اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین گرایش ارشد برای تدریس در مراکز آموزش عالی درجه 2و3

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بهترین گرایش ارشد برای تدریس در مراکز آموزش عالی درجه 2و3

دوستان بنده خیلی سعی کردم تاپیک جدیدی ایجاد نکنم ولی با جستجو به نتیجه نرسیدم!
    با توجه به اطلاعات خودتان فکر می کنید برای تدریس چه گرایشی بیشتر مورد نیاز هست ؟
    البته مشخصه مدرک ارشد را فقط دانشگاههای درجه 2و3 قبول میکنند!
    لطفا فقط از این جنبه به موضوع رای دهید و برای بررسی ابعاد دیگر موضوع مثل سختی دروس و معرفی گرایش و......نظر خودتان را بگویید @};-
    1,404
    برق قدرت
    0%
    572
    برق الکترونیک
    0%
    415
    برق کنترل شامل همه گرایش های کنترل
    0%
    281
    برق مخابرات شامل همه گرایش های مخابرات , ict
    0%
    136
    هستم اگر می روم، گر نروم نیستم :rolleyes:

پاسخ : بهترین گرایش ارشد برای تدریس در مراکز آموزش عالی درجه 2و3

سلام
    به نظر من که هیچ کدوم البته اینم بگم من به شخصه هیچ از رشتم خوشم نمیاد و اینم میتونه تو نظرم دخیل بوده باشه :cry:
    ولی کلا به این نتیجه رسیدم چیزی که بعد فارغ التحصیلی تو رشتمون به دست میاریم به سختیایی که کشیدیم نمیارزه مگر در موارد خاص(مسلما هستن دوستان هم رشته که خیلی هم موفق میشن :smile
    توصیم اینه زیاد سمت کنترل نرید چون برعکس چیزی که فکر میکنن سخته(ب گفته ی اونایی که دکترای کنترل دارن البته) و کاربردش هم کمتره مخابرات خیلی سخته ..الکترونیک معقولتره به نظرم
    موفق باشید
    دیروزها آرزو داشتم دست اتفاق را بگیرم تا نیفتد...
    امروز فهمیده ام اتفاق هم بیفتد باز هم زندگی خواهم کرد

دیدگاه

در ضمن نظرمو تو رشته از همون جنبه که فرمودید گفتم
      دیروزها آرزو داشتم دست اتفاق را بگیرم تا نیفتد...
      امروز فهمیده ام اتفاق هم بیفتد باز هم زندگی خواهم کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زیزیگولو
        سلام
        به نظر من که هیچ کدوم البته اینم بگم من به شخصه هیچ از رشتم خوشم نمیاد و اینم میتونه تو نظرم دخیل بوده باشه :cry:
        ولی کلا به این نتیجه رسیدم چیزی که بعد فارغ التحصیلی تو رشتمون به دست میاریم به سختیایی که کشیدیم نمیارزه
        ممنون...
        این که کلا رشته برق جذابیت تو خالی داره شکی نیست ولی ما یه زحمتی پای این رشته کشدیدم و تغییر رشته سخته! حالا چه بهتر که دنبال گرایشی باشیم که حداقل بیشتر از بقیه کاربرد داشته باشه...........
        من معتقدم کارآفرینی توی برق کاملا بی معنی هست اما از آنجایی که همیشه این رشته برای عده ای جذاب بوده و خواهد بود پس فرصت تدریس فراهمه!
        حتی اگه شده تو دانشگاههای غیر انتفاعی ، علمی کاربردی ، فنی و.....

دیدگاه

کلا زیاد روی تدریس سرمایه گذاری نکنید. تدریس رو به صورت پاره وقت و کار جنبی انجام بدید.
          تدریس تو آموزشکده ها معمولا اعصاب خورد کن و بدون هیچ گونه آورده مالیه خاصیه. اکثر دانشجویان دکتری هم که میرن برای تدریس بیشتر جنبه رزومه، کسب تجربه و تامین مخارج دانشجوییه. تو انتخاب گرایش ارشد هم زیاد به علاقه شخصی، گرایش کارشناسی و تمایل برای ادامه تحصیل بیشتر بها بدید.
          افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

سپاسگزار از راهنماییتان
            در هر صورت این راهی هست که واردش شدیم ، نظر همه محترمه ولی من به بازار کار تو برق امیدی ندارم مگر کسی که از ابتدا میدونه قراره چکار کنه! میدونم درآمد تدریس خیلی محدوده ولی نه سرمایه میخاد و نه سالها تجربه و پشتکار مشاغل فنی رو میخاد! اغلب کسایی که تو زمینه مهندسی برق کار میکنند ، سالها تجربه دیدند(کارآموزی ، دوره های آموزشی،شاگردی،پروژه های شکست خورده،آزمون و خطا،سرزنش خانواده....)!!!
            حالا فرض رو بر این بگیریم که فقط هدف تدریس هست ، با این فرض چه گرایشی بهتره؟

ممنون از همراهی شما @};-

دیدگاه

دوستان لطفا شرکت کنید! همین طور که میدونید تدریس هم یکی از مسیر های آینده فارغ التحصیلان هست. نظرات شما میتواند مفید باشد :bye

دیدگاه

تدریس در صورتی خوبه که بخواید ایده جدیدی رو پیاده کنید"
                با تدریس ( بخصوص توی ایران) هیچ راه موفقیتی رو نخواهید داشت

از نظر بنده آدمی موفقه که به درس اکتفا نکنه که تو این جامعه امروزی از دانشگاه هیچی یاد نمیگیرید، فقط خودتون دنبال همه چی باشید و سعی کنید از هر موضوعی دید بازاریابی و ایده جدیدی برای درآمدزایی نگاه کنید. *رشته مهم نیست*

با آرزوی موفقیت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedbordbar
                  دوستان لطفا شرکت کنید! همین طور که میدونید تدریس هم یکی از مسیر های آینده فارغ التحصیلان هست. نظرات شما میتواند مفید باشد :bye
                  سلام
                  ببنید من بهتون توصیه میکنم که جهت کسب درآمد روی تدریس حساب نکنید . اگر بخواهید از تدریس درآمد داشته باشید اون وقت باید به فکر عضویت در گروه علمی دانشگاه باشید . در زمان ما که برمیگردد به سال 80 یک نفر همکلاسیمون از همون اول بنا رو گذاشته بود به کسب درآمد از تدریس. شنیدم که موفق شده است. و تو یکی از دانشگاههای آزاد عضو هیات علمی شده .حالا نمیدونم شاید 2.5 بگیره شاید هم یکم بیشتر. ولی اونوقت های خیلی بدبختی کشید . اگر تو یک درس فکر میکرد که 17 میگیره اون درس رو حذف میکرد تا بتونه ترم بعد 18 و بالاتر بگیره . فکر کنم یه 7 سال طول کشید تا لیسانس رو تموم کنه . هم کلاسی ها میگفتن شده پادوی چند تا استاد . واقعا هم اینطوری بود . حتی برای یک استاد خانم از تره بار سبزی تازه میخرید ( 20 کیلومتری تبریز ) .ورقه های امتحانی رو زیر نظر استادش مفتکی اصلاح میکرد .میگن تو این 7 سال برا خودش یپا بچه استاد شده بود برا ترم های پایینی کلاس های رفع اشکال و ... میزاشت

این شماتیک که من از همکلاسیم برات کشیدم دقیقا کاریه که شما باید انجام بدید . ببنید با روحیه شما سازگاره ؟
                  تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                  داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                    این شماتیک که من از همکلاسیم برات کشیدم دقیقا کاریه که شما باید انجام بدید . ببنید با روحیه شما سازگاره ؟
                    ممنون از پاسخت........خب بلاخره با مدرک ارشد هم فقط دانشگاههای سطح پایین قبول میکنند و قطعا به معدل بالا هم نیاز هست ، حرف شما رو قبول دارم (تا حدودی)......
                    ولی منم طاقت اینکه دنبال کار آزاد باشمو ندارم چون دردسر خاص خودشو داره و معلوم نیست بعد یه عمر تلاش چی حاصلش بشه......مدتی بود با همین avr داشتم پروژه های دانشجویی انجام میدادم ولی آخه تا کی باید خودمو با پروژههای کوچک درگیر کنم؟
                    تصمیم گرفتم کار عملی رو ببوسم و بزارم کنار #-o میخام بچسبم به مباحث نظری ، چون دردسرش کمتره.........حالا تو چی میگی دوست عزیز؟ نظرت چیه ، چکار کنم؟ :cry2:

دیدگاه

سلام

تدریس ،

چیزی برای آموختن به دانشجویان دارید؟

یا تکرار مکررات کهنه شده!

=======================

برای مراکز درجه 1:

اگر حرف تازه دارید،

مثل دکتر حدیدی در ارومیه ( مبدل A/D )
                      مثل دکتر صدری اصفهان( ARM , FPGA )

مثل جناب طراح در اینجا
                      مثل استاد کوهستانی که مدتی است نمی آید
                      مثل 1nafar در سایت همسایه
                      مثل استاد جبرییلی ( منابع سوییچینگ)
                      مثل جناب ghased del
                      .......

بفرمایید تدریس کنید.

اگر نه ، مدرس دانشگاه مازاد بر نیاز، زیاد است

===============================

برای مرکز درجه 2 و 3
                      همون تکرار مکررات خوبه!
                      هر چی خواستند....

درود
                      گشتی در لاله زار
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gani
                        برای مرکز درجه 2 و 3
                        همون تکرار مکررات خوبه!
                        هر چی خواستند....
                        درود
                        :applause: :applause:
                        خب مگه بده ! بلاخره پرستیژ استادی که توش هست :nice:
                        من که همین درآمد کم و بی دغدغه رو به مشکلات بازار ترجیح میدم!

درود

دیدگاه

برق قدرت گرایش الکترونیک قدرت
                          گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                          همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X