اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایده های طراحی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایده های طراحی

ایده سوم:
    همینطور اومدن چشم مصنوعی درست کردن و فرد نابینا با دوربین میتونه جایی رو تا حدودی ببینه...
    و همینطور که میشه از حافظه فلش و رم برای ذخیره اطلاعاتمون استفاده کرد...
    اگه این دوتا رو با هم مخلوط کنیم میتونیم ما هم مثل کامپبوتر فلش به بدنمون وصل بشه و کلی اطلاعات دریافت و تبادل کنیم !!!
    خداییش بشه چی میشههه...همه پروفسور و عالم میشن!

دقیقا اینه همینو فیلمشو ساخته بودن. که به نظرم تو اروپا همچیت چیزی وجود داره
    یه تراشه ای پشت مغز قرار میگیره . فرستنده توسط این تراشه اطلاعاتی رو میفرسته جلوی چشمان طرف ( برای تبلیغات اجناس )
    واقعا 5 10 سال دیگه دنیا زیرو رو میشه . همون طوری که لپتاپی اومده با آب کار میکنه و قابل انعطاف هست و ضد آب

با همه چی ساختم
    تا همه چی ساختم
    http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

پاسخ : ایده های طراحی

نوشته اصلی توسط deremel400
      جناب قاصد شما تجربه های خوبی دارید فکر می کنید در حال حاضر چه چیز کم هزینه ای میشه تولید کرد و روش فکر کرد ......

درود حاجی
      چرا راه دور میری از خودم بپرس که دنیای ایده ام
      :mrgreen: مایه رو بده -بریونی و.....
      من خودم اکثر ایده هام تو صنعت خودرو هست :redface: :mrgreen:البته اینقدر بعضی هاش تو ذهنم خاک خورد که دیگه فسیل شده ولی همشون پر هزینه بودن و نیاز به کتیاکار و قالب ساز و دایکاست و... داشت
      کلن باید خودمونو با شرایط دزد بازار مملکت وفق بدیم مثل چینی ها -اونا میدونن چه خبره که میان تو جنسو پر میکنن رزین و....
      مثلن اینهمه ملت میرن تو کار تولید فیلتر ماشین حالا دیدن یه نفری زده یه پولی دراورده دیگه میخان بترکونن و اکثرشونم ورشکست میشن چون آدمش نیستن
      همین فیلتر رو یه آدمی تو همین اوضاع دست زیاد بودن اومد یه سری تغییرات جزیی تو شکل ظاهری و.. ایجاد کرد -دوستم میگفت یدونه از فیلتراش تو بازار نیست همرو میفرسته اونور
      خلاصه داستان زیاده دادا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X