چند سال پیش من بودم و بخش کم رونق STM32 که زیر مجموعه ARM بود و خیلی کم مشتری داشت(به جرات می تونم بگم دو نفر مشتری داشت که اونا هم ناپدید شده بودن). خیلی قبلتر از همکار علمی شدن.( البته الان هم فقط در حد عنوان هستش و دسترسی در بخش STM32 ندارم). در هر صورت، در عوض بخش AVR، NXP و XMEGA فکر میکنم جزو محبوب ترین ها بود. اون موقع دوره من یه نسل دیگه بود. الان ECA داره یه نسل جدید پرورش میده. اونایی که موقع من بودن یادشونه که اعضا توی اینجا کیا بودن(اعضای فعال) و حالا نیستن و این حرف من رو متوجه میشن. خلاصه من هرجا میرفتم و در مورد STM32 حرف می زدم بحث گرم میشد. یه بعضی جاها به درگیری هم میکشید. کاربرای تعصبی دیگه خودشون به من میگفتن تعصبی و بحث بالا میگرفت. خود ECA یکی از مشهورترین فروم های الکترونیک بود و کسی که اینجا در مورد زمینه ای حرف می زد واقعا توی نسل بعد و بازار هم تاثیراتی داشت. من احساس میکنم که به جز دانشجوها و دانش آموزا که فقط می خواستن با انجام پروژه نمره بگیرن/تفریح کنن و این چیزا براشون اهمیتی نداشت بقیه جامعه الکترونیک و خصوصا امبدد کوچیک هستش و یه جایی مثل ECA می تونه روش اثر بذاره. چون این جامعه امبدد تو ایران کوچیکه و همه سعی میکنن توی همچین جاهایی هم قطارهای خودشون رو پیدا کنن و با هم تبادل اطلاعات داشته باشن. چه دوره ای بود. همون طور که گفتم بیشتر کاربرا دنبال AVR، NXP و XMEGA بودن. فکر میکنم تقریبا بعد از یک یا دو سال حرف های من بود که STM32 مشتریش افزایش پیدا کرد. یعنی به جرات می تونم بگم بعضی کاربرا رو دونه دونه مجاب میکردم تا این میکرو رو بخرن و یه امتحانی بکنن. من خودم خیلی ازش خوشم اومده بود. از همه لحاظ خیلی خوب بود. اون موقع من سعی میکردم برای بچه ها در مورد مزایا و تفاوت های STM32 خوب صحبت کنم تا ازش بی بهره نشن. یعنی از تاثیر کشور سازنده بگیر تا....
در هر صورت با این همه مکافات و هجوم عجیب بعضی از وارد کننده گان مثل همین ECA یهو STM32 شد یکی از محبوب ترین ها. واقعا گاهی وقتا که نگاه میکنم انگار الان فقط دو میکرو توی بازار کشور محبوب عالی دارن. AVR و STM32
AVR هم ظاهرا بخاطر اینکه بیس آموزش هستش هنوز جایگاه داره وگرنه اینم ممکنه تا مدتی دیگه همین جوری رو به زوال بره. الان حتی منتقدان خود من هم از STM32 استفاده میکنن
. دوتا از تاپیک های قدیمی:
خیلی بیشتر از اینا صحبت کرده بودم دیگه تاپیک های زیادی یادم نیست. الان انگار کاربرا خیلی راضی هستن از STM32 و ممنون از توزیع کنندگانی که واردات این محصول رو بیشتر کردن. واقعا من هنوز کسی رو ندیدم که با STM32 کار کرده باشه و ناراضی بوده باشه. شما چطور؟ راضی بودید؟ خیلی دلم برای STM32 تنگ شده. دلم می خواد در اسرع وقت دوباره بچسبم بهش. تمام تفریح من هستش.
در هر صورت با این همه مکافات و هجوم عجیب بعضی از وارد کننده گان مثل همین ECA یهو STM32 شد یکی از محبوب ترین ها. واقعا گاهی وقتا که نگاه میکنم انگار الان فقط دو میکرو توی بازار کشور محبوب عالی دارن. AVR و STM32
AVR هم ظاهرا بخاطر اینکه بیس آموزش هستش هنوز جایگاه داره وگرنه اینم ممکنه تا مدتی دیگه همین جوری رو به زوال بره. الان حتی منتقدان خود من هم از STM32 استفاده میکنن

خیلی بیشتر از اینا صحبت کرده بودم دیگه تاپیک های زیادی یادم نیست. الان انگار کاربرا خیلی راضی هستن از STM32 و ممنون از توزیع کنندگانی که واردات این محصول رو بیشتر کردن. واقعا من هنوز کسی رو ندیدم که با STM32 کار کرده باشه و ناراضی بوده باشه. شما چطور؟ راضی بودید؟ خیلی دلم برای STM32 تنگ شده. دلم می خواد در اسرع وقت دوباره بچسبم بهش. تمام تفریح من هستش.