اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا اسیلوسکوپ هان تک مدل DSO2D10 بخرم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آیا اسیلوسکوپ هان تک مدل DSO2D10 بخرم؟

با سلام و احترام و عرض ادب ،

دوستان گرامی و عزیز ،

من برای خرید اسیلوسکوپ اینترنت رو زیر و رو کردم و در نهایت با توجه به نظر بیشتر دوستان میخوام اسیلوسکوپ زیر رو تهیه کنم ،

اسیلوسکوپ هان تک مدل DSO2D10

اسیلوسکوپ بالا فانکشن ژنراتور هم داره که خودش به نظر من مزیته و دیگه نمیخواد جدا تهیه بشود ،

ولی داخل یوتیوپ شنیدم یوزرهای خارجی گفتن کلا هان تک خطا داره ،

خلاصه دوستان عزیز ، خواهشمندم در مورد اسیلوسکوپ بالا نظر کامل خودتون رو بنویسید که با توجه به قیمت انتخاب اشتباهی نکنم ،

سلامت و شاد و سربلند باشید ،

یک دنیا ممنونم.

پاسخ : آیا اسیلوسکوپ هان تک مدل DSO2D10 بخرم؟

درود
    باید ابتدا مشخص کنید که چه خواسته ای از اسیلوسکوپ دارید ، مشخصات مورد نظرتان چیست ، آنالوگ یا دیجیتال ، تعداد کانالها ، فرکانس ، داشتن حافظه ، داشتن سیگنال یا فانکشن ژنراتور ، درج اطلاعات سیگنال نمونه برداری شده ، پرتابل بودن و...... در نهایت بودجه ؟
    این روزها بازار پر است از جنس های بی کیفیت چینی و برای پیدا کردن یک جنس مرغوب و با همان قیمت شاید مجبور شوید از بعضی از خواسته های خود چشم پوشی کنید .

من خودم یک اسلوسکوپ دو کانال آنالوگ 15 مگاهرتز فیلیپس دارم حدود 30 سال است با آن کار میکنم هیچ مشکلی نداشته و با دقت مثل روز اول کار میکند البته خیلی از امکانات اسیلوسکوپهای دیجیتال امروزه را ندارد ولی خوب خیلی از مشکلات آنها را هم ندارد و کار من را هم راه می اندازد .این مثال را زدم که مشخص شود تجهیزاتی را که میخواهید تهیه کنید متناسب با نیازتان باشد حتی اگر امکانات آن کم باشد ولی از یک برند معتبر تهیه نمایید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X