اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی اتحادیه یا صنف پروژه برق الکترونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی اتحادیه یا صنف پروژه برق الکترونیک

سلام دوستان
    اومدم که یک موضوع مثل همینو تو سایت مطرح کنم که دیدم هستش.
    البته یه جاییه که کمتر کسی بهش توجه میکنه.
    این موضوع یا بهتر بگم مساله کسانی رو درگیر میکنه که دارن به صورت حرفه ای در زمینه طراحی و ساخت دستگاهها و سیستمهای الکترونیکی کار میکنن.
    و برای کسانی که به صورت آماتوری و هر ازگاهی یه پروژه ای و ... مهم نیس.
    از قضا همینان که دارن بازار رو خراب میکنن. اصولا باید یه استانداردی باشه که با این استاندارد مشتری بتونه مهندسای واقعی که دارن حرفه ای کار میکنن رو از آماتورها تشخیص بده.
    وقتی شاخص و استانداردی نباشه اون موقع هرکسی قیمت پایین تری بده اون پروژه رو میگیره. اونوقت وضع دستگاههای تولیدی کارخانه ها میشه اون چیزی که الان هست. به جای بردای استاندارد و پیشرفته بردهای دانشجویی (با این وضع آموزش) میره روی دستگاهها و ماشینها.
    اگر ندانی کجا میروی هر راهی تو را باخود خواهد برد.

دیدگاه

به نظرم وقتی صحبت از پروژه و پول و قرارداد میشه شما دارید در حوزه علمی حرکت میکنید به اسم اقتصاد که در اون ترسوترین و محتاط ترین چیز پول و سرمایه است.
      این رو برای این گفتم که وقتی یک نفر صاحب صنعت وقتی بیاد یه قسمت از کارش رو بده به یک نفر که بخواد با هزینه های خیلی کمتر از بازار متعارف انجام بده، باید خودش رو به دکتر معرفی کنه چون حرف اول رو در انجام پروژه کیفیت میزنه و کسی که حاضره برای قیمت کمتر از کیفیت کارش زده بشه واقعا مشکل داره.
      از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی دلیل نیست پس اگر پروژه های صنعتی تون رو با کیفیت بالا و حرفه ای انجام میدید نگران خراب شدن بازار توسط غیر حرفه ای ها نباید بود.
      برای پروژه ها و کارهای دانشجویی هم یه سایتی مثل سایت ایرانی mathwork.ir رو پیشنهاد میدم. دانشجو ها میرن تکالیف، پروژه و ... رو میذارن، مدیر سایت برای کسایی که برای انجام پروژه اعلام آمادگی کردن میفرسته و قیمت میپرسه و هرکی ارزون تر و سریع تر انجام بده براش میفرسته.
      من خودم توی تاپیک زیاد دیدم طرف یه کاری داشته (خیلی وقتها هم فوق العاده ساده یوده) و حاضر بوده برای انجام هرچه سریعترش پول بده. به نظرم بد نباشه همچین ایده ای رو هم اینجا پیاده کنیم :smile:
      ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

سلام خدمت مهندس های عزیز و طراحان گرامی.
        موضوع اینکه الان سیستم طراحی سیستم های الکترونیک تو ایران هیچ بانی و هماهنگ کنند ندارد ، و هر کی هرجور بخاد با استاندارد خودش رفتار میکنه . رشته الکترونیک در زمینه طراحی برای مهندس عزیز شده مثل یک بچه یتیمی :sad: که هر کس که از راه میرسه یک جوری با این رفتار میکنه . اگر واقعا اساتید عزیز دوست دارن این هدف که دنبال میکن به نتیجه برسه باید فکری کنند .وگرنه .... :eek:
        خداوندا
        از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
        فراموشش کن
        دکتر علی شریعتی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X