پاسخ : از کدوم استان هستید ؟(در قسمت نظر سنجی رای دهید )
ببخشید که فرصت نشد بیشتر از این روش کار کنم
معمولا رسمه همیشه چیزی میخریم و به دیگران پیشکش میکنیم. اما راسیتش با این کار فقط خودمون رو از دست انجام کاری برای اون فرد خلاص میکنیم. به نوعی رفع مسئولیت. ولی شما اینکارو نکردین. وقت گذاشتین (هر چند به قول خودتون کم و محدود) و این خودش احساس قلبی تون رو به سایت نشون میده.
فکر کنم ارزشش از خیلی چیزا بیشتر باشه.
نوشته اصلی توسط رضا آقازاده
معمولا رسمه همیشه چیزی میخریم و به دیگران پیشکش میکنیم. اما راسیتش با این کار فقط خودمون رو از دست انجام کاری برای اون فرد خلاص میکنیم. به نوعی رفع مسئولیت. ولی شما اینکارو نکردین. وقت گذاشتین (هر چند به قول خودتون کم و محدود) و این خودش احساس قلبی تون رو به سایت نشون میده.
فکر کنم ارزشش از خیلی چیزا بیشتر باشه.
جالب اینکه آقا هم هستن و اینقدر حوصله و سلیقه ممنون اقا خیلی خوشحال شدم
انچه که هستی هدیه خداوند به توست
و انچه که می شوی هدیه ی تو به خداوند است
پس در زندگی بینظیر باش
من هم اومدم اگه دیر نیومدم
[move] :-"
\|/
_\/_[/move]
اسمم رو که میدونید
از استان خراسان رضوی - شهر مشهد هستم (ORGINAL) بلوار آب و برق میشینیم .
دانشجوی رشته الکترونیک صنعتی هستم
تو کار ها و پروژه های عملی همیشه موفقم - یعنی چیزی رو که بخوام بسازم - میسازم
امیدوارم شما هم تو زندگیتون همیشه موفق و پیروز باشید.
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
سلام منم از دیار اندیشمندان و فیلسوفان و شاعران و هنرمندان ومنجم بزرگ خیام و دیار عطار و کما الملک و یغما و.... هستم. سر در شهرم نوشته به سرزمین قلمدانهای مرصع خوش آمدید. درست حدس زدید من نیشابوریم :biggrin: :applause: :applause: :applause: حالا کی همشهریمه؟؟؟؟
ای زندگی بردار دست از امتحانم چیزی نه میدانم نه میخواهم بدانم. ...ای موج پر از شور که بر سنگ سرت خورد برخیز فدای سرت انگار نه انگار
بنظرمن نتیجه این پست اینه که نیروی کار (ممکنه که)بیشتر توی استان تهران و خراسان خوابیده باشه
ممکنه که پست زیر مکمل باشه
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60136.msg334829;topicseen#msg33482 9
چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.
دیدگاه