اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتقاد از وضعیت لوگین شدن در انجمن

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتقاد از وضعیت لوگین شدن در انجمن

ببخشید من یک انتقاد از مدیران محترم انجمن دارم و اون هم در مورد نحوه لوگین شدن در انجمنه که یک سوال محاسبه ای می پرسه
    راستش من تا حالا تو هیچ انجمنی (نه ایرانی نه خارجی) ندیدم همچین موضوعی رو

پاسخ : انتقاد از وضعیت لوگین شدن در انجمن

نوشته اصلی توسط test001 نمایش پست ها
    ببخشید من یک انتقاد از مدیران محترم انجمن دارم و اون هم در مورد نحوه لوگین شدن در انجمنه که یک سوال محاسبه ای می پرسه
    راستش من تا حالا تو هیچ انجمنی (نه ایرانی نه خارجی) ندیدم همچین موضوعی رو
    با سلام:
    پرسش مربوطه بخاطر ان است که جوینده رباط نباشد.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

راستش برای ورود من هم مشکل دارم
      سوال ورودی خیلی سخته - مخصوصا اون ریاضی ه . حتما باید از ماشین حساب استفاده کنم !
      حالا لازم نبود . برای ورود به سایت حتما سه عدد دو رفمی را با هم ضربو جمع کنیم بعد رایکال بگیریم در سینوس 35 درجه ضرب کنیم
      کنکور که نیست . اگه رباط بخواد بیاد تو اون ضربو جمع رو انجام می دی دیگه ! چه کاری خوب !

فاجعه وقتیه که با گوشی می خوام بیام تو . چون ماشین حساب نداره، یه قلم کاغذ قبلش آماده کنیم .

: )
      دوستان توجه داشته باشید یه سری افراد هستند . که هیستوری مرورگرشون معمولا پاک می کنند . این یعنی هر سری باید دوباره لوگین شوند
      لذا اگه مراحل ورود سخت باشد اذیت می شوند .
      جدیدترین ویرایش توسط antipa; ۲۰:۲۵ ۱۳۹۷/۱۱/۱۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Always Lie
        موقعی که همیچن افرادی مثل شما توی این محیط باشن همون بهتر که من نباشم. حداقل از سنتون خجالت بکشید و اینجوری حاضر جواب نباشید
        نادان را هیچ چیز بهتر ازخاموشی نیست و اگر این می دانستی دیگر نادان نبودی ( سعدی)
        سنت جاهلان است چون از دلیل فرو مانند، سلسله خصم بجنبانند ( سعدی ).
        کل مشکل شما این است، که می خواهید قوانین و مقررات یک سایت را تابع خود کنید. اما باید یاد بگیرید به هر کجا که قدم می گذارید باید تابع قوانین و مقررات آن جا باشد. من شاگردان مهندس زیادی دارم که آموزش های تخصصی الکترونیک را بصورت عملی به آن ها یاد می دهم. عده بسیار کمی از آن ها اول که وارد می شوند شروع به هارت و پورت و گنده گویی می کنند، اما از بستن یک مدار عملی ساده عاجز می باشند. پس همان بهتر که شما در این نباشید، که مایه سر افکندگیسایر کاربران عزیز میشوید.
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سایت های بزرگی همچون خود گوگل از سیستیمی استفاده میکنند برا شناسایی انسان از ربات - اگه این موارد نباشه ربات ها به راحتی میتونن عضو بشن! - پست بزارن و انجمن بفرستن فضا
          البته جدیدا بیشتر سایتا که دیدم از سیستم پیامکی استفاده میکنن - که خب هزینه بر هستش - بعضی سایتا هم از کپچای تصویری گوگل ( بعضی وقتا خیلی میره رو مخ ) و برخی هم سوال و متنو عدد درهم و.. استفاده میکنن ( خود گوگل و یاهو یه زمانی از متن و عدد درهم استفاده میکردن - که خب الان رفتن سمت پیامک و شماره تماس بیشتر )

حالا اینا بکار - ورود به سایت یکبار هستش - هرمدلی باشه زیاد مهم نی به اونصورت - یه اپ اندروید برا انجمن بنویسن و چندتا قابلیت از جمله گفتگوی آنلاین توش بزارن عالی میشه - دیگه نیازی به تلگرام و سروش و واتس آپ و ... هم نی چه شوددددددددددد ولی خب حیف که امیدی به ساخته شدن همچین چیزی ندارم
          اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
          1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
          2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

جدای از این صحبت ها ولی من هم نسبت به این سیستم معترض بودم و هستم. موقعی که عوضش کردن من با فرض علامت اعداد، جمع می زدم. هر کار میکردم وارد نمی شدم. بعد با پشتیبانی سایت صحبت کردم و گفت که باید از راست به چپ جمع بزنم. حالا معلوم نیست که چرا اینقده اعداد زیاد و بزرگ هم هستن. اشتباهی که من می کردم بعنوان مثال اینجوری بود. مثلا این رو حساب کنم:

بیست + سه - چهار =

خب اگه با علامتشون جمع بزنی میشه 21
            ولی اگه از راست به چپ جمع بزنی میشه 19

دیدگاه

یک سوال ساده پرسیده شده و یک وجواب دقیق از طرف آقای تحیری عزیز داده شده.
              واقعا اینهمه تاکید بر جنگ و دعوا و متهم کردن بقیه چی هست رو نمیفهمم !!!

واقعا از دوستان خواهشمندم که وقت خودشون رو با این اتهامات و سوالات گنگ و گیر دادن های غیر علمی تلف نکنند.

پست رو قفل میکنم و پست های بیمورد رو حذف .....
              نکته روح الامین هم درسته ..... پیگیری میکنم حتما مرسی
              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X