اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سورس سیاه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سورس سیاه

سلام
    حتما همه شما واژه Black money یا پول کثیف رو شنیدید . من امروز میخوام در مورد کد کثیف صحبت کنم ، کدی که اولش تمیزه اما وقتی کامپایل میشه ، کثیف میشه .
    خیلی از دوستان حتی رو Hello world که نوشتن ، لایسنس میزارن و کدش میکنن تا دیگران سورس رو نبینن غافل از اینکه IDE و کامپایلرشون غیرقانونیه . سیستم عاملشون غیرقانونیه .
    با اینکه بسیاری از این افراد کدهای تجاری با ابزارهای غیرقانونی تولید میکنن ، اما هیچ تلاشی برای خرید قانونی لایسنس انجام نمیدن و حتی یکی از پیشگامان برای آپدیت ابزار غیرقانونی هستند
    من خیلی وقته دارم این موضوع رو تو وبسایتها ، تالارهای گفتگو و کلا شبکه های اجتماعی میبینم و فکر میکنم که خیلی از دوستان فقط برای تفریح از این ابزار استفاده میکنند .
    اما وقتی جلوتر میرم ، میبینم که حتی مدرسین دانشگاهها هم از این قاعده مستثنا نیستن و شاید عامل اصلی اشاعه این فرهنگ همونا باشن .

پاسخ : سورس سیاه

نوشته اصلی توسط Ahmad58 نمایش پست ها
    میبینم که حتی مدرسین دانشگاهها هم از این قاعده مستثنا نیستن و شاید عامل اصلی اشاعه این فرهنگ همونا باشن
    وقتی .........
    میخواستم بعد وقتی سه نقطه چیزی ننویسم!!! ولی گفنتم شاید معلوم نشه چی میخواستم بگم. ببین دوست عزیز وقتی تو کشوری هستی که قوانین گپی رایت رعایت نمیشه تو هم رعایت نکن.
    شما فکر میکنی اونوری ها ناراحتن که ما مجانی نرم افراروشان را استفاده میکنیم؟؟؟ ببین ما با این نرم افرارهای مجانی کار میکنیم و اوستا میشیم ولی هیچ حرکت مثبتی در داخل نمیتونیم انجام بدیم و اخرش میریم اونور . اونها هم دقیقا در جریان هستن . حالا فرص کن نریم اونور و بخواهیم در مملکت خویشتن خدمت کنیم . خوب این نرم افزار را روی چه سخت افزاری قراره اجرا کنی ؟ باز با سخت افزار جیبتو میزنه. خلاصه نگم برات . فکر نکن (( برو بچ )) زرنگی کردن قفلشو شکستن نخیر عزیزم خودش شکسته ول داده تو کشورهای جهان اخر . مگرنه الان که به نت وصلی دوسوته میتونن ویندور 10 قفل شکسته روی لپ تاپتو پر پر کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
      وقتی .........
      میخواستم بعد وقتی سه نقطه چیزی ننویسم!!! ولی گفنتم شاید معلوم نشه چی میخواستم بگم. ببین دوست عزیز وقتی تو کشوری هستی که قوانین گپی رایت رعایت نمیشه تو هم رعایت نکن.
      شما فکر میکنی اونوری ها ناراحتن که ما مجانی نرم افراروشان را استفاده میکنیم؟؟؟ ببین ما با این نرم افرارهای مجانی کار میکنیم و اوستا میشیم ولی هیچ حرکت مثبتی در داخل نمیتونیم انجام بدیم و اخرش میریم اونور . اونها هم دقیقا در جریان هستن . حالا فرص کن نریم اونور و بخواهیم در مملکت خویشتن خدمت کنیم . خوب این نرم افزار را روی چه سخت افزاری قراره اجرا کنی ؟ باز با سخت افزار جیبتو میزنه. خلاصه نگم برات . فکر نکن (( برو بچ )) زرنگی کردن قفلشو شکستن نخیر عزیزم خودش شکسته ول داده تو کشورهای جهان اخر . مگرنه الان که به نت وصلی دوسوته میتونن ویندور 10 قفل شکسته روی لپ تاپتو پر پر کنن
      کپی رایت بخاطر عدم توجه امثالی مثل من رعایت نمیشه . اگه من از خودم شروع کنم ، هر کسی از خودش شروع کنه همه چیز درست میشه و این تبدیل به یه فرهنگ میشه .
      من کاری به راحت یا ناراحت بودن اونوریا ندارم اما در برابر وجدان خودم مسئولم . همونطوری که تمایل دارم کسی کد یا سخت افزار منو بدون اجازه کلون نکنه .
      مورد دیگه اینکه بارها دیدم دوستانی رو که بخاطر عدم کارکرد درست یه کامپایلر ناراحتی میکردن و روزها یا شاید هفته ها سر کار بودن . در صورتی که به راحتی میشه از مشابه مجانی اون نرم افزار استفاده کرد .
      سخت افزار همیشه قیمتش پایینتره یا به عبارتی مفته به شرطی که خودت طراحی کنی و خود شما هم بهتر میدونی مجموعه فعالیتها ، به یک شی ارزش میده و سهم یه میکرو در مقابل کل اون دیوایس ارزشی نداره .
      مورد بسیار مهمتر اینه که کار کردن با نرم افزارهای رایگان سخت تره اما درک مطلب عمیقتره .
      مورد آخر اینکه من نسبت به نرم افزارهای سورس بسته محتاطم و با وجود اینکه لپ تابم لایسنس ویندوز داره اما هیچ وقت ازش استفاده نکردم و نخواهم کرد و اعتقاد دارم لذت هر دستمزدی به زحمت اون کار مربوطه .

دیدگاه

کپی رایت بخاطر عدم توجه امثالی مثل من رعایت نمیشه . اگه من از خودم شروع کنم ، هر کسی از خودش شروع کنه همه چیز درست میشه و این تبدیل به یه فرهنگ میشه .
        بشدت با این جمله مخالفم .
        مردم کره شمالی با جنوبی فرق دارن؟
        مردم المان شرقی قدیم با غربی فرق داشتن؟
        مردم چیزی را نمیتوانند عوض کنن اگر هم میبینیم چیزی داره عوض میشه توسط مردم؛؛ حتما منافع کنترل کنندگان جامعه ایجاب میکرده .
        الان هم اگر ما داریم از رنج وسیع نرم افزارهای کرک شده براحتی استفاده میکنیم . خواسته جهان اوله . به خاطر همینه که من وجدانم ناراحت نیست.
        هر چند یاید بگم که این موضوع باعت دفن شدن ایدهای ناب در جامعه مبشه و باعث رکود هنر علم افتصاد فرهنگ و خیلی چیزهای دیگه شاید الان به فکرم نمیرسه یا نمیدونم بشه ولی حیف که من و شما نمیتونیم تغییر بدیم. از دیدگاه من
        جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۲۳:۳۸ ۱۳۹۶/۰۶/۱۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
          ولی حیف که من و شما نمیتونیم تغییر بدیم
          نمیتونیم کلمه درستی نیست برای کسی که به شکلی یک گیگ هستش . مطمعن باش جهان اول هم نمیخواد ما اینطور رفتار کنیم . ما حق انتخاب داریم و این ما هستیم که تصمیم نهایی رو میگیریم .
          در حال حاظر قدرت بسیاری از نرم افزارهای رایگان و متن باز بیشتر از خیلی از نرم افزارهای پولی هستش . شما همین فریمورک آردوینو رو ببینید که چقدر کد نویسی رو برای برنامه نویسها آسون کرده و طیف وسیعی
          از میکروهای 8 و 32 بیتی رو پوشش میده .
          platform io روببینید که چطور امکان استفاده از ویرایشگر محبوب گیت هاب ( اتم ادیتور ) یا ویرایشگر کراس پلتفرم کد ( ویرژوال استودیو کد ) رو ابزاری برای کد نویسی برنامه نویسها کرده و بیش از 400 نوع برد
          رو پوشش میده .
          همینطور که جستجو کنید ، میبینید که حتی غولهای تکنولوژی دنیا برای دنیای اوپن سورس زانو زدن و ابزارها رو به رایگان در اختیار دنیا گذاشتن . پس من تصمیم میگیرم از کدوم استفاده کنم و خودم رو محدود نکنم .
          تو همه زمینه ها ابزار رایگان هست . چرا من باید 5000 دلار برای آلتیوم هزینه کنم در حالی که میتونم از کایکد استفاده کنم . اون هم با کتابخونه های غنی و آموزشهای فراوانی که در اینترنت وجود داره و از همه مهمتر به من خروجی گربل و دریل میده .
          باز هم میگم جستجوی بیشتر ، تمرکز بیشتر و تلاش بیشتر باعث یادگیری عمیقتر میشه و تلاش کنیم که برنامه نویس باشیم نه صرفا کد نویس .

دیدگاه

تو همه زمینه ها ابزار رایگان هست . چرا من باید 5000 دلار برای آلتیوم هزینه کنم در حالی که میتونم از کایکد استفاده کنم . اون هم با کتابخونه های غنی و آموزشهای فراوانی که در اینترنت وجود داره و از همه مهمتر به من خروجی گربل و دریل میده .
            اهان تازه گرفتم چی میخوای بگی . میخوای بگی که چرا در دانشگاه و اموزشگاه ها از نرم افزارهای متن باز اوپن سورس استفاده نمیکنن و میرن دنبال اموزش نرم افزارها وسیستم عاملهای کرک شده.
            فقط یک کلمه میتونم بگم . استادان این نرم افزارها را بلد نیستند .
            خیلی دیر میشه مثل همیشه ولی چند نسل علمی که بگذره درست میشه . اخه همین استادان امروز هم نرم افزارهایی را که باهاش کار میکنن خودشان یاد گرفتن . اینجا اینجوریه
            اما در کل عرض کنم که ؛ نرم افزارهای اوپن سورس یه کلاه بزرگتر از نرم افزارهای کرک شده است که دارن سرمون میزارن
            . خلاصه جهان سرمایه داری یه جا نمیخوابه که زیرش اب بره.

دیدگاه

دوست عزیز
              با شما در مورد عدم استفاده از نرم افزارهای کرک شده موافق هستم .... چون دقیقا مصداق آشکار دزدیه هر چند بعضی از علما به دلیل نقض منافع جامعه اسلامی از سوی کشورهای غربی به انجام آن صحه گذاشته اند ....
              متاسفانه با نظر شما در مورد نرم افزارهای متن باز موافق نیستم ....زیرا کسانی که دانش خودشان را به رایگان در اخیار دیگران قرار میدهند هنوز انگشت شمارند و متاسفانه هنوز نرم افزارهای بسیاری نیز وجود دارند که برای آنها نگارش رایگانی وجود ندارد ...
              همچنین در صورت توسعه نرم افزارهای متن باز و یا حتی رایگان ، صنعت چند میلیارد دلاری نرم افزار به شدت با با افول روبرو میگردید که میتواند تبعات بسیاری بر فروش تولید سخت افزار داشته باشد
              پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
                همچنین در صورت توسعه نرم افزارهای متن باز و یا حتی رایگان ، صنعت چند میلیارد دلاری نرم افزار به شدت با با افول روبرو میگردید
                با روی کار امدن نرم افزار های اوپن سورس هر کس در هر کجای دنیا میتونه به ارتقا اون نرم افزار بصورت مجانی کمک کنه . این روش خیلی قیافه خوشگل و گوگولی مگولی داره و خیلی ها ندانسته شیفته این روش میشن. اما در انتها چه کسی سود میبره همونایی که دارن سخت افزار میفروشن . همونهایی که باید به خاطر سخت افزارشون به نرم افزار نویسان دستمزد میدادن. اینجوری ایده ها بصورت مجانی دست یافتنی میشه. و جهان سومی ها سرشون کلاه میره. به همین سادگی.
                جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۲۱:۱۳ ۱۳۹۶/۰۶/۱۹.

دیدگاه

متاسفانه با نظر شما در مورد نرم افزارهای متن باز موافق نیستم ....زیرا کسانی که دانش خودشان را به رایگان در اخیار دیگران قرار میدهند هنوز انگشت شمارند
                  سلام
                  برای اینکه نظرتون عوض بشه کافیه وقت بزارید و مدتی رو داخل مخازن بزرگ کدهای اوپن سورس بگذرونید . سایتهایی مثل گیت هاب ، گیت لب ، سورس فورج و بینهایت مخازن دیگه ای که کلی کدهای رایگان در اختیار شما قرار میدن .
                  خوشبختانه من تا این لحظه برای پروژه هام تمام و کمال از نرم افزارهای اپن سورس و رایگان استفاده کردم و خوشبختانه از همشون هم نتیجه مطلوب گرفتم .
                  امیدوارم این فرهنگ خوب بین ما ترویج پیدا کنه و روزی برسه که مخازن بزرگ مملو از کدهای طلایی هم میهنان ما بشه .

دیدگاه

سلام
                    برای اینکه نظرتون عوض بشه کافیه وقت بزارید و مدتی رو داخل مخازن بزرگ کدهای اوپن سورس بگذرونید . سایتهایی مثل گیت هاب ، گیت لب ، سورس فورج و بینهایت مخازن دیگه ای که کلی کدهای رایگان در اختیار شما قرار میدن .
                    خوشبختانه من تا این لحظه برای پروژه هام تمام و کمال از نرم افزارهای اپن سورس و رایگان استفاده کردم و خوشبختانه از همشون هم نتیجه مطلوب گرفتم .
                    امیدوارم این فرهنگ خوب بین ما ترویج پیدا کنه و روزی برسه که مخازن بزرگ مملو از کدهای طلایی هم میهنان ما بشه .
                    دوست عزیز
                    فکر میکنم شما کمی ساده به قضیه نگاه میکنید
                    واقعا فکر میکنید هزاران نرم افزار موجود برای ویندوز همه نمونه متن باز دارند ؟؟؟
                    و اکثریت کاربران هم به نرم افزارهای غیر رایگان رو آوردند چون قادر به استفاده از مخازنی که شما اشاره کردید نیستند ؟
                    برای نمونه عرض میکنم OpenOffice که این همه برای کامل کردن تلاش میکنند هنوز بسیای از قابلیتهای Microsoft Office را نداره و بنده در دفعات تلاشی که به منظور جایگزینی ان در محیطهای اداری داشته ام جز شرمندگی چیزی برایم نداشته ....با اینکه به شدت طرفدار نرم افزارهای متن باز هستم ولی باید این واقعیت را در نظر داشته باشیم که فقدان انگیزه مادی و پراکندگی تلاشهای توسعه دهندگان غالبا ما در مقابل نرم افزارهایی با باگهای متعدد و غیر متعهد در مقابل استفاده کنندگان قرار میدهد ( در توافق نامه نصب در اکثر موارد صراحتا به عدم مسئولت در مقابل هر نوع ضرر و زیان ناشی از کاربرد اشاره گردیده )
                    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

واقعا فکر میکنید هزاران نرم افزار موجود برای ویندوز همه نمونه متن باز دارند ؟؟؟
                      منظور من از استفاده از سورسهای باز و محصولات رایگان ، به هر قیمتی نیست .
                      برای شرکتی که برند هستش و محصولات تجاری با سود خالص بالا داره ، قطعا استفاده از محصولات تجاری گزینه بهتری هستش و باز یا بسته بودن سورس مهم نیست ،
                      چون از پشتیبانی شرکت توسعه دهنده برخورداره .
                      اما برای یک آماتور یا کسب و کار کوچک که سود دهیش کمه ، بهتره که از محصولات متن باز و رایگان استفاده کنه تا خروجی سودش افزایش پیدا کنه .
                      منظور اصلی من افرادی هستن که در حال تلاش برای یادگیری عمیقتر هستن و در کنارش هم از محصولاتشون استفاده تجاری بصورت خرد میکنن . چون نرم افزارهای متن باز و رایگان به راحتی
                      جوابگوی نیازهای این دسته خواهد بود و از دردسر مشکوک شدن به کد نهایی کامپایلرهای کرک شده برای همیشه راحت خواهند شد .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X