اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عملکرد محافظ برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عملکرد محافظ برق

سلام خدمت اساتید عزیز
    من برای تست چندین محافظ برق آنها رو به یک سه راهی متصل کردم و سه راهی رو به برق زدم و با دکمه روشن / خاموش سه راهی شاید به اندازه یک هزارم ثانیه برق رو قطع و وصل کردم. اتفاقی که افتاد این بود که برق محافظ های برق قطع و وصل شده و کماکان به کارشون بدون وقفه ادامه دادن!
    البته در این نوسان یکی از محافظ ها غیرفعال شد که بابت تبلیغ نشدن اسمش رو نمیبرم​
    یک محافظ برق باید برق رو در صورت نوسان قطع کنه ، مگر اینطور نیست؟ در این صورت چرا با نوسانی که من دادم محافظ عمل نکرد؟

نوشته اصلی توسط mazdak044 نمایش پست ها
    سلام خدمت اساتید عزیز
    من برای تست چندین محافظ برق آنها رو به یک سه راهی متصل کردم و سه راهی رو به برق زدم و با دکمه روشن / خاموش سه راهی شاید به اندازه یک هزارم ثانیه برق رو قطع و وصل کردم. اتفاقی که افتاد این بود که برق محافظ های برق قطع و وصل شده و کماکان به کارشون بدون وقفه ادامه دادن!
    البته در این نوسان یکی از محافظ ها غیرفعال شد که بابت تبلیغ نشدن اسمش رو نمیبرم​
    یک محافظ برق باید برق رو در صورت نوسان قطع کنه ، مگر اینطور نیست؟ در این صورت چرا با نوسانی که من دادم محافظ عمل نکرد؟
    با سلام و احترام
    ممکنه اونهایی که عمل نکردند در خروجی نمونه گیر ولتاژ، از خازن با ظرفیت نسبتا بالا استفاده کرده اند و نتیجش شده اینکه قطع لحظه ایی ولتاژ در ورودی آی سی مقایسه گر احساس نشده.
    مورد دیگر اینکه بعیده با کلید مکانیکی روشن/خاموش سه راهی بشه یک هزارم ثانیه برق رو قطع و وصل کرد اما در صورتیکه واقعا زمان قطع و وصل خیلی کوتاه باشد ممکن است مدل و کیفیت ساخت خود آی سی مقایسه گر استفاده شده هم بتواند روی این مساله تاثیر گذارد.

دیدگاه

سلام خدمت اساتید عزیز
      سلام و درود
      کلا محافظ برق هایی که با اپ امپ کار میکنند کلاهبرداری هستند و هیچکدام نمیتوانند ولتاژ قطع بالا و پایین را به درستی تشخیص دهند
      همچنین اگر آیسی اپ امپ بتواند نوسان را تشخیص دهد رله چون یک قطعه مکانیکی است با تاخیر قطع میشود و عملا نوسان عبور میکند و هیچ فایده ای ندارد
      ​​​​​​​راه حل استفاده از محافظ برق های استابلایزر است که بسیار گرانتر هم هستند ولی قابل اعتماد

دیدگاه

سلام خدمت اساتید عزیز
        ..علت عمل نکردن بعضی از محافظ برق شما. ..می‌تواند موارد زیر باشد ...
        ،۱....،زیاد بودن مقدار خازن خروجی بعد از پل دیود و نمونه گیر ....
        ۲....نامرغوب بودن قطعات مخصوصا ای،سی،اپ امپ ..که معمولا چینی،هستند....حتی اگر این آپ امپ از شرکت معتبر چینی باشد ..زیرا که خودم این حالت را آزمایش کرده ام ...
        ( یک نمونه مدار را با ای،سی ۴۰۱۷ چینی .با مارک معتبر .که
        ازمایش کردم.. کند عمل می کرد. اما با ۴۰۱۷ ژاپنی .خیلی سریع پاسخ می داد..)..
        ..۳....طراحی نقشه نامناسب ..
        ۴،..مناسب نبودن برای دستگاه خاص...
        . ۵... تنظیم نبودن ولتاژ قطع و وصل صحیح
        .

..البته قطع و وصل سریع جریان برای بعضی دستگاه ها .موتوری زیاد مهم نیست زیراکه با (پس ماند خود )آنرا جبران می کنند ... اما برای لامپهای روشنایی LED مخرب است ..
        .
        موفق باشید
        جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۲۲:۴۱ ۱۴۰۳/۱۲/۱۶.

دیدگاه

من همه مدارای این محافظا رو دیدم میدونم جوری کار میکنه
          ابنا اسباب بازی حساب میشن البته بازم بهتر از هیچیه
          اولا" عملکردشن خیلی خیلی دیره در برابر پالسهای ناگهانی زیاد و تغریبا هیچ کمکی نمیکنه
          ولی در مورد نوسان اونم اگه زیر 180 برسه قطع میکنه !
          در کل واسه نوسانات زیر 220 بد نیست(بازم خیلی کنده)
          جمع بندی کنیم بد نیست بازم جلوی نوسانات غیر یهویی (:دی) رو میتونه بگیره :دی
          نوع دیجیتالش هست ولت متر هم داره اون خیلی سریعتر تشخیص میده ولی بازم چون رله استفاده شده خاموش و روشن شدنش کمی طول میکشه ؛ مثلا یه رعد و برق راحت عبور میکنه و قبل از قطع شدن همه چی میترکه :دی
          واسه محافظت از وسایل فقط استابلایزر اونم از نوع سوئیچینگ پیشنهاد میشه

دیدگاه

دوستان عزیز با اجازه من اسم این محافظ رو ببرم شاید تجربه ای بشه برای همه
            یکی از محافظ ها هادرون هست با مدل p244. محصول هنوز بصورت کامل وارد بازار نشده و قابل خرید نیست اما من تونستم یکی بخرم. با اینکه سایت سازنده کلی روی مهندسی ساختش مانور داده ( اینجا ) اما با نوسان دستی که من دادم اتفاقی براش نیفتاد و لامپ روشن ماند.
            یکی از دوستان گفتند که یک هزارم ممکن نیست، درسته. با دست که نمیشه یک هزارم نوسان رو ایجاد کرد منظور من سرعت بسیار بالا در ایجاد نوسان برق بود.
            اما محافظی که نوسان دادم و محافظ در کسری از ثانیه با این حرکت من خاموش شد دوباره از برند هاردرون بود مدل p103. من حتی مدل p102 این شرکت رو هم دارم و اون رو هم تست کردم و دیدم جواب داد و نوسان بسیار سریع لحظه ای همانا قطع شدن محافظ همانا.
            در عجبم که این شرکت توانسته محافظ به این خوبی بسازه چرا مدل جدیدش اینقدر در مقابل نوسان انفعال از خودش نشان میده.

دیدگاه

یکی از محافظ ها هادرون هست با مدل p244. محصول هنوز بصورت کامل وارد بازار نشده و قابل خرید نیست اما من تونستم یکی بخرم. با اینکه سایت سازنده کلی روی مهندسی ساختش مانور داده ( اینجا ) اما با نوسان دستی که من دادم اتفاقی براش نیفتاد و لامپ روشن ماند.
              یکی از دوستان گفتند که یک هزارم ممکن نیست، درسته. با دست که نمیشه یک هزارم نوسان رو ایجاد کرد منظور من سرعت بسیار بالا در ایجاد نوسان برق بود.
              اما محافظی که نوسان دادم و محافظ در کسری از ثانیه با این حرکت من خاموش شد دوباره از برند هاردرون بود مدل p103. من حتی مدل p102 این شرکت رو هم دارم و اون رو هم تست کردم و دیدم جواب داد و نوسان بسیار سریع لحظه ای همانا قطع شدن محافظ همانا.
              در عجبم که این شرکت توانسته محافظ به این خوبی بسازه چرا مدل جدیدش اینقدر در مقابل نوسان انفعال از خودش نشان میده.
              با سلام مجدد
              نحوه تبلیغ شما برای این شرکت بهتر و هوشمندانه تر از بقیه پستهای تبلیغی بود که گاه و بیگاه در این انجمن مشاهده میشود.
              موفق باشید.

دیدگاه

درود
                اگر آزمایش و ایجاد تاپیک توسط شما جنبه تبلیغی نداشته باشد بهتر است نقشه آن مدلی را که در قطع و وصل سریع درست عمل کرده ( P244) در بیاورید همراه با قطعات استفاده شده و همین طور آن مدل دیگر ( P013) را تا از نظر علمی و عملی با هم مقایسه شوند تا نتیجه ای که حاصل میگردد بتواند راهگشا باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام مجدد
                  نحوه تبلیغ شما برای این شرکت بهتر و هوشمندانه تر از بقیه پستهای تبلیغی بود که گاه و بیگاه در این انجمن مشاهده میشود.
                  موفق باشید.
                  تبلیغاتی بود منم لابد صاحب شرکت هادرون هستم تعارف نکنید خلاصه
                  دوست عزیز خدمت شما عرض کردم محصولی که اون شرکت تولید میکنه و به بازار قراره عرضه بشه و شاید یک مدت دیگه عرضه عمومی بشه آشغاله. الان شما جنبه تبلیغاتی میبینید توش؟
                  مدل دیگه ای که هم گفتم واقعا تست کردم و رو نوسانی که دادم محافظ چراغ قرمز روشن کرد. الان شما فکر کنید این تبلیغاته. خود شما هم تست کنید همین نتیجه رو میگیرید. اگه جنسی خوب باشه چرا اصلاً براش تبلیغ نشه منم صاحب تولیدی هادرون نیستم که تو تبلیغاتش ذی نفع باشم اونم داخل یک انجمن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها

درود
                    اگر آزمایش و ایجاد تاپیک توسط شما جنبه تبلیغی نداشته باشد بهتر است نقشه آن مدلی را که در قطع و وصل سریع درست عمل کرده ( P244) در بیاورید همراه با قطعات استفاده شده و همین طور آن مدل دیگر ( P013) را تا از نظر علمی و عملی با هم مقایسه شوند تا نتیجه ای که حاصل میگردد بتواند راهگشا باشد.
                    راستش من تخصصی در مورد برق ندارم. حتی سوالی هم که پرسیدم بابت این بوده که اطلاعات عمومیم بالا بره. مدل P244 که کلی در مورد عملکردش تبلیغات شده در پستی که بالا معرفی کردم ؛ در فرایند قطع شدن سریع برق ، برقش قطع نشد. برام سوال بود که آیا این موضوع طبیعیه؟ مدل 103 با یک نوسان کوچک درجا برق رو قطع کرد. این هم برام سوال بوده که شاید عملکرد 103 غیر طبیعیه و سرعت فرایندش بالاست. منم صاحب برند سازنده محافظ نیستم که بخوام تبلیغات کنم اگر دوست داشتید فیلم کاری که کردم رو آپلود میکنم مشاهده کنید.

دیدگاه

دوستان عزیز میتونن فیلم تستی که انجام دادم رو اینجا مشاهده کنند
                      همانطور که میبینید با تستی که کردم سه راهی دارای محافظ برقش قطع نشد
                      اما برق محافظ روی سه راهی بدون محافظ قطع شد.
                      بنظر شما اینکه برق دارای سه راهی دارای محافظ با تستی که میکنم قطع نمیشه نشان دهنده بی ارزش بودن این محصول نیست؟
                      و آیا استفاده از محافظ روی سه راه برای کامپیوتر و وسایل حساس ایده آل هست؟ آیا استفاده از این محافظ در حد داشتن یک استابلایزر مفید هست؟
                      همانطور که میبینید در عرض چند صدم که برق رو قطع میکنم محافظ برق رو از کار میندازه

دیدگاه

راستش من تخصصی در مورد برق ندارم. حتی سوالی هم که پرسیدم بابت این بوده که اطلاعات عمومیم بالا بره. مدل P244 که کلی در مورد عملکردش تبلیغات شده در پستی که بالا معرفی کردم ؛ در فرایند قطع شدن سریع برق ، برقش قطع نشد. برام سوال بود که آیا این موضوع طبیعیه؟ مدل 103 با یک نوسان کوچک درجا برق رو قطع کرد. این هم برام سوال بوده که شاید عملکرد 103 غیر طبیعیه و سرعت فرایندش بالاست. منم صاحب برند سازنده محافظ نیستم که بخوام تبلیغات کنم اگر دوست داشتید فیلم کاری که کردم رو آپلود میکنم مشاهده کنید.
                        اینجور که مشخصه از میکروکنترلر استفاده کرده که واسه شناسایی سریع پالس و دقت باید خوب باشه ولی ... باز هم رله ... چون از رله برای قطع برق استفاده کرده در نهایت سیم پیچ رله مثل یه سلف ( مثل خازن انرژی رو ذخیره میکنه ) عمل میکنه که باعث عملکرد کند و (همچنین مکانیکی بودن)و سرعت افتضاح لاقل صد میلی ثانیه ای که ابدا" محافظتی نمیکنه (واسه پالسای لحظه ای که اصولا" وسایل به خاطر همونا میسوزن). حتی 8 مگاهرتز هم ممکنه کم باشه که راح حل :
                        اسفاده همزمان میکروی سریع با سوئییچ حالت جامد مثل ترایاک به جای رله. اگه این دو تا اوکی بشن تا حد بسیار زیادی میتونی روش حساب کنی که من ندیدم شرکتی تولید کرده باشه .
                        البته از مدار خودشم باید مواظبت کنه که ندیدم اصلا چنین چیزی :دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها

اینجور که مشخصه از میکروکنترلر استفاده کرده که واسه شناسایی سریع پالس و دقت باید خوب باشه ولی ... باز هم رله ... چون از رله برای قطع برق استفاده کرده در نهایت سیم پیچ رله مثل یه سلف ( مثل خازن انرژی رو ذخیره میکنه ) عمل میکنه که باعث عملکرد کند و (همچنین مکانیکی بودن)و سرعت افتضاح لاقل صد میلی ثانیه ای که ابدا" محافظتی نمیکنه (واسه پالسای لحظه ای که اصولا" وسایل به خاطر همونا میسوزن). حتی 8 مگاهرتز هم ممکنه کم باشه که راح حل :
                          اسفاده همزمان میکروی سریع با سوئییچ حالت جامد مثل ترایاک به جای رله. اگه این دو تا اوکی بشن تا حد بسیار زیادی میتونی روش حساب کنی که من ندیدم شرکتی تولید کرده باشه .
                          البته از مدار خودشم باید مواظبت کنه که ندیدم اصلا چنین چیزی :دی
                          بخشید میتونید محصول مدل 103 اون تولیدکننده رو هم بررسی کنید؟ لینک محصولش رو داخل پست قبلی گذاشتم بابت اینکه تفکر خیلیا تبلیغات نشه نمیخوام لینک مجدد محصول رو دوباره بزارم ببنید این مدل 103 از چه سیستمی استفاده کرده که در مقابل نوسان حداقل دستی من نتیجه بهتری میده؟ فیلم تست رو پست آخر آپلود کردم در کل بنظر شما مدل 103 برای استفاده در وسایل حساس مناسب هست؟ اگه استفاده از 103 بنظر تخصصی شما مناسب باشه در این حالت محافظ 103 رو به پریز متصل میکنم ، یک رابط سه راه معمولی بهش وصل میکنم و لوازم برقی رو به اون وصل میکنم و شاید حتی همین مدل 244 رو به 103 متصل کنم.
                          جدیدترین ویرایش توسط mazdak044; ۰۳:۴۷ ۱۴۰۳/۱۲/۱۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X