اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دنبال یه نصاب حرفه‌ ای سقف کاذب می‌گردم، کسی سراغ داره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دنبال یه نصاب حرفه‌ ای سقف کاذب می‌گردم، کسی سراغ داره؟

سلام بچه‌ها!
    یه مشکلی دارم که گفتم بیام اینجا ازتون کمک بگیرم.
    چند وقت پیش تصمیم گرفتم برای سقف خونه‌مون سقف کاذب بزنم. هم برای زیبایی بیشتر، هم برای اینکه یه نورپردازی خفن راه بندازم. خلاصه بعد از کلی تحقیق، یه نصاب پیدا کردم که از ظاهر کاراش تو عکس‌ها خوشم اومد. گفت کارش تمیزه، قیمتش هم به نظر مناسب بود، منم بهش اعتماد کردم.
    اما متأسفانه بعد از نصب فهمیدم که داستان اونجوری که فکر می‌کردم نیست!
    سقف بعد از یه مدت ترک برداشت، یه جاهایی درست تراز نشده بود و از همه بدتر، نورپردازی درست حسابی اجرا نشده بود و سایه‌های عجیب‌غریب افتاده بود تو خونه.
    حالا می‌خوام این دفعه کارو بسپرم به یه نصاب حرفه‌ای که واقعاً کارش درست باشه، اصولی و تمیز کار کنه و بتونم چند سال با خیال راحت از سقف کاذبم لذت ببرم.
    اگه کسی تجربه‌ای از اجرای سقف کاذب داره یا نصابی می‌شناسه که واقعاً خوش‌قول، کاربلد و قیمتش هم منصفانه باشه، لطفاً معرفی کنه. تهران باشه که بتونه سریع کارو انجام بده.
    ممنون ازتون رفقا، منتظر پیشنهاداتونم!

با انجمن معماری یا دکوراسیون یا عمران ساختمان و غیر ذلک اشتباه گرفتی ارزکت گروپ! اینجا کارهای پراکنده نمیکنن بیشتر روی الکترونیک و اسپمینگ متمرکز هست. ولی من میتونم با واقعیت مجازی برات یه سقف کاذب خوشگل بسازم ترک هم بر نمیداره اصلا میری تو توهم.. باهام تماس بگیر اگه بیافته اونور سال دیگه گرونتر میشه گفتم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X