اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حفاظت از دیمر AC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حفاظت از دیمر AC

ROSSO HAND BLENDER. MOTOR 220 V - 240 V DC.-33W
    من یه موتور گوشتکوب برقی خریدم ( ۲۲۰تا ۲۴۰) ولت جریان مستقیم و میخواهم با برق شهر راه اندازی کنم ) تو سایت فروشنده ( سما موتور ) دوروش پیشنهاد داده . روش دور ثابت که یک پل دیود گذاشته و بعد یه خازن ۲۲میکرو ۴۰۰ ولت به صورت موازی با موتور
    مدل دیگه هم استفاده از یک NTC به صورت سری روی خط برای حفاظت از جریان هجومی موتور و جلوگیری از سوختن دیمر . سپس دیمر AC
    اگه ممکن هست دوستان در مورد محاسبه مقدار صحیح خازن و NTC توضیح بدهند .با تشکر

https://samamotor.ir/%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-200-%D8%AA%D8%A7-1000-%D9%88%D8%A7%D8%AA/4305-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DB%8C-220-%D9%88%D9%84%D8%AA-600-%D9%88%D8%A7%D8%AA.html

​​​​​​
    جدیدترین ویرایش توسط Salli2440; ۲۰:۱۶ ۱۴۰۳/۱۱/۰۳.

نوشته اصلی توسط Salli2440 نمایش پست ها
    ROSSO HAND BLENDER. MOTOR 220 V - 240 V DC.-33W
    من یه موتور گوشتکوب برقی خریدم ( ۲۲۰تا ۲۴۰) ولت جریان مستقیم و میخواهم با برق شهر راه اندازی کنم ) تو سایت فروشنده ( سما موتور ) دوروش پیشنهاد داده . روش دور ثابت که یک پل دیود گذاشته و بعد یه خازن ۲۲میکرو ۴۰۰ ولت به صورت موازی با موتور
    مدل دیگه هم استفاده از یک NTC به صورت سری روی خط برای حفاظت از جریان هجومی موتور و جلوگیری از سوختن دیمر . سپس دیمر AC
    اگه ممکن هست دوستان در مورد محاسبه مقدار صحیح خازن و NTC توضیح بدهند .با تشکر

https://samamotor.ir/%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-200-%D8%AA%D8%A7-1000-%D9%88%D8%A7%D8%AA/4305-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DB%8C-220-%D9%88%D9%84%D8%AA-600-%D9%88%D8%A7%D8%AA.html

​​​​​​
    سلام
    اون خازن به خازن صافی معروفه و جهت کاهش ریپل شکل موج شبه dc بعد از پل دیود بکار میره، در موردش مطلب هم تو انجمن و هم بیرون زیاده مثل این:
    https://www.eca.ir/forums/forum/الکترونيک/مدارهای-آنالوگ-و-مدارهای-مجتمع/منابع-تغذيه/42950-محاسبه-میزان-خازن-صافی

NTC برای قطع جریان در صورت گرم شدن پل دیود و دیمره (اضافه بار)، عملکردش بدین صورته که هر چی دما بالا بره مقاومت کم میشه تا جایی که اتصال کوتاه بشه، توصیه میکنم حتما قبلش فیوز استفاده کنید.

مازول هایی هم برای اینکار بصورت آماده وجود داره که در صورت تمایل میتونید از اونها استفاده کنید:

جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۲۱:۰۹ ۱۴۰۳/۱۱/۰۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

سلام
      اون خازن به خازن صافی معروفه و جهت کاهش ریپل شکل موج شبه dc بعد از پل دیود بکار میره، در موردش مطلب هم تو انجمن و هم بیرون زیاده مثل این:
      https://www.eca.ir/forums/forum/الکترونيک/مدارهای-آنالوگ-و-مدارهای-مجتمع/منابع-تغذيه/42950-محاسبه-میزان-خازن-صافی

NTC برای قطع جریان در صورت گرم شدن پل دیمره، عملکردش بدین صورته که هر چی دما بالا بره مقاومت کم میشه تا جایی که اتصال کوتاه بشه، توصیه میکنم حتما قبلش فیوز استفاده کنید.

برای راه ندازی موتور DC مدارات زیادی وجود داره که در اون سایت به دو تا از ساده ترین ها پرداخته شده، مازول هایی هم برای اینکار بصورت آماده وجود داره که در صورت تمایل میتونید از اونها استفاده کنید:
      https://eshop.eca.ir/search?controller=search&s=ماژول+موتور+DC
      با تشکر از توجه شما ؛ اکثر ماژول های کنترل دورهای dc برای ولتاژهای پائین هست برای ولتاژ موتور dc با ولتاژ ۲۲۰تا۲۴۰ ولت ماژولی در سایت معرفی کنید .
      فکر کنم سایت سما موتور با استفاده از دیمر AC ولتاژ را کنترل و بعد از پل دیود برای موتور ارسال میشود
      نقل قول از سایت سما موتور .(این موتور دور بالا را می توان به راحتی با یک دیمر کنترل نمود .هنگام استفاده به همراه دیمر باید توجه داشته باشید که هیچگونه خازنی نباید با موتور موازی شده باشد، زیرا جریان کشیده شده ناگهانی به هنگام راه اندازی موتور و شارژ شدن خازن موازی شده می تواند به عنصر سوئیچینگ دیمر آسیب و حتی باعث سوختن آن می گردد.
      به جهت بالا بردن ایمنی و نحوه استفاده صحیح در راه اندازی موتور بهتر است برابر تصاویر زیر عمل نمائید.​
      به هنگام استفاده از دیمر توجه داشته باشید .برای حفاظت از دیمر حتماً به صورت سری در ترمینال برق ورودی از NTC استفاده کنید.در صورتیکه از قبل ولوم دیمر روی حداکثر توان قرار داشته باشد جریان ناگهانی راه اندازی موتور میتواند به آسانی سبب آسیب و حتی سوختن دیمر گردد.)
      جدیدترین ویرایش توسط Salli2440; ۲۰:۵۶ ۱۴۰۳/۱۱/۰۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Salli2440 نمایش پست ها

با تشکر از توجه شما ؛ اکثر ماژول های کنترل دورهای dc برای ولتاژهای پائین هست برای ولتاژ موتور dc با ولتاژ ۲۲۰تا۲۴۰ ولت ماژولی در سایت معرفی کنید .
        خواهش میکنم، بله من لینک رو با بی دقتی ارسال کردم پوزش میخوام الان اصلاحش میکنم.
        اگر به مدار دوم در لینکی که قرار دادید دقت کنید بعد از دیمر از پل دیود استفاده کرده یعنی خروجی یک دیمر AC 230V رو داده به پل دیود و سپس به موتور، نیازی نیست دنبال دیمر DC با ولتاژ 230 باشید بلکه باید از انواع AC دیمر استفاده کنید.
        سایت رو هم مطالبش رو مطالعه کردم و تایید میکنم میتونید با خرید یک دیمر AC که خروجیش بیش از توان موتورتون باشه با همون آرایش موتور رو راه اندازی کنید.
        جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۲۱:۱۱ ۱۴۰۳/۱۱/۰۳.

دیدگاه

سلام
          ترمیستور رو گفته بزارید گرچه ترمیستور منفی قطور کم اهم گیر نمیاد تو این فروشگاها!
          جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۲۳:۱۱ ۱۴۰۳/۱۱/۰۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X