اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لطفا یک تعمیر کار حرفه ایی الکترونیک معرفی کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها

با درود فراوان خدمت شما استاد عزیز
    تمامی خازن ها از نوع smd هستند و هیچ کدوم نشانه و علایمی که نشان از خرابی خازن باشه رو نداره..منم نمیخوام دستکاریش کنم که کسی زیر بار تعمیرش نره که بگه دستکاری شده.تنها چیزی که تونستم توش پیدا کنم فقط تونستم خرابی رو پیدا کنم ئه داخل کدوم برد هست چون سه تا برد داره.ایراد در قسمت برد اصلی هست که در عکس میتونید مشاهده کنید//
    https://s33.picofile.com/file/848351...B%B3%DB%B4.jpg
    با سلام مجدد
    چگونه متوجه شدید که مشکل از کدام بورد میباشد؟
    کدام شهر هستید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

با سلام
      اگه میدونین که کسی نتونسته برطرفش کنه بهتره زیاد بفکر تعمیرش نباشین.
      تعمیرکار دنبال کار دردسر دار نمیره، مگه اینکه بیکار باشه و وقت زیادی داشته باشه و تعمیرکار خوب معمولا وقت نداره.
      اما نوع عیبش که گفتین به این میخوره که یه جایی از مدار (احتمالا قسمت تغذیه) داره ترمال شات دان میکنه.
      یعنی چند دقیقه کار میکنه و بعد از اون بیش از حد گرم میشه و قطع میکنه.
      حل مشکل هم ساده نیست و معمولا تجربیه. یعنی ممکنه قطعه ای که زیاد گرم میشه رو پیدا کنین، اما علت گرم شدن رو نه.
      با درود فراوان خدمت شما استاد عزیز
      اتفاقا بنده با شما کاملا مخالف هستم..،به نظر بنده فرق بین یک تعمیرکار خوب و اماتور اینجا مشخص میشه من خودم کارم نصب و فروش ماهواره و دوربین مدار بسته هست همیشه کارایی رو دوس داشتم انجام بدم که قبلش 4 تا نصاب رفته بودن و گفته بودن اینجا نمیشه یا نمیگیره من میرفتم همون نشد رو انجام میدادم بعد طرف میرفت بهشوت میگفت فلانی اومد انجامش داد که شما میگفتین نمییشه..
      من توهین نمیکنم به شما ولی متاسفانه تعمیرکار های ما تعمیرکار نیستن ت،این که دستگاه رو باز کنی ببینی یه خازن ورم کرده عوض کنی تعمیرکار شدی.من به این افزاد میگم تعویض کار.. بعضی هاشون هم که بلانسبت شما و حاضرین در انجمن اسمی به خودشون میگن تعمیرکار ولی در واقع دزد هستن فایندر رو فرستادم براش جهت تعمیر نگاه کرده گفته کار من نیست باطری فایندر رو برداشته فایندر رو بسته تحویل کسی داده که من دست اون فایندر رو فرستاده بودم اون بنده خدا هم از همه جا بی خبر تحویل گرفته..
      مشکل ما اینجاست..من یدونه فایندر دیگه همون موقع خریدم ولی این رو هم نگه داشتم گفتم شاید تعمیر شد یا اینکه خودم تونستم تعمیرش کنم
      جدیدترین ویرایش توسط M.multii; ۰۷:۰۴ ۱۴۰۴/۰۱/۲۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام مجدد
        چگونه متوجه شدید که مشکل از کدام بورد میباشد؟
        کدام شهر هستید؟
        با درود
        بعد از خراب شدن فایندر بلافاصله سفارش دادم یکی دیگه برام اوردن و از اونجایی هم که خودم رسیور و موتور های گردان را تعمیر میکنم کمی از تعمیرات سرم میشود.فایندر از سه تا برد درست شده یکی مربوط ب دکمه ها که ایراد از اون برد نمیتونه باشه و دوتا دیگه یکی مین اصلی یکی برد پشت مانیتور من فایندر سالم و باز کردم و برد ها رو تعویض کردم با تعویض مین برد اصلی ایراد بر طرف شد و مطمِن شدم که ایراد از یکی از قطعات مین برد اصلی هست و ربطی به برد پشت مانیتور نداره.
        و بنده مخلض شما ساکن آبادان هستم استان خوزستان
        سوالی دیگه هست من در خدمتم
        جدیدترین ویرایش توسط M.multii; ۰۷:۰۵ ۱۴۰۴/۰۱/۲۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X