اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایا گیره مونتاژ وسیله مفیدی هست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایا گیره مونتاژ وسیله مفیدی هست؟

سلام..
    بنده قصد دارم برای معدود برد هایی که لحیم میکنم یک گیره مونتاژ ذره بین دار تهیه کنم.اما نمیدونم که واقعا کار منو راحت میکنن و یا اینکه وسیله ای دستو پا گیر هست و دقت و تمرکز رو پایین میاره.
    دوستانی که تجربه لحیمکاری با چنین تجهیزاتی رو دارند ایا تهیه این وسیله مفید هست یا خیر؟یا اینکه بهتره از لوپ استفاده کنم؟
    پاسخ : ایا گیره مونتاژ وسیله مفیدی هست؟

بستگی داره شما چطور راحت تر هستید یا راه دستتون چیه. مثلا من راحت ترم که مدارم روی میز قرار بگیره و بعد لحیم کنم چون اینطوری بهتر اختیار مدار رو دارم. سعی می کنم با یه گیره کاغذ از این قدیمی ها مدار رو فیکس کنم. در ضمن من کار مونتاژ نمی کنم. در کل لوپ فکر کنم مفید تر هست.
    گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
    همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

به هیچ وجه وسیله مفیدی نیست . من یکی دارم چند بار سعی کردم استفاده کنم(چون پولشو داده بودم !!) ولی واقعا استفاده کردن ازش سخته چون استحکام نداره . یه جورایی رو هواست . اگر میشد یه وسیله ساخت که برد رو روی زمین فیکس کنه خیلی بهتره

دیدگاه

خب بستگی به کاربردش داره...
        من یکی دارم ولی همیشه که ازش استفاده نمیکنم
        مثلا یه موقع که میخوام یه جاهایی تسلط بیشتری داشته باشم یا بورد بالاتر بیاد و ... به کارم میاد
        خیلی هم مزخرف نیست!!
        ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal نمایش پست ها
          سلام..
          بنده قصد دارم برای معدود برد هایی که لحیم میکنم یک گیره مونتاژ ذره بین دار تهیه کنم.اما نمیدونم که واقعا کار منو راحت میکنن و یا اینکه وسیله ای دستو پا گیر هست و دقت و تمرکز رو پایین میاره.
          دوستانی که تجربه لحیمکاری با چنین تجهیزاتی رو دارند ایا تهیه این وسیله مفید هست یا خیر؟یا اینکه بهتره از لوپ استفاده کنم؟
          به نظرم د رجای خودش وسیله مناسبیه برد رو فیکس میکنه براتون LED برا روشنایی برد و جاییکه میخواین لحیم کنین داره وسیله ای جمع و جور برا لحیم کاری که یکم اعصاب خردکنی های مونتاژ رو کم میکنه!
          من خودم از مدل 10M خرید کردم و راضیم و بهتون پیشنهاد میدم ...
          دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط sorena01 نمایش پست ها
          به هیچ وجه وسیله مفیدی نیست . من یکی دارم چند بار سعی کردم استفاده کنم(چون پولشو داده بودم !!) ولی واقعا استفاده کردن ازش سخته چون استحکام نداره . یه جورایی رو هواست . اگر میشد یه وسیله ساخت که برد رو روی زمین فیکس کنه خیلی بهتره
          سلام
          از گیره های سه فک استفاده کردین مهندس؟
          برد رو میتونین راحت روی زمین فیکس کنین برا مونتاژ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X