برای من اولویت اوله.
              گرفتن تصویر با کیفیت (زوم کافی قابل تنظیم دقیق (تنظیم فاصله و زوم دستی و دیجیتال و اینا) و جزئیات مشخص در کنار رزولیشن) و ذخیره عکس و فیلم بدون دردسر (کارت حافظه بزار و بعد بردار و اینا وقتی usb نداره!)
              در کنار امکانات کیفیت فنی ساخت خود دستگاه (خراب نشه زود) و جنس بدنه ، باتری و شارژر ، اندازه نمایشگر ، محبوبیت و کاربردی و اینا که میدونید دیگه​
              اون مدلهایی که پیشنهاد دادم را تقریبا بر اساس همین پارامترها انتخاب کردم.یک بررسی بکن...

دیدگاه

ممنون بررسی میکنم

چه خوبن و چه کمیاب و گرون!
                آدم دلش میخواد..

بقیه هم بیان بگن چرا تعارف میکنید ؟!

این پست 256 ام هست تا کی بشه 1024 بیتی دل صاحبش آب بشه!
                جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۰:۳۰ ۱۴۰۳/۱۰/۰۳.

دیدگاه

دوستان کسی ازینا داره؟ نمونه تصویر میفرسته؟ بعیده همه طراح باشن!

دیدگاه

دوستان کسی ازینا داره؟ نمونه تصویر میفرسته؟ بعیده همه طراح باشن!
                    دیدم لای درب بازه نگام افتاد تو دیدم کنار حوض تنها نشستی دست زدی زیر چونت یوفو...
                    برو تو انجمن های تعمیر موبایل جوابت رو جستجو کن زودتر به نتیجه میرسی، تلگرام زیاد داره سرچ کنی میاد، تو گوگلم هست اما موبایل چون دست همه هست انجمن های موبایلی فعال تره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

دیدم لای درب بازه نگام افتاد تو دیدم کنار حوض تنها نشستی دست زدی زیر چونت یوفو...
                      برو تو انجمن های تعمیر موبایل جوابت رو جستجو کن زودتر به نتیجه میرسی، تلگرام زیاد داره سرچ کنی میاد، تو گوگلم هست اما موبایل چون دست همه هست انجمن های موبایلی فعال تره.
                      رفتم حضوری هم گشتی زدم تعمیرکارا یا نداشتند یا ازین لوپهای دوچشمی داشتند چون اینا تاخیر داره با این حال جمع و جور و ارزونتر و بدتر هستن از همینا هم بگیرم بسه تازه کلی مسئول واحد رو توجیه کردم. Andonstar هم ویروس قشنگ‌تری هست گرفتیم. مسئول واحد هم خودمم. کلی برنامه ریزی داریم نمیدونم اینو بزارم تو چه اولویتی! یه نفر هم تو چین پیدا کردم میگه فقط بگو چی میخواهی!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X