اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قابلیت اطمینان به ECA در روزهای اخیر بازار با نوسانات شدید دلار و...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قابلیت اطمینان به ECA در روزهای اخیر بازار با نوسانات شدید دلار و...

نوشته اصلی توسط ubub نمایش پست ها
    ...
    سلام به همه!
    من از اولی که این تاپیک ایجاد شد، یه علامت سوال بزرگ توی ذهنم ایجاد شد و هر روز خواستم بیام کامنت بذارم که:
    "با وجود اینکه قیمتها در ECA حدود 30 تا 40 درصد افزایش داشته، دیگه این تعریف و تمجیدها چیه؟؟!!!"
    ...
    الان ملتفت شدم داستان چیه ؟!
    واقعا شفاف سازی خوبه!
    درسته 30 تا 40 درصد گران شده ولی از جاهای دیگه هم قیمت بگیر . فروشگاه های دیگه بیشتر از این گران کردند .
    حدود 1 ماه پیش مگا 8 همه جا 6600 بود که از eca حدود 350 تا خریدم فکر کنم 5400 تومان.

دیدگاه

اقا میگم این تاپیکه مگه حذف نشده بود؟!
      هر چند با توجه به اینکه در گفتگوی عمومیه بعد مدتی حذف میشه
      ................Fx7SAM................

دیدگاه

از همون AVR هم میشه برای اینها استفاده کرد؟؟؟
        https://www.tournamayeshgah.com/exhibitions/uae/dubai/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B9%D8%B1%D8%A8-%D9%87%D9%84%D8%AB-%D8%AF%D8%A8%DB%8C

دیدگاه

این حرفی که میگم در مورد ECA نیست، کلی هستش.
          یک بازاری همیشه دنبال یک بهونه برای گران کردن و گرانفروشی هستش. الان دلار هزار رفته روش. این قیمتهایی که در سایتها بود مال وقتی بود که دلار تا 18 هم رفت بالا. اون موقع گران کردند و وقتی اومد روی 11 تومن هیچ چیزی از قیمت ها کم نکردن. الان هم که شده 12.500 باز هم همون قیمت ها رو گران کردند. نتیجه این که هرگز هرگز هرگز برای بازاری دلت نسوزه و هر چی میگه از مشکلات اش همه دروغه و بد بودن اوضاع حرفی هستش که بازاری ها عین نوار همیشه به همه میگن. چاره ای نیست بجز قیمت کردن از جاهای مختلف و بررسی کیفیت جنس.
          تنها متضرر کارمند و حقوق بگیره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hesam_M نمایش پست ها
            این حرفی که میگم در مورد ECA نیست، کلی هستش.
            یک بازاری همیشه دنبال یک بهونه برای گران کردن و گرانفروشی هستش. الان دلار هزار رفته روش. این قیمتهایی که در سایتها بود مال وقتی بود که دلار تا 18 هم رفت بالا. اون موقع گران کردند و وقتی اومد روی 11 تومن هیچ چیزی از قیمت ها کم نکردن. الان هم که شده 12.500 باز هم همون قیمت ها رو گران کردند. نتیجه این که هرگز هرگز هرگز برای بازاری دلت نسوزه و هر چی میگه از مشکلات اش همه دروغه و بد بودن اوضاع حرفی هستش که بازاری ها عین نوار همیشه به همه میگن. چاره ای نیست بجز قیمت کردن از جاهای مختلف و بررسی کیفیت جنس.
            تنها متضرر کارمند و حقوق بگیره
            سلام
            متأسفانه حرف شما درست هستش !
            تو ایران وقتی دلار گرون میشه بعدش ارزون میشه میری مغازه به قیمت دلار 18 تومن میدن وقتی میگی الان دلار اومده پایین بهونشون اینه که خرید قبله
            موافقم............ تو ایران گرون میشه ولی ارزون نمیشه
            موفق باشید

دیدگاه

سلام به آقایون پر مدعا

به چند سوال من پاسخ بدید ...

سرمایه ای در اختیار دار ید مثلا زمین یا ماشین که به قیمت x خریدید ، حالا قیمتش دو برابر شده ، و یروزی هم تصمیم به فروش اون میگیرید، آیا به قیمت قبل میفروشید ؟!

سوال دوم ، اگه من به عنوان کاسب ، جنس گرون شد ، گرون نکنم ، شما خوشحال میشید و به قیمت قبل میخرید، فرض کنید اوضاع وارونه بشه ، جنسی به قیمت x داریم که یهو قیمت اش به نصف کاهش پیدا می کنه ، آیا کسی داوطلب میشه به قیمت قبل بخره ؟ یا برچسب گرون فروشی میزنید به فروشنده و مجبورش میکنید به نصف قیمت کالا رو بفروشه ؟!!

دوستان عزیز ، اینکه نباید جنس قدیم رو گرون فروخت واسه اقتصاد نرماله ، واسه 2 درصد گرون شدنه ، که این 2 درصد توی سود جبران میشه، نه برای اقتصاد ایران که یهو 60 درصد گرون میشه و اگه کاسب به قیمت قدیم بفروشه ، خودش نمی تونه دوباره اون جنس رو بخره و به سرعت ورشکست میشه ...

و در پایان یک مثال ، من یه کامیون آی سی میخرم با قیمت x ، وقتی قیمت دو برابر شد ، یه شما به همان قیمت x بفروشم و انصاف بخرج بدم ... بعد از فروش ، خودم با پولی که بدست اومده نصف کامیون هم نمی تونم آی سی بخرم ، انصاف توی اقتصاد ایران این نیست که شما میگید ، این دیوانگی و ورشکستگیه ، هیچ کدوم کاسب نیستید نشستید زیر پتو تز میدید

دیدگاه

سلام
                از حق که نگذریم هممون اطلاع داریم که اکثرا در مورد خیلی از اجناس فزوسگاه eca قیمتهاش نسبت به بقیه فروشگاهها منصفانه و نرمال بوده
                حالا اولین باره که میبینید توی گرون شدن قیمت کالاهاش نسبت به رقبا پیش دستی کرده ولی من همین الان هم که چندتا فروشگاه دیگه سر زدم متوجه شدم تازه بعد از گرون کردن قیمتهاشون برابر شده با اونا ولی فروشنده های دیگه قیمتهاشون همون قیمت قبلیه
                بازم جا داره از حمایت کوچیکمون دریغ نکنیم به دلایل خیلی زیادی که امثال من هم نه بلکه مشتریهای قدیمی میدونن و درکش کردن

همچنین امیدوارم که eca یه تکونی به خودش بده و اقلامی که به هم ربط دارن رو تامین بکنه لازم نشه برای چندتا قلم ناقص به دهتا فروشگاه دیگه سر بزنیم

دیدگاه

خدایش قیمتهای اینجا خوبه..
                  .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shart-band نمایش پست ها
                    سلام به آقایون پر مدعا

به چند سوال من پاسخ بدید ...

سرمایه ای در اختیار دار ید مثلا زمین یا ماشین که به قیمت x خریدید ، حالا قیمتش دو برابر شده ، و یروزی هم تصمیم به فروش اون میگیرید، آیا به قیمت قبل میفروشید ؟!

سوال دوم ، اگه من به عنوان کاسب ، جنس گرون شد ، گرون نکنم ، شما خوشحال میشید و به قیمت قبل میخرید، فرض کنید اوضاع وارونه بشه ، جنسی به قیمت x داریم که یهو قیمت اش به نصف کاهش پیدا می کنه ، آیا کسی داوطلب میشه به قیمت قبل بخره ؟ یا برچسب گرون فروشی میزنید به فروشنده و مجبورش میکنید به نصف قیمت کالا رو بفروشه ؟!!

دوستان عزیز ، اینکه نباید جنس قدیم رو گرون فروخت واسه اقتصاد نرماله ، واسه 2 درصد گرون شدنه ، که این 2 درصد توی سود جبران میشه، نه برای اقتصاد ایران که یهو 60 درصد گرون میشه و اگه کاسب به قیمت قدیم بفروشه ، خودش نمی تونه دوباره اون جنس رو بخره و به سرعت ورشکست میشه ...

و در پایان یک مثال ، من یه کامیون آی سی میخرم با قیمت x ، وقتی قیمت دو برابر شد ، یه شما به همان قیمت x بفروشم و انصاف بخرج بدم ... بعد از فروش ، خودم با پولی که بدست اومده نصف کامیون هم نمی تونم آی سی بخرم ، انصاف توی اقتصاد ایران این نیست که شما میگید ، این دیوانگی و ورشکستگیه ، هیچ کدوم کاسب نیستید نشستید زیر پتو تز میدید
                    سلام
                    اولا ما ها هیچ ادعا نداریم . این شما هستید که مدعی هستید!!! بخاطر شما ها بازار اینجوری شد وقتی که گرون شد اعتصاب نکردید و با خوشحالی گرون کردید الان میگید شما منفعت طلب اما وقتی به نفع شما باشه کاری نمیکنید اگر به ضررتون باشه دنیا رو به هم میبافید
                    1 بله به قیمت روز میفروشم چون همونقدر باید پول ملک جدید بدم و ارزش پول افت کرده
                    2 وقتی ارزون بشه دلار قیمتها رو پایین میارم و به نرخ جدید میفروشم نه اینکه به بهونه خرید قبل حتی بعداز 2 ماه ارزون شدن گرون فروشی کنم (اینم انصاف که شما ندارید )
                    3 همگی به فکر منفعت خودشون هستن و یکی به فکر اون مشتری بیچاره نیست
                    حرفی هم بزنید من تا آخرش هستم و جوابتون رو به شدت میدم چون این تفکر شما اعصاب کل جامعه رو خورد کرده
                    ....ظهر بخیر

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط mmmiii1234 نمایش پست ها
                    خدایش قیمتهای اینجا خوبه..
                    .

سلام
                    موافقم............انصافا eca قیمتهاش نسبت به جاهای دیگه خوبه
                    موفق باشید

دیدگاه

بمیرم الهی بازاری که حق اش خورده شده.<br><br>
                      سرمایه ای در اختیار دار ید مثلا زمین یا ماشین که به قیمت x خریدید ، حالا
                      قیمتش دو برابر شده ، و یروزی هم تصمیم به فروش اون میگیرید، آیا به قیمت
                      قبل میفروشید ؟!
                      قیاس مع الفارق می فرماییدچون ملک و ساختمان جنس ای نیست که قیمت مشخص داشته باشه مثل کالای الکترونیک، ولی به عنوان یک مصرف کننده بله ولی در اصل قیمت اینم یک بازاری دیگه یا موجودی بنام بساز بفروش زیاد کرده و تب اشو در جامعه میندازه<br><br>
                      سوال دوم ، اگه من به عنوان کاسب ، جنس گرون شد ، گرون نکنم ، شما خوشحال
                      میشید و به قیمت قبل میخرید، فرض کنید اوضاع وارونه بشه ، جنسی به قیمت x
                      داریم که یهو قیمت اش به نصف کاهش پیدا می کنه ، آیا کسی داوطلب میشه به
                      قیمت قبل بخره ؟ یا برچسب گرون فروشی میزنید به فروشنده و مجبورش میکنید به
                      نصف قیمت کالا رو بفروشه ؟!!
                      از کی تا حالا شماها قیمت چیزی رو کم کردین. گفتم بالا که یکبار وقتی دلار تا 18 تومن رفت بر اساس 18 تومن قیمت زدین و وقتی 11 تومن شد هیچی کم نکردین و الانم که 12.5 شده قیمتی رو که بر اساس 18 زده بودین بازم زیاد کردین. یعنی حقه بازی به تمام معنا
                      دوستان عزیز ، اینکه نباید جنس قدیم رو گرون فروخت واسه اقتصاد نرماله ،
                      واسه 2 درصد گرون شدنه ، که این 2 درصد توی سود جبران میشه، نه برای اقتصاد
                      ایران که یهو 60 درصد گرون میشه و اگه کاسب به قیمت قدیم بفروشه ، خودش
                      نمی تونه دوباره اون جنس رو بخره و به سرعت ورشکست میشه ... و در پایان یک مثال ، من یه کامیون آی سی میخرم با قیمت x ، وقتی قیمت دو
                      برابر شد ، یه شما به همان قیمت x بفروشم و انصاف بخرج بدم ... بعد از فروش
                      ، خودم با پولی که بدست اومده نصف کامیون هم نمی تونم آی سی بخرم ، انصاف
                      توی اقتصاد ایران این نیست که شما میگید ، این دیوانگی و ورشکستگیه ، هیچ
                      کدوم کاسب نیستید نشستید زیر پتو تز میدید
                      مشکل خودته که نمی تونی همون جنس رو به همون مقدار بخری به ما چه که باید ضرر تو رو جبران کنیم این طبیعت کار توئه. فرض کن عین شروع کار هست. اینقدر سرمایه داری و اینقدر جنس میتونی بخری. کارمندا که حقوق اشون صنار زیاد میشه چی بگن که هی قدرتشون کم و کمتر میشه. شما بچه اتون نفخ کنه روی قیمتها می کشین. ایران بهترین جا برای یک بازاری به فرم شماست، در حالی که از وقتی یک دکون باز می کنین همیشه دم از بدبختی می زنین ولی ماشین چند صد میلیونی اتون رو با رشوه به پارکبان از صبح تا شب زیر باد و بارون بیرون انداختین و سفر خارج و داخل اتون از برنامه جا نمی مونه. چیزی که انجام میشه اینه که یکی دو تا بازاری گردن کلفت قیمت رو زیاد می کنن بعد خرده پاها هم از اونها تبعیت می کنن، هیچ دلیل منطقی دیگه وجود نداره.
                      دوستان در مواجهه با هر گونه گرون فروشی فقط از تنها حق قانونی اتون یعنی شکایت به تعزیرات واگر آنلاین هستش به نماد اعتماد هم می تونین شکایت کنین و نگین پیگیری نمی کنن. شما انجام بدین بزارین پیگیری نکنن
                      جدیدترین ویرایش توسط Hesam_M; ۱۳:۲۱ ۱۳۹۸/۰۹/۱۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hesam_M نمایش پست ها
                        بمیرم الهی بازاری که حق اش خورده شده.<br><br>قیاس مع الفارق می فرماییدچون ملک و ساختمان جنس ای نیست که قیمت مشخص داشته باشه مثل کالای الکترونیک، ولی به عنوان یک مصرف کننده بله ولی در اصل قیمت اینم یک بازاری دیگه یا موجودی بنام بساز بفروش زیاد کرده و تب اشو در جامعه میندازه<br><br>از کی تا حالا شماها قیمت چیزی رو کم کردین. گفتم بالا که یکبار وقتی دلار تا 18 تومن رفت بر اساس 18 تومن قیمت زدین و وقتی 11 تومن شد هیچی کم نکردین و الانم که 12.5 شده قیمتی رو که بر اساس 18 زده بودین بازم زیاد کردین. یعنی حقه بازی به تمام معنا
                        مشکل خودته که نمی تونی همون جنس رو به همون مقدار بخری به ما چه که باید ضرر تو رو جبران کنیم این طبیعت کار توئه. فرض کن عین شروع کار هست. اینقدر سرمایه داری و اینقدر جنس میتونی بخری. کارمندا که حقوق اشون صنار زیاد میشه چی بگن که هی قدرتشون کم و کمتر میشه. شما بچه اتون نفخ کنه روی قیمتها می کشین. ایران بهترین جا برای یک بازاری به فرم شماست، در حالی که از وقتی یک دکون باز می کنین همیشه دم از بدبختی می زنین ولی ماشین چند صد میلیونی اتون رو با رشوه به پارکبان از صبح تا شب زیر باد و بارون بیرون انداختین و سفر خارج و داخل اتون از برنامه جا نمی مونه. چیزی که انجام میشه اینه که یکی دو تا بازاری گردن کلفت قیمت رو زیاد می کنن بعد خرده پاها هم از اونها تبعیت می کنن، هیچ دلیل منطقی دیگه وجود نداره.
                        دوستان در مواجهه با هر گونه گرون فروشی فقط از تنها حق قانونی اتون یعنی شکایت به تعزیرات واگر آنلاین هستش به نماد اعتماد هم می تونین شکایت کنین و نگین پیگیری نمی کنن. شما انجام بدین بزارین پیگیری نکنن
                        به دور از منطق مثل بچه ها لج بازی می کنید ، مشکلی نیست من فقط خواستم دلیل گرانفروشی رو بدونید تا کمتر حرص بخورید ، اما حالا که حرف منطقی به گوش تون نمیره ، از حرص بمیرید ... می تونید برید از جای دیگه بخرید !!!! بشینید تا اجناس ارزون شه !!! امثال شما ایران رو به ورطه نابودی کشوندید ، فقط فکر سود و منفعت شخصی هستید و منفعت و ضرر دیگران پشیزی برای شما اهمیت نداره !! هر چند ما تو این بازار یاد گرفتید به مشتری رحم نکنیم ، چون روزی که زمین بخوریم همین مشتری ها سوت و کف میزنند

دیدگاه

به دور از منطق مثل بچه ها لج بازی می کنید ، مشکلی نیست من فقط خواستم دلیل گرانفروشی رو بدونید تا کمتر حرص بخورید ، اما حالا که حرف منطقی به گوش تون نمیره ، از حرص بمیرید ... می تونید برید از جای دیگه بخرید !!!! بشینید تا اجناس ارزون شه !!! امثال شما ایران رو به ورطه نابودی کشوندید ، فقط فکر سود و منفعت شخصی هستید و منفعت و ضرر دیگران پشیزی برای شما اهمیت نداره !! هر چند ما تو این بازار یاد گرفتید به مشتری رحم نکنیم ، چون روزی که زمین بخوریم همین مشتری ها سوت و کف میزنند

سلام
                          شما عرب هستی؟ ما از شما دلیل خواستیم؟
                          درضمن اشتباه ! مثل شماها هستن که بازار ایران رو گند زدید رفته
                          من 16 سالمه سنم زیاده؟ دیگه امسال منم کارای شماها رو فهمیدن (حتی کوچیکتر )
                          وقتی دلار رفت رو 18 تومن همه حتی اونایی که با قیمت کمتر خریده بودید با دلار 18 تومنی فروختید الانم که دلار 12.500 هستش هنوز با همون نرخ 18 تومنی میفروشید
                          این حرف مثال شما ها که زدید اتفاقا برعکسش شما ها هستین که بازار رو به نابودی کشیدید نه ما پس شما میگین ما منفعت طلبیم در حالی که خودتون منفعت طلبین و فقط به فکر خودتون هستید . هیچ فکر کردید با گرون فروشیتون چه به سر مردم آوردید ؟ بازاری جماعت که افکار مثل شما ها رو دارن باید مغازه های شماها رو آتیش میزدن تا حساب کار دستتون بیاد
                          بازاری جماعت هیچ وقت سرش کلاه نمیره این شماها هستین که سر ما کلاه میزارین.پس از حرف نامربوط خودداری کنید
                          حقتونه روزی زمین بخورید و مردم واسه شما کف سود بزنن خودتون کردید
                          درضمن دیگه این سخن های لافتون رو ادامه بدید لحن من با شما تغیر میکنه قبلا هم هشدار دادم دیروز
                          ..........
                          جدیدترین ویرایش توسط ksra; ۱۰:۱۳ ۱۳۹۸/۰۹/۱۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
                            سلام
                            شما عرب هستی؟ ما از شما دلیل خواستیم؟
                            درضمن اشتباه ! مثل شماها هستن که بازار ایران رو گند زدید رفته
                            من 16 سالمه سنم زیاده؟ دیگه امسال منم کارای شماها رو فهمیدن (حتی کوچیکتر )
                            وقتی دلار رفت رو 18 تومن همه حتی اونایی که با قیمت کمتر خریده بودید با دلار 18 تومنی فروختید الانم که دلار 12.500 هستش هنوز با همون نرخ 18 تومنی میفروشید
                            این حرف مثال شما ها که زدید اتفاقا برعکسش شما ها هستین که بازار رو به نابودی کشیدید نه ما پس شما میگین ما منفعت طلبیم در حالی که خودتون منفعت طلبین و فقط به فکر خودتون هستید . هیچ فکر کردید با گرون فروشیتون چه به سر مردم آوردید ؟ بازاری جماعت که افکار مثل شما ها رو دارن باید مغازه های شماها رو آتیش میزدن تا حساب کار دستتون بیاد
                            بازاری جماعت هیچ وقت سرش کلاه نمیره این شماها هستین که سر ما کلاه میزارین.پس از حرف نامربوط خودداری کنید
                            حقتونه روزی زمین بخورید و مردم واسه شما کف سود بزنن خودتون کردید
                            درضمن دیگه این سخن های لافتون رو ادامه بدید لحن من با شما تغیر میکنه قبلا هم هشدار دادم دیروز
                            ..........
                            بزرگ که شدید ، متوجه میشید نرخ کالا هارو فروشنده ها تعیین نمی کنن ، بلکه وارد کننده ها تعیین می کنن و دلال های واسطه ، بعدا متوجه میشید توی این چرخه فروشنده حتی از خریدار هم بیشتر آسیب می بینه ، بزرگ که شدید یاد میگیرید وقتی دارایی های شما ، 2 برابر شه ، به قیمت 2 برابر میفروشید ، فروشنده هم تمام دارایی اش کالا هایی هست که داره و حق داره 2 برابر بفروشه !!! بزرگ که شدید متوجه میشید خیلی چیزا رو

دیدگاه

تعزیرات هم بیاد بگه چرا گرون میدی بازم براش همین حرف ها رو میگی لابد نه؟
                              جدیدترین ویرایش توسط Hesam_M; ۰۱:۲۰ ۱۳۹۸/۰۹/۱۲.

دیدگاه

بزرگ که شدید ، متوجه میشید نرخ کالا هارو فروشنده ها تعیین نمی کنن ، بلکه وارد کننده ها تعیین می کنن و دلال های واسطه ، بعدا متوجه میشید توی این چرخه فروشنده حتی از خریدار هم بیشتر آسیب می بینه ، بزرگ که شدید یاد میگیرید وقتی دارایی های شما ، 2 برابر شه ، به قیمت 2 برابر میفروشید ، فروشنده هم تمام دارایی اش کالا هایی هست که داره و حق داره 2 برابر بفروشه !!! بزرگ که شدید متوجه میشید خیلی چیزا رو
                                سلام
                                الانم خیلی چیزارو میفهمم
                                عه؟ چطور دلار شد 18 تومن الانم 12 تومن هنوز دارین به نرخ 18 تومن میفروشید ؟ حالا کی تعیین کنندس؟ شما ؟ یا دلار ؟
                                الان نرخ ها همه 2 برابر حتی چند برابر شدن ولی شما ها چرا هنوز دارین به نرخ دلار 18 تومن میفروشید ؟ مشکل من اینه
                                حق نداره ...... یکی بیاد زنگ بزنه به سازمان تعزیرات اونوقت چیکار میکنید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X