اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرگ خاموش رشته برق و الکترونیک در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مرگ خاموش رشته برق و الکترونیک در ایران

با سلام به شما بزگان و اعضای انجمن ای سی ای
    اینجانب 10-15 سال درگیر زمینه های مربوط به برق و الکترونیک و کامپیوتر بودم، متاسفانه باید اعلام کنم از یک زمان به بعد رشته برق در ایران دچار مرگ مغزی و مرگ خاموش شده...
    علاوه بر مهاجرت گسترده دانشجویان این رشته، از وقتی دنیای الکترونیک به صورت ماژولار درآمد و فراوانی مدارهای الکترونیکی آماده یا آف د شلف زیاد شد، این علم به دلیل ملاحظات امنیتی تنها در انحصار دستگاه های امنیتی درآمده و امکان ورود عموم مردم و دانشجویان به سطوح بالاتر علم الکترونیک، به دلایل امنیتی گرفته شد.
    به عنوان مثال من در مقطع فوق لیسانس قصد ساختن یک محصول الکترونیکی تحقیقاتی را داشتم ولی کاملا از طرف دانشگاه جلوی آن به بدترین شکل ممکن گرفته شد.و تا الان هم بسیاری از دوستان خودم در این رشته را به دلیل مهاجرت از دست داده ام...
    شما هم در صورت تمایل تجربه خودتان را در این مورد بیان کنید
    متشکر

حالا بزار بنده عرض کنم
    قشنگ برنامه ریزی شده که به این آگاهی برسی
    16 سال درس خوندن تا هنرستان و دانشگاه و فارغ التحصیلی با تحصیلات عالیه رشته کارشناسی برق قدرت دانشگاه آموزش عالی با امکانات و تجهییزات به اندازه یک دست سبزی ارزش نداشت من چیزایی توی کار و حین کار دیدم که نمیشه روش قیمت گذاشت و اینکه بازار کار 10 پله و مرتبه بالاتره وسطح انتظار مشتری سقف انتظار هست هرچیزی که خوندم به درد کار و زندگیم نخورده و ضرر و فاجعه آفریده علم بی عمل فاجعه س چون ارزشمندترین چیز ممکن و زمان را هدر خواهد داد و حرام خواهد کرد
    خود بنده با پژوهش و کاویدن تست ازمایش و تحلیل بررسی و محاسبات هدفدار روی میزکار و شخم زدن سایت ها و کتاب ها و یوتیوپ به دانش و تجربه بالا و اطمینان رسیدم ولاغیر
    خدای من دانش و تجربه و اطمینان برپایه محاسبات هست
    حتی این انجمن هم هیچ کمکی بهم نکرد
    جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۱۱:۰۱ ۱۴۰۴/۰۲/۱۱.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X