اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خرید لپ تاپ بین 3 تا 3500 پردازنده U یا HQ ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خرید لپ تاپ بین 3 تا 3500 پردازنده U یا HQ ؟

سلام.میخواستم بدونم چ لپ تاپی مناسب برای من.گرایش مخابرات سیستم هستم و با نرم افزار های سیمولینک و متلب و برنامه نویسی کار میکنم.بودجه من بین 3 تا 3500 هستش.
    سوال دیگه ای که دارم اینه که پردازنده سری U هم کار منو راه میندازه یا باید HQ بخرم ؟

پاسخ : خرید لپ تاپ بین 3 تا 3500 پردازنده U یا HQ ؟

در مورد پردازنده ها باید بگم همشون صفحه ویکی پدیا دارن. جستجو کن و در موردشون بخون. اگه نمی تونی اسم پردازنده رو بگو تا خودم برات بذارم. شرکت سازنده هم برگه های اطلاعاتی پردازنده ها رو می ذاره.
    شما بهتره یه لپ تاب با پردازنده خوب بگیرید. گرافیک و این چیزا مهم نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روح الامین نمایش پست ها
      در مورد پردازنده ها باید بگم همشون صفحه ویکی پدیا دارن. جستجو کن و در موردشون بخون. اگه نمی تونی اسم پردازنده رو بگو تا خودم برات بذارم. شرکت سازنده هم برگه های اطلاعاتی پردازنده ها رو می ذاره.
      شما بهتره یه لپ تاب با پردازنده خوب بگیرید. گرافیک و این چیزا مهم نیست.
      در موردشون میدونم قفقط میحوام ببینم برنامه های نرم افزار برق ی پردازنده u میکشه یا باید hq باشه

دیدگاه

مسلما سری HQ از بقیه سری ها بهتره
        من به شخصه 2 ساله از سری گیمینگ ایسوس استفاده میکنم g550jx سری B اون موقع 3800 بود اگه تو بازار پیداش کنی 100% پیشنهاد میکنم بهت تا الان مشکلی تو هیچکدوم از نرم افزار های سنگین نداشتم اما در حال حاضر موجود در دیجیکالا اینو بهت پیشنهاد میکنم :

دیدگاه

سلام
          ببین پردازنده های کم مصرف هم جوابتو میدن ولی کند تر...وگرنه قرار نیست نرم افزار نصب کنی بعدش یهو نصب نشه بگه من با این پردازنده مشکل دارم که!
          نصب میشه ولی تقریبا در دوبرابر زمانی که سی پی یو های سری hq در حالت فول لود بهت جواب میدن ؛جواب میده!
          تست کردم که میگما!
          من خودم پردازندم 4700HQ هست و یکی از بچه ها با قیمت بیشتر از من لپتاپ سونی خریده ولی پردازندش 4500U هست...یه برنامه متلب نوشتم که پردازنده رو فول لود میکرد(برنامه متلب اگر پارالل نوشته نشه روی 4700 بیشتر از 20 درصد سی پی یو نمیکشه!!) روی جفتون تست کردیم دقیقا مال اون دو برابر طول کشید

خلاصه اره دیگه....جواب میده ولی دیر تر!
          موفق باشید
          ................Fx7SAM................

دیدگاه

با سلام
            یک لپ تاپ Asus N552 vw بگیر خیالت از همه چیز راحت باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinortechla نمایش پست ها
              مسلما سری HQ از بقیه سری ها بهتره
              من به شخصه 2 ساله از سری گیمینگ ایسوس استفاده میکنم g550jx سری B اون موقع 3800 بود اگه تو بازار پیداش کنی 100% پیشنهاد میکنم بهت تا الان مشکلی تو هیچکدوم از نرم افزار های سنگین نداشتم اما در حال حاضر موجود در دیجیکالا اینو بهت پیشنهاد میکنم :
              http://www.digikala.com/Product/DKP-...tab-techspecs/
              انتخاب اولم این بود ولی سری hq زود داغ میکنه و باعث میشه عمر لپ تاپ بیاد پایین توی نظرات هم خوندم همه زده بودن مشکل باتری دارن و فکر میکنم نرم افزار های برق یک پردازنده u هم اجرا میکنه.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
              سلام
              ببین پردازنده های کم مصرف هم جوابتو میدن ولی کند تر...وگرنه قرار نیست نرم افزار نصب کنی بعدش یهو نصب نشه بگه من با این پردازنده مشکل دارم که!
              نصب میشه ولی تقریبا در دوبرابر زمانی که سی پی یو های سری hq در حالت فول لود بهت جواب میدن ؛جواب میده!
              تست کردم که میگما!
              من خودم پردازندم 4700HQ هست و یکی از بچه ها با قیمت بیشتر از من لپتاپ سونی خریده ولی پردازندش 4500U هست...یه برنامه متلب نوشتم که پردازنده رو فول لود میکرد(برنامه متلب اگر پارالل نوشته نشه روی 4700 بیشتر از 20 درصد سی پی یو نمیکشه!!) روی جفتون تست کردیم دقیقا مال اون دو برابر طول کشید

خلاصه اره دیگه....جواب میده ولی دیر تر!
              موفق باشید
              اره مهندس حرف شما کاملا درسته ولی من یک مدل 4 هسته ای 7500 سری u انتخاب کردم که فکر میکنم بتونه راحت نرم افزار هارو بالا بیاره و ران کنه و اینکه سری های hq مشکل باتری دارن و باید همیشه شارژر داشته باشی و زود داغ میکنن همچنین سری پردازنده شون skylake هستش که به نسبت kabylake قدیمی تر هستش

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
              با سلام
              یک لپ تاپ Asus N552 vw بگیر خیالت از همه چیز راحت باشه
              این مدل خوبی هستش ولی قدیمی شده و خیلی سخت توی بازار گیر میاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamran.k نمایش پست ها
                اره مهندس حرف شما کاملا درسته ولی من یک مدل 4 هسته ای 7500 سری u انتخاب کردم که فکر میکنم بتونه راحت نرم افزار هارو بالا بیاره و ران کنه و اینکه سری های hq مشکل باتری دارن و باید همیشه شارژر داشته باشی و زود داغ میکنن همچنین سری پردازنده شون skylake هستش که به نسبت kabylake قدیمی تر هستش

درسته پردازنده های کم مصرف برق کمتری میسوزونن و کمتر داغ میکنن اما اصصصصصصصصصلا اینطور نیست که شما فکر کنید باتری لپتاپ های با پردازنده کم مصرف ساعات بیشتری دووم میارن!
                در ثانی حتی اگر اینطور هم باشه باید حداقل دو برابرساعاتی که لپتاپ های با پردازنده قوی کار میکنن کار بکنه تا بتونید با هم مقایسشون کنید!!!
                مثلا اگر لپتاپ با پردازنده 4500 بتونه 5 ساعت کار کنه تازه میرسه به پای لپتاپ با پردازنده 4700 که فقط 2.5 ساعت کار کنه!!!!!
                بعدشم لپتاپ های با پردازنده قوی باتریشونم در غالب اوقات قویتره!!حتی تو خیلی مدل ها ساعاتی که میتونن کار کنن هم از هم رده های با پردازنده کم مصرف بیشتره!!!!!!!!!
                اصلا هم مشکل داغ کردن و عمر ندارن!
                اتفاقا اون پردازنده های کم مصرف رو من زیاد دیدم زیر برنامه سنگین بسوزن! اما لپتاپ های پردازنده قوی که گرونتر و حرفه ای تر هم هستن تا حالا نشنیدم!چون همونطور که توان پردازنده شون بیشتره سیستم خنک کنندشون هم قویتره!
                خب بعله....حرارت بیشتری هم نسبت به اون سری ها تولید میکنه!

من به شخصه لپتاپم با پردازنده 4700 رو با لپتاپ نو با پردازنده 7500 عوض نمیکنم!به هیچ وجه....اگر 3700 بود باز هم عوض نمیکردم...شما بنچمارک ها رو که ببینید متوجه میشید
                بعدشم اینها برنامه دارن و میتونید تنظیم کنید که سی پی یو از حدی بیشتر کار نکنه تا باتری زود تموم شه ومحدودش کنید در حد همون 7500!...باتریش هم خیلی بیشتر از اون مدل ها کار میکنه اینطور!چون قویتره

تنها عیب این لپتاپ ها وزنشونه که اونم در مدل های جدید خیلی بهتر شده!خیلی
                آخرش هم هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد
                ................Fx7SAM................

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X