اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فقط احمق ها قمار بازی میکنن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فقط احمق ها قمار بازی میکنن

من هیچ وقت در خانه صداوسیما نگاه نمیکنم. ولی خوب گاهی در مهمانی ها و گاهی در تاکسی مجبورم به به صدا و تصویر اون نگاه کنم که خیلی برام زجر اوره.
    اخرین بار که مجبور شدم به این جعبه ..... نگاه کنم امروز بود.
    که شخصی به نام رامبود داشت یک کره توری سفید که توش توپ تخم مرغی زرد شماره دار ریخته بود را می چرخاند و بعد از اینکه چند تا عدد بیرون اورد رو به بازرس خانم صدا و سیما که مربوط به نظارت بر مسابقات بود کرد گفت بفرمایید:
    ایشان هم گفت برنده خوش شانس 500 میلیونی تومانی ما از استان فارس هستند!!!!!
    500 میلیون؟؟!! بابت چی؟؟؟ خدایی بابت چی و به چه کسی؟؟؟ به چه دلیلی؟؟
    این شخص که خودتان هم نمیدانید چه کسی است وفعلا یک شماره هست ایا میخواهد با این پول کارخانه بزند؟ مرغ داری بزند؟ گاوداری بزند؟ کشاورزی را رونق بدهد؟؟؟
    یا میخواهد دو زن دیگر روی زنهایش بگیرد؟ یا همه انها را النگو بخرد و دیگر بدست شوهرش یک استکان چای هم ندهد.
    شاید هم شغل شریف خودش را ول کنه بره با پول عشق حال کنه و به دوستان و خانواده پز بده و بگه شما لیاقت نداشتید مگرنه خدا این پول را به شما میداد.
    شایدم برسه به دست یک جوون و پول دار بشه و بچه محلها واسه اینکه از این خوش شانس عقب نیفتن برن کیف قاپی .
    کسی چه میداند؟؟؟؟ واقعا چه کسی میداند
    و بعد رامبود گفت برنده سری بعدی ما برنده 870 یا 780 میلیونی تومانی خواهد بود!!! دقیقا یادم نیست
    من در توانم نیست عواقب این قمار علنی که بجز نشر فرهنگ فساد وحماقت در جامعه؛ هیچ فایده دیگری ندارد را بگویم.
    فقط دست همه کسانی را که با زحمت و تلاش در کشور کار میکنن را میبوسم.
    من از همه کسانی که نیار یه 50 میلیون پول دارن تا کارکاه خودشان را حفظ کنن تا چهار نفر بی کار نشوند معذرت می خوام.
    و عاملان این حماقتهای بزرگ فرهنگی اقتصادی را نفرین میکنم
    جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۲۱:۱۵ ۱۳۹۶/۰۶/۲۴.

پاسخ : فقط احمق ها قمار بازی میکنن

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
    من هیچ وقت در خانه صداوسیما نگاه نمیکنم. ولی خوب گاهی در مهمانی ها و گاهی در تاکسی مجبورم به به صدا و تصویر اون نگاه کنم که خیلی برام زجر اوره.
    که شخصی به نام رامبود داشت یک کره توری سفید که توش توپ تخم مرغی زرد شماره دار ریخته بود را می چرخاند و بعد از اینکه چند تا عدد بیرون اورد رو به بازرس خانم صدا و سیما که مربوط به نظارت بر مسابقات بود کرد گفت بفرمایید:
    این شخص که خودتان هم نمیدانید چه کسی است وفعلا یک شماره هست ایا میخواهد با این پول کارخانه بزند؟ مرغ داری بزند؟ گاوداری بزند؟ کشاورزی را رونق بدهد؟؟؟
    یا میخواهد دو زن دیگر روی زنهایش بگیرد؟ یا همه انها را النگو بخرد و دیگر بدست شوهرش یک استکان چای هم ندهد.
    شاید هم شغل شریف خودش را ول کنه بره با پول عشق حال کنه و به دوستان و خانواده پز بده و بگه شما لیاقت نداشتید مگرنه خدا این پول را به شما میداد.
    شایدم برسه به دست یک جوون و پول دار بشه و بچه محلها واسه اینکه از این خوش شانس عقب نیفتن برن کیف قاپی .
    و بعد رامبود گفت برنده سری بعدی ما برنده 870 یا 780 میلیونی تومانی خواهد بود!!! دقیقا یادم نیست
    من در توانم نیست عواقب این قمار علنی که بجز نشر فرهنگ فساد وحماقت در جامعه؛ هیچ فایده دیگری ندارد را بگویم.
    من از همه کسانی که نیار یه 50 میلیون پول دارن تا کارکاه خودشان را حفظ کنن تا چهار نفر بی کار نشوند معذرت می خوام.
    با سلام:
    دوست عزیز من هم با شما هم عقیده هستم.انسان باید با فکر و تلاش و با بدست آوردن روزی حلال زندگی خود را بچرخاند. یک ضرب المثل فرانسوی می گوید آن کس که با شانس زندگی می کند سال ها پیش مرده است
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

با سلام
      کاملا موافقم.
      این رویه ی غلط پول مفت دادن به مردم، چه در قالب قرعه کشی بانکی و غیر بانکی و چه در قالب یارانه، غلط ترین کاریه که در این کشور انجام میشه.
      نه از لحاظ اقتصادی و نه از نظر دینی و اخلاقی کار درستی نیست.
      زمان شاه که بلیطهای بخت آزمایی بود میگفتن حرامه. حالا بدترش رو دارن میکنن و آدم میمونه از اینهمه جهل و ناراستی چی بگه!!
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

موافقم که این نوع بازی ها تبعات فرهنگی بدی به دنبال خواهد داشت .اما اسم این کار قمار نیست چون سایر افرادی که برنده نشدند مالی از دست ندادند .
        مساله مهم تر اینه که با بگیر ببند این چیزها درست نمیشه .این نوع تبلیغات در تمام دنیا هست حتی با رقمهای خیلی خیلی بزرگتر .کسی هم جلوشو نمی تونه بگیره .بر فرض فردا روزی هم جلوی این کارها گرفته بشه صدای 100تا شرکت در میاد که آقا ما میخواستیم تبلیغات داخل کشور انجام بدیم شما جلوش را گرفتید برای همین ما رفتیم تو ماهواره و....
        خلاصه اینکه جلوی این کارها را نمیشه گرفت مردم خودشون باید آگاه باشندو دنبال این خیالات باطل نروند
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

سلام
          درود بر شرافت تو هموطن گرامی کاملا موافقم
          این فقط نمونه ی کوچکی از کارهای نادرست است به عنوان مثال تاسیس این همه بانک و در مقابلش بسته شدن یک به یک کارخانه ها و کارگاه های کشور و ارزش قائل نشدن برای فن و هنر و علم و صنعت و ترویج ...
          یاد یک جمله ای افتادم که میگه
          اگر جاهلان نباشند چرخ ظلم ظالمان نمیچرخد
          جدیدترین ویرایش توسط ~mutinous~; ۲۲:۲۶ ۱۳۹۶/۰۶/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
            .اما اسم این کار قمار نیست چون سایر افرادی که برنده نشدند مالی از دست ندادند
            حرف شما را قبول دارم خیلی بدتر و کثیف تر ازقمار است . هر چند من شخص قمار باز را تایید نمیکنم اما لااقل ان شخص یک حداقل مهارتی از خود باید بروز دهد
            جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۲۲:۳۱ ۱۳۹۶/۰۶/۲۴.

دیدگاه

اینها همش واسه دراوردن پول بیشتره! کسایی که پشت این قرعه کشی هستن(فک کنم بانک اقتصاد نوین باشه) یه فکر خودشون هستن! واین کارها باعث ترقیب مردم در استفاده از اپلیکیشن هفت هشتاد میشه و سود بیشتری نصیب بانک میکنه، 500 میلیون هم رقم اندکی از این سود رو تشکیل میده که تبلیغ بزرگی برای جذب مشتری(مردم قمار باز) محسوب میشه.
              خب ، به نظرم واژه ی قمار برای این مورد واژه خوبی نیست... این ها از سادگی مردم رنج دیده ی ایران استفاده میکنن! بهتره بگیم گول زدن !
              مردم ما باید خودشون زرنگ باشن ! یادم میاد مشتری داشتیم که برنده چهارشنبه پولی های دلپذیر شده بود ولی چون قوطی خالیه سس کچاپ رو همسرش دور انداخته بود 100 میلیون تومن از دستش رفت! از این موضوع حدود 16 ماه میگزره و همچنان این آقا زندگی خوبی با خانواده داره!
              مردم ما کم کم دارن به رسیدن پول های قلمبه از آسمون باور میکنن! و این به نوعی روحیه ی تلاش رو از مردم ما میگیره ، اینش بده.
              به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
              الکترونیک قدرت
              الکترونیک آنالوگ
              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
              ---------------------BMCELEC@-------------------
              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
              ---------------www.bmc-elec.com--------------
              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

اینا که اینجوری مردمو گول زدن و میزنن با این تبلیغات کثیف ...این 500 میلیون رو بین 100 نفر تقسیم کنن که لااقل تعداد بیشتری از مردم یکم بزنن به زخمشون ...واقا یک نفر یهو 500 ملیونو ببینه ذوق مرگ میشه میمیره هااا از ما گفتن بود!!

دیدگاه

سلام
                  تایپیک جالبیه من همشو خوندم واقعا درسته من نمیدونم چرا این کشور ما هیچ چیزش درست نیست (یعنی هیچ چیزش هااا)
                  این قرعه کشیو مسخره بازیاش یه جا وام باسود زیاد گرفتن یه جا همه اینا به کنار قانون کپی رایتش هم یه جا یا مثلا سود حساب بانکی . . . .
                  میگن مثلا اهنگ رو باید خرید وگرنه حرومه یا فیلمه رو باید قانونی خرید و از این حرفا اینا که این حرفارو می زنن اهنگ هاشونو با نرم افزار قانونی درست می کنن؟(مثل Fl Studio) یا اونی که فیلم می سازه هم همینطور
                  من واسه انتی ویروسمم نمیام پول بدم از نسخه رایگانش استفاده می کنم چ برسه واسه فیلم و اهنگ پول بدم چ کاریه بخوام پول بدم میرم پا ماهواره میشینم هم فیلم هاش بهتره و هم رایگانه هیچ منتی هم سرمون نیست ولی اگر همه جا قانون کپی رایتشو رعایت می کردن ماهم صد در صد رعایت می کردیم شخصا تو ایران کپی رایت رو قانون نمیدونم یعنی اصلا همچین چیزی نیست تو ایران به
                  خاطر وضع اقتصادی ایرانه که اینجوره مردم بنده خدا گناهیی ندارن کی بدش میاد بهترین چیزا رو داشته باشه واسه همینه که میرن محصولاتی می خرن که قرعه کشی داشته باشه حالا 100 بارم بخرن و برنده نشن بازم می خرن به امید برنده شدن همین
                  موفق باشید
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

بابا شماها چقدر ساده اید کدوم پول ؟ کدوم قرعه کشی ؟ همش کشکه و خیمه شب بازی ! و گرنه اوضاع بانکها و اقتصاد مملکت خیلی خراب تر از اینهاست که 500 میلیون تو قرعه کشی به کسی بدن همش الکیه باور نکنید !

دیدگاه

سلام من دوباره امدم
                      خب اینا که تبلیغه وهمشونم اسپانسر دارن یعنی مال همون شرکته است مثل همراه اول که اخرشم از جیب مردم جایزه میده به مردم
                      به مانند شرکت ترابیکا که یک کارت گذاشته تو بسته هاش البته هر1000 تاش یدونه هست وبقیش نوشته در بسته بعدی شانس خود راامتحان کن (همچین چیزی ) با همین ترفند می دونید چقدر میفروشه حالا یه ربع هم میده براش چیزی نیست که ...
                      یا گلستان که خودش سلطان ماشینه و........
                      یک مثال من محصولی دارم یه جایزه میزارم خب میدونید به عنوان این جایزه مفت چقد میفروشم ! بعدشم یکم کثیفش کنیم بدم به برادرخودم ویکم کثیف تر اطلا جایزه ندم کی پیگیره!
                      از اون قمار کثیف تر احمق تصور کردن مردمه !
                      اینها یک طیفی را هدف میگیرند !
                      اینها بازی تبلیغاتی شرکت هاست زیادم اشکال نداره من شرکت دارم دوست دارم به مشتریم ماشین بدم
                      برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

عدالت در جامعه یعنی اینکه پول در میان مردم گردش کند و هرکس به میزان تلاش خود از ان بهرمند شود.حال انکه این نوع تبلیغ کاملا به ضرر جامعه هست.
                        اما برای تبلیغات میشدبجای قرعه کشی یا عبارت دوستمون "قمار" به یک مرکز رشد فرهنگی یا علمی یا یک خیریه کمک نمود و از این نوع تبلیغ استفاده کرد.قطعا تاثیر این نوع تبلیغ در جامعه ای با سواد بیشتر خواهد بود.ای کاش این فرهنگ جا بیافتد

دیدگاه

سلام
                          اینکه پول باید در میان مردم یکسان پخش بشه را قبول ندارم.
                          هر کسی باید بسته به توان و زحمتی که میکشه پول در بیاره .
                          ولی نمی توان گفت که این کارها قمار هست.
                          به نظر من نباید جلوی این کارها را گرفت.
                          یک شرکت می خواهد از سود پول و شاید ، شاید از جایی دیگر برای تشویق خرید از طرف مردم و حالا هر چیز که اسمش را بگذاریم قرعه کشی راه بیاندازد.
                          این که اسمش قمار نیست!!! . ولی اگر کسی کار و زندگی اش را ول کند و دنبال پول بهه دست اوردن از این راه ها باشد ان شخص احمق است. ولی کسی که جنسی را می خرد و مصرف می کند و برای اینکه قرعه کشی دارد، در قرعه کشی هم شرکت می کند اصلا احمق نیست. اقایان و دوستان عزیز با استفاده از ژست روشن فکرانه این کارها را زیر سوال نبرید!!! .
                          اگر به خود شما در بانک که حساب قرض الحسنه دارید جایزه بدهند می روید و پس می دهید؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X