اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور پروژهایی که انجام میدین قیمت گذاری میکنید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور پروژهایی که انجام میدین قیمت گذاری میکنید؟

نوشته اصلی توسط Solsal
    با سلام

اینجا تلاش شده نحوه قیمت گذاری پروژه ، فرموله شود:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48394.90

با سپاس
    آقا عالی بود.

دیدگاه

دوستان کسی پروژه مخابراتی انجام داده؟
      فکر کنم قیمت پروژهای مخابراتی بیشتر باشه! درسته؟

دیدگاه

پاسخ : چطور پروژهایی که انجام میدین قیمت گذا&

نوشته اصلی توسط rozeh
        دوستان کسی پروژه مخابراتی انجام داده؟
        فکر کنم قیمت پروژهای مخابراتی بیشتر باشه! درسته؟
        درسته خوب همیه پروژه هایی که افراد وارد کم داره و متقاضی هم زیاد باشه قیمت میره بالا خالا نمیگم مهندس مخابرات کم داریم ولی ....
        مثل اون داستان بود که یه دستگاهی خراب شده بود دنبال مهندس فرستادن بعد مهندسه رفت دستگاه رو دید و برگشت و گفت هزینه اش 100 دلار (برفرض) میشه بهش گفتن چرا اینقدر زیاد درصورتی که تو که تعمیرشم نکردی؟ مهندسه هم گفت آره .5 دلار برای ماژیکی که روی قسمت معیوب دستگاه خط ضربدر زدم و 99.5 دلار هم برای اینکه دونستم ضرب در رو کجا بزنم (دوستان شرمنده همین قدرش یادم مونده بود!!!
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

یه بار تو سگ سرما وسط جاده ماشینم خراب شد (خاموش شد و دیگه روشن نشد)
          یه بابایی اومد گفت بیست تومن میگیرم راه میندازم
          بعد خیلی خوشگل یه پیچو باز کرد بعد هم یه فوت کرد داخل پمپ
          واسه یه فوت شاید بیست تومن زیاد به نظر بیاد ولی دانش این موضوع حاصل چند سال تجربه بود
          مهمترین قسمت در قیمت دادن اینه که بفهمی این پروژه واسه طرف چقدر سود داره

دیدگاه

یک جنبه در بحث قیمت گذاری پروژه ها، وجه اقتصادی مسئله است. به این معنی که تا جایی که ممکن است قیمت بالاتری برای پروژه در نظر گرفته شود که در این رابطه دوستان موارد خوبی را بیان کردند (قیمت گذاری با توجه به زمان و هزینه و شرایط موجود و رقبا و متوسط قیمت و...). اما یک فاکتور دیگر در این بخش که در این پست به آن می پردازم، رعایت انصاف و لحاظ کردن اصول اخلاقی در قیمت گذاری و اجرای یک پروژه است که این امر جدای از جنبه های اخلاقی و انسانی (که یک امر مطلوب و راضی کننده است) در درازمدت می تواند به تداوم کار و ایجاد ریشه در بازار هدف منجر شود. اگر در یک روند صحیح و درازمدت، انجام هر کار و پروژه ای را به عنوان بستری برای کار بعدی فرض کنیم، قیمت منصفانه و قابل رقابت می تواند به عنوان زمینه ای برای ایجاد کارهای بعدی محسوب شود و معمولا افراد و مجموعه های منصف و با اخلاق (با فرض حفظ کیفیت کار) در درازمدت از ضریب موفقیت بیشتری برخوردار خواهند بود. اگر به تجربیات شخصی خود در سطح اجتماع در این رابطه رجوع کنیم، ممکن است نمونه هایی از این افراد و مجموعه ها قابل استناد باشند (هرچند که مثال های نقض زیادی هم در نقطه مقابل قابل ذکر است).
            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

خدمت آقای طراح و mojalan عزیز باید عرض کنم که این یه مقدار موضوع رو پیچیده میکنه!
              شما یه نفر میاد پیشت و یه پروژه سفارش میده و می فهمی که طرف خب یه مقدار از لحاظ مالی مشکل داره بعد میای براش کم میکنی بعد مثلا شرکت نفت هم میاد همون رو سفارش میده خب دیگه واسه این کم نمیکنی.
              این موضوع عجیب شده! اینجوری موضوع گرون فروشی پیش میاد که! این کار شبه شرعی نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                اینجوری موضوع گرون فروشی پیش میاد که! این کار شبه شرعی نداره؟
                حالا مشکل شد دو تا؛

دیدگاه

من فقط یه سوالی برام هنوز وجود داره که اگه دوستن جواب بدن واقعا ممنون میشم. سوالم اینه:
                  اونایی که از طریق ایمیل یا تلفن پروژهای برنامه نویسی شون رو می فروشن چطوری معامله رو انجام میدن؟ منظورم اینه که چطور اعتماد میکنن، و چطور پول رو رد و بدل میکنن؟(آیا اول پول رو میگیرید و بعد پروژه رو تحویل میدید یا...)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                    من فقط یه سوالی برام هنوز وجود داره که اگه دوستن جواب بدن واقعا ممنون میشم. سوالم اینه:
                    اونایی که از طریق ایمیل یا تلفن پروژهای برنامه نویسی شون رو می فروشن چطوری معامله رو انجام میدن؟ منظورم اینه که چطور اعتماد میکنن، و چطور پول رو رد و بدل میکنن؟(آیا اول پول رو میگیرید و بعد پروژه رو تحویل میدید یا...)
                    خیلی راحته ، شما وقتی بخواهی پروژه ای رو به صورت تلفنی ، ایمیلی و یا حتی حضوری انجام بدی قبل از گرفتن پروژه و انجام پروژه باید یه قرادادی رو باهش ببندی و با توجه به مهلت تحویل پروژه یه قول و قراری با طرف میزاری، به نظر من شما قبل از شروع انجام پروژه باید با طرف مقابل به توافق برسی و 20 درصد از کل هزینه ی پروژه رو باید پرداخت کنه و بعد این فاز شروع به انجام پروژه کنی که این مبلغ یک تضمینی میشه برای شروع به کار. در ادامه با این توضیح که پروژه به چند فاز تقسیم بندی می کنی و با تحویل هر قسمت مبلغی رو از طرف مقابل میگیری که این باعث میشه که نتونه سرت رو کلاه بزاره ، البته این برای پروژه هایی هست که اماده نیست و قراره شما چند روز و یا چند هفته و با چند ماه براش وقت بزاری و انجامش بدی ، اما اگه پروژه ای رو آماده داری مثلا همین که شما مثال زدی برنامه نویسی ، ابتدا یه عملکردی از کل پروژه رو براش در حد چند خط مینوسی و برای ایشون ایمیل میکنی که در صورت تمایل توافق میشه و ازشون میخوای یه درصدی از مبلغ رو براتون بفرسته و در بیشتر مواقع چون طرف مقابل شما احتیاج خیلی مبرمی به این پروژه داره (بیشتر پروژه دانشگاهی هست) همون ابتدای کار هزینه ی کل پروژه رو برای شما کارت به کارت میکنه (البته ابن فقط یه مثال بود همیشه اینطوری نیست) و اون موقع شما هستی که باید وجدان داشته باشی و از اعتماد طرف مقابل سو استفاده نکنی و کل کار رو با تمام جزئیات و همون مقدار که در ابتدا با ایشون به توافق رسیدی براشون میل کنی ...
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41852.0
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52915.0
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43336.0
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=37862.0
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43699.0

دیدگاه

اینم یه نمونه واقعی (داستانی در مورد اینکه بهره هوشی فقط به سریع ضرب و تقسیم کردن نیست)
                      در یک جلسه مذاکره بین کارفرما و پیمانکار وقتی کارفرما از نماینده پیمانکار خواست قیمت نهایی خودشو اعلام کنه
                      نماینده پیمانکار روی کاغذ عددی رو نوشت و داد به پیمانکار
                      و چند لحظه بعد رو به پیمانکار گفت که : "میدونید که هزینه قطعات بعهده شماست!!"
                      و در جواب سوالم که چظور به یکباره صددرصد گذاشتی رو قیمت پروژه؟
                      نماینده پیمانکار گفت : "وقتی کاغذ حاوی قیمت رو دادم به طرف ؛ دیدم هیچ عکس العمل بدی تو صورتش رخ نداد ؛ منم فهمیدم که قیمت واسه طرف خیلی خوب بوده؛ و با این ترفند قیمت قطعات رو هم کردم تو پاچه طرف" :applause:

دیدگاه

واسه اون کارفرما فرقی نمیکنه که هزینه ی پروژه از 2 میلیارد تومن به 3 میلیارد برسه ، اون کارفرما بقدر کافی پول جابه جا میکنه که حتی 3 میلیارد هم بشه 10 میلیارد هیچ عکس العملی نشون نمیده
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41852.0
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52915.0
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43336.0
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=37862.0
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43699.0

دیدگاه

توافقی،من معمولا پروژه هام اختراعین و حدود 3 تا 5 تومن گرفتم تا آلان
                          انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                          فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                            بسیار متشکرم که تجربیات خودتون رو با من تقسیم میکنید.
                            جالبه! :smile:
                            انگار یه جورایی ملاک های ما ایرانی ها انگار با دوستان دیگه توی کشور های دیگه فرق میکنه!
                            اونها میزان ریسک و زمان و یه سری ملاک های دیگه داشتن ولی توی کشور ما...
                            داداش توی اون سایت هم که همین رو گفتن . اولین کسی که پاسخ داده گفته:
                            really you should just charge whatever the market will pay
                            و
                            When you have competitors, you can look at their pricing to get a baseline idea of what you should be charging.
                            و یا 3.2X
                            بگذریم.
                            من هم به نظرم همه چی به موقعیت سنجی بر می گرده و دو دو تا چهارتا کردن. زمانی بوده که من حاضر بودم پروژه ای رو مجانی انجام بدم فقط برای اینکه در جریان اون صنعت قرار بگیرم و نتایج کارم رو تو عمل ببینم!
                            یه روش (برای برنامه نویسی و برای کارهای عادی که همه می تونن انجام بدن و روتین کار شماست ) می تونه این باشه که شما ببینی درآمد ماهیانه ای که در حد شماست چه قدره و برحسب زمانی که برای پروژه گذاشتی پول بگیری.
                            البته این روش زیاد جالبی نیست و کمینه کار شما رو نشون میده. ولی در عمل زیاد اتفاق میافته مثلا شما می گی من اگر دو تا پروژه مثل این به طور من بخوره در ماه ممکنه N تومن درآمد داشته باشم . بعد میگی کمه پس با طرف تماس می گیری و می گی من این پروژه رو تا این قیمت برام می صرفه اگر می خوای بسم ال... ( تو ذهنتم اینه که خوب اگر کسی پیدا بشه که با این قیمت کار کنه هیچی حالیش نیست و بی تجربه است و گند می زنه دوباره طرف بر میگرده سمت خودم !)
                            دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
                              داداش توی اون سایت هم که همین رو گفتن . اولین کسی که پاسخ داده گفته:
                              really you should just charge whatever the market will pay
                              و
                              When you have competitors, you can look at their pricing to get a baseline idea of what you should be charging.
                              و یا 3.2X
                              بگذریم.
                              من هم به نظرم همه چی به موقعیت سنجی بر می گرده و دو دو تا چهارتا کردن. زمانی بوده که من حاضر بودم پروژه ای رو مجانی انجام بدم فقط برای اینکه در جریان اون صنعت قرار بگیرم و نتایج کارم رو تو عمل ببینم!
                              یه روش (برای برنامه نویسی و برای کارهای عادی که همه می تونن انجام بدن و روتین کار شماست ) می تونه این باشه که شما ببینی درآمد ماهیانه ای که در حد شماست چه قدره و برحسب زمانی که برای پروژه گذاشتی پول بگیری.
                              البته این روش زیاد جالبی نیست و کمینه کار شما رو نشون میده. ولی در عمل زیاد اتفاق میافته مثلا شما می گی من اگر دو تا پروژه مثل این به طور من بخوره در ماه ممکنه N تومن درآمد داشته باشم . بعد میگی کمه پس با طرف تماس می گیری و می گی من این پروژه رو تا این قیمت برام می صرفه اگر می خوای بسم ال... ( تو ذهنتم اینه که خوب اگر کسی پیدا بشه که با این قیمت کار کنه هیچی حالیش نیست و بی تجربه است و گند می زنه دوباره طرف بر میگرده سمت خودم !)
                              بله، ولی اگه دقت کنید به نظر میرسه بیشتر بازم همون طور که گفتم:

میزان ریسک و زمان و یه سری ملاک های دیگه داشتن ولی توی کشور ما...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X