اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حقوقتان یا حقوق مهندسان برق را بگویید!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حقوقتان یا حقوق مهندسان برق را بگویید!

سابقه کار : 6ماه :mrgreen:
    مدرک : تا 15 روز دیگه کاردانی الکترونیک رو میگیرم و از ترم دیگه کارشناسی کنترل
    زمینه ی کاری : طراح ساده الکترونیک (avr و arm و pcb)
    حقوق ماهیانه (سالیانه) : توی این شیش ماه کمترینش 800هزار و بیشترینش 2.35میلیون
    بیمه : دارم
    خصوصی یا دولتی : خصوصی (طراحی الکترونیک تخت جمشید شیراز)
    شهر محل کار : شیراز و چند تا شهر های اطراف (دفتر شیراز)

دیدگاه

قابل توجه کسایی که دنبال کارن و علی الخصوص بی سابقه ها و یا کسانی که میخوان رشته دانشگاهی انتخاب کنن
      کسانی که حقوقشونو در این تاپیک گذاشتن اکثرا حرفه ای هستند و شغل خوبی گیرشون اومده شما لطفا به بالای 1 میلیون فک نکنید

میگین نه بگین دروغ میگم

دیدگاه

مرداد تا آبان 92
        دانشجوی برق کارشناسی
        ساخت تابلو های LED نرخ همکاری(کف قیمت) ارسال به شهر های دیگر
        درآمد ماهیانه بین 200 تا 1م ت.

حقوق مونتاژ کار LED:
        بدون نیاز ب مدرک، [s]بیمه[/s]
        روزانه 6 ساعت کار، (3 ساعت کار خالص) ماهیانه 250ت.

دستمزد مونتاژ LED بصورت متری (100 عدد)
        هر متر 3ت. (حدود 1 ساعت وقت میگیرد.)

دیدگاه

مهر92- تا اردیبهشت 93

کارشناسی نرم افزار
          تدریس روباتیک الکترونیک برنامه نویسی هوافضا
          نیمه وقت -پاره وقت
          در آمد ماهیانه 600 الی 1000 بدون بیمه
          ساعات کاری میانگین روزانه(نیمه وقت پاره وقت) 5-6 ساعت
          خصوصی

امسال به لطف سربازی درشرف 200 الی 300 :angry:
          من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

یاد بگیرید ...
            مدرک دیپلم ردی ( 9 واحد عقب مانده)
            زمینه شغلی : بخور بخواب
            بیمه : آزاد
            حقوق : 1 میلیون (سود سپرده) و 700 هزار تومان کسب در امد از سایت کلیکی حالا میگم ریا نشه 100 تا حساب بانکی با اسم های مختلف 100 خط و شناسه کاربری این کار 3 ساعت بیشتر وقت نمیبره! - بعلاوه 100 هزار تومان تعمیر لامپ های کم مصرف بعلاوه کار در سوپر مارکت ماهی 300 تومن که جمعا میهش 2 میلیون و 100
            کاملا خصوصی
            دزفول
            __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________
            همین الان نزدیک به 10 نفر بهم پیام دادم شما چطور با این سایت های کلیکی اینقد پول جمع میکنید اولا بگم کار هر کسی نیست دوما باید کلی پول پیششون سپرده بزاری در ضمن سایت های خارجی و ایرانی قروقاتی باهاشون همکاری میکنم ولی خب به قول مهران مدیری برا پولدار شدن یا باید پدرت در بیاد یا پدر یکی دیگرو در بیاری یا پدرت پول دار باشه بیگ لایک به این حرف ولی من بیشتر با پدرت در بیاد موافقم بعدشم کاری به نیمه خالی لیوان نباید داشته باشید بدون در نطر گرفتن وقت طلف شده فرصت هایی که میشه کلی درس خوند و پول برق و اینترنت به کارت ادامه بدی ولی خب درس نخوندم چون من بجای علم و ثروت رفتم سراغ علم کسب ثروت

شما باس اینارو داشته باشی

100 تا خط اینترنت
            1مودم
            یک کامپیوتر یا لپ تاب
            100 تا حساب بانکی به اسم های مختلف (چون خیلی حواسشون جمه اسم حساب ها رو هم پیگیری میکنن)
            100 تا ایمیل
            100 تا خط ایرانسل
            باید بتونی ... توی کمتر از 5 ثانیه خط adsl رو با تنضیمات عوض کنی بعد کابل اینترنت بعدی رو سویچ کنی
            و یک ربات پر سرعت برای اسپم کلیک ها log in , log out
            با این حساب اگر شما هر ماه 4500 تومن کسب در امد کنی ماهانه 450 هزار تومن کاسبی من 150 تا حساب بانکی دارم
            حقیقتش من حدود 5 میلیون هزینه کردم تا این همه تجهیزات رو گرفتم الانم از در امدم راضیم و هر چند وقت یه جساب به حسابام اضافه میکنم
            سایت یه سرچ بزنید ریخته ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
              یاد بگیرید ...
              مدرک دیپلم ردی ( 9 واحد عقب مانده)
              زمینه شغلی : بخور بخواب
              بیمه : آزاد
              حقوق : 1 میلیون (سود سپرده) و 700 هزار تومان کسب در امد از سایت کلیکی حالا میگم ریا نشه 100 تا حساب بانکی با اسم های مختلف 100 خط و شناسه کاربری این کار 3 ساعت بیشتر وقت نمیبره! - بعلاوه 100 هزار تومان تعمیر لامپ های کم مصرف بعلاوه کار در سوپر مارکت ماهی 300 تومن که جمعا میهش 2 میلیون و 100
              کاملا خصوصی
              دزفول
              فقط باید بگم آفرین . منتهی قدر جوونی تو بدون .سود سپرده ثابته و تورم افزاینده .

یک چیز باید بگم که همه جام میسوزه . یک دوست تپل تنبل دارم ماهی 20 روز تو آنتالیا و پاتایا و ... در حال خوش گزرانی است . اما درآمد .
              ماهی 8 میلیون درآمد داره . حالا میپرسین از کجا ؟
              سال 88 باهم کار میکردیم ماهی 500 تومن درآمد داشتیم . من درآمد ماهیانم رو خرج میکردم . ولی دوستم یک پارتمان بصورت پیفروش با ماهی 600 تومن و اول قرداد 5 میلیون به مبلغ تموم شده 60 میلیون خرید .چهار سال 600 تومن میشه 24میلیون با 5 میلیون پیش با 18 میلیون وام بانکی و 13 میلون پول جهت تنظیم سند
              بالاخره خونه رو تحویل گرفت . سال 92 خونه رو فروخت 340 میلیون .با 30 میلیونش همه وام و بدهی تنظیم سند رو تصویه کرد و خلاصه یه 310 میلیون براش موند .

حالا اون پول رو گذاشته بانک ماهی 8 میلیون میگیره . یک خونه دیگه خریده از قرار ماهی 4 میلیون که 4 سال دیگه تحویل میگیره .
              حالا مونده براش 4 میلیون ماهی پول مفت .به این میگن سوار شدن بر موج تورم .تا وقتی که تورم هست میتونه این کار رو تکرار کنه . یعنی تا آخر عمرش .

_ محتوای ضد ارزش حذف شد _
              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

مدرک : کارشناس برق
                بدون سابقه کاری (با سابقه کاری هم فرق خاصی نمیکنه )
                محل کار : کارخانه خصوصی تولید نئوپان ، ام دی اف ، پارکت و سایر فرآورده های چوبی
                وظایف : تعمیر و نگهداری خطوط ، همکاری در راه اندازی پروژه های خطوط تولید جدید شرکت
                حقوق : حقوق پایه وزارت کار ( دقیقا برابر با کارگر صفر )
                ساعت کاری : شیفت کاری - دو شیفت صبح - دو شیفت عصر - دو شیفت شب - دو تا آف که ممکنه آف دوم برای اضافه کاری بیاین شرکت
                مجموع دریافتی با حق شیفت و اضافه کاری = در حدود هفتصد هشتصد تومن
                امنیت شغلی بسیار پایین
                -------------
                نکته : بعضی وقتها میدونید که بیش از جایی که الان هستید حقتونه ، ولی وقتی از بخت و اقبال و بند پ و ... مناسبی برخوردار نیستین ، بهتره به جای نالیدن تلاشمون رو بیشتر کنیم.
                با تشکر و امید به آینده بهتر
                زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

دوستانی که درآمدهاشون کمه به نظرم اکثراً دانشجو، جوان و کم سابقه هستند. نگرانِ این رقم ها نباشید. کافیه چند سال توی بازار کار تجربه کسب کنید و خوب به روشهای کسب درآمد دیگران توجه کنید. یکم ذکاوت به خرج بدید می تونید سطح درآمدتون رو یه تکونِ اساسی بدید. شک نکنید که چند سالِ دیگه وضعیت بهتر میشه.

از همکلاسی هایی که توی ایران دارم (اکثراً با مدرک کارشناسی ارشد) چند نمونه مثال می زنم تا ببینید در یک ماه چقدر میشه پول دراُورد؛ (همگی فارغ التحصیلان دانشگاه های امیرکبیر، تهران و شریف)
                  کارمند اداره دولتی، سابقه 4 سال، شرکت دولتی، حدود 2 میلیون.
                  برنامه نویس ARM، سابقه 4 سال، شرکت خصوصی حدود یک میلیون و 700 تومن.
                  متخصص نصب، سرویس و نگهداری تجهیزات پزشکی، سابقه 2 سال، خصوصی، حدود 2 میلیون تومن.
                  متخصص ابزار دقیق، سابقه 3 سال، خصوصی، حدود یک میلیون و 800.
                  متخصص سیستمهای دیجیتال و مخابرات، سابقه 3 سال، خصوصی، حدود 2 میلیون.
                  متخصص سیستم های قدرت، مدرک دکتری، سابقه 3 سال، حدود 2 میلیون.
                  3 نفر از دوستان هیئت علمی دانشگاه سراسری، دولتی، سابقه 2 سال، بین 2.5 تا 3.5 میلیون.
                  متخصص سیستمهای دیجیتال، مدیر فنی، سابقه 6 سال، خصوصی، حدود 3 میلیون.
                  متخصص مکانیک و ابزاردقیق، سابقه 6 سال، شرکت حفاری خارجی، محل کار بندرعباس، با راننده خصوصی و خورد و خوارک و تفریحات و غیره و ذالک، حدود 5 میلیون تومن.
                  تولید کننده و بازاریاب تجهیزات پزشکی، اخراج از کارشناسی ارشد! سابقه کار 6 سال، خصوصی، ذهن خلاق و اقتصادی، حدود 10 میلیون تومن!
                  مهندس همه کاره، لیسانس، سابقه 5 سال، دلال، بازاریاب، سرمایه گذار، بورس باز قهار، ذهن بسیار خلاق، حدود 20 میلیون تومن! (ماهیانه)

خودمم اون وسطا هستم
                  لازمه بدونید که داشتن روحیه تجارت و کسب و کار و شناخت بازار تأثیر بسزایی در کسب درآمد داره...
                  بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
                    دوستانی که درآمدهاشون کمه به نظرم اکثراً دانشجو، جوان و کم سابقه هستند. نگرانِ این رقم ها نباشید. کافیه چند سال توی بازار کار تجربه کسب کنید و خوب به روشهای کسب درآمد دیگران توجه کنید. یکم ذکاوت به خرج بدید می تونید سطح درآمدتون رو یه تکونِ اساسی بدید. شک نکنید که چند سالِ دیگه وضعیت بهتر میشه.

از همکلاسی هایی که توی ایران دارم (اکثراً با مدرک کارشناسی ارشد) چند نمونه مثال می زنم تا ببینید در یک ماه چقدر میشه پول دراُورد؛ (همگی فارغ التحصیلان دانشگاه های ایرکبی8ر، تهران و شریف)
                    کارمند اداره دولتی، سابقه 4 سال، شرکت دولتی، حدود 2 میلیون.
                    برنامه نویس ARM، سابقه 4 سال، شرکت خصوصی حدود یک میلیون و 700 تومن.
                    متخصص نصب، سرویس و نگهداری تجهیزات پزشکی، سابقه 2 سال، خصوصی، حدود 2 میلیون تومن.
                    متخصص ابزار دقیق، سابقه 3 سال، خصوصی، حدود یک میلیون و 800.
                    متخصص سیستمهای دیجیتال و مخابرات، سابقه 3 سال، خصوصی، حدود 2 میلیون.
                    متخصص سیستم های قدرت، مدرک دکتری، سابقه 3 سال، حدود 2 میلیون.
                    3 نفر از دوستان هیئت علمی دانشگاه سراسری، دولتی، سابقه 2 سال، بین 2.5 تا 3.5 میلیون.
                    متخصص سیستمهای دیجیتال، مدیر فنی، سابقه 6 سال، خصوصی، حدود 3 میلیون.
                    متخصص مکانیک و ابزاردقیق، سابقه 6 سال، شرکت حفاری خارجی، محل کار بندرعباس، با راننده خصوصی و خورد و خوارک و تفریحات و غیره و ذالک، حدود 5 میلیون تومن.
                    تولید کننده و بازاریاب تجهیزات پزشکی، اخراج از کارشناسی ارشد! سابقه کار 6 سال، خصوصی، ذهن خلاق و اقتصادی، حدود 10 میلیون تومن!
                    مهندس همه کاره، لیسانس، سابقه 5 سال، دلال، بازاریاب، سرمایه گذار، بورس باز قهار، ذهن بسیار خلاق، حدود 20 میلیون تومن! (ماهیانه)

خودمم اون وسطا هستم
                    لازمه بدونید که داشتن روحیه تجارت و کسب و کار و شناخت بازار تأثیر بسزایی در کسب درآمد داره...
                    دمت گرم داداش عجب رفیقایی داری!
                    مشخصه شما هم میشی یکی مثل اونا
                    شکی نیست

دیدگاه

یک مشکل اساسی که افراد تحصیل کرده دارن اینه که فکر میکنن اگر یک تکنیک یا تاکتیکی بلد باشن باید یک شخص یا یک نهاد یا یک سازمانی بهشون پول یا حقوق بده . یعنی دوستان عزیز کسی بخاطر اون چیزهایی که تو ذهن شماست یا تو فیزک جسم شما بالقوه است پول و حقوق نمیده . دیدم بعضی از افراد میگن

1- ای کاش پزشکی میخوندم و برق نمی خوندم .
                      2- ای کاش بجای این چند سال که تو دانشگاه عمرم رو حروم کردم میرفتم و ظایعات نون خشک و لاستیک جمع میکردم

باید بگم که

دسته اول افرادی هستند که فکر میکنند مرغ همسایه غازه . همون کس هایی هستند که فکر میکنن اگر بلد باشن که آسپرین بچه چی کار میکنه و متابرو فو تر من ... برا چی خوبه یک عده همینطوری براشون ماهانه یک حقوق چرب و چیلی میده . غافل از اینکه یک دکتر موفق که تو شهرش بصورت نسبی مشهور شده ( از بین هزارن دکتر که ملت به هم توصیه میکنن به دکتر فلانی نباید سگت رو هم پیشش ببری ) حداق 50 سال سن داره . یعنی از 18- 19 سالگی تا 50 سالگی چیزی حدود 30 سال سگ دو زده . تو زمستون و تابستون به کدوم ده کوره ها که نرفته . چه شبهایی که تا صبح کشیک بوده . تو اورژانس چه صحنه هایی که ندید . چه افرادی که تهدیش نکرده . که بعد این همه چند نفر قبولش کنن که این دکتر کارش خوبه . اگر قبول ندارین یک 20 نفر جراح تراز اول 30 ساله بمن نشون بدین .

دسته دوم هم افراد غافلی بودند که فکر میکردند دانشگاه براشون شرط گذاشته بود که اگر کسی پاشو تو دانشگاه بزاره حق نداره بره وردست یا پادو بشه یا نون خشکی بزنه . نه عزیزان من مشکل این دسته غرور کاذبی بود که از قبل از دانشگاه داشتن. یعنی این فراد حتی اگر وارد دانشگاه نمی شدن محال بود برن کار های سطح پایین انجام بدن .

ادامه برا بعد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                        یک مشکل اساسی که افراد تحصیل کرده دارن اینه که فکر میکنن اگر یک تکنیک یا تاکتیکی بلد باشن باید یک شخص یا یک نهاد یا یک سازمانی بهشون پول یا حقوق بده . یعنی دوستان عزیز کسی بخاطر اون چیزهایی که تو ذهن شماست یا تو فیزک جسم شما بالقوه است پول و حقوق نمیده . دیدم بعضی از افراد میگن

1- ای کاش پزشکی میخوندم و برق نمی خوندم .
                        2- ای کاش بجای این چند سال که تو دانشگاه عمرم رو حروم کردم میرفتم و ظایعات نون خشک و لاستیک جمع میکردم

باید بگم که

دسته اول افرادی هستند که فکر میکنند مرغ همسایه غازه . همون کس هایی هستند که فکر میکنن اگر بلد باشن که آسپرین بچه چی کار میکنه و متابرو فو تر من ... برا چی خوبه یک عده همینطوری براشون ماهانه یک حقوق چرب و چیلی میده . غافل از اینکه یک دکتر موفق که تو شهرش بصورت نسبی مشهور شده ( از بین هزارن دکتر که ملت به هم توصیه میکنن به دکتر فلانی نباید سگت رو هم پیشش ببری ) حداق 50 سال سن داره . یعنی از 18- 19 سالگی تا 50 سالگی چیزی حدود 30 سال سگ دو زده . تو زمستون و تابستون به کدوم ده کوره ها که نرفته . چه شبهایی که تا صبح کشیک بوده . تو اورژانس چه صحنه هایی که ندید . چه افرادی که تهدیش نکرده . که بعد این همه چند نفر قبولش کنن که این دکتر کارش خوبه . اگر قبول ندارین یک 20 نفر جراح تراز اول 30 ساله بمن نشون بدین .

دسته دوم هم افراد غافلی بودند که فکر میکردند دانشگاه براشون شرط گذاشته بود که اگر کسی پاشو تو دانشگاه بزاره حق نداره بره وردست یا پادو بشه یا نون خشکی بزنه . نه عزیزان من مشکل این دسته غرور کاذبی بود که از قبل از دانشگاه داشتن. یعنی این فراد حتی اگر وارد دانشگاه نمی شدن محال بود برن کار های سطح پایین انجام بدن .

ادامه برا بعد .
                        جناب دکتر بهروز عشقی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین بنیامین پور
                          جناب دکتر بهروز عشقی .
                          خوب اون هم راحت دکتر نشده رفته فیلیپین .خدا میدونه چقدر مار و عقرب و هشت پا خورده تا دورش تموم بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                            خوب اون هم راحت دکتر نشده رفته فیلیپین .خدا میدونه چقدر مار و عقرب و هشت پا خورده تا دورش تموم بشه.
                            قسمت 24م اگر اشتباه نکنم، میگه که: اومدم اینجا میگن ارزش مدرکت در حد سیکله oo
                            ولی در کل دکتری و تخصص 5 ساله در فلیپین واقعیت داره، میشناسم افرادی که همین مسیرو رفتن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                              قسمت 24م اگر اشتباه نکنم، میگه که: اومدم اینجا میگن ارزش مدرکت در حد سیکله oo
                              ولی در کل دکتری و تخصص 5 ساله در فلیپین واقعیت داره، میشناسم افرادی که همین مسیرو رفتن...
                              واقعا ؟
                              گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

دوستان خواهشا پست های قبلی رو بخونید. ببینید قراره این پست یک مطلب و دیتابیس خوب برای کارکنان و حتی مدیران باشد. لطفا رعایت کنید و از زدن پست های غیر ضروری اجتناب کنید. مثلا بحث درباره ی دکتر عشقی و ... زشته و در این تاپیک جایی نداره. از مدیر این بخش هم میخوام پست های غیر مرتبط رو حذف کنند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X