اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

با اعضای سایت بیشتر آشنا بشید

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : با اعضای سایت بیشتر آشنا بشید

سلام

من معصومه 20 سالمه از تهران

با اینکه تو دانشگاه انتخاب گرایش را ترم 5 انجام دادم و رفتم مخابرات ولـــــــــــــــــی علاقم بیشتر به قدرت بود!! :nerd:

رشته های فنی رو دوست دارم ولی از فلسفه هم خوشم میاد با اینکه تا حالا هیچی ازش نخوندم شاید واسه اسمشه که قشنگه!

ولی اصولا میگن آبه بچه های فنی و انسانی تو یه جوب نمیره؟! ولی من مخالفم

دیدگاه

ما که خوابیم این تایپک 9 تا پیج شده من تازه الان فهمیدم تازه اونم یکی از دوستان گفت....

نام: میلاد موسوی
      زاده و ساکن : تهران - شهرری
      دانشجوی سمنان
      رشته الکترونیک - فوق دیپلم پشت کنکور کارشناسی
      علاقه مندی: الکترونیک (که هیچی هم سر در نمی اریم)- طراحی سایت - آدمین چند سایت که الان تعطیل شدن - چاپ و تبلیغات - تعمیرات - بسکتبال که 2 سال دارم ترکش میکنم - وبگردی - کرک نرم افزار های پولی -

به قول بعضی های دست به چارم

و از اینکه یکی از اعضای این سایت هستم خیلی خوشحالم و تمام تلاشم رو میکنم تا بتونم یه کار کوچک برای استواریش انجام بدم.
      از تمام اساتید هم تشکر میکنم .

ECA
      www.icesi.ir

دیدگاه

سلام
        داریوش عباسی
        رشته:فارغ التحصیل الکترونیک
        ساکن:تهران
        علاقه:خانواده الکترونیک.کامپپیوتر . avr . codevision . پول

دیدگاه

سلام
          من مهرداد غفاری
          زاده و ساکن تبریز
          دانشجوی کارشناسی برق قدرت دانشگاه آذربایجان
          علاقمندی:طراحی پستهای فشار قوی.سخت افزار کامپیوتر و avr
          از همه اعضای ومدیریت نیز متشکرم!
          صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

با سلام !

نام :Electronics

نام خانوادگی :Boy

تحصیلات : فوق دکترای بیسوادی

علایق :حضرت علی ,Analogue Designing , Digital Designing , Assembly And basic And C Programing ,FPGA,FPAA, AVR,ARM DSP و... جودو ,
            شب شعر از نوع مخصوص خودمون :biggrin: , جام ملتهای اروپا , .... راستی توهمه اینا بجز DSP یه سری شرو ور واسه گفتن دارم .

خیلی حرف زدم . این بگم و تموم (چون الان احساس می کنم تو اون موقعیت قرار گرفتم ) : رفیقم میگه باید به تو 50 تومن بدیم تا فکت باز شه وحرف بزنی بعدش که شروع کردی به حرفیدن باید 50,000 تومن بدیم تا خفه شی ! :biggrin:
            Bye All
            آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
            سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

سلام.از اشنایتون خوشبختم.منم:
              نام:فرزانه
              کارشناسی مخابرات.ترم اخر :applause:
              علایق:یادگیری چیزای جدید.امیدوارم موفق بشم. :wow:

دیدگاه

سلام
                این بخش رو می خوندم باید اعتراف کنم مثل همه بخشهای دیگه سایت تحت تاثیر قرار گرفتم.
                من علیرضا هستم متولد تهران در حال حاضر 19 ساله که ساکن مشهدم و در حال حاضر 24 سال خدا بهم داده.
                در حال حاضر دانشجوی ترم آخر کارشناسی کامپیوتر سخت افزار از موسسه آموزش عالی سجاد فکر کنم یکی دو سالی این ترم آخر طول بکشه.
                به ربط دهی سخت افزارها، قطعات پردازش کننده، برنامه نویسی، طراحی گرافیکی، طراحی سایت و امثالهم علاقه دارم.
                برای همه آرزوی موفقیت می کنم.
                واقعا سایت معرکه ایه. برای بهتر تر شدنش هم اگه کاری از دستم بر بیاد حتما انجام می دم.
                خدا نگهدار.

دیدگاه

با سلام
                  من مجید اهل ایالات کرمانشاه و الان ساکن تهران.
                  تحصیلات:لیسانس الکترونیک از دانشگاه تبریز . مخلص همه تبریزیها هم هستیم.
                  علایق: همه بروبچ گل eca و زحمت کشان این سایت و طبیعت کردستان و کرمانشاه و الکترونیک و مخالف بحث در مسائل مذهبی و سیاسی

و از همین جا به همه دوستان eca و کرمانشاهیان و کردستانیهای عزیز سلام میکنم.

و آرزوم اینه که یه روزی همه متخصصین ایرانی در کنار هم برای پیشرفت ایرانی کار کنند و چیزی رو از هم دریغ نکنند.
                  همتونو دوست دارم و براتون آرزوی موفقیت میکنم.
                  ” تا سگ نشوی کوچه و بازار نگردی هرگز نشوی گرگ بیابان حقیقت”

دیدگاه

سلام .من طبق معمول خواب موندم
                    نام : سیدحمید
                    متولد :تهران
                    ساکن: ایالات متحده قم
                    رشته: فارغ التحصیل علوم آزمایشگاهی (چه ربطی به ECA داشت؟؟ :eek
                    یه 7 -8 سالیه تو الکترونیک به هم ور میکنم.
                    علاقه: الکترونیک - اونم آنالوگ (یواشکی میکرو هم دوست دارم اما فقط یه کم اسمبی بلدم) بعدم کامپیوتر
                    تا لازم نشده به منم 50000 تومان بدن بای بای.
                    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیزم
                      نام :م. مرادی
                      دانشجوی کارشناسی ارشد الکترونیک
                      ساکن :تهران
                      علایق : الکترونیک دیجیتال ، پردازش تصویر ، شعر وهمه بچه های eca

جدا این سایت و بچه های خوب و با سوادش خیلی به من کمک کردن . امیدوارم خدا پشتیبان همتون باشه .
                      خبر آمد خبری در راه است---- خرم آندل که ازو گاهست

دیدگاه

به نام خدا

من " بهرام پورعلی بابا " متولد پنجم مهر ماه سال 1362 از شهرستان بناب , آذربایجان شرقی هستم.

بعد از گرفتن دیپلم ریاضی ویک سال پشت کنکور موندن سال 82 در رشته کاردانی برق –مخابرات دانشگاه آزاد ارومیه قبول شدم.

بعد از پنج ترم تونستم از دوره کاردانی فارغ اتحصیل بشم و همان سال (ترم دوم) تو کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد و باز هم ارومیه(بدبختانه) قبول شدم.امسال هم کارشناسی رو تموم میکنم.

:biggrin:
                        و اما برق.....

من یک پسر دائی به اسم سعید دارم که بسیار به رشته برق علاقه داره و استعداد !!!!!!!! من هم به واسطه اون با الکترونیک آشنا شدم.اوایل فقط کارم درست کردن چراغ چشمک زن با led بود ؛! نمی دونم چند تا درست کردم؟؟؟ :mrgreen: :mrgreen:

کم کم من و پسر دائیم بعضی چیزا مثل دیمر –آمپلی فایر – بوستر – و...... رو درست کردیم ! البته بیشتر چیزائی رو می ساختیم که می تونستیم قطعاتش رو پیدا کنیم.

حتی یک بار تابستون حدودا 50 تا کیت واسه یکی از فروشگاه های قطعات الکترونیکی تو شهرمون آماده کردیم ، اون هم کیت ها رو برا ما میفروخت ما هم با پول اونا واسه خودمون وسایلی و که لازم داشتیم رو
                        می خریدیم.!!! عجب روزهایی بود!!! :icon_razz: :job:

حالا بعد از اینکه مثلا درس خوندم و مهندس شدم اوضا کمی فرق کرده . الان به جای ساختن کیت موزیکال و چراغ چشمک زن برای دانشجوها متن ترجمه میکنم و پروژه های درسی براشون آماده می کنم .

بیشترین علاقه من الان ترجمه هستش. تو اینترنت میگردم بعضی مقاله ها رو انتخاب می کنم و ترجمه میکنم و تو وبلاگ خودم ( bahrambaba2000.blogfa.com ) ویا اینکه تو همین وبسایت قرار میدم.

تا حالا چند تا ترجمه داشتم که خیلی خوب بودن اولیش یک ترجمه درباره تلفن و ... بود . دومی یک ترجمه کامل درباره اوسیلاتورها بود. این اواخر هم دارم یک جزوه آموزشی درباره آموزش زبان وریلوگ ترجمه میکنم.
                        البته مابین اینها چندین ترجمه کوچک هم داشتم که همه اونها رو تو وبلاگم دارم.

فعالیت من تو اینترنت از سال دوم دوره کاردانی (83) شروع شده و تا الان هم ادامه داشته .
                        الان خودم یک وبلاگ دارم که بیشتر با اسم : بهرام الکترونیک شناخته شده.!

دیگه نمی دونم چی بگم اگه باز هم سوالی دارین یا ایمیل بزنید یا تو سایت یا وبلاگم پیغام بدین. :bye :bye :nerd:
                        من رو با نام " بهرام الکترونیک " میتونید تو نت پیدا کنید. !!!!

دیدگاه

سلام
                          نرگس
                          22
                          سال اخر کارشناسی مخابرات
                          علایق:خواب.غذا.شکلات.گربه.قرمز. wireless system .ژنتیک الگوریتم.نقاشی.

فرزانه من و تو مثل همیم
                          راستی نگفتم من اهل ساری هستم

دیدگاه

سلام دوستان
                            من مسعود ستاری متولد و ساکن کاشان هستم.
                            16 سال دارم وسال دوم ریاضی هستم .
                            از روزی که خودم رو شناختم به برق و گرایش های اون علاقه داشتم الان هم بزرگترین آرزوم(در بخش تحصیلی) خوندن مخابرات تا خود دکترا ست علاقه ی زیادی به نجوم رادیویی دارم الان هم دارم یه رادیو تلسکوپ می سازم.
                            خدا نگهدار :bye :bye

دیدگاه

سلام دوستان
                              عابد بابازاده هستم.
                              از مازندران-قائمشهر
                              متولد 1/2/66
                              به کشورم و اعتقادات مذهبیم بشدت علاقه مندم و برای پیشرفتش هر کاری که بتونم میکنم
                              پدرو مادرم رو بشدت دوست دارم.
                              به کامپیوتر هم علاقه ی زیادی دارم و از اول دبیرستان روش تجربه دارم. (اطلاعات سخت افزار و نرم افزار)
                              راهنمایی ودبیرستان رو تو تیزهوشان گذروندم و بهمین دلیل چون انگلیسیم خوب بود ، تونستم کامپیوتر رو بدون کلاس، کتاب یا صرف هزینه ای یاد بگیرم. البته مجلات کامپیوتری رو هم خیلی مطالعه میکردم.

کوچیک که بودم هیچ اسباب بازی رو دوست نداشتم مگه اینکه برقی باشه. برا همینم برای اینکه دهنمو ببندن یه اسباب بازی رو میگرفتن تهش یه سیم میبستن ، منم از همه چی بیخبر قبولش میکردم وکیف میکردم.

از زمان ابتدایی به کمک پدرم با الکترونیک یه آشنایی پیدا کردم و وقتی کامپیوتر گرفتم بشدت مجذوبش شدم. (خیلی خیلی بیشتر از الکترونیک)
                              به افزایش علمم اهمیت میدم و البته حاضرم علممو بدم و از صفر شروع کنم ، ولی ایمانم کامل شه. (حتی اونطوری فکر میکنم سرعت پیشرفت علمیم هم بیشتر باشه)

راستی به سری بازی های  UT==Unreal Tournament  علاقه ی زیادی دارم ، البته وقتمو سرش تلف نمی کنم. (راستی تو هر کدوم از سبکاش حریف می طلبیم ها!)

ازخواب هم شدیـــــــــــــــــــــــــــــــــــدا متنفرم . ولی چون اگه نخوابم میمیرم پس مجبورم بخوابم. (سعی می کنم روزانه 2 تا4  ساعت بیشتر نخوابم.)

به موسیقی های light و meditation خیلی علاقمندم، و آهنگای Kitaro و   Yanni رو هم دوست دارم.

از افرادی که هیچ کمکی به پیشرفت مملکت نمی کنن خوشم نمیاد و از بینشون از اونایی که در جهت خلاف پیشرفت مملکت تلاش میکنن شدیدا متنفرم.

به طریقی از هیچکس غیر از خدا نمی ترسم و اینو از پدر و مادرم یاد گرفتم. ولی بخاطر خلقیاتم از دعوا خوش نمیاد . البته اگه مجبورم بشم ، ترجیح میدم با قوی تر از خودم بیفتم تا اینکه ضعیفترو داغون کنم.

من شاید اینطور نباشم ولی لا اقل سعیم بر اینه که:   متواضع، خوش رفتار ، مودب ،شجاع ، دیندار ، مومن ، وطن پرست و شوخ(تا حد مطلوب) ، باشم
                              و برای رسیدن به این خصلت ها تمام تلاشمو می کنم.

راستی خیلی دوست دارم در تشکیل یا تاسیس یه شرکت بازی سازی (مثل کونامی) تو کشورم نقشی داشته باشم. نمی گم کاملا محقق میشه ، ولی دوست دارم استارات کارو بزنم.

همه ی پستای این تاپیک رو نخوندم ، ولی از آشنایی با همتون خوشوقتم.
                              موفق باشین..
                              Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

taravat
                                23
                                لیسانس computerنرم افزار
                                ساکن تهران
                                بصورت حرفه ای به کارسخت افزار مشغولم :wow:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X