اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظرسنجی بهترین مسیر برای انتخاب شغل ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نظرسنجی بهترین مسیر برای انتخاب شغل ؟

سلام دوستان
    یک جوون فارغ التحصیل شده الکترونیک سمت چه کسب و کاری بره بهتره ؟
    1: استخدام دولتی
    2: جذب شرکت های خصوصی
    3: ایجاد مغازه و کسب و کار آزاد

در مورد 1 که باید پارتی داشت و اگر نداشته باشیم باید بیخیالش بشیم.
    در مورد 2 که فک کنم بیشتر بیگاری و...
    در مورد 3 هم چه مغاره ای باشه بهتره ؟کجا آدم سرمایه گذاری کنه که ریسکش کمتر باشه ؟

لطفا دوستان با تجربه نطرات خودشون رو اعلام کنن.
    کار استخدامی دولتی
    0%
    561
    جذب شرکت های خصوصی
    0%
    406
    ایجاد مغازه و کسب و کار آزاد
    0%
    273

پاسخ : نظرسنجی بهترین مسیر برای انتخاب شغل ؟

نوشته اصلی توسط PPED
    سلام دوستان
    1: استخدام دولتی
    2: جذب شرکت های خصوصی
    3: ایجاد مغازه و کسب و کار آزاد

در مورد 1 که باید پارتی داشت و اگر نداشته باشیم باید بیخیالش بشیم.
    در مورد 2 که فک کنم بیشتر بیگاری و...
    در مورد 3 هم چه مغاره ای باشه بهتره ؟کجا آدم سرمایه گذاری کنه که ریسکش کمتر باشه ؟

لطفا دوستان با تجربه نطرات خودشون رو اعلام کنن.
    1- کار دولتی گاهی بدون پارتی و گاهی شانسی و اغلب با پارتی جور میشه. وقتی یه نفر استخدام دولتی میشه، تقریبا خیالش از بابت داشتن حقوق مکفی تا پایان عمر راحته. وقتی در مسیر کار دولتی قرار میگیری، تقریبا یه کار یکنواخت رو باید یه عمر انجام بدی. معمولا انجام کار یکنواخت در اویل سخته ولی بعد از مدتی تبدیل به عادت میشه و ماهها و سالها به سرعت رد میشن. اغلب کارهای دولتی، تازگی و هیجان و... ندارن؛ اما همچنان باید به ضمانت عمری آن هم توجه کرد....

2- شرکت های خصوصی معمولا دنبال افرادی میگردن که به دردشون بخورن. در اوایل کار در شرکت های خصوصی، حقوق کم و کار زیاد و امنیت شغلی تقریبا زیر صفره. اما اگه بتونی جایی رو پیدا کنی که با علایق و توانمندیهات جور باشه، میتونی خیلی خوب پیشرفت کنی. در شرکت های خصوصی همه چیز بر مبنای منافع هست. هر چقد بیشتر بدرد بخور باشی و بیشتر منفعت برسونی، بیشتر حقوق میگیری... قضیه امنیت شغلی هم بعد از چند سال معمولا حل میشه (به شرطی که...). مهم اینه که اون چند سال اول دوام بیاری :mrgreen:

3- مورد سوم نیاز به سرمایه و مهم تر از اون دانش کار در بازار رو میخواد. متاسفانه اگه دانش بازار و روابط رو نداشته باشی، ممکنه سرمایه ات هدر بره. البته من در این زمینه خیلی تجربه ندارم
    خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

بنام خدا
      سلام

من دارم کاملا نظر شخصی خودم رو میگم
      حالا زیاد رشته تحصیلی مهم نیست منظور جواب تحصیل کرده هست چه تحصیلات دانشگاهی چه دیپلم
      خب من علاقه زیادی به الکترونیک دارم و فقط فقط میخوام الکترونیک کار کنم ازمایش انجام بدم مدار طراحی کنم و....... خب اینا همه پول میخواد درسته ؟ بعدا پول وقت کافی!!
      خب بهترین انتخاب کار دولتی هست که حقوق مشخص داری ساعت کاری مشخصی روزای تعطیلی هم .... خب این میشه ایدال
      حالا اگه با یک شرکت کار کنی شرایط ایدال باشه کار خوب باشه پول خوب هم بگیری ولی صبح تا غروب سرکار بعدا کار هم خواب خب دیگه وقتی نمیونه نه برا زندگی کردن خوب نه وقت داشته باشم به کارای الکترونیکیم برسم
      مغازه هم مثل همین هست حالا یکم بدتر
      !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
      نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
        بنام خدا
        سلام

من دارم کاملا نظر شخصی خودم رو میگم
        حالا زیاد رشته تحصیلی مهم نیست منظور جواب تحصیل کرده هست چه تحصیلات دانشگاهی چه دیپلم
        خب من علاقه زیادی به الکترونیک دارم و فقط فقط میخوام الکترونیک کار کنم ازمایش انجام بدم مدار طراحی کنم و....... خب اینا همه پول میخواد درسته ؟ بعدا پول وقت کافی!!
        خب بهترین انتخاب کار دولتی هست که حقوق مشخص داری ساعت کاری مشخصی روزای تعطیلی هم .... خب این میشه ایدال
        حالا اگه با یک شرکت کار کنی شرایط ایدال باشه کار خوب باشه پول خوب هم بگیری ولی صبح تا غروب سرکار بعدا کار هم خواب خب دیگه وقتی نمیونه نه برا زندگی کردن خوب نه وقت داشته باشم به کارای الکترونیکیم برسم
        مغازه هم مثل همین هست حالا یکم بدتر
        این ما هستیم که به کار میگیم چکار بکنه و چکاری نکنه
        در واقع مدیریت زمان و مدیریت کار اصلی ترین مشخصه کار خصوصی هست

اگه ما نتونیم ساعات کاری مشخص رو برای یه کاری تنظیم کنیم ، اونوقت میشیم برده کار در حالی که کار باید برده ما باشه

الان تقریبا یه سالی میشه که بصورت شریکی با پسر داییم طراحی الکترونیک راه انداختیم
        من صبح ها یک روز درمیون میرم مغازه و بعد از ظهر ها هم یکی دو رو در هفته
        یه منشی هم داریم که یکسره مغازه هست (ببنده خدا شده برده کار)
        تا جایی که بتونم اول کارای زندگی روز مره رو انجام میدم بعد میرم دنبال کار

این یه دیدگاه نادرست هست که بگیم چون کار دولتی سر موقع میری و سر موقع میای خوبه و کار خصوصی بد هست

کار خصوصی هم اگه درست مدیریت زمان بشه خوبه

در ضمن اگه دونفر برای ایجاد یه کار باشین بانک رفاه به هر نفر 33میلیون تومان وام خوداشتغالی با سود 14درصد و بازگشت ده ساله میده که جمعا میشه 66 میلیون و یه چند تومنی هم از این ور و اون ور جمع بشه راحت میشه یه کار خصوصی راه انداخت

دیدگاه

تجربه کار اداری ولی رو ندارم ولی کار شرکت خصوصی رو بازار آزاد رو تجربه کردم و اصلا اصلا از کار شرکت های خصوصی راضی نیستم، دیدین که امروز همه توجیبشون یه مدرک ثبت شرکت دارن میگن بیا برام کار کن
          در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
          گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

به نظر من گزینه 1 از همه بهتره . بعضی ها می گن پارتی می خواد درسته ولی جاهایی هم هست که خیلی به رشته ما نیاز دارند و نیاز به پارتی نداره و راحت نیرو می گیرن. مثل ارتش سپاه یا نیروی انتظامی .البته اینم بگم که باید علاقه داشته باشید به نظام . اگر کسی علاقه داره بره تو نظام خیلی بهتره از این که بیکار باشه . هر کسی توی این نهاد ها بره از همون ماه اول حقوق داره . :wow: :wow: :wow:
            ما زنده به آنیم که آرام نگیـریم
            موجـیم که آسودگی ما عدم ماست...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.

اگه ما نتونیم ساعات کاری مشخص رو برای یه کاری تنظیم کنیم ، اونوقت میشیم برده کار در حالی که کار باید برده ما باشه

الان تقریبا یه سالی میشه که بصورت شریکی با پسر داییم طراحی الکترونیک راه انداختیم

این یه دیدگاه نادرست هست که بگیم چون کار دولتی سر موقع میری و سر موقع میای خوبه و کار خصوصی بد هست

در ضمن اگه دونفر برای ایجاد یه کار باشین بانک رفاه به هر نفر 33میلیون تومان وام خوداشتغالی با سود 14درصد و بازگشت ده ساله میده که جمعا میشه 66 میلیون و یه چند تومنی هم از این ور و اون ور جمع بشه راحت میشه یه کار خصوصی راه انداخت
              ممنون از نظرت دوست عزیز.
              چه کار خصوصی ای ؟ مثلا من الان دستگاه کنترل اتاق سرور با پیامک رو درست کردم ولی نمیتونم بفروشم.میدونم کار GSM الان خیلی خز شده ولی من این پروژه رو 2 سال پیش تو دانشگاه خودم کار کردم ولی هیچ ایده ای ندارم که با همین سطح دانش کمم بتونم یک کاری رو شروع کنم.
              شما با پسر داییت چکار میکنی ؟ تهرانید ؟

دیدگاه

گاهی اوقات بایستی به اجبار برده کار شد.

شاید راه انداختن یک کار خصوصی برای فردی در یک شهر بزرگ، با سرمایه اولیه و مهمتر از همه پشتیبان؛ آسون باشه و درآمد و لذت مناسبی هم داشته باشه...
                اما در شهرستانهای کوچیکتر اوضاع کاملا متفاوته.

در یک شهرستان کوچیک، تکنولوژیک ترین کاری که یک فارغ التحصیل الکترونیک یا مرتبط با اون میتونه انجام بده، تابلو LED هست.
                حتی راه اندازی شرکت و یا کار خصوصی مرتبط هم در شهرهای کوچیک فایده ای نداره...

به همین خاطر هست که اکثر فارغ التحصیلان شهرستانی دنبال استخدام دولتی هستن (البته کسایی که زیاد براشون مهم نیست که مرتبط با رشته شون کار کنن). و اونایی هم که دوست دارن مرتبط با رشته خودشون کار کنن، جذب شرکتهای خصوص میشن...... که اینجا برده کار میشن... :cry:
                خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

سلام
                  میشه در مورد وام بانک رفا بیشتر توضیع بدید ممنون میشم شرایطش چیه چی میحواد پی نمی خواد
                  نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PPED
                    ممنون از نظرت دوست عزیز.
                    چه کار خصوصی ای ؟ مثلا من الان دستگاه کنترل اتاق سرور با پیامک رو درست کردم ولی نمیتونم بفروشم.میدونم کار GSM الان خیلی خز شده ولی من این پروژه رو 2 سال پیش تو دانشگاه خودم کار کردم ولی هیچ ایده ای ندارم که با همین سطح دانش کمم بتونم یک کاری رو شروع کنم.
                    شما با پسر داییت چکار میکنی ؟ تهرانید ؟
                    آدم که فقط نباید توی ضمینه پایان نامش کار کنه
                    یکم توی اینترنت بگردی و چن تا کتاب درست و درمون طراحی مطالعه کنی میتونی به ایده های خوب وعالی برسی
                    من الان بیشتر چیزایی که میدونم رو مدیون این سایت و یکی از استادام هستم
                    ایده خوب موقعی بوجود میاد و شکوفا میشه که که شناخت کافی توی ضمینه شغلی داشته باشی
                    ایده که همین طور کشکی کشکی بوجود نمیاد باید تلاش کنی و به داشته هات روز به روز چیزای جدید اضافه کنی

ضمینه کار ما هم اتوماسیون و طراحی الکترونیک به طور صنعتی هست و توی شهرک صنعتی شیراز فعالیت میکنی

نوشته اصلی توسط milad-admin
                    سلام
                    میشه در مورد وام بانک رفا بیشتر توضیع بدید ممنون میشم شرایطش چیه چی میحواد پی نمی خواد
                    شرایطش داشتن پروانه کشب یا پروانه فعالیت و نوآوری در کار هست و برای هر وام 33میلیونی یه وثیقه به ارزش57میلیون میخواد

نوآوری در ضمینه کاری مهمترین قسمتش هست که باید بتونین نیاز حداقل 43 واحد صنعتی رو با این نوآوریتون برآورده کنید

مثلا نوآوری من و پسر داییم اتوماسیون روشنایی ساختمان های مسکونی و سیستم های برودتی واحد های صنعتی بود که خوشبختانه الان تونستیم اتوماسیون روشنایی 140 مجتمع مسکونی در شیراز و اطراف و سیستم برودتی 62واحد صنعتی رو توی شهرک های صنعتی استان فارس رو طراحی و نصب کنیم

شما هم باید قبل هر مراجعه ای برای درخواست وام روی یک ایده نوآورانه کار کنی
                    این ایده هم نمیخواد خیلی بزرگ باشه مثل طرح من (روشنایی )

دیدگاه

سلام

نو آوری :read:
                      خب منظور شما دقیقا از نیاز 46 واحد صنعتی رو بر طرف کنی یعنی چی ؟ :eek:
                      میشه یکم در مورد ایده خودت بیشتر توضیع بدید تا شاید جرقه در ذهن ماه هم زده شده برا ایده خودمان
                      البته اگه اماکنش هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PPED
                        سلام دوستان
                        راهنمایی مناسب بستگی شدید داره به خصوصیات اخلاقی و فردی طرف . مثلا
                        آیا راحت طلبی - تنبلی - سست اراده ای - گوشه گیری - اجتماعی هستی - مغروری - خاکی هستی - میتونی له بشی - عشوه گری داری - بله قربان میگی - میتونی روزی 16 ساعت مطالعه کنی
                        اعصاب و روانت آهنی - سرکوفت پدرو مادر و همسرو و عمه کفریت میکنه و
                        در آخر مهم تر از همه اینها

آیا به کم قانع هستید یا جاه طلب و بلند پرواز هستید ؟

با مشخص شدن جواب سوالات بالا میشه یک شخص را راهنمایی کرد
                        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                          راهنمایی مناسب بستگی شدید داره به خصوصیات اخلاقی و فردی طرف . مثلا
                          آیا راحت طلبی - تنبلی - سست اراده ای - گوشه گیری - اجتماعی هستی - مغروری - خاکی هستی - میتونی له بشی - عشوه گری داری - بله قربان میگی - میتونی روزی 16 ساعت مطالعه کنی
                          اعصاب و روانت آهنی - سرکوفت پدرو مادر و همسرو و عمه کفریت میکنه و
                          در آخر مهم تر از همه اینها

آیا به کم قانع هستید یا جاه طلب و بلند پرواز هستید ؟

با مشخص شدن جواب سوالات بالا میشه یک شخص را راهنمایی کرد
                          مغرور نیستم هر کاری که بدونم و مطمئن باشم آینده داره و روش پیشرفتش برام مشخص باشه انجام میدم.
                          مهمم نیست چه کاری باشه فقط اهل ریسک زیاد نیستم.
                          مهم اینه که بتونم کسب درامد کنم و بتونم تشکیل زندگی بدم و....
                          به کم قانع هستم و کلا قناعت تو خونمه !!!
                          مثلا زمانی تابلو led میزدم و با همون درامد خوشحال بودم ولی بازارش خراب شده و نمیشد خرج یک زندگی رو داد و بعنوان یک شغل دائمی روش حساب کرد واسه همین دنبال یک شغل آینده دارم.
                          آدم باید جایی سرمایه بذاره که بعدا نتیجه بده و حاضرم تاوان این سرمایه گذاری رو بدم الان تا 2 روز دیگه در آسایش باشه هم خودم هم خانوادم.
                          ولی از اینکه عمرم تلف بشه به شدت هراسانم.
                          دوست دارم n تا سوال از n نفر بپرسم و راه درستی برم. تابحال راه هایی رفتم که مسیر کوتاه تری هم داشته ولی دیگه نمیخوام اشتباه کنم.

ممنون از شما که تو بحث شرکت کردید انشالله به نتیجه برسم.

دیدگاه

من از سال 77 تو بازار و شرکت های خصوصی و شرکت شخصی خودم کارکردم و کار میکنم . رک و روراست خلاصه شو بگم . 1000 نفر دیدم که یک مغازه برا خودش داره . البته مغازه درست و حسابی نه مغازه درپیتی ولی در حصرت یک شغل حقوق بگیری داره میسوزه . یکم که باهاش صمیمی سر صحبت رو باز کردم طرف میگه بریدم - خسته شدم - دیگه نمی تونم و واقعا راست هم میگن . واقعا بازار ایران آشغاله . تو فصل غیر فروش که راکده تو فصل فروش هم بازار به بهانه واهی هی میره تو رکود . خودتون هم دیدین . نمیدونم رئیس بانک مرکزی مصاحبه میکنه بازار راکد میشه . طلا فروش ها اعتصاب میکنن بازار راکد میشه . داعش حمله میکنه بازار راکد میشه . هوا گرم میشه بازار راکد میشه. و... دوست نزدیک خودم کارگاه درست حسابی تراشکاری داشت . متخصص بود و ساها برای شرکت های بزرگ ماشین سازی کرده بود . بعد چندسال خورده بود به خنسی . شکسته بود و درآمد درست حسابی نداشت . پیش خودم گفتم باید یک کاری براش بکنم . یک روز رفتم پیشش با دست پر . با چندتا طرح درست حسابی سود ده آینده دار . کلا ساکت نشته بود . بعد از چند ساعت مخزنی و تعریف و تشویق که تو متخصصی و قهرمانی و استعداد داری و به خودت بیا برگشت بهم گفت . دیگه خستم . دیگه بریدم . دیگه نمی تونم . گفتم که چی ؟ گفت می خوام برم دنبال یک کار حقوق بگیری . گفتم کار در شان تو پیدا نمیشه . گفت میرم پیش بقالی دوستم یک شیفت وا میستم . یک 700-800 ماهی در میارم . دیگه چیزی نگفتم . الان طرف با 45 سال سن تونست تو یکی از شرکت های خدماتی شهرداری استخدامه و ماشین آلاتش رو فرخت و قرضه و قولشو صاف کرد و روح و روانش نسبت به قبل بهتره .

با توجه به اینکه مغرور نیستید و به کم قانع هستید و من بهترین پیشنهادی که بهت میکنم اینه که یک کار حقوق بگیری تو یک شرکت خصوصی که پرسنلش از 500 نفر بیشتر باشه پیدا کنید که تا ساعت 3-4 بعد از ظهر باشه . .بعد از ساعت 5.30 به بعد هم یک مغازه برا خودتون دست و پا کنید . یا حالا تو هرچی که تخصص دارید یک شرکت بزنید .
                            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام من چند سالی هست که مشغول به کار شدم.اول استخدام شرکت شدم به عنوان دم دستی (نامه بر،ابدارچی و ...) بعد شدم کارمند بخش سخت افزار ،بعد شدم مدیر بخش سخت افزار و الان دارم برای خودم کار میکنم و برای همون شرکت هم کار میزنم
                              حالا چی شد که اینجوری شد.
                              اون موقع که رفتم شرکت به فکر پول بودم سنم هم کم بود تو مایه های 15 تا 16 رو داشتم یک سال کار کردم از 14 سالگی علاقه به الکترونیک داشتم ولی تو هنرستان برق رو انتخاب کردم.از 16 سالگی رفتم دنبال برنامه نویسی میکرو و الکترونیک این شد که تو همون شرکت کارای برقی و الکترونیکی رو من انجام میدادم.تو 18 یا 19 بودم که ایده های خوبی دادم برای ساخت تجهیزات الکترونیکی یعنی به جای خرید دستگاه ها خودمون بسازیم.اول قبول نکردن بخاطر این که یه مهندس الکترونیک بیسواد داشتن که همش با من مخالفت میکرد.خلاصه با پولای خودم دستگاه رو ساختم بعد بردم شرکت .شرکت که اینو دید مشتاق شد تو چند طرح اول مشارکت کرد اما به دلیل پایین بودن سواد مدیریتی تولید خوب، نمیتونستن کنترل خوبی تو بازار داشته باشن و فضای مناسب برای تولید رو هم نداشتن .میخواست تو یه فضای 50 متری که خود شرکت بود کارگاه بزنن.از مونتاژ تا اسنبل کردن دستگاه ها ، تست ، تعمییر و غیره رو اونجا انجام بدن .یعنی یه 20 تا 25 نفر تو یه شرکت 50 تا 60 متری oo:.این شد که من بهشون پیشنهاد دادم از شرکت برم بیرون تا خودم ساخت تجهیزات مورد نیازشون رو به عهده بگیرم .یه کارگاه کوچیک تاسیس کردم که محصولات اون شرکت رو براش تولید میکردم .بعد محصولات خودم .بعد خودم از اینو اونور پروژه میگرفتم کار میکردم.
                              خلاصه این که اول خدا
                              خدا بخواد همه چی میشه .اول از یه جای کوچیک که تاره میخواد رشد کنه شروع کن .این شرکت ها بهترین گزینه هستن.اولش حقوق کم میدم ولی وقتی به یه جایی میرسن میبینی که خودت هم به یه جایی رسیدی.
                              بعد پس از کسب سرمایه اونوقت میتونی تسمیم بگیری که چی کار میتونی بکنی.
                              شرکت های دولتی با داشتن سواد پایین یا زیر دکترا فقط یه کارمند ساده ای که حقوق ثابت میگیری(ولی خیلی خوبه ترس از ریزش بازار نداره)
                              اگه به دنبال پیشرفت و ترقی هستی شرکت های خصوصی بهترین گزینه هستن
                              اگه سرمایه داری یا اندک سرمایه ای جور کردی بهتر قبل از شروع کار به بازار و طول عمر بازارش نگاه کنی.
                              معمولا بازار هایی که به چشم ما فروشنده کم دارن و تقاضازیاده و میشه خوب داخلش نفوض کرد همون گزینه های اشتباهی هستن که ما به سمتشون میریم.
                              واردات ، ساخت تجهیزات خاص که مصرف کنندش از عموم مردم نباشه ، ساخت تجهیزات حفاظتی ، ساخت قطعاتی که نمونه خارجی داره ولی گرون هست این ها مواردی هست که اگه سرمایه ، تجربه و دانش خودش رو داشته باشی قطعا با یک تیم خوب میتونی موفق بشی و درامد زایی خوبی کنی.
                              دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X