اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشاغل پردرآمد در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشاغل پردرآمد در ایران

نوشته اصلی توسط like_electronic
    دو تا نکته رو حاصل تجربه و تحقیق خدمتتون عرض میکنم:
    1- اگر مسیری رو در زندگی صرفا به خاطر جنبه های اقتصادی برین احتمال موفقیت در آن کم است.
    2- به هر چیزی که علاقه داشته باشید(اگر علاقه واقعی باشد((به تعبیری عاشق آن کار باشید) نه صرفا به خاطر مسائل ظاهری و اقتصادی) توی اون زمینه قطعا برایتان اتفاقی خواهد افتاد!
    رشته هایی مانند حقوق و وکالت و پزشکی و.... با توجه به نکات بالا میتواند جزو پر درآمدترین شغل ها باشند.
    مسئله ی اصلی همین جاست واقعا کمتر کسی میفهمه که چی رو دوست داره ؟ :agree:
    پول رو دوست داره ؟
    علم رو دوست داره ؟
    چه رشته ای رو دوست داره ؟ :read:
    من الان به سن 29 سالگی رسیده ام و لیسانس الکترونیک دارم هنوز متوجه نشده ام که چی میخوام ؟ :eek:
    هنوز نفهمیده ام به چی علاقه دارم به الکترونیک آنالوگ یا دیجیتال یا برنامه نویسی کامپیوتر یا بازی سازی یا مهندسی پزشکی یا رباتیک یا مخابرات یا حتی باورتون نمیشه زیست شناسی یا ایران گردی یا .... :question:
    عمرم داره تباه میشه هنوز متوجه نشده ام که چی میخوام ؟ :angry:
    یک مغازه زده ام خدارو شکر پول اجاره ی مغازه درومده و تا حالا درسته که سود نکرده ام ولی ضرر هم نکرده ام . :rolleyes:
    الان می ترسم وام بردام چون نمی دونم وام بردارم چیککار کنم چند روز پیش رفتم صندوق مهر امام رضا گفتند هر دو هفته بیا سر بزن . ولی الان با خودم میگم خوب ما بریم مثلا واممون درست بشه بعدش با این وام چه کاری رو شروع کنیم .
    اول به نظر من باید به این مشکل رسیده گی بشه .

نتیجه مهم اینه که ادم بتونه تشخیص بده که چی رو میخواد اگه نتونی تشخیص بدی آخرش شاید یه چیزی بشی مثل ما ؟ بعد که تونستی تشخیص بدی باید مسیر درست رو انتخاب کنی . ولی من هنوز خودم توی تشخیص ش موندم
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

ببینید هر انسانی دارای استعداد خاص و منحصر به فردی هست و به تب علاقه زیادی هم به اون زمینه داره که اگه به اصطلاح شکوفا بشه میتونه توی اون زمینه بهترین بشه اما مشکل اینجاست که فهمیدن این استعداد گاهی اوقات بسیار مشکل است و تعداد کمی از انسانها استعدادشون کشف میشه و نتیجه اش میشه آدم های بزرگی که توی زمینه های مختلف مطرح هستند.
      نکته ی مهم اینه که لازم نیست که حتما شما اون استعداد رو کشف کنید (کشف اون استعداده یه حالت ایده آل برای انسان ها هست) بلکه کافی است توی زمینه های مختلف تحقیق کنید، ببینید چه دروسی توی اون رشته لازم هست بگذرونید،آیا به اون دروس علاقه ای دارید؟آدم های بزرگ شاخص توی اون زمینه رو بشناسید(بهتره حتی آدم هایی که توی اون زمینه موفق هستند رو ملاقات کنید و در مورد چالش های کار آنها و سختی ها و البته لذت ها و قشنگی های اون زمینه سوال کنید) و ببینید اصلا لازم هست برای موفق شدن توی اون زمینه حتما برید دانشگاه(همان طور که میدانید بزرگترین های تکنولوژی دنیا مانند بیل گیتس و استیو جابز و.... مدارک دانشگاهی نداشته اند و حتی توی کشور خودمون هم نمونه های زیادی وجود دارد) و پس از تحقیقات کافی یک راهی رو انتخاب کنید و با تمام قدرت اون رو ادامه بدید با وجود هر مشکلی ادامه بدید و مطمئن باشید که حتما توی اون زمینه موفق خواهید شد.(مشروط به این که اون تحقیقات رو درست انجام بدید و انتخابتون با توجه به شخصیت،روحیات و استعداد ها و توانایی های شما باشد و خلاصه انتخابی منطقی و عقلانی باشد.)
      به عنوان مثالی در مورد جملات بالا در شرکتی کار میکردم ک توی کار خودشون یکی از بهترین ها بودند و به کشورهای اروپایی هم صادرات داشتند باهاشون که صحبت میکردم میگفتند ما اولش میخواستیم بریم رشته کامپیوتر ولی گفتیم کامپیوتر رو میشه با کلاس های بیرون هم یاد گرفت و این شد که اومدیم برق کم کم علاقه مند شدیم و با وجود مشکلات متعدد زیاد در کشور ولی چون علاقه مند شده بودیم و هدفمون این نبود که یه پولی به جیب بزنیم و بریم(که متاسفانه در جوانان بسیار رواج دارد و یکی از دلایل اصلی موفق نشدن آنها هم همین هست) با تمام مشکلات مبارزه کردیم و....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بعد هر سختی آسانی نیز هست
        پول رو دوست داره ؟
        علم رو دوست داره ؟
        چه رشته ای رو دوست داره ؟ :read:
        من الان به سن 29 سالگی رسیده ام و لیسانس الکترونیک دارم هنوز متوجه نشده ام که چی میخوام ؟ :eek:
        هنوز نفهمیده ام به چی علاقه دارم به الکترونیک آنالوگ یا دیجیتال یا برنامه نویسی کامپیوتر یا بازی سازی یا مهندسی پزشکی یا رباتیک یا مخابرات یا حتی باورتون نمیشه زیست شناسی یا ایران گردی یا .... :question:
        عمرم داره تباه میشه هنوز متوجه نشده ام که چی میخوام ؟ :angry:
        یک مغازه زده ام خدارو شکر پول اجاره ی مغازه درومده و تا حالا درسته که سود نکرده ام ولی ضرر هم نکرده ام . :rolleyes:
        الان می ترسم وام بردام چون نمی دونم وام بردارم چیککار کنم چند روز پیش رفتم صندوق مهر امام رضا گفتند هر دو هفته بیا سر بزن . ولی الان با خودم میگم خوب ما بریم مثلا واممون درست بشه بعدش با این وام چه کاری رو شروع کنیم .
        اول به نظر من باید به این مشکل رسیده گی بشه .

نتیجه مهم اینه که ادم بتونه تشخیص بده که چی رو میخواد اگه نتونی تشخیص بدی آخرش شاید یه چیزی بشی مثل ما ؟ بعد که تونستی تشخیص بدی باید مسیر درست رو انتخاب کنی . ولی من هنوز خودم توی تشخیص ش موندم
        دقیقا همینطوره آدم اگر بتونه تشخیص بده چکارست خیلی عالی میشه منم 26 سالمه ولی کارای مختلفی رو انجام دادم ونمیدونم کدومش خوبه البته یه چیزایی رو فهمیدم ولی متاسفانه تو اون زمینه هایی که دوست دارم راه ورود بهشون نیست (مث تدریس در آموزش و پرورش)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X