اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
معما و تست هوش
Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X
-
پاسخ : معما و تست هوش
چه زرنگ بازی
) نخیر اینطوری نیستش
شما اون دایره هایی که من کشیدمو نقطه در نظر بگیر
بعدش هم قرار نیست خونه ها به هم وصل بشن (باید واسه هرخونه بطور مجزا آب و برق و گاز رو بهش بدید) و همینطور نمی خواد آب و گاز و برق بهم متصل کنیم
یعنی باید از هریک از نقاط آب و گاز و برق 3 خط خارج بشن و به هر یک از خونه ها سه خط (آب و گاز و برق بطور مجزا ) وارد بشه
قضیه از این قراره که با توجه به عکسی که می بینید ما 3خونه نوسازداریم و قراره به هر سه خونه هم آب و هم گاز و هم برق بدیم ، فقط حواستون باشه که نباید خطی قطع بشه
یه راهنمایی: نیاز نیست که خط هاتون صاف باشن !!ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....
http://tif00s.persiangig.com/image/MLX90614.jpg
- تشکرها 1
دیدگاه
-
پاسخ : پاسخ : معما و تست هوش
نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکندهراستی برق که از رو تیر برق میره ، پس خطوط برق بقیه خطوط رو قطع کنه مشکلی نداره؟اگه اینطوریه که آب هم از تو لوله زیر زمین میره
ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط tifoosچه زرنگ بازی
) نخیر اینطوری نیستش
شما اون دایره هایی که من کشیدمو نقطه در نظر بگیر
بعدش هم قرار نیست خونه ها به هم وصل بشن (باید واسه هرخونه بطور مجزا آب و برق و گاز رو بهش بدید) و همینطور نمی خواد آب و گاز و برق بهم متصل کنیم
یعنی باید از هریک از نقاط آب و گاز و برق 3 خط خارج بشن و به هر یک از خونه ها سه خط (آب و گاز و برق بطور مجزا ) وارد بشه
قضیه از این قراره که با توجه به عکسی که می بینید ما 3خونه نوسازداریم و قراره به هر سه خونه هم آب و هم گاز و هم برق بدیم ، فقط حواستون باشه که نباید خطی قطع بشه
یه راهنمایی: نیاز نیست که خط هاتون صاف باشن !!
نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکندهراستی برق که از رو تیر برق میره ، پس خطوط برق بقیه خطوط رو قطع کنه مشکلی نداره؟لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
دیدگاه
-
سلام
آقا رو این خیلی فکر کردم ولی نمیشد حلش کرد تو گوگل گشتم جوابش اونجوری نبود چون برق رو گفته از رو یه خونه رد میکنه
ولی یکی جوابه قشنگی داده بود
ازلحاظ ریاضی این امرغیرممکنه وهرچی از لحاظ ریاضی غیرممکن باشه اگرعالم وآدم جمع بشن نمیتونن ممکنش کنن مگراینکه خودریاضی یه کاریش بکنه که راجع به این مساله کاری نمیکنه پس بهتره بهش فکرنکنی.
این یه گراف دوبخشیه که هربخشش 3راس داره طبق یک قضیه ریاضی اگه تعدادراسهای یک بخش
چنین گرافی کوچیکتراز6باشه رابطه زیربرقراره
v(G)= [m/2 ] [m-1/2 ] [n-1/2] [ n/2
که m تعدادراسهای یک بخشه وn تعدادراسهای بخش دیگه ست
v(G) تعدادتقاطع یالهاست
علامت/ نشان دهنده ی خط کسری
علامت [ ] نشان دهنده ی جزء صحیح
G گراف موردنظرهست
که دراین گراف تعدادتقاطع ها صفرنمیشه میشه یک.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط هـــادیداداش الکی مخ ما رو کار نگیر. راه حلش تقریباً همین طوریه که علی آقا گفت. یکی از خط ها از داخل یک خونه رد میشه. انکار نکن که مدرک میارم باور کن مدارکش هم) عزیزم چرا الکی مختو کار بگیرم ؟ نه قصد همچین جسارتی ندارم
این معما واقعیه و خیلی وقت پیش طرح شده (که شاید بعضی هاتون شنیده باشین) و واسش جایزه تعیین شده
<میتونی مدرک بیاری ؟ واقعا ؟ چون اگه اوردی جایزهه گیرت میاد
نه اون راه حل صحیح نیست (اصلا اون راه حل نیست اون کلک زدن مسئلست) ، قضیه ش هم همونیه که گفتم
نوشته اصلی توسط kek300سلام
آقا رو این خیلی فکر کردم ولی نمیشد حلش کرد تو گوگل گشتم جوابش اونجوری نبود چون برق رو گفته از رو یه خونه رد میکنه
ولی یکی جوابه قشنگی داده بود
ازلحاظ ریاضی این امرغیرممکنه وهرچی از لحاظ ریاضی غیرممکن باشه اگرعالم وآدم جمع بشن نمیتونن ممکنش کنن مگراینکه خودریاضی یه کاریش بکنه که راجع به این مساله کاری نمیکنه پس بهتره بهش فکرنکنی.
این یه گراف دوبخشیه که هربخشش 3راس داره طبق یک قضیه ریاضی اگه تعدادراسهای یک بخش
چنین گرافی کوچیکتراز6باشه رابطه زیربرقراره
v(G)= [m/2 ] [m-1/2 ] [n-1/2] [ n/2
که m تعدادراسهای یک بخشه وn تعدادراسهای بخش دیگه ست
v(G) تعدادتقاطع یالهاست
علامت/ نشان دهنده ی خط کسری
علامت [ ] نشان دهنده ی جزء صحیح
G گراف موردنظرهست
که دراین گراف تعدادتقاطع ها صفرنمیشه میشه یک.
من سوادم نم کشیده میشه این فرمول رو توضیح بدی که بهش استناد میکنی ؟ من تا جاییکه یادم میاد از پیش و سوم دبیرستان تو بخش گراف و درخت و ... فقط می تونسیم تعداد شاخه ها ، درخت ها ، لینک ها و .. . پیدا کنیم اما نمی شد تعداد شاخه های قطع شده رو پیدا کنیم
برای اطلاعتون بگم که اینو یکی حل کرده ( یعنی خود طراحش) پس حل شدنیه
دیدگاه
-
احتمالا یه جایی جامپر نمیزنین؟آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool
116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer
از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط tifoos) عزیزم چرا الکی مختو کار بگیرم ؟ نه قصد همچین جسارتی ندارم
این معما واقعیه و خیلی وقت پیش طرح شده (که شاید بعضی هاتون شنیده باشین) و واسش جایزه تعیین شده
توی این لینک یه سری توضیحاتی درباره این معما داده ولی خوشبختانه جوابشو نداده.لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
دیدگاه
-
این جزء چند معمای عجیب دنیاست (نه گزاف گویی نیست)
این معما رو هم گفتم چون دیدم خیلی به معما و بازی فکری علاقه مندید و دوست دارید هی سخت تراشو حل کنید
توی این لینک هم که آقا هادی گذاشته روش های گوناگونی رو امتحان کرده که می تونه توی امتحان کردن مسیرها کمکتون کنه
) من یادمه خودم یه دفتر 100 برگ کامل واسه این معما حروم کردم تا بالاخره . . .
دیدگاه
-
این جزء چند معمای عجیب دنیاست (نه گزاف گویی نیست)
این معما رو هم گفتم چون دیدم خیلی به معما و بازی فکری علاقه مندید و دوست دارید هی سخت تراشو حل کنید
توی این لینک هم که آقا هادی گذاشته روش های گوناگونی رو امتحان کرده که می تونه توی امتحان کردن مسیرها کمکتون کنه
من یادمه خودم یه دفتر 100 برگ کامل واسه این معما حروم کردم تا بالاخره . . .?Why not
دیدگاه
دیدگاه