اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

با اعضای سایت بیشتر آشنا بشید

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : با اعضای سایت بیشتر آشنا بشید

با سلام

نام : یوسف مرادی
    مدرک تحصیلی: دانشجوی کارشناسی ارشد الکترونیک
    ساکن : تهران

تخصص حرفه ای الکترونیک: مدارات آنالوگ و دیجیتال مبتنی بر میکروکنترلرهای (AVR(Xmega) - PIC - ARM7&9).
    و FPGA خانواده ALTERA با زبان Verilog
    تسلط کامل به : MATLAB - Labview - PSPICE - Android در زمینه الکترونیک

اضافه شده در تاریخ :
    اینجا ماس ماست

دیدگاه

به نام خدا
      محمد هستم،دانشجوی الکترونیک و با علاقه فراوان به این رشته.
      بچه بودم به الکترونیک کمی علاقه هایی داشتم مثلا سگامو باز کردم،خرابش کردم انداختمش دور یا حدود 13-14تا ماشین کنترلی خراب کردم بعد ارمیچرشو مستقیم به باطریش وصل میکردم اسمشم میذاشتم پشو پشو
      از بچگی دنبال خلبانی بودم ولی دیدم نمیتونم بنا به دلایلی اون راهو برم پس رفتم سراغ هدف دومم.
      تو شهرمون فقط دوتا الکترونیکی وجود داره که اونم یکیش قطعات ربات و بیش تر تو کار قطعه های بزرگه مثل بلندگو و شاسی و یه سری کیت و .... اون یکی هم قطعاتش فقط برای تعمیرکاراست به درد مونتاژ نمیخوره و گاهی میاد تهران،تهرانم شانسی بهش جنس میدن یه وقت ای سی tda7294که برام اورد همون اول 14ولت دیسی داد تو خروجی یه بار دیگه برام اوورد دوساله داره با همون مدار کار میکنه عاشق سیستم صوتی ام.
      گاهی تو کار تابلو روان و ال ای دی ام ولی کارم خانگیه و کمی ارزون تر میگیرم و اعصاب بقیه ال ای دی کارارو خورد کردم همینم باعث شده نتونم ال ای دی گیر بیارم مگر همون دوتا قطعه فروشا :icon_razz:
      ای وی ار رو دوست دارم برنامه نویسیشم تا حدودی بلدم و میدونم خیلی به دردم خواهد خورد.....
      شهرستانمم شاهروده و فقط به درد تولید محصولات کشاورزی میخوره نه به درد تولید خصوصا الکترونیک :sad:
      دهه هفتادی هستم و در اینده ای نزدیک سومین الکترونیکی شهرمون رو افتتاح میکنم.ولی تجربه کافی هم دارم همه چیز هم میارم از ال ای دی گرفته تا باندو بلندگو و اسپیکرو قطعات موبایل و کامپیوتر و کلا همه چیز.
      اتاقتون کثیف و بهم ریخته است؟پس اتاق منو ندیدید...
      امپلیم اگه کار نکنه قلبم وا میسته و اونم کار نمیکنه.
      خرخووون کلاس و کلا مدرسه و همیشه شاگرد اول بودم :nice:
      مقید به دین اسلامم،همیشه هم تیپم یه شلوار لی کشی و فاق بلند یدونه تیشرت ازاد و بلند و یه جفت کفش اسپرت با چسبندگی زیاد به زمینه اماده فرار :arrow:
      اینم از من=d
      دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
      قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
      ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

سلام
        وقت همگی بخیر
        ابتدا بابت ایجاد فروم معرفی اعضاء تشکر می کنم

بیوگرافی من

محمد صادق حسنی سبزوار
        تحصیلات: کارشناسی برق الکترونیک و دانشجوی کارشناسی ارشد برق الکترونیک

توانایی ها:
        مترجم حرفه ای متون و مقالات برق و کامپیوتر (انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی)
        مدیر وب سایت ترجمه تخصصی ***
        مدیر وب سایت ترجمه تخصصی برق و کامپیوتر ***
        مدیر وبلاگ ترجمه تخصصی ***
        توسعه دهنده وب (php&mySql)
        طراح حرفه ای سیستم های مدیریت محتوی
        برنامه نویسی مبتنی بر وب و سیتم عامل (زبان #c)

{ لینک ها حذف شدند }

دیدگاه

سلام
          بهنام هستم18سالمه...
          رشته الکتروتکنیک خوندم و دارنده دیپلم برق خودرو...
          به مدارهای الکترونیکی علاقه دارم...
          و... :bye

دیدگاه

با سلام:
            نام: علی
            نام خانوادگی تحیّری
            ساکن: تهران، تهران پارس
            رشته تحصیلی : کارشناسی الکترونیک از کشور آمریکا
            علایق : عاشق اختراعات، ابتکارات و نو اوری و خلاقیت
            سایر توانمندی ها: نیوماتیک، هیدرولیک، آیرودینامیک، مکانیک و برق و الکترونیک خودرو
            علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
            نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام.من عضو تازه ی این فروم هستم.
              نام : مهدی مصلحی
              رشته : برق - الکترونیک
              حرفه : برنامه نویس اندروید - برنامه نویس مختص رشته خودم AVR و متلب و CODEVISION و Bascom و مترجم زبان انگلیسی.
              به نظر من فروم شما یکم به هم ریختست.هر کسی برای خودش یک تاپیک زده و داخلش سوال پرسیده اکثرشون هم فقط یک پست سوالی داخلش دارن.برای من که می خوام چیزی از این فروم یاد بگیرم خیلی گیج کننده است . اگر ممکن است مطالب کمی منظم تر بشوند.
              ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ™AG
                آقای تحیری فضولی نباشه ، میشه بگید از کدوم دانشگاه ؟ :redface:
                با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
                فقط الکترونیک را از دنور کلورادو و سایر علوم را با کنجکاوی، تحقیق و پشتکار توام با کار عملی. چون کسی که عاشق اختراعات، ابتکارات، نوآوری و خلاقیت باشد حتما احتیاجش به سایر علوم می افتد. با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما کاربر عزیز
                علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام علی هستم متولد ۶۶ از مشهد الکترونیک میخونم چه تابلو :eek: از بچهگی چیز خراب کن خونه بودم حالا دارم جبران بچگیمو میکنم :applause: خلاصه خیلی ازتون یاد گرفتم همتون گلین

دیدگاه

سلام
                    ماهان برق نورد هستم
                    33 ساله
                    ساکن:تهران
                    تحصیلات:سیکل
                    شغل:آزاد
                    علایق:الکترونیک،برق،برنامه نویسی وب،تعمیرات موبایل و سایر گجت ها.
                    توانایی:هیچ وقت هیچ وسیله ایی رو برای تعمیر دست تعمیرکار ندادم.کلا از جماعت دکتر و سمسار و تعمیرکار خوشم نمیاد.

دیدگاه

سلام

محمد هستم 29 ساله از مشهد

فارغ التحصیل مهندسی مخابرات

از برق ساختمان ، طراحی PCB و برنامه نویسی نور پردازی BMS ، تدریس ، فروش ، مدیر پروژه ای گرفته تا الا آخر شغل عوض کردم ، اما حالا فهمیدم یک کار باید توش متخصص باشم .
                      و دوباره آغاز کردم از صفر و چسبیدم به همین الکترونیک .

دیدگاه

سلام
                        نام : علیرضا
                        نام خانوادگی : اسکندری
                        سن : 13 سال :eek: خنده داره نه من کم سن و سال ترین کاربر انجمنم
                        دانش آموز کلاس هفتم
                        ساکن شهرستان صحنه استان کرمانشاه هستم
                        خیلی الکترونیک دوست دارم
                        رباتیک خیلی دوست دارم مخصوصا ربات جنگجو
                        خیلی ناراحتم که تو شهر ما فقط لوازم برق و قدرت پیدا می شه
                        وقتی بچه بودم هرچی اسباب بود خراب میکردم از تلوزیون قدیمی و وی سی دی بگیر تا رادیو
                        هر چیزی میدیدم برنامه ریزی میکرم چطوری خرابش کنم !
                        از 8 سالگی با کیت چشمک زن و ترانزیستور این جور چیزا آشنا شدم و در 11 سالگی شاگرد یه تعمیر کار تلوزیون بودم ( فامیلمون بود) .
                        همیشه با های ولتاژ تلوزیون بازی بازی میکردم کل 3 ماه تابستون امسال رو روی مدار zvs کار کردم تا جواب بگیرم!که نزدیک بود خودم رو به کشتن بدم!
                        من یه عاشق الکترونیکم خیلی الکترونیک دوست دارم خانواده ام هیچوقت منو تو خونه تنها نمیگزارن!

دیدگاه

نام : محمد
                          رشته تحصیلی : مهندسی کامپیوتر | معماری سیستم های کامپیوتری
                          علایق : کامپیوتر و الکترونیک | برنامه نویسی ++c/c | میکروکنترلر AVR | میکروکنترلر ARM (تازه دارم در مورد ARM مقاله میخونم ولی با ARM کار نکردم!) |
                          بعضی از دروس مثل : ریاضیات و آمار و احتمال و کاربردشون در برنامه نویسی |

----------------------------------------
                          از بچگی در زمینه باز کردن وسایل فعال بودم ، البته خیلی چیزارو خراب کردم :biggrin: ولی چیزای جالبی هم میساختم ، یادمه بچه که بودم با آرمیچر و باتری یه ماشین درست کردم که حرکت میکرد! چیز ساده ایه ولی برای یه آدم خردسال فکر کنم خیلی خوبه :redface:
                          دوره راهنمایی مدار چشمک زن و ازین جور کاردستی های ساده درست میکردم.
                          بعد از این دوره بیشتر با کامپیوتر و برنامه نویسی سرو کار داشتم و خیلی الکترونیک کار نکردم ، تا امسال که دوباره به فکر افتادم در این زمینه فعالیت کنم.

دیدگاه

به نام خدایی که هرچه داریم از اوست...
                            نام : بهنام
                            نام خانوادگی: ورشوساز
                            متولد 69 (نسل سوخته و زغالی :cry2 و ساکن دزفول
                            دیپلم ریاضی
                            کارشناسی برق قدرت-دانشگاه آزاد
                            کارشناسی ارشد برق قدرت(آخرای پایان نامه) دانشگاه آزاد

اول بگم خیلی خوشحالم که با خوندن پستهای دوستان فهمیدم فقط من نبودم که دل جیگر وسایل و اسباب بازیا رو میریختم بیرون :mrgreen: :wow:
                            از بچگی عاشق ساختن وسایل جدید و ابتکاری بودم. و روشن کردن یک لامپ با باطری و کلید (مثلا چراغ قوه) تقریبا اولین ابتکارم در زمینه برق بود. یکم که بزرگتر شدم،در دوران راهنمایی و دبیرستان کیت آماده دانشجو گاهی میخریدم و لحیم میکردم که خیلی واسم حال میداد..
                            خوشبختانه به رشته تحصیلیم خیلی علاقه دارم :nerd: و فکر میکنم بهترین و مشکل ترین رشته دانشگاه، برقه
                            تا دوران راهنمایی همیشه جزو بهترینهای کلاس و مدرسه بودم، ولی در مقطع راهنمایی با ورود به تیزهوشان دچار افت تحصیلی شدم :sad: و این افت تا دبیرستان و دانشگاه ادامه داشت :cry:
                            بیهوده ترین و ازدست رفته ترین دوران زندگیم، 4سال لیسانس بود. من و بسیاری از هم دوره ای ها، نه درست درس میخوندیم نه دنبال حرفه مشخصی رفتیم.الان دورازجون شما مثل...پشیمونم که چرا اون 4سال طلایی رو از دست دادم و چیزی یاد نگرفتم.البته خب کسی هم به اون صورت راهنماییمون نمیکرد و غالباً بصورت آزمون و خطا تا اینجا رسیدیم
                            از لیسانس که بگذریم، خوشبختانه دوران ارشد رو نسبتاً خوب گذروندم.گرچه علیرغم تلاش، به لطف اساتید نتونستم نمرات بالایی کسب کنم ولی خیلی چیزها در زمینه برق و الکترونیک یاد گرفتم، و بیشتر به سبب پیگیری و مطالعه خودم بوده !!
                            در حال حاضر، بعنوان پایاننامه ارشد داریم روی ساخت یکی از دستگاههای تست و عیب یابی ترانس قدرت کار میکنیم.. امان از کمبود امکانات و نبود حمایت :cry2: :cry2: در کنار اون و البته بخاطر این پروژه روی برنامه نویسی avr هم کار میکنم که واقعاً واسم مفید بوده شکر خدا
                            الان بزرگترین مانع زندگیم خدمت سربازیه :angry: :angry:

علایق:
                            سیستم های انتقال برق و تمام تجهیزات مرتبط، از ترانس گرفته تا رله :biggrin:
                            طراحی و ساخت مدارهای ابتکاری مبتنی بر میکروپروسسورها مخصوصا avr و آرم
                            انرژیهای نو
                            طراحی و اجرای پروژه های نورپردازی داخلی و خارجی با ابزار و متدهای روز دنیا oo: oo: (امیدوارم بتونم بزودی در این زمینه فعالیت کنم :redface: )
                            زبان انگلیسی :read:
                            کار با کامپیوتر و زیربالا کردن اینترنت در جستجوی مطالب جدید علمی!! :agree: :agree: حداقل 2/3 عمرم پای لپ تاپ بودم

عکاسی (هر وقت آزادی کهداشته باشم عکاسی در اولویته بویژه عکاسی پرتره و طبیعت)
                            طبیعت گردی
                            ورزش بدنسازی (بدون پودر و مکمل :agree اگر زمان کافی داشته باشم
                            آکواریوم

در آخر امیدوارم بتونم مایه افتخار خانواده و کشورم باشم و برای پیشرفت مملکتم قدمی بردارم (اگر حمایتی در کار باشه :angry:)
                            پیروز باشید

دیدگاه

سلام اینم زندگی ما (البته من آدم معروفیم نیاز به معرفی نیس :mrgreen(الکی)
                              نام :سعید
                              نام خانوادگی:مرادی
                              رشته تحصیلی:الکترونیک
                              ساکن ورامین
                              کلا الکترونیک و مکانیک رو خیلی دوست دارم
                              دوست دارم چیزای کشف نشده رو کشف کنم (البته همه چیز کشف شده :biggrin
                              اختراع کردن هم خیلی دوست دارم.(ولی مغزم اونقدر یاری نمیده تو ایده ها)

دیپلم الکترونیک هنرستان دارم الان دارم کاردانی آزاد میخونم.
                              کلا تو این 3-4 ساله که فهمیدم الکترونیک چی هست علاقم بیشتر شده
                              قبل از دوم هنرستان حتی لحیم کاری هم بلد نبودم
                              هرچی یاد گرفتم تو هنرستان بود.
                              دانشگاه هم ماشالا کلا تعطیله از نظر علمی :biggrin: :biggrin:
                              (هرچی یاد میدن استادا خودم قبلا یاد گرفتم :biggrin
                              ولی هنوز هیچی بلد نیستم هر چی میرم جلوتر فک میکنم کمتر بلدم :redface: :redface:

الان (94-95) ترسم اینه که کار گیر نیارم تو رشته الکترونیک
                              البته کار میکنم(تابلو روان و ثابت و دوربین) ولی کار حقوق ثابت خیلی کمه برا این رشته :sad: :sad:

***آدمی زاده افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز به آن می اندیشد***

دیدگاه

سلام
                                اسم:علیرضا
                                نام خانوادگی :صفری
                                رشتم تحصیلی ام الکترونیکه
                                همه کاره هیچ کاره
                                به حرف انیشتن رسیدم که میگه می دانم که هیچی نمیدانم
                                صلوات برای سلامتی امام زمان(عج)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X