اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حقوقتان یا حقوق مهندسان برق را بگویید!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حقوقتان یا حقوق مهندسان برق را بگویید!

نوشته اصلی توسط Ekf2000
    برای شروع معمولا همجا حقوق اداره کار رو میدن
    بیشتر بگی بعلت تعداد زیاد داوطلب قبول نمیکنن
    مگر اشنا داشته باشی
    این روزها علاوه بر رشته مهندسی
    هرشرکت برای کار خودش دانشگاه علمی کاربردی زده
    فنی حرفه ای هم که جای خود داره
    داخل یکسال زرنگ باشی با دیپلم کل avr و plc و برنامه نویسی رو کنترل هوشمند محیط رو میشه یاد گرفت
    خود استادها هم به صورت دلالی کار جور میکنن
    خلاصه وضع همه رشته ها خرابه
    برق بعلت خروجی زیاد یکم بدتر هم هست
    .
    مثلا من مهندس معمار با مهر نظارت میشناسم با دوسال سابقه داره بدون بیمه با حقوق اداره کار برای اقوام کار میکنه
    و....
    منم avr کار میشناسم که داره 2 میلیون میگیره و یه شرکت دیگه بهش پیشنهاد 2.5 داده.
    چون خیلی کارش درسته !

arm کار میشناسم که با پایه 2 تومن استخدام شد .
    fpga کار میشناسم که اینقدر کارش درسته و بردهای چند لایه اش بدون ورژن خوردن جواب میده بعد 3 سال کار دیگه قراردادی کار نمیکنه و کلا یه پایه شرکت شده و بخشی از سود پروژه رو میخواد تا کار کنه .

رو قوی شو اگر راحت جهان طلبی
    که در نظام طبیعت ضعیف پامال است
    اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
    کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
      اگه پیش من بیاد و همه چی فول باشه تا شش کاه اول ماکس 900+بیمه بعد از شش ماه توافقی
      پس بگم بیان پیش شما :biggrin:
      نوشته اصلی توسط Ekf2000
      برای شروع معمولا همجا حقوق اداره کار رو میدن
      بیشتر بگی بعلت تعداد زیاد داوطلب قبول نمیکنن
      مگر اشنا داشته باشی
      این روزها علاوه بر رشته مهندسی
      هرشرکت برای کار خودش دانشگاه علمی کاربردی زده
      فنی حرفه ای هم که جای خود داره
      داخل یکسال زرنگ باشی با دیپلم کل avr و plc و برنامه نویسی رو کنترل هوشمند محیط رو میشه یاد گرفت
      خود استادها هم به صورت دلالی کار جور میکنن
      خلاصه وضع همه رشته ها خرابه
      برق بعلت خروجی زیاد یکم بدتر هم هست
      .
      مثلا من مهندس معمار با مهر نظارت میشناسم با دوسال سابقه داره بدون بیمه با حقوق اداره کار برای اقوام کار میکنه
      و....
      حقوق اداره کار در حال حاضر چقدره ؟
      700 تومانه ؟
      نوشته اصلی توسط " سید محمد "
      منم avr کار میشناسم که داره 2 میلیون میگیره و یه شرکت دیگه بهش پیشنهاد 2.5 داده.
      چون خیلی کارش درسته !

fpga کار میشناسم که اینقدر کارش درسته و بردهای چند لایه اش بدون ورژن خوردن جواب میده بعد 3 سال کار دیگه قراردادی کار نمیکنه و کلا یه پایه شرکت شده و بخشی از سود پروژه رو میخواد تا کار کنه .

بله خوب
      ---------
      .
      .
      ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط " سید محمد "
        چون خیلی کارش درسته !

باسلام
        درسته گفته شما
        ولی همون روز شروع کار هم همین حقوق رو میگرفتن؟
        گفتن تازه میخوان کار رو شروع کنن
        باید 6ماه تا یکسال با حداقل درامد شروع کرد
        تا تجربه و اعتبار کسب کرد
        وگرنه مدیر مخابرات هم من میشناسم
        نه برنامه نویسی بلده نه چیز دیگه
        بالای ده میلیون حقوق ثابت داره بعلاوه حق ماموریت و ...
        ولی زیر دستش صدتا متخصص با حقوق زیر دومیلیون کار میکنن
        فقط به خاطر سابقه و کسب اعتبارو ...به این مقام رسیده
        .
        بحث سر شروع هست
        .
        فکر کنم حدود 700تا750 با بیمه باشه
        موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

دانشجوی کارشناسی کنترل
          طراحی مدار های آنالوگ و پی سی بی و برنامه نویسی میکرو (البته در بعضی از پروزه ها کار های مکانیکی هم میکنم)
          بخش R&D
          به علت دانشگاه پاره وقت میرم (البته در خانه هم می تونم کار کنم حتما نباید حضور داشته باشم)
          ساعتی 5700
          اگه یک ماه کامل برم با کسر بیمه میشه به عبارتی 1 میلیون
          با بیمه و مزایا
          تهران
          خصوصی

دیدگاه

لیسانس
            برنامه نویسی arm و avr
            4.5 سال سابقه بیمه
            ماهی 2.9 میلیون با بیمه
            شرکت خصوصی

دیدگاه

در این تاپیک به معرفی کسب و کار های یک مهندس برق پرداخته می شود...ان شاالله
              از نمایشگاه کار دیدن فرمایید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان محمودی
                لیسانس
                برنامه نویسی arm و avr
                4.5 سال سابقه بیمه
                ماهی 2.9 میلیون با بیمه
                شرکت خصوصی
                سلام دوست عزیز

شما کارتون صرفا برنامه نویسی هست؟ یعنی ازتون طراحی مدار و ... نمیخوان اصلا؟
                یعنی شما فقط توی IDE (مثلا keil or codevision) کد میزنید و ماهی 3 تومن حقوق میگیرید؟
                کد رو فقط به زبان C (و یا زبان دیگری؟) میزنید؟

من رشته ام کامپیوتره و طراحی مدار یا pcb رو درست و حسابی بلد نیستم، ولی برنامه نویسی سی/سی++ رو مسلط هستم و برنامه نویسی ARM/AVR رو هم بلدم. صرفا با همین دانش برنامه نویسی از این دو خانواده میکرو، میتونم وارد بازار کار بشم و فقطم توی همین عرصه برنامه نویسی کار کنم و حقوق چند میلیونی بگیرم؟

من با کدویژن واسه میکروهای AVR کد مینویسم و توی برنامه پروتئوس چک میکنم کد هامو!
                همچنین برای میکروی ARM با keil مینویسم و روی برد discovery f407 که دارم چک میکنم!

بنظرتون با همینقدر دانش میتونم وارد بازار کار بشم؟ و میتونم صرفا روی همین بخش کدنویسی تکیه کنم؟ یا باید طراحی مدار و دانش الکترونیک هم داشته باشم (منظورم چیزی فراتر از شناختن ساختار میکرو و قسمت هاش و عملکردشون هست).

لطفا منو راهنمایی کنید

راستی یک سوال هم دارم. شما روزی چند ساعت در شرکت کار مفید انجام میدید؟ یعنی کارفرما چقدر از شما کار میکشد!!
                آیا وقت آزاد هم در بین کارتان دارید یا نه فقط باید مشغول کار باشید؟

آخه من میخوام امسال کنکور دکترا شرکت کنم. میخوام ببینم آیا میشه در حین کار مطالعه هم کرد؟ یا نه کار وقت زیادی از آدم میگیره؟

همچنین کار شما آیا بصورت روتین و استفاده از کدها و الگوریتم های تکراری سابق هست، و یا نه هربار باید کلی وقت بذارید و فکر کنید و یک الگوریتم جدید برای حل مسائل جدید پیدا کنید؟ (کلا میخوام ببینم چند درصد کار توی ایران تکراری و کپی و پیست هست و چند درصد نوآوری و خلاقیت و نیاز به مطالعه و کسب دانش روز؟)

ممنوووووووووووووووون میشم به همه سوالاتم پاسخ بدید

دیدگاه

سلام
                  من سابقه کار رسمیم 1 ساله
                  ولی جوری کار کردم که هر پردازنده ای بزارم جلوم میتونم باهاش کار کنم
                  حقوقمم ساعتی 15000
                  توصیم ایننه که خودتون محدود به یک پردازنده یا یک کامپایلر نکنید و از دست زدن به کارهای جدید نترسید با یکم پشتکار و تلاش میتونید موفق بشید
                  من خودم تصمیم دارم برم fpga هم یاد بگیرم و بعدش انشالله لینوکس
                  افرادیو میشناسم که تو این موضوعات براحتی ساعتی 30 تا 40 تومن میگیرن
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html
                  Engineering is the art of making what you want from things you can get.
                  اموزش DSP ...........................
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29824.0
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=32324.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali833
                    سلام
                    من سابقه کار رسمیم 1 ساله
                    ولی جوری کار کردم که هر پردازنده ای بزارم جلوم میتونم باهاش کار کنم
                    حقوقمم ساعتی 15000
                    توصیم ایننه که خودتون محدود به یک پردازنده یا یک کامپایلر نکنید و از دست زدن به کارهای جدید نترسید با یکم پشتکار و تلاش میتونید موفق بشید
                    من خودم تصمیم دارم برم fpga هم یاد بگیرم و بعدش انشالله لینوکس
                    افرادیو میشناسم که تو این موضوعات براحتی ساعتی 30 تا 40 تومن میگیرن
                    اتفاقا من هم با شما هم عقیده هستم :nice:
                    چرا باید فقط یک کار رو بکنیم :sad:
                    ما که ربات نیستیم فقط با یک برنامه یک کار رو انجام بدیم
                    ولی تو کارهایی که میخواییم انجام بدیم باید تا تهش رو بریم
                    البته من فعلا دانشجوی کاردانی هستم و کارمم هم ساخت پی سی بی برای دانش آموز ها و دانشجو ها و مغازه های پاساژ چهل ستونه(پاساژ الکترونیک تبریز)
                    ولی اصلا درآمدی نداره چون فیبر و وسایل بسیار گرون و کم یابن امروزه :cry:
                    و دستگاه cnc بسیار بسیار بسیار گرونه و از توانایی من خارج هست :cry2: :cry2:خریدش که برم سراغ کارهای عمده و نون دار
                    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                    --------------------------------------------------------
                    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

moghani1376 عزیز شما که با کار ساخت pcb آشنایی دارید می توانید طراحی pcb را هم به صورت حرفه ای یاد بگیرید . تا جایی که من اطلاع دارم کمتر جایی هست که طراحی استاندارد انجام دهند

هستم اگر می روم، گر نروم نیستم :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedbordbar
                        moghani1376 عزیز شما که با کار ساخت pcb آشنایی دارید می توانید طراحی pcb را هم به صورت حرفه ای یاد بگیرید . تا جایی که من اطلاع دارم کمتر جایی هست که طراحی استاندارد انجام دهند
                        سعی میکنم که یاد بگیرم از این ور و اون ور
                        بله متاسفانه کلمه و عمل استاندارد در ایران به معنای کشک هست :cry2:
                        از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                        تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                        اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

پنج سایت فارسی برای بچه های الکترونیک در کشور خودمون هست که سه تا ازین سایت مبلغ ناچیزی برای عضویت میگیرن. محتوا این سایت ها برای هر شخصی در هرجایی میتونه استارت فعالیت اقتصادی باشه به شرط داشتن ایده و سرمایه حدود 800.000T
                          تجربه خودم در پنج سال پیش در روستای ***** در شرق گیلان:
                          ایجاد ابیاری قطره ای برای باغ های پرتقال که خوب جواب داد اون موقع :nerd:
                          تمام باغ دارن اطراف ما بومی نبودن و علاقه زیادی به درختان مرکبات دارشتند و هنوزم دارن اصلا شمالو مرکباتش :applause:
                          کل خلاقیت این طرح از یه ایده نو برای منبع ذخیره آب یه تامین کننده آب جالب و لوله های آبرسانی قطره ای بود.
                          در هرجایی یک الکترونیکی میتونه کسب و کار داشته باشه البته در مناطق کم جمعیت و کم برخوردار فقط میتونه زنده بمونه و اگه سرمایه داشته باشه درحد 5.000.000T + یک قطعه زمین میتونه کار پرسودی داشته باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X