اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تماس با محمود بخت آور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تماس با محمود بخت آور

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
    ایشان در گروه تلگرامی Radio Shop فعال هستند دوستان میتوانند از این طریق با ایشان تماس داشته باشند
    سلام
    این کانال وجود نداره من سرچ زدم؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
      سلام
      این کانال وجود نداره من سرچ زدم؟؟؟

در این گروه بسیاری از قدیمی ها نظیر استادعاملی ، فرزاد رئیس دانا و آقای بخت آور فعال هستند
      پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

سلام.من چهار تا کتاب از ایشون دارم.مدارهای الکترونیکی برای جوانان جلد یک تا جلد سه و یک کتاب آموزشی.من هم نامه های ۲۵ سال پیش ایشون رو دارم.خیلی کمک میکرد..اگر به حقوق یک کتابها نیاز دارید واتس آپ من پیام بدید ۰۹۱۱۳۳۳۸۲۰۵

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MET237404 نمایش پست ها
          سلام.من چهار تا کتاب از ایشون دارم.مدارهای الکترونیکی برای جوانان جلد یک تا جلد سه و یک کتاب آموزشی.من هم نامه های ۲۵ سال پیش ایشون رو دارم.خیلی کمک میکرد..اگر به حقوق یک کتابها نیاز دارید واتس آپ من پیام بدید ۰۹۱۱۳۳۳۸۲۰۵
          سلام
          من کتاب الکترونیک عملی برای جوانان احتیاج دارم که ظاهرا گیر نمیاد .بقیه کتاب ها دارم. به خود آقای بخت آور هم پیام دادم جواب ندادند . کلا بی خیالش شدم . ممنون

دیدگاه

سلام وقت همگی بخیر . من اهل خراسان جنوبی شهر بیرجند هستم . از 40 سال قبل با این شخصیت بزرگ ارتباط کتبی و نامه مینوشتم با حوصله فراوان به نامه ها جواب میدادند . همه کتابهای این بزرگوار رو دارم .حیف این شخصیت بزرگ که اصلا توی ایران ناشناخته هستند و هیچ کجا از ایشان نامی برده نشد . اکثر مدارات ایشان رو ساختم .نامه های ایشان رو که 40 سال قبل برام نوشتند رو دارم . اگه کسی از سلامتی ایشان خبری داره لطفا خبر بده . اونایی که در تبریز هستند اگه امکان داشت سلام بنده حقیر و شاگرد کوچک ایشان را به ایشان برسانند . انشاءالله که ایشان سلامت و پایدار باشن و حالشون خوب باشد .ممنون و سپاسگزارم . محمد شریفی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad.sharifi نمایش پست ها
              سلام وقت همگی بخیر . من اهل خراسان جنوبی شهر بیرجند هستم . از 40 سال قبل با این شخصیت بزرگ ارتباط کتبی و نامه مینوشتم با حوصله فراوان به نامه ها جواب میدادند . همه کتابهای این بزرگوار رو دارم .حیف این شخصیت بزرگ که اصلا توی ایران ناشناخته هستند و هیچ کجا از ایشان نامی برده نشد . اکثر مدارات ایشان رو ساختم .نامه های ایشان رو که 40 سال قبل برام نوشتند رو دارم . اگه کسی از سلامتی ایشان خبری داره لطفا خبر بده . اونایی که در تبریز هستند اگه امکان داشت سلام بنده حقیر و شاگرد کوچک ایشان را به ایشان برسانند . انشاءالله که ایشان سلامت و پایدار باشن و حالشون خوب باشد .ممنون و سپاسگزارم . محمد شریفی
              سلام خوبین
              من هم اهل بیرجندم ، امکانش هست خدمت تون برسم و همونجا در حضور خودتون از چن تا از صفحات کتابشون عکس بگیرم ؟
              لطفا بهم خبر بدین ، ممنون از وقتی که می ذارین. -09156043889-
              جدیدترین ویرایش توسط xsalam; ۱۱:۴۱ ۱۳۹۹/۱۱/۲۱.

دیدگاه

سلام
                امکانش هست کتاب های الکترونیک عملی pdf کنید و به اشتراک بزارید؟؟؟

دیدگاه

سلام
                  من 120 جلد مجله علم الکترونیک دارم از سال 59 تا 68 فرست کردم اسکن میکنم

دیدگاه

آی دی تلگرام آقای بخت آور:
                    @BakhtAvarr

دیدگاه

اسکن تموم شد بزارید بچه ها استفاده کنند
                      راه در جهان یکی است و ان راه راستی است

دیدگاه

سلام بزرگوار . متاسفانه با نرم افزارها آشنایی ندارم که بتونم کتابها رو به PDF تبدیل کنم

دیدگاه

سلام بزرگوار . متاسفانه با نرم افزارها آشنایی ندارم که بتونم کتابها رو به PDF تبدیل کنم
                          با سلام،
                          میتونید از برنامه Cam Scanner موبایل برای اسکن و از برنامه هایی نظیر adobe in design و Word و publisher اون رو به PDF تبدیل کنید.
                          اگه به PDF تبدیل کردید به اشتراک بزارید تا من و دوستان دیگه ازشون استفاده کنیم، با تشکر
                          جدیدترین ویرایش توسط محمد نصیری اصل; ۱۹:۲۷ ۱۳۹۹/۱۲/۱۰.

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                            منم خاطرات خوبی از نامه های این بزرگوار دارم.
                            تعدادی از کتابهاشون رو هم دارم.
                            چند سال پیش از پسرشون سراغشون رو گرفتم .گفتند بازنشستهه شده اند و رفته اند اراک.
                            انشالله خدا حفظشون کنه .خیلی چیزها ازشون یاد گرفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
                              سلام
                              کسی از دوستان مخصوصا بچه های تبریز ایمیل یا شماره تلفنی از آقای محمود بخت آور نداره ؟؟؟؟
                              چند تا از کتاب های قدیمی احتیاج دارم
                              ممنون

سلام من همه کتابهاشون رو دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
                                https://t.me/joinchat/TQunZ679Fru1MZ25

در این گروه بسیاری از قدیمی ها نظیر استادعاملی ، فرزاد رئیس دانا و آقای بخت آور فعال هستند
                                درود،
                                البته فکر کنم رییس دانا در این انجمن هم حضور دارن
                                ( البته مطمئن نیستم)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X