منم نمی خواستم پست بدم ولی گفتم شاید بعد چند سال واسمون خاطره شد البته اگه دوستان نزارن کلا موضوع حذف شه
اسم محمد
فامیل رضوی
شهر urmia
رشته الکترونیک مقطع کارشناسی
هنوز دو ترمه که ترمه آخرم
بیماری: شب بیداری
یعنی شبا بیدارم ، صبح هم خوابم و از کلاسام میمونم آخر ترم هم حذفم می کنن
کلا این کارشناسی ما به درازا کشیده اگه این اندی واحد پاس بشه
علایق :طراحی مدارات دیجیتال ، avr ، pic ، plc بازی pes 2013 بارسا به سبک تیکی تاکا
کلا برا هرکی پروژه درست میکنم آبروم میره آخه با AVr درست میکنم نویز میگیره همه هم منو میشناسن بگین avr میشناسن اگه شما هم خواستین در خدمتم
هرکی به گوشیم زنگ می زنه همش ویبره اس اگه دفع اول بردارم تعجب می کنند
عاشق کمک کردن به دیگران اگه آخرش خوب تمام بشه یعنی خرابکاری نشه
اگرم درسم تموم شد میرم 2 سال تمام سربازی نه کسری دارم نه کارت بسیج
دیگه چیزی یادم نمیاد
الانم خوابم میاد میرم بخوابم یه کلاسم دارم همون plc فکر نکنم بتونم از خواب دل بکنم (:| امیدوارم دوباره حذفم نکنند
سوتی هم زیاد میدم
بعد یه وقفه طولانی اومدم :nice:اگه به موقعش خودمو معرفی میکردم،الان صفحه 5 پست 66 بودم
من عاشق این انجمن بودم و هستم
اوایل که جزء همکارا شده بودم و سر پروژه های میکرو کار میکردم،یادمه 6-7 غروب نشستم پای کامپیوتر، وقتی کارم تموم شد متوجه شدم 6 صبحه :surprised:
روزای خوب و جالبی رو با eca تجربه کردم :nerd:
کارشناسی الکترونیک،تهران
کارشناسی ارشد کنترل، علوم تحقیقات
آشنا به زبان انگلیسی و آلمانی، ترکی
دوره های مقدماتی و پیشرفته GSM واسه شرکت ارتباطات سیار راگذروندم
با PLC زیمنس کار کردم
علاقمندی ها
PLC، متلب، برنامه نویسی C، میکرو AVR
و غیره :mrgreen:
هدفم از بودن در eca اینه که هم به بچه ها کمک کنم هم خودمم در کنارشون چیزی یاد بگیرم
سلام.
امید هستم.من بسیار علاقه مند به کار های فنی و برنامه نویسی هستم.در حال حاضر بیشتر با بسکام مینویسم و دارم رو کدویژن کار میکنم.
من عاشق این انجمنم.امیدوارم بتونم به همه ی شما بتونم کمک بکنم. :nice:
اینم بگم که تو خونمون من حساسیت زیادی به وارد شدن وسیله ای که خودم قادر به ساختنشم دارم.
[glow=red,2,300]بیایید با کمک هم الکترونیک را گسترش دهیم[/glow]
[glow=yellow,2,300]AVR & ARM[/glow]
[glow=green,2,300]عشق است و برنامه نویسی [/glow]
سید حسین حسینی ایمنی
متولد 1377
عاشق الکترونیک و ریاضی و صدای محسن چاوشی(به خصوص سافت راک هاش)
آرزو:امیدوارم روزی برسه که هرچی دلم خواست تو الکترونیک طراحی کنم
دوم دبیرستان متنفر از درس شیرین عربی( کشورهای دیگه دارن به بچه ها ساخت روبات و... یاد میدن ما داریم عربی میخونیم)
عاشق منابع تغذیه و مدار های صوتی
دوست دارم یه شرکت بزنم که جهانی بشه اسمش هم IVC(تو خواب)
آتش بازی و خواب زیر کولر رو در حالی که زیر پتو هستم رو دوست دارم
نمیتونم جلوی افراطم در الکترونیک رو بگیرم به خصوص آمپلی
همه چیرو به الکترونیک ربط میدم
اهل بابل
و
.
.
.
خوابم میاد...
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
به نام خدا
پویا هستم متولد 1368 که 25 ساله میشم الان
ساکن و متولد تهران
دیپلم و فوق دیپلم الکترونیک از دانشگاه سراسری سال 87
علاقه ام به الکترونیک و تئاتر هست اما به نظر خودم تو هیچ کدوم اونطور که میخواستم به هدفم نرسیدم
امیدوارم چند ساله دیگه باشم و بیام اینجا پست های قدیمی رو بخونم
برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …
اسمم را پدرم انتخواب کرد !
نام خوانوادگی ام را یکی از اجدادم !
دیگه بسه راهم را خودم انتخواب خواهم کرد !
اینم لینک من :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg585767#msg585767
نام : محمد امیر
-رشته : الکترونیک ( سال آخرمه )
-چیا بلدم : مقداری الکترونیک ، یک پیمانه تعمیرات موبایل ، یک قاشق برنامه نویسی و دو گرم رباتیک
-چی کارا میکنم : آی سی میخرم ، تا وقتی کار باهش یاد نگرفتم هی میسوزونم
تمیرات موبایل ( سخت افزاری ) انجام میدم ، درگیر مسائل مربوط به برخی از ربات ها میشم ، دوست دارم سایت درست کنم اما یاد ندارم !
دنبال پروژه های صنعتی ( شاید من اسمشو میزارم صنعتی ) میگردم ، مثل منبع تغذیه ، سیگنال ژنراتو یا اسکوپ یا ...
تا موقعی که کارم گیر نباشه برنامه نویسی نمیکنم ، همه چیز رو دوست دارم خودم درست کنم به جای این که از بیرون بخرم ( حتی قیمتش بالا بره ! ) و ... از این کارا میکنیم ما !
-از چی ها بدم میاد : اولیش از نرم افزار مزخرم مولتی سیم و بسکام هست ، از آموزش و خوندن در باره ی قطعه یا چیزی که تا به حال از نزدیک ندیدمش !
و آخرین مورد : از تنهایی !
« با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
این جمله رو فراموش نکن
نام: مهدی
فامیلی: وزیری وفا
شغل!!!!: همه کار میکنم. رییس هیئت مدیره شرکت خودمم یه جا هم تعمیرات انجام میدم.
وضعیت روح:. به شدت در نوسان!!!!
شهر : همدان
عادی پوش. دو سه ماه یه بار استارت میزنم میرم فیتنس کار میکنم ولی پروژه میاد ناچار میزارمش کنار. (مرض دارم میرم فقط درد اولش رو میکشم بعد که دردش تموم بشه میزارمش کنار.)
کسایی که باید بشناسن میشناسنم تو انجمن. خیلی ادم فعالی نیستم. یوزر قبلیم سر جابجایی سرور ترکید و مسئولین گفتن کاری نمیشه کرد. یکی دیگه ساختیم.
انالوگ و دیجیتال و قدرت و ..... هر چی بیاد انجام میدم. ولی ادعا!!!!. همیشه سعی کردم نداشته باشم. در این موارد خود نمیتونم بگم چی کاره ام و چقدر بلدم. معتقدم ادم نمیتونه خودش رو درجه بندی کنه.
در حال حاظر در حال گوشیدن البوم جدید بهنام صفوی هستم
فیسبوک خیلی میرم (اگه بزارن)
در کل خیلی خسته م . میفهمین؟؟؟ خسته!!!!
حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت
منو باش که چه زود رسیدم ....
با سلام
نام : امیر مسعود نام خانوادگی : مقدم کاردانی : برق صنعتی کارشناسی : الکترونیک
ساکن : نیشابور شغل : مربی رباتیک در سما نیشابور و داور مسابقات رباتیک کشوری خیام
علایق : ربات و هر چیزی که به ربات مربوطه :rolleyes:برنامه نویسی میکروهای AVR ... ---- کار با LED و ساخت وسیله های جور واجور با اون مثله LED CUBE . تابلو روان و....
سلام
اسمم:ابراهیم.
متولد:تهران 1353
ساکن کرج.
دانشجوی اویونیک
شغلم:مدیر شرکت خودمم.
از وقتی یادم میاد دنبال یه سیم میگشتم, بعدا فهمیدم با یه سیم نمیشه کاری کرد برای همین دنبال یه رشته سیم گشتم :biggrin:
کم کم که الکترونیکو یاد میگرفتم فهمیدم که فیزیک الکترونیک مهمتره. الانم فیزیکو کوانتومو الکترونیکو درهم میخونم :icon_razz:البته اماتوری!
عاشق رادیو اماتوری ام.
دوران دبیرستان و بعداز اون بیسیم بازی میکردیم با یکی از دوستام ولی حیف که مشغله های کاری نمیذارن کمی RF بفرستیم هوا.
.
.
.
یه مدتیه یه راز بزرگی رو فهمیدم....
من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
سلام به همه شاهرخ هستم
ساکن کرج
25 سالمه
عاشق هر چیزی که نتیجش ساختن چیزی بشه از آشپزی و گل بازی بچگیها تا موشک و الکترونیک و صد البته نرم افزار
نرم افزار خوندم راستی
الکترونیک تفریحی بود که بابام 5-6 سالگی داد دستم(احتمالا میخواست از دستم راحت شه ) هنوز هم دستم هست
با زبان های زیر کار کردم (صرفا جهت اطلاع خودم که بعدا یادم نره :redface
c,basic,action script,c#,c++,python,assembly,java,php
البته خیلیاش در حد درسها و آشنایی بودن
در الکترونیک هم به شدت به امبد ها حالا در هر قسمت و زمینه ای علاقه دارم کلا جاهایی که نرم افزار سخت افزار تلاقی دارن
من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !
نام : سید جواد
نام خانوادگی : موسوی
متولد فروردین 1371 (روزش مهم نیست!!!)
کارشناس مکانیک
دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
ناظر تاسیسات مکانیکی
علایق : ترکیب الکترونیک و مکانیک
حوزه کاری الکترونیک : AVR ، ARM
عاشق NXP ! مخصوصا NXP ARM LPC1768 Cortex M-3 :arrow:
مدار هایی هم طراحی کردم که الان دارن مث بنز کار می کنن! :wow: :wow: :wow:
در الکترونیک صفر مطلق بودم (مکانیکیش میشه صفر کلوین!) که با کمک سایت ECA و آقای 1nafar (جناب آقای هاشمی) حالا میشه گفت تقریبا در سطح مطلوبی از دانش الکترونیک قرار دارم. خدا رو شکر بابت همه چیز.
در اینجا هم مجددا از همه دوستان عزیزی که بنده حقیر رو در راه یادگیری الکترونیک یاری دادند صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم.
دیدگاه