اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میزان آمپر کولر پراید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

میزان آمپر کولر پراید

سلام
    دوستان کسی میدونه آمپر مصرفی پراید چقدره؟ برای استفاده از ماژول TEC میخواستم بدونم نیازه که باطری ماشین رو قوی تر کنم یا با همون باطری اسیدی (اصطلاحا" آبی) هم میشه از این ماژول استفاده کرد . میخوام یه یخچال درست کنم برای ماشینم . از TEC 10 آمپر می خوام استفاده کنم . انتخاب 10 آمپر هم کاملا بدون تحقیق انجام شده . هر کمکی در این زمینه میتونه مفید باشه . مرسی از همگی

پاسخ : میزان آمپر کولر پراید

البته دینام استاندارد پراید 90 آمپریه
    اما کمپرسور کولر پراید تا جاییکه دیدم توان خودشو با یه تسمه از میل لنگ میگیره پس مثل یخچال یا کولر گازی خانگی برقی نیست که بشه توان الکتریکی اونو گفت
    ولی 10 آمپر برای کار شما اصلا عددی نیست که شما نگرانش باشی !
    طبق راهنمایی های تاپیک مربوط به ساخت بخاری برقی ماشین ، یه جفت بخاری المنتی توی ماشین گذاشتم هر کدوم 30 آمپر برق میکشه !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.ir/forums نمایش پست ها
      البته دینام استاندارد پراید 90 آمپریه
      اما کمپرسور کولر پراید تا جاییکه دیدم توان خودشو با یه تسمه از میل لنگ میگیره پس مثل یخچال یا کولر گازی خانگی برقی نیست که بشه توان الکتریکی اونو گفت
      ولی 10 آمپر برای کار شما اصلا عددی نیست که شما نگرانش باشی !
      طبق راهنمایی های تاپیک مربوط به ساخت بخاری برقی ماشین ، یه جفت بخاری المنتی توی ماشین گذاشتم هر کدوم 30 آمپر برق میکشه !
      سلام
      دینام فابریکی پراید انژکتوری 55 امپره
      اگه از شما 90 امپر هست دینام تقویت شده
      موفق باشید
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط real_ahmadi نمایش پست ها
        سلام
        دینام فابریکی پراید انژکتوری 55 امپره
        اگه از شما 90 امپر هست دینام تقویت شده
        موفق باشید
        سلام نه زدم گوگل دیدم نوشته دینام پراید شرکتی تولید سایپا یدک 90 آمپری
        دینام پراید عظام هم 90
        یه جا 60 هم به چشمم خورد
        ولی 55 انگار باتریشه
        جدیدترین ویرایش توسط eca.ir/forums; ۱۳:۳۴ ۱۳۹۸/۱۲/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01 نمایش پست ها
          سلام
          دوستان کسی میدونه آمپر مصرفی پراید چقدره؟ برای استفاده از ماژول TEC میخواستم بدونم نیازه که باطری ماشین رو قوی تر کنم یا با همون باطری اسیدی (اصطلاحا" آبی) هم میشه از این ماژول استفاده کرد . میخوام یه یخچال درست کنم برای ماشینم . از TEC 10 آمپر می خوام استفاده کنم . انتخاب 10 آمپر هم کاملا بدون تحقیق انجام شده . هر کمکی در این زمینه میتونه مفید باشه . مرسی از همگی
          سلام
          یه مدت منم تو فکر همچین کاری بودم ولی دیدم بیهودست
          یکی از اشتباهات من همیشه اینه یک قطعه رو میخرم بعد در موردش تحقیق میکنم
          چند سال پیش بود قطعاتشو خریدم راه اندازی کردم با فن سی پی یو ولی چند تا مشکل داره
          بازده بسیار پایین بیشتر گرم میکنه تا سرد اگه تابستون باشه که دیگه بد تر بازده یخچال گازی خیلی بالاتره
          میزان قدرت سرمایش پایینه کا باعث میشه برا خنک کردن یه دونه پپسی چن ساعت معطل بشی اگه تو این فاصله ماشینو خاموش کنی گرما از سمت گرم به سرد منتقل میشه و عملا هیچ به هیچ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X