اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لطفا پروژه های سختی که میشه با ++c انجام داد رو معرفی کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لطفا پروژه های سختی که میشه با ++c انجام داد رو معرفی کنید

با سلام به دوستان عزیز

من الان چند ماهه که ++c رو دارم کار میکنم و میخوام حرفه ای یاد بگیرم.

هدفم اینه که پروژه های سخت و پیشرفته الکترونیک رو با این زبان انجام بدم اما چون کار اصلیم برنامه نویسی هست دقیقا نمیدونم سراغ چه پروژه هایی برم

اگر ممکنه پروژه های سخت الکترونیک که میشه با ++c انجام داد رو معرفی کنید.

پاسخ : لطفا پروژه های سختی که میشه با ++c انجام داد رو معرفی کنید

من برای شما سراغ دارم
    بهترین بهترین و دوباره تکرار میکنم بهترین گزینه برای شما نوشتن یا پورت کردن GUIها و کارکردن با سیستم عاملهای RTOS است. حتی اگه یادبگیرید و آموزشش رو هم برای بقیه بذارید خیلی عالیه. GUIکه برای میکروها به زبان C و C++ زیاد هست. حتی اگه برای میکروها نباشه شما می تونی پورتش بکنی. این روزها که همه چیز داره دیجیتال میشه و دنیای EMbedded داره خیلی پیشرفت میکنه و همه این تجهیزات یه صفحه نمایش دارن شما می تونی با نوشتن یا پورت کردن GUIها کلی پول در بیاری. معمولا بچه ها براشون این کارا خیلی وقت گیر و سخت هستش. کاملا هم برنامه نویسی هستش.

یه کار دیگه هم همین طور که گفتم کارکردن با سیستم عامل RTOS با پشتیبانی عالی هستش. مثل مثلا:

می خوایید یه RTOS یاد بگیرید؟ خصوصا برای STM32؟ ChibiOS/RT رو انتخاب کنید!

سلام بعد از چند سال عضویت در اینجا و بیان بعضی نکات برای بچه ها، که خدا رو شکر تا جایی که به یاد دارم همش درست در اومد، حالا امروز می خوام یه توصیه یا شاید هم بهتر باشه بگم یه نصیحت بهتون بکنم. اگه می خوایید یه RTOS یاد بگیرید از ChibiOS/RT (https://en.wikipedia.org/wiki/ChibiOS/RT) (http://www.chibios.org/dokuwiki/)شروع کنید.

ChibiOS بسیار سیستم عامل خوبی هستش ولی اونهایی که یادمیگیرن به بقه یاد نمیدن و خیلی ها هم هستن که نمی تونن با این چیزا کار کنن. به نظرم دیگه وقت خودت رو برای چیزهای دیگه تلف نکنن. یکی از همین دوتا رو انتخاب کن و آموزشش رو هم بدی بیرون خیلی هستش. فقط آموزش کامل و به زبان ساده باشه. تازه می تونی با همین ECA هم صحبت کنی تا مجموعه آموزشیت رو بفروشی. من به شخصه به نظرم اگه کار با ChibiOS رو بتونی برای سه میکرو STM و AVR و PIC ارائه بدی عالی هستش.

این دو موردی که بهتون پیشنهاد دادم(خصوصا آخری) مخصوص پروژه های چندصد میلیونی و میلیاردی هستش. فقط خودت رو نشون بده!

با عاقبت تاپیکی که ایجاد کرده بودم نگاه کن! کاربرا محو شدن! یا از پسش بر نیومدن یا اگه یادگرفتن...

جدیدترین ویرایش توسط روح الامین; ۰۸:۵۴ ۱۳۹۷/۱۲/۲۰.

دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییتون
      نوشتن یا پورت کردن GUIها
      میشه چندتا مثال در مورد وسایلی که به این رابطهای کاربری نیاز دارن بزنید؟
      کارکردن با سیستم عاملهای RTOS است.
      اگر سیستم عامل RTOS رو یاد بگیرم چه افرادی به مشتری های من تبدیل میشن و بازار کارش چطوره؟
      ,

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electro15 نمایش پست ها
        ...میشه چندتا مثال در مورد وسایلی که به این رابطهای کاربری نیاز دارن بزنید؟...,
        اووووووووهههههه!! اینقدر زیاده! اصلا خود GUI یه تخصص شده و شرکتهایی هستن که GUI می سازن و ازش حمایت میکنن و به شرکت ها می فروشن!
        فقط بعنوان یک قطره از این دریا:

مشتریاشون:

فقط این یه دونه ببین چه شرکتهایی مشترهاشون هستن. روی عکسشون کلیک کن و وقتی رفت توی صفحه بعد روی آدرس شرکت کلیک کن و ببین توی چه زمینه ای کار میکنن. خیلی زیادن هستن توی دنیا. از تجهیزات پزشکی بگیر تا تجهیزات هوافضایی. این تاپیک رو ندیدی تا حالا؟:

سلام میخوام تنظیم کردن Emwin رو روی میکرو کنترلر های STM32 رو آموزش بدم. حالا این Emwin چی هست؟ یه کتبخونه ای هست که از ما دستورات نوشتن و خوندن از LCD و تاچ یا ماوس رو از ما میگیره و به ما یه سیستم گرافیکی قوی تحویل میده حتی با میکرو های بارم کم 64 کیلو بایتی. مثلا میشه توش چند تا شکل هندسی رو روی هم عبور داد بدون پرپر زدن LCD

این روزا شرکتها خیلی سعی میکنن با این GUIها محصولات خودشون رو شیک و مدرنتر نشون بدن. مثلا ویدئوهای این صفحه رو ببین:

...اگر سیستم عامل RTOS رو یاد بگیرم چه افرادی به مشتری های من تبدیل میشن و بازار کارش چطوره؟...,
        هم GUI و هم RTOSها رو همه استفاده میکنن ولی وقتی پروژه ها خیلی بزرگ و گران قیمت میشه شرکتها ترجیح میدن که از RTOSها استفاده کنن. دلایلش رو هم توی این دو صفحه می تونی ببینی:

Keil RTX5 is an open-source, deterministic real-time operating system that implements the CMSIS-RTOS v2 API; a generic RTOS interface for Cortex-M processor-based devices.

One of the most popular real-time operating systems that supports numerous architectures. Ideal for building embedded microcontrollers applications

مثلا چندتا از مشتری های ChibiOS رو ببین:

ولی اینا کوچیکا هستن. خیلی قویتر و بزرگتر از اینا از RTOSها استفاده میکنن. مثلا استفاده های VxWorks رو ببین:

با فضاپیما، مریخ پیما یا کارکردن با شرکتهایی در حد نوکیا و موتورولا و نورث روپ گرومن و ... راضی میشی؟ خودت که داری میبینی.
        یه دونه RTOS رو که یادبگیری یادگیری بقیه هم ساده هستش(بخاطر مکانیزم و مفاهیم ساختارهای مشابه مثلا Mutexes، mailbox، ...). بعضی مشتری ها از بعضی RTOSها خیلی ناراضی هستند. مثلا FreeRTOS با وجود پشتیبانی خوب ولی معلوم نیست چرا اینقده مشتری ها ازش ناراضی هستند(خیلی ها استفاده میکنن و ناراضی هم کم نداره). با چند نفر از کاربرهای این RTOS حدودا 4 سال پیش صحبت کردم. خیلی ناراضی بودن. پس یادت باشه که این خیلی مهمه که چه RTOSیی انتخاب میکنی. مثلا VxWorks هم با وجود نتایج عالی ولی بدرد ماها خیلی نمی خوره. بخاطر امریکایی بودن. بحث لایسنس و غیره... اگه از من می پرسی از همین ChibiOS شروع کن.

پس منتظر همه نوع مشتری باش! خصوصا شرکتهای بزرگ. حتی توی ایران. تجهیزات اتوماسیون و نفت و گاز و...
        بازار کار ربطی به این چیزا زیاد نداره. شما همین الان بگی بلدی با این چیزا کار کنی ولی بهم نمونه کار نشون ندی کسی زیاد بهت اعتماد نمیکنه. ولی وقتی یادگرفته باشی و چندتا نمونه کار نشون بدی می خوانت. کجا ساکن هستید؟ اگه تهران باشی که من شک دارم نری سر کار!
        کارت رو شروع کن و توی همین فروم هم اگه وقت میکنی حضور داشته باش و سعی کن توی مباحث شرکت کنی و مشکلات رو رفع کنی. خیلی اوقات برای من مشتری اینجوری پیدا میشد. طرف تو اینجا من رو پیدا می کرد و بهم پروژه می داد. همین الان هم گاهی وقتا بهم پیشنهاد میدن. ولی من وقت این چیزا رو دیگه ندارم. اگه بتونی آموزش هم بذاری بازم میگم که خیلی مشتری داری. نمونه این چیزا مثلا همون تاپیک EWin
        حتی توی همین دوره آموزشیت هم می تونی پول دربیاری چه رسد به بعدا. میگم اگه فیلم آموزشی بسازی مشتری داری.

دیدگاه

اووووووووهههههه!! اینقدر زیاده! اصلا خود GUI یه تخصص شده و شرکتهایی هستن که GUI می سازن و ازش حمایت میکنن و به شرکت ها می فروشن!
          من زیاد با مباحث الکترونیک آشنا نیستم، ممکنه چندتا وسیله اسم ببرید؟
          برای نوشتن GUI از چه زبان یا فریم ورکی باید استفاده کنم؟
          با فضاپیما، مریخ پیما یا کارکردن با شرکتهایی در حد نوکیا و موتورولا و نورث روپ گرومن و ... راضی میشی؟
          عالیه فقط کار کردن با شرکتای بزرگ حتی شرکتای بزرگ ایرانی برای یه برنامه نویس که شخصی کار میکنه سخته
          میتونید چندتا مثال از شرکتها یا مشتریهای کوچیکتر ایرانی بزنید؟

دیدگاه

من زیاد با مباحث الکترونیک آشنا نیستم، ممکنه چندتا وسیله اسم ببرید؟...
            مهندس من که لینک گذاشتم. اگه توی اون صفحات می رفتید و روی اسم و لوگو شرکتها می زدید، می رفتید توی سایتشون و محصولاتشون رو می دیدید. اگه ایرانی هم بخوایید بعضی از دوستان هستند که با این GUIها کار میکنن. الان اسم اون دوستان قدیمی یادم نمیاد. توی همون فروم EmWin کاربرا هستن. یه راهش اینه که بهشون پیغام خصوصی بدی.
            ...برای نوشتن GUI از چه زبان یا فریم ورکی باید استفاده کنم؟...
            پرمشتری ترین اول C هستش و بعد C++
            با این دو زبان تقریبا برای همه میکروها میشه برنامه نوشت پس GUI هم بهتره با یکی از این دو باشه. خصوصا C
            با C++ مطمئنا راحتر هستش، بخاطر شی گرایی. ولی شی گرایی رو روی C هم میشه اجرا کرد(خودت جستجو کن. حتی کتاب هم هست). کامپایلر ها هم برای میکروهای با هسته ARM معمولا کیل، GCC و IAR توی کشور مرسوم هستند. مخصوصا کیل.

...عالیه فقط کار کردن با شرکتای بزرگ حتی شرکتای بزرگ ایرانی برای یه برنامه نویس که شخصی کار میکنه سخته
            میتونید چندتا مثال از شرکتها یا مشتریهای کوچیکتر ایرانی بزنید؟
            شما به این کار تسلط داشته باش، همه شما رو می خوان. نمی خواد GUI یا RTOS بنویسی. به نظر من این کارا بیهوده هستش. فقط نحوه استفاده از GUI یا RTOSهای توی بازار رو یاد بگیری کافیه. خصوصا RTOS و مخصوصا همون ChibiOS
            شما مثلا قیمت این دو پروژه ساده رو ببین:

سیستم عامل بلادرنگ یا RTOS یک سیستم عامل همه‌ منظوره می‌باشد، عملیات یک سیستم عامل بلادرنگ در محدوده

تازه اینا در حد دانشجویی هستن و کار خاصی نمیکنن. اگه بخوام نمونه ایرانی نام ببرم فکر کنم این محصول از RTOS استفاده میکنه:

http://*********/product/%d8%b3%db%8...7%d8%af%d9%87/

GUI که معلومه داره استفاده میکنه و خودش هم گفته. فکر کنم صاحب شرکت عضو سایت هستش. توی این تاپیک هم کاربرانی بودن و هستند که ظاهرا مشتری این سیستم عاملها بودن:

سلام مدتیه که میکروکنترلرهای مبتنی بر پردازنده آرم بین ما ایرانی ها خیلی رایج شده و میشه گفت به زودی جای avr های هشت بیتی رو میگیره. هرچند یکم دیر اتفاق افتاد... این میکروکنترلرها مجهز به پردازنده های ARM با کارایی نسبتا بالا هستن. البته ما این عملکرد خوب رو بیشتر به فرکانس کلاک می شناسیم. اما آیا ما تونستیم اونطور که باید از

ایرانی ها معمولا موقع فروش محصولشون اینچیزا رو ذکر نمیکنن بخاطر همین سخته که بخوام نمونه بهت نشون بدم. چند نمونه آگهی استخدام برای کسایی که با RTOSها آشنایی دارن:

یک شرکت معتبر جهت تکمیل کادر خود در استان تهران از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. عنوان شغلی شراÛ

طراحی و تولید برد,سفارش,مدار چاپی pcb,برد آموزشی,بردARM,X86,Cortex-A,Cortex-R,Cortex-M,FPGA,سفارشی سازی سیستم عامل,Win CE,Linux,Android,Qt,سفارش چاپ PCB,BOM,آموزش برد,سفارش چاپ PCB,سخت افزار,تخصصی,Stand Alone,نرم افزار توکار,ماژول,میکرو کنترلر,میکرو پروسسور,کنترل از دور,LabVIEW,لب ویو,آردوینو,اتوماسیون,AVR,RFID,سیستم های هوشمند,تامین قطعات,سنسور,Remote control,بردهای الکترونیکی,مونتاژ

دوتا آموزش فارسی هم دیدم که برات می ذارم:

آیا می دانید رابطه ی کامپیوتر با سیستم عامل چیست؟ آیا می دانید سیستم عامل چه خدمت بزرگی به شما می کند؟ سیستم عاملنرم افزار یا برنامه ای است که شما را از

شما در طراحی هر سیستمی نیاز دارید که به صورت صحیح زمان را مدیریت کنید ، اگر بعد از اعمال ورودی ها ، سیستم در زمان مناسب قادر به ارائه خروجی نباشد در

دیدگاه

خیلی ممنون از توضیحاتتون
              کاش خیلی زودتر به این سمت میومدم و انقدر وقتم رو برای طراحی سایت تلف نمیکردم
              سی پلاس پلاس سادست و RTOS هم فکر نکنم زیاد مشکل باشه
              سعی میکنم زودتر یادش بگیرم
              ایرانی ها معمولا موقع فروش محصولشون اینچیزا رو ذکر نمیکنن بخاطر همین سخته که بخوام نمونه بهت نشون بدم. چند نمونه آگهی استخدام برای کسایی که با RTOSها آشنایی دارن:
              شرکتهای مطرح ایرانی که در زمینه RTOS کار میکنن کدوما هستن؟

دیدگاه

@electro15

سلام
                چیزایی که گفتم رو یاد گرفتید؟ امیدوارم به حرفم گوش کرده باشی. الان می خوای برای شغل اپلای(Apply) کنی؟ بیا اینم یه دونه شغل برای امبدد کار با مهارت RTOS

ارسال رزومه برای در فراز اندیشان حساب . برای مشاهده اطلاعات بیشتر و ارسال رزومه کلیک کنید.

جای خوبی هم هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X