اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای شغل خوب الکترونیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای شغل خوب الکترونیکی

دوستان گلم سلام.
    یک مهندس تازه کار چطور میتونه پول دربیاره؟
    با طراحی منبع تغذیه و ... یا مونتاژ کردن و ... یا پروژه دانشجویی بگیره و ...
    یا آنچه شما میگید؟

پاسخ : راهنمایی برای شغل خوب الکترونیکی

سلام دوستان...............

خب الکترونیک راه های در آمد زیادی داره حتی کسانی که مدرک تحصیلی ندارند به صورت تجربی از طریخ تعمیرات و یا مونتاژ در حال نون خوردن هستند....

بستگی به علاقه و سرمایه اولیه هم داره................

از یه دفتر کوچیک میشه شروع کرد حتی کار در منزل هم میشه انجام داد....

طراحی، ساخت و تولید (مونتاژ) راه اندازی و اتوماسیون دستگاه ها و ....

خب باید با توجه به شرایط موجود تحقیق کنید... بازم سوالی بود در خدمتم... :agree:
    دیگه رو زمین جا نیست... باید رفت....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roodi
      سلام دوستان...............

خب الکترونیک راه های در آمد زیادی داره حتی کسانی که مدرک تحصیلی ندارند به صورت تجربی از طریخ تعمیرات و یا مونتاژ در حال نون خوردن هستند....

بستگی به علاقه و سرمایه اولیه هم داره................

از یه دفتر کوچیک میشه شروع کرد حتی کار در منزل هم میشه انجام داد....

طراحی، ساخت و تولید (مونتاژ) راه اندازی و اتوماسیون دستگاه ها و ....

خب باید با توجه به شرایط موجود تحقیق کنید... بازم سوالی بود در خدمتم... :agree:
      1-مشکل اصلی من اینه که نمیدونم نیاز بازار چیه؟ 2- با حداقل چه سرمایه ای میشه شرکت زد؟ 3- تو این شرکت چه خدمتی باید ارائه بشه یا چی باید تولید بشه؟ 4- برا فعالیتهای شرکت چه دوره هایی لازمه ببینم و چه تخصصهایی باید داشته باشم؟
      همینا رو فعلا بگو تا دیدم بازتر بشه :eek: :eek: :eek:

دیدگاه

سلام
        به نظر من اصلا دنبال تاسیس شرکت نباش که اوضاع خوب نیست اگر هم دوست داشتی حتما چند جا کار کن بعد از حداقل 3 ، 4 سال تجربه برو دنبال شرکت خودت. سزمایه هر چی بیشتر بهتر، بستگی به سرمایت می تونی تو خانه ات کار کنی یا حتی بشی وارد کننده قطعات و فروش عمده و ...
        نیاز بازار هم بستگی به شهر و محل زندگی ات داره بعضی از چیز هایی که تو تهران لازم هستن اصلا تو شهرستان ها به چشم نمی آن. الان بازار شبکه و کارهای مرتبط بد نیست، دوره های لازم هم ccnp و ... مال شرکت cisco. متاسفانه تو مملکت ما همه چی شده مدرک، پس تا می تونی مدارک رو بگیر با اینکه بعضی هاش بهدردت نمی خوره.
        اگر مشکل سربازی نداری می تونی عضو سازمان نظام مهندسی بشی و تو امتحانات شرکت کنی مدرک مهندسی پایه سه رو بگیری و تو بحث سیم کشی و ... ساخنمان و یا کارخانه فعالیت کنی و یا شرکت های مهندسین مشاور و یا ناظر
        خلاصه باید پشتکار داشته باشی و یه جا واینستی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
          1-مشکل اصلی من اینه که نمیدونم نیاز بازار چیه؟ 2- با حداقل چه سرمایه ای میشه شرکت زد؟ 3- تو این شرکت چه خدمتی باید ارائه بشه یا چی باید تولید بشه؟ 4- برا فعالیتهای شرکت چه دوره هایی لازمه ببینم و چه تخصصهایی باید داشته باشم؟
          همینا رو فعلا بگو تا دیدم بازتر بشه :eek: :eek: :eek:
          مهندس جان شما باید برای شروع یه فیلدی که مورد علاقت است را دنبال کنید و در آن تحصص واقعی پیدا کنید کار برات پیدا میشه
          اگر فقط میخواهی که کارهای عادی را انجام بدی همه کس انجام میدند در بازار مهندسان الکترونیک جایگاهی نخواهی داشت
          بروید و روی یه زمینه ( مثلا کنترل ) حرفه ای باشید
          موفق باشید
          :redface:
          کمتر سخن گویم
          بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
            مهندس جان شما باید برای شروع یه فیلدی که مورد علاقت است را دنبال کنید و در آن تحصص واقعی پیدا کنید کار برات پیدا میشه
            اگر فقط میخواهی که کارهای عادی را انجام بدی همه کس انجام میدند در بازار مهندسان الکترونیک جایگاهی نخواهی داشت
            بروید و روی یه زمینه ( مثلا کنترل ) حرفه ای باشید
            موفق باشید
            :redface:
            راستش الان تو یه شرکت دارم کار میکنم ولی اصلا پول نمیدن. یه جا یه پیشنهاد کار دارم که البته غیر الکترونیکیه ولی درآمدش خوبه (1.2م به بالا) یه جای دیگه هم هست که کاملا الکترونیکه ولی حقوقش فکر نکنم 800- 900 بیشتر باشه(3 تا 5 سال هم تعهد محضری میگیره. 2 ماه هم حقوق نمیده واسه آموزش!) . دو دل شدم چیکار کنم البته مطمئن هستم که از شرکت فعلیم میرم ولی بین اون 2 تا گیر کردم. oo: oo: oo:

دیدگاه

به نظر من برو دنبال کار با درآمد بیشتر، یکی از خوبی های الکترونیک اینه که در کنار کارت هم می تونی ادامه اش بدی، تازه به عنوان سرگرمی هم می تونی در کنار کار اصلی ات استفاده اش کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e-arash
                به نظر من برو دنبال کار با درآمد بیشتر، یکی از خوبی های الکترونیک اینه که در کنار کارت هم می تونی ادامه اش بدی، تازه به عنوان سرگرمی هم می تونی در کنار کار اصلی ات استفاده اش کنی
                خودمم بیشتر تو فکر کار پر در آمدتره هستم ولی تمام وقتمو میگیره از 8 صبح تا 8-9 شب. اینم هست.

دیدگاه

ببین من یک دستگاه کلر زنی آب و اندازه گیری کلر آب درست کردم بردم استاندارد هم گرفت و .... هزار بدبختی دیگه
                  بعد رفتم یک جا کرایه کردم شروع کردم به کار حدود 2 سال
                  اما به علت نداشتن پول کافی حتی نتوانستم یک دستگاه بفروشم :angry:
                  چرا ؟ چون
                  هزینه کاتولوگ و شرکت در نمایشگاه و بازار یاب خوب و شرکت در مناقصه ها نداشتم و من شکست خوردم

اینا همه گفتم که بدونی برای کار خوب که نتیجه داشته باشه باید مبلغ زیادی سرمایه داشته باشی

خداوندا
                  از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
                  فراموشش کن
                  دکتر علی شریعتی

دیدگاه

بازم سلام........

الکترونیک پدر علم صنعت هست... میشه تو زمینه های مختلفی فعالیت کرد. برای شروع میشه خیلی کارها کرد.... اما ................... علاقه ، نیاز بازار ، و سرمایه (همونطور که قبلا گفتم...)

پیشنهادای دوستان رو بررسی کن... ببین کدومش توجیح اقتصادی و سود دهی داره همونو برای شروع آزمایشی انتخاب کن...

من خودم هم توی یه شرکت الکترونیکی کار میکنم (حدود 8 ال 10 ساعت :eek: :eek: :eek و هم اینکه طراحی مدار انجام میدهم و پروژه های شخصی میبندم و هم اینکه بعضی وقتا یه محصول کوچیک و معمولی با سود تولید میکنم و یواش یواش میفروشم.... اگر هم که بگم یه مغازه اجاره ای هم گرفتم برای کارای تعمیرات که چهارشاخ میبرید

تازه تازه تازه بازم وقت اضافه دارم واسه کارای دیگم :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

وای چقدر خسته میشم :wow:

تولیداتی مثل فلاشر، فتوسل های صنعتی، محافظ برق، کنترل فاز، مدارات کنترل با میکرو، پروژه های خاص، پروگرامرها ، تابلو روان و ........ میتونه منبع درآمد کوچکی باشند

سوالی بود در خدمتم.... بدرود

سوالی بود در خدمتم

دیدگاه

سلام
                      من یک سوال برام پیش آمده !! اگر لطف کنید جواب بدین ممنون میشم :applause:

شما با این وقت کم :surprised: چه طور بازار یابی می کنید ؟؟؟؟

خداوندا
                      از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
                      فراموشش کن
                      دکتر علی شریعتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roodi
                        بازم سلام........
                        الکترونیک پدر علم صنعت هست... میشه تو زمینه های مختلفی فعالیت کرد. برای شروع میشه خیلی کارها کرد.... اما ................... علاقه ، نیاز بازار ، و سرمایه (همونطور که قبلا گفتم...)
                        پیشنهادای دوستان رو بررسی کن... ببین کدومش توجیح اقتصادی و سود دهی داره همونو برای شروع آزمایشی انتخاب کن...
                        من خودم هم توی یه شرکت الکترونیکی کار میکنم (حدود 8 ال 10 ساعت :eek: :eek: :eek و هم اینکه طراحی مدار انجام میدهم و پروژه های شخصی میبندم و هم اینکه بعضی وقتا یه محصول کوچیک و معمولی با سود تولید میکنم و یواش یواش میفروشم.... اگر هم که بگم یه مغازه اجاره ای هم گرفتم برای کارای تعمیرات که چهارشاخ میبرید
                        تازه تازه تازه بازم وقت اضافه دارم واسه کارای دیگم :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                        وای چقدر خسته میشم :wow:
                        تولیداتی مثل فلاشر، فتوسل های صنعتی، محافظ برق، کنترل فاز، مدارات کنترل با میکرو، پروژه های خاص، پروگرامرها ، تابلو روان و ........ میتونه منبع درآمد کوچکی باشند
                        سوالی بود در خدمتم.... بدرود
                        سوالی بود در خدمتم
                        حالا با همه ای تفاسیر ماهانه چقدر کاسبی؟ خداییا!!؟
                        یه ذره از اسرار موفقیتت رو به ما هم بگو.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr1083
                          سلام
                          من یک سوال برام پیش آمده !! اگر لطف کنید جواب بدین ممنون میشم :applause:

شما با این وقت کم :surprised: چه طور بازار یابی می کنید ؟؟؟؟
                          سلام بر شما دوست عزیز

یه توضیح میدم شاید جواب سوالای دیگه تون هم باشه...

هر تجربه ای با یه بهایی به دست اومده.... تجربه و سابقه هست که خودش بعضی از کارها رو رله میکنه.... کار درست و صادقانه هم که این روزا شده کیمیا.

شناس شدن بین همکاران و جلب اعتماد.... تحقیق و ریزبینی کارهای تصمیم به انجام...... تبلیغ و بازاریابی از طریق دوستان همکاران و از همه مهمتر اینترنت

.... توانایی در پذیرش کارهای متنوع (مولتی مدیا بودن)

این حرفایی که گفتم شاید خسته کننده و کسل کننده باشه :cry2: :cry2: ولی بعضی مواقع جوابگو هستند...

:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

هنوز سر شغل خودم (اولیه ) هستم و یکی دیگر از دوستام پیشنهاد کار آزاد (فروش پوشاک ) رو بهم میده.
                            oo: حالا بیشتر گیج شدم. کسی نظری داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
                              راستش الان تو یه شرکت دارم کار میکنم ولی اصلا پول نمیدن. یه جا یه پیشنهاد کار دارم که البته غیر الکترونیکیه ولی درآمدش خوبه (1.2م به بالا) یه جای دیگه هم هست که کاملا الکترونیکه ولی حقوقش فکر نکنم 800- 900 بیشتر باشه(3 تا 5 سال هم تعهد محضری میگیره. 2 ماه هم حقوق نمیده واسه آموزش!) . دو دل شدم چیکار کنم البته مطمئن هستم که از شرکت فعلیم میرم ولی بین اون 2 تا گیر کردم. oo: oo: oo:
                              1.2 میلیون در ازای 12 الی 13 ساعت کار زیاد نیست یعنی اگر دستمزد یک ساعتو حساب کنید تقریبا همون حداقل حقوق میشه مشکل دومی تعهد هست اگر حقوق ساعتی این دو تا خیلی فرق نداشته باشه اولی به علت نداشتن تعهد بهتره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X