اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا تولید برق با 2 آرمچیر به صورت ویدیوی زیر امکان پذیر است؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا تولید برق با 2 آرمچیر به صورت ویدیوی زیر امکان پذیر است؟؟

نوشته اصلی توسط eca.ir/forums نمایش پست ها
    10 سال پیش توی یه فروم برق گفتم بشر ممکنه روزی از امواج مایکرویو موجود در کائنات (تابش پس زمینه ی کیهانی) هم برق تولید کنه طبعا برای تجاری سازی احتیاج داره به کویل های خیلی حساس و پربازده هست که هنوز وجود نداره ضمنا ساخت رادیو بدون باتری هم کم و بیش همینجوریه و جزو پروژه های قدیمی و جذاب علاقمندان به الکترونیکه ولی اونی که به free energy معروف شده خیلیا رو گمراه کرده مخصوصا که طرحهای جابر و خوارزمی و ... توی مدارس راه افتاده و بعضا معلمای بی اطلاع و شاگردای بی اطلاع تر با دیدن همین ویدیوهای تقلبی افتادن دنبال ساخت اونا ...... با مسوولان غالبا فوق باسواد و نابغه ی مملکت که معمولا علوم انسانی خوندن اگه روزی مثل خودروی آبسوز و کرونایاب و ... توی رسانه ها دیدین آوردن یا جایزه دادن تعجب نکنین
    مشکل اینجاست که در علوم انسانی هم بسیار بی سوادن.
    و فقط مدرک گرفتن یا جعل کردن. در واقع کلا اعتقادی به علم ندارن.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

دوستان توضیحات کامل ارائه دادن. فقط منم یادآوری کوچیکی داشته باشم که هممون میدونیم بازدهی هیچ دستگاهی به 100درصد نمیرسه. همیشه مقداری از انرژی تو بخش مکانیکی و الترونیکی به صورت گرما یا روش های دیگه به اتلاف میره.
      داشتن سیستمی ایزوله که بتونه بدون دریافت و دادن انرژی کار کنه امکان پذیر نیست. وقتی بخوایم از این سیستم برق مجانی هم بگیریم باید بازدهی دستگاه مثلا 120 درصد باشه که قاعدتا عقلانی نیست.
      تو یه مقاله ای به کسایی که ادعا میکنن چنین چیزی ساختن به شوخی نوابیغ نامیدن که اصطلاح جالبی بود و به نظر داره جا میفته.

دیدگاه

خیر نمیشود.

دیدگاه

سلام نه نمیشهراستش این ویدیو ها خیلی هارو که اطلاعات کافی ندارن سرکار میزاره و درگیر میکنه خودم یکیشون بودم

دیدگاه

ممنون از توضیحاتتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X