حالا بازم خوبه ایران تولیدی داره حتی اگه برخی افراد هم بخوان یا مجبور بشن جنس بی کیفیت هم تولید کنن، خدا رو شکر مثل کشورهای دیگه نیستیم با پیکنیک و کپسول پرتابه بسازیم و هموطنهانمون هم توی کشورهای دیگه (اکثرا ایران) کنگر بخورن و لنگر بندازن بگن کشور خودمون چیه کشور شما هم چیه میخواهیم بریم اروپا با مشاور هم صحبت کردیم یه خرده هم بیشتر رو بدیم شروع میکنن به انتقاد از 30یا100 های کشور ما و غلط زیادی.. خدا رو شکر به خاطر همین ایران که مردمش یا دنبال چیز ارزون میگردن یا با کیفیت و از نابسامانیها مینالند اما برخی اوقات خطهای عابر را هم رد میکنند به خیال کی به کیه بقیه کردند ما هم میکنیم بقیه کاشتن و ما هم برداشت خودمون رو میکنیم؛
من اگه مشتری عاقلی داشته باشم تا میشه روی کیفیت آوردوز میکنم (به معنای خوبش) حتی اگه بهاش رو نتونه بده ولی اگه پیش شرطهای کار درست رو نداشت یا ردش میکنم یا با تذکر منصرفش میکنم از کم کاری در مرحله آخر لاجرم با علم به اینکه مورد حساسی نباشد و خودش هم دوبارهکاری را بفهمد، کارش فعلا حل میشود؛ وقتی تقاضا هست اینطوری میشه دیگه بعدم اگه بخوان تقصیر رو بندازن گردن کسی باید بگن اول "بعضی مردم ایران" قبل از برخی مسپولین ناکارامد واقعا اشتباهی!
حداقل گوشت همو میخوریم به استخون رحم میکنیم یا اینکه اینم شد حرف!
من اگه مشتری عاقلی داشته باشم تا میشه روی کیفیت آوردوز میکنم (به معنای خوبش) حتی اگه بهاش رو نتونه بده ولی اگه پیش شرطهای کار درست رو نداشت یا ردش میکنم یا با تذکر منصرفش میکنم از کم کاری در مرحله آخر لاجرم با علم به اینکه مورد حساسی نباشد و خودش هم دوبارهکاری را بفهمد، کارش فعلا حل میشود؛ وقتی تقاضا هست اینطوری میشه دیگه بعدم اگه بخوان تقصیر رو بندازن گردن کسی باید بگن اول "بعضی مردم ایران" قبل از برخی مسپولین ناکارامد واقعا اشتباهی!
حداقل گوشت همو میخوریم به استخون رحم میکنیم یا اینکه اینم شد حرف!
دیدگاه