سلام دوستان عزیز
من به تازگی از سربازی برگشتم و دنبال دست و پا کردن یه شغل خوب هستم. بعد مشورتهایی که کردم دوستان گفتند فروش قطعات الکترونیکی توی شهرتون باید خوب باشه .طبق تحقیقات بنده.
یک مغازه در شهرمون هست که داره 700 هزار نفر رو ساپورت میکنه . و سرش خیلی شلوغه.
حالا اوضاع مالی:
میتونم حدود 70 میلیون پول دست و پا کنم
حالا مشکلاتم:
مشکل اولم لیست قطعات اولیمه
نمیدونم چه قطعاتی تو شهرمون فروش خواهد داشت. و چ قطعاتی نیاز نخواهد بود. و نحوه ی فاکتور کردنش
تعداد قطعاتی که باید بخرم یعنی مثلا من رنج کامل مقاومت 0.25 وات رو میخام ولی چه تعداد؟؟؟
سوال :
آیا اگه مراجعه کنم و بگم میخام مغازه بزنم خودشون راهنمایی درست میکنند یا جنس های کم فروششون رو تعداد بالا میدن من؟
بعد باس برای هر قطعه در یه مغازه ای رفت مثلا مقاومت رو بورس مقاومت خازن و بورس خازن .چند تا ادرس هم بدین اگه دارید.
کسی از دوستان هست تو امجد مغازه داشته باشه؟؟؟
یکم در هم شد ببخشید دیگه خخخخخخخ
راسی 70 تمن برای راه اندازی اول کار خوبه؟؟؟
ممنون راهنمایی کنید.
من به تازگی از سربازی برگشتم و دنبال دست و پا کردن یه شغل خوب هستم. بعد مشورتهایی که کردم دوستان گفتند فروش قطعات الکترونیکی توی شهرتون باید خوب باشه .طبق تحقیقات بنده.
یک مغازه در شهرمون هست که داره 700 هزار نفر رو ساپورت میکنه . و سرش خیلی شلوغه.
حالا اوضاع مالی:
میتونم حدود 70 میلیون پول دست و پا کنم
حالا مشکلاتم:
مشکل اولم لیست قطعات اولیمه
نمیدونم چه قطعاتی تو شهرمون فروش خواهد داشت. و چ قطعاتی نیاز نخواهد بود. و نحوه ی فاکتور کردنش
تعداد قطعاتی که باید بخرم یعنی مثلا من رنج کامل مقاومت 0.25 وات رو میخام ولی چه تعداد؟؟؟
سوال :
آیا اگه مراجعه کنم و بگم میخام مغازه بزنم خودشون راهنمایی درست میکنند یا جنس های کم فروششون رو تعداد بالا میدن من؟
بعد باس برای هر قطعه در یه مغازه ای رفت مثلا مقاومت رو بورس مقاومت خازن و بورس خازن .چند تا ادرس هم بدین اگه دارید.
کسی از دوستان هست تو امجد مغازه داشته باشه؟؟؟
یکم در هم شد ببخشید دیگه خخخخخخخ
راسی 70 تمن برای راه اندازی اول کار خوبه؟؟؟
ممنون راهنمایی کنید.

دیدگاه