اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تجربه ی عجیب برق گرفتگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : تجربه ی عجیب برق گرفتگی

نوشته اصلی توسط وحید نصیری

خودتون فرض کنید به یکی از پایه های CPU ولتاژ 220 بدید!
    دوست عزیز من 3 فاز به cpu وصل کردم چیزیش نشد . از یکی پرسیدم گفت که cpu اگر بیشتر از 2 ولت به یکی از پایه هاش برسه تا یه مدت معین همه ی پایه ها قطع میشه :eek: :eek: oo: oo:
    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : تجربه ی عجیب برق گرفتگی

منم خیلی وقت پیش یه بار داشتم ذغال دینام چرخ خیاطی رو عوض میکردم.دینام رو از برق در آوردم یکی از ذغال ها رو عوض کردم زدم به برق دیدم کارکرد دینام خیلی بهتر شد.اومدم اون یکی رو باز کردم تا خواستم ذغال رو با دستم درش بیارم یهو چنان دستم رو برق گرفت که محل تماس نوک انگشتم با فنر ذغال دینام کاملا سیاه شد!! اون لحظه فهمیدم که اولا چه اشتباه بزرگی کردم، ثانیا با معنی عمرم به دنیا بود آشنا شدم! چون بعد از تست یادم رفته بود دینام رو از برق درش بیارم؛ و از همه مهمتر.....با پای برهنه روی موزاییک وایستاده بودم!! oo:

دیدگاه

آقا مثل همین اتفاق برا منم افتاده منم داشتم زغال فرز رو عوض میکردم بعد تعویض از دسته بزرگش گرفتم تا کلید رو زدم(کلید ضامن نداشت) یهو یه دادبلندی زدم افتادم زمین وسیم برق از پریز دراومد حالا بعد گذشت تقریبا 10 سال این دست ما وقتی میخوام یه چیزی سنگین بلند کنم انگارمیخواد مچم از جاش کنده شه :mrgreen:
        معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

سلام
          من امروز مشغول تعمیر شارژر بودم بجای سیم هویه سیم شارژر رو زدم به برق بعد دو دستی شارژر رو گرفتم حدس میزنم ac بود والا ولم نمیکرد

دیدگاه

نمیدونم این قضیه زیاد به برق گرفتگی ربطی نداره
            برق 220 من رو هم زیاد گرفته ولی خوش شانس
            بودم و ولم کرده
            برق خازن شارژ شده هم تجربش رو دارم
            اما خاطره ای که جالبه یکروز مشغول لحیم کاری
            بودم همین طوری که سرم توی تحلیل برد مدار بود
            اومدم هویه رو بردارم مشغول کار بشم اشتباهی
            هویه داغ رو از سر فلزیش گرفتم تو دستم که یهو
            متوجه شدم و انداختمش و گذاشتمش رویه پایه
            که بعدش دستم سوزش عجیبی داشت و تاول زد
            البته خدا رو شکر بعد یه مدت خوب شد. ولی
            جای هویه تا یه مدت روی انگشت هام مونده
            بود.
            جدیدترین ویرایش توسط P.maddah39; ۱۵:۵۹ ۱۴۰۲/۰۱/۲۰.
            دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

خاطرات شیرین و جالب بود
              ولی نول برگشتی خیلی خطرناکه و به گفته دوستمون برق دوفاز هرکی بگیره دیگه فرصت خاطره تعریف کردن دیگه براش پیش نخواخد آمد، منم یه بار برق گرفت و فقط داشتم فکر میکردم که آیا کسی میاد نجاتم بده وبعد یهویی اتصال فاز از دستم آزاد شد،داشتم پیچ خودکار از قاب کلید کولر باز میکردم که یهویی دستم چسبید به قفسه فلزی و دست دیگم هم چسبید به کلید کولر،یه بار لامپ و سر پیچ باز کردم و غافل از سیم فاز که سیم فاز یه تابی خورد و خورد به پیشونیم و یه لحظه چشام برفکی شد،و برقکاری که سابقه برق گرفتگی داشته باشه و خاطراتش زیادتر
              زیاد تر بشه مشخصه که از تجاربش استفاده نمیکنه،
              خیلی احتیاط کنید

دیدگاه

برق منو زیاد گرفته برق القایی ترانس...برق خازن بعد پل دیود خازن لامپ کم مصرف و خازن مانتیور crt برق لامپ تصویر مانتیور crt برق شهر 220 ولی تنها برقی که منو گرفت حس کردم یک نفر با چکش زده به انگشتم و سرم برق ارت با هیت سینگ اول پاور کامپیوتر وصل به کیس بود من که الکی مهندس نشدم جر خوردم تا به این سطح از دانش و آگاهی رسیدم بدنه کیس همیشه بنا به دلایلی برق دار هست و اینکه با یک سیم ارت ش کردم به پیچ دسته شیر لوله گاز خونه مشکل برق دار بود کیس برطرف شد حالا در حال تست پاور کامپیوتر با قاب باز بسته به کیس بودم یک دستم رو بدنه کیس بود و یک دستمم خواستم دمای هیت سینگ اول رو که سیستم در حال کار بود با دستم اندازه بگیریم که چشم تون این روز رو هیچ وقت نبینه چنان چکشی زد به سر و مغز و دستم که قابل توصیف نیست با یک سری تحقیق بررسی فهمیدم برق فرکانس بالای dc توسط ارت منو بدجور گرفته حاضرم هیچ وقت تجربه ش نکنم
                جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۱۷:۱۸ ۱۴۰۲/۰۱/۲۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X