اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه و رسم کار در بازار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه و رسم کار در بازار

حق با دوست عزیز Ghasede del هم هست باید دستمزد رو روی قطعات کشید و آخر سر یه دستمزد ناچیز هم گفت تا طرف راضی باشه
    آقا من اینو پیشنهاد ندادم ....گفتم خیلی ها مجبور شدن میکنن .....خدا رو شکر ما از این کارا نکردیم...
    یه رفیق دارم میرم ازش کارت مموری و فلش و غیره میگیرم...دفترش رو باز میکنه میگه خرید 30 تومنه شما 31.5
    بده...منم پولش رو میدم بهش میخندم. :biggrin:.هیچ مشکلی هم نداره یکبار ندیدم کسی باهاش چونه بزنه...

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

بقول اقای قاصد مشتری را باید شناخت و مشتری خوب و بد را از هم جدا کرد.جامعه همین است عده ای خوبند و عده ای شیاد و نمیتوان کاریش کرد.و بنظر من روش کشیدن روی قیمت اجناس زیاد جالب نیست و بهتر است رو راست باشیم.چه ضرر کنیم و چه نکنیم.هر انچه را برای خود میپسندیم و یا نمیپسندیم برای دیگران هم چنان کنیم.من به شخصه از این کار بدم میاید زیرا شده که رفته ام مغازههای جمهوری برای خرید جنسی و فروشنده گفته که جنس را دارم و میگویم برایتان بیاورند و بعد ها متوجه شدم که انها از شخص دیگری در همان نزدیکیها جنس را خریده و به قیمت بالاتری به من میفروشند در حالیکه اگر میگذاشتند خودم دو مغازه بالاتر بروم میتوانستم انرا ارزانتر تهیه کنم.بخاطر همین البته با عرض معذرت از دوستان از این روش متنفرم.
      در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bacheLLL
        بله دقیقاً. الانم اگر منصف نباشم جزو گروه دندون گرد هم نخواهم بود.
        تازه سال های گذشته از eca هم بیشتر بدم میومد تا اینکه خوشم بیاد. پیش خودم میگفتم ببین این سایت نون ما رو آجر میکنه. همه چیزو به همه یاد میده.
        بعده ها که خودم مشکلم توسط این سایت و نظایر این سایت حل شد ، نظرم عوض شد. و به خودم قول دادم یه مدتی به طور رایگان فعالیت کنم تا یه ذره آروم بگیرم :smile:
        //
        اون بنده خدا پولشو جمع کرد رفت تو کار تجارت ( خرید - فروش ).خیلی دوس داشت بکنه خودشو ( اصطلاح رایج امروزی ) !!!
        الان دیگه نیست :smile:
        واقعآ گل گفتی این eca به من که خیلی ضرر زده ...اگر پایه باشین بریم تبریز منفجرشون کنیم......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
          آقا من اینو پیشنهاد ندادم ....گفتم خیلی ها مجبور شدن میکنن .....خدا رو شکر ما از این کارا نکردیم...
          یه رفیق دارم میرم ازش کارت مموری و فلش و غیره میگیرم...دفترش رو باز میکنه میگه خرید 30 تومنه شما 31.5
          بده...منم پولش رو میدم بهش میخندم. :biggrin:.هیچ مشکلی هم نداره یکبار ندیدم کسی باهاش چونه بزنه...
          نخیر مهندس شما گفتی همه هم شاهدن مام همه جا میریم میگیم آقای Ghasede del گفته این روشو :icon_razz:
          میدونم مهندس منم اینکارو دوست ندارم و انجامش نمیدم
          خلاصه موندیم دیگه چه کنیم با انواع اقسام مشتری ها.یه نفر براش پروژه قرار بود انجام بدم امروزم پست کردم براش تو شهر دیگه ای بود آقا این با مرامش مارو کشت.زنگ زده میگه مهندس غیر پروژه پول تاکسیاتم حساب کن بگو من واریز کنم شرمندت نشم :cry:واقعا اشک آدم درمیاد در مواجه با چنین مشتری هایی :biggrin:
          خدا از این مشتریا نصیب همه کنه

اضافه شده در تاریخ :
          واقعآ گل گفتی این eca به من که خیلی ضرر زده ...اگر پایه باشین بریم تبریز منفجرشون کنیم......
          آقا اینجور که شد از امروز جلو eca سنگر میزنیم بیاین بجنگیم :nice:
          البته به قول شما مشتریای مارم میپرونه ولی چاره ای نیست شهرمونه دیگه
          telgram:09396888049

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jumper
            نخیر مهندس شما گفتی همه هم شاهدن مام همه جا میریم میگیم آقای Ghasede del گفته این روشو :icon_razz:
            میدونم مهندس منم اینکارو دوست ندارم و انجامش نمیدم
            خلاصه موندیم دیگه چه کنیم با انواع اقسام مشتری ها.یه نفر براش پروژه قرار بود انجام بدم امروزم پست کردم براش تو شهر دیگه ای بود آقا این با مرامش مارو کشت.زنگ زده میگه مهندس غیر پروژه پول تاکسیاتم حساب کن بگو من واریز کنم شرمنت نشم :cry:واقعا اشک آدم درمیاد در مواجه با چنین مشتری هایی :biggrin:
            خدا از این مشتریا نصیب همه کنه
            بندازش تو الکل همیشه برات بمونه....جدی میگم من عاشق این کارم..... :biggrin:

آقا اینجور که شد از امروز جلو eca سنگر میزنیم بیاین بجنگیم
            البته به قول شما مشتریای مارم میپرونه ولی چاره ای نیست شهرمونه دیگه
            آقا فکر کردم دوست هستی.......حالا که دشمنی .....فاصله رو با ما حفظ کن.....
            شما باید خودکشی کنی ..دفاع میکنی... :biggrin:

دیدگاه

بندازش تو الکل همیشه برات بمونه....جدی میگم من عاشق این کارم..... :biggrin:
              مهندس چیو بندازم تو الکل؟ :eek:
              عاشق تو الکل انداختنی؟

دیدگاه

آقا اینجور که شد از امروز جلو eca سنگر میزنیم بیاین بجنگیم :nice:
                میگن زکات داشتن علم ، آموختن آن به دیگران است.
                توانایی هایی که کسی پیدا میکنه 100 در 100 کار خودش نبوده. شاید 99 درصد تلاش خودش بوده و 1 درصد خدا - خانواده - اساتید و .... تأثیر داشتن در نتیجه کار. ( در بدبینانه ترین حالت )
                پس زکات هم همینه که شما اون 1 درصد رو پرداخت بکنید.
                و اگر نمیشه به خدا - خانواده - اساتید و ... کمک کرد پس میشه توی eca به خلق خدا کمک کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jumper
                  مهندس چیو بندازم تو الکل؟ :eek:
                  عاشق تو الکل انداختنی؟
                  مشتری خوبو دیگه... :biggrin:

دیدگاه

مشتری خوبو دیگه... :biggrin:
                    :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
                    دردسترس نیست وگرنه همین کارو میکردم تا برای مشتریای بد درس عبرت بشه بگن با مشتری خوب اینکارو کرده ببین با ما چه میکنه :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bacheLLL
                      میگن زکات داشتن علم ، آموختن آن به دیگران است.
                      توانایی هایی که کسی پیدا میکنه 100 در 100 کار خودش نبوده. شاید 99 درصد تلاش خودش بوده و 1 درصد خدا - خانواده - اساتید و .... تأثیر داشتن در نتیجه کار. ( در بدبینانه ترین حالت )
                      پس زکات هم همینه که شما اون 1 درصد رو پرداخت بکنید.
                      و اگر نمیشه به خدا - خانواده - اساتید و ... کمک کرد پس میشه توی eca به خلق خدا کمک کرد.
                      اول شما بگو جز کدوم گروه هستی...کمک میکنی ...یا بیشتر کمک میگیری.....؟؟
                      قدیم شاگرد تا اوستا بشه..دینش رو به استاد جبران میکرد یعنی چند سالی شاگردی
                      میکرد....این طور بود که بازار کار تعادل داشت.....
                      داستان فوت کوزه گری همینه...کسی که تو کاری اوستا میشه باید کار رو به دیگری یاد بده
                      دیگری هم باید در عوض براش جبران کنه......الان این سیستم داره بهم میخوره ...
                      در این سیستم تجربه افراد کم هست ...و مشکلاتی بوجود اورده.....
                      مثلآ در تعمیرات ما با اصطلاح مدار شخم خورده مدام رو برورو میشیم ...
                      که باعث ضرر مشتری و مشکلات عمده در تعمیر میشه....

دیدگاه

اول شما بگو جز کدوم گروه هستی...کمک میکنی ...یا بیشتر کمک میگیری.....؟؟
                        قدیم شاگرد تا اوستا بشه..دینش رو به استاد جبران میکرد یعنی چند سالی شاگردی
                        میکرد....این طور بود که بازار کار تعادل داشت.....
                        داستان فوت کوزه گری همینه...کسی که تو کاری اوستا میشه باید کار رو به دیگری یاد بده
                        دیگری هم باید در عوض براش جبران کنه......الان این سیستم داره بهم میخوره ...
                        در این سیستم تجربه افراد کم هست ...و مشکلاتی بوجود اورده.....
                        مثلآ در تعمیرات ما با اصطلاح مدار شخم خورده مدام رو برورو میشیم ...
                        که باعث ضرر مشتری و مشکلات عمده در تعمیر میشه....
                        من هدف اوّلم اینه که از این سایت یاد بگیرم تا اینکه یاد بدم !!! چونکه سطح سواد افراد بالا هستش. از حال حاضر من بالاتره.
                        ولی اگر چیزی بلد باشم دریغ نمیکنم.
                        //
                        بله. موافقم.
                        و اینکه کسب تجربه حوصله میخاد ، عنصری که کم پیدا میشه امروزه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bacheLLL
                          من هدف اوّلم اینه که از این سایت یاد بگیرم تا اینکه یاد بدم !!! چونکه سطح سواد افراد بالا هستش. از حال حاضر من بالاتره.
                          ولی اگر چیزی بلد باشم دریغ نمیکنم.
                          //
                          بله. موافقم.
                          و اینکه کسب تجربه حوصله میخاد ، عنصری که کم پیدا میشه امروزه.
                          خب ......اکثر دوستانی با شما هم نظر هستن و در مورد زکات علم صحبت میکنن .....در جایگاه یاد گیری قرار دارن.....
                          الان کسانی که در جایگاه استادی قرار دارن ..کم کم دارن از سایت دور میشن...چون هر چه قدر زکات میدن
                          باز عده دیگه ای تشریف میارن اونها هم زکات علم رو طلب میکنن.....
                          اما باید دید وقتی در جایگاه یاد دادن قرار گرفتن از شرایط موجود راضی خواهند بود و ادای دین خواهند کرد...
                          هر کسی از ذن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من
                          در ضمن باید در نظر داشت علم دو نوع هست .....علم عمومی و راهنما ...و علم بازاری
                          خب شما میدونی بازار کار یعنی رقابت .....و این کمی تضاد ایجاد میکنه ....
                          مخصوصآ اگر اینجا اذیت بشیم...
                          توانایی هایی که کسی پیدا میکنه 100 در 100 کار خودش نبوده. شاید 99 درصد تلاش خودش بوده و 1 درصد خدا - خانواده - اساتید و .... تأثیر داشتن در نتیجه کار. ( در بدبینانه ترین حالت
                          )
                          البته نقش خداوند.رو....بهتره از اون 1 درصد جدا کنی.....چون در نهایت تمام اینها بر میگرده به او
                          کافیه طول ارتباط بررسی بشه....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bacheLLL
                            با عرض سلام. جسارت نباشه ها. ولی :
                            من میترسم این طوری کار کنم !!! یه مدّت بود پروژه انجام میدادم اوّلش همکارم میگفت بالا بگیر اصلاً رحم نکن. در عوض کار خوب هم تحویل بده.
                            من تمام کارام رو سعی میکردم خوب تحویل بدم ولی خوب بعضی مواقع کاملاً سردرگم میشدم چون نمیدونستم چقدر بگیرم. اوایل زیاد میگرفتم بعد پیش خودم گفتم این پول خوردن نداره. باید اندازه زحمتم بگیرم. بعد کمتر گرفتم تا اینکه اون همکار از من ناراضی شد و ازم جدا شد. ( دلیل جدایی : میگفت تو خوب کار نمیکنی. چون کم میگیری )
                            یعنی کم گرفتم ازش؟!
                            منم معمولا حدود 10 تا 20 درصد قیمت اون وسیله مورد تعمیر را هزینه میگیرم البته اگه یه چیز به خنسی بخوره خب مسئله ش فرق داره.به قول دوستان هم مرجع خاصی واسه قیمت گذاری نیست یعنی نمیشه رو کار خدماتی فنی و مهندسی قیمت دقیق گذاشت.
                            الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

خب ......اکثر دوستانی با شما هم نظر هستن و در مورد زکات علم صحبت میکنن .....در جایگاه یاد گیری قرار دارن.....
                              الان کسانی که در جایگاه استادی قرار دارن ..کم کم دارن از سایت دور میشن...چون هر چه قدر زکات میدن
                              باز عده دیگه ای تشریف میارن اونها هم زکات علم رو طلب میکنن.....
                              اما باید دید وقتی در جایگاه یاد دادن قرار گرفتن از شرایط موجود راضی خواهند بود و ادای دین خواهند کرد...
                              هر کسی از ذن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من
                              در ضمن باید در نظر داشت علم دو نوع هست .....علم عمومی و راهنما ...و علم بازاری
                              خب شما میدونی بازار کار یعنی رقابت .....و این کمی تضاد ایجاد میکنه ....
                              مخصوصآ اگر اینجا اذیت بشیم...)
                              البته نقش خداوند.رو....بهتره از اون 1 درصد جدا کنی.....چون در نهایت تمام اینها بر میگرده به او
                              کافیه طول ارتباط بررسی بشه....
                              ز گهواره تا گور دانش بجوی
                              یعنی اینکه انسان در هر مقامی و سطحی باشه بالاخره نیاز به یاد گیری داره و هیچ انسانی نیست که همه چیز رو بدونه.
                              به قولی همه چیز رو همه کس دانند.
                              پس میخام بگم حتی کسی که 1 قطره هم علم داشته باشه باید زکات بده. حالا چه برسد به افراد عالم.
                              //
                              در مورد اساتید سایت اظهار نظر نمیکنم چرا که در جایگاهی نیستم که این کار رو بکنم. ( معذرت میخام )
                              ولی این رو قبول ندارم که چونکه قراره در آینده همه رسم بی وفایی پیش بگیرن پس منی که بلدم به کسی چیزی یاد ندم. من وظیفه خودم رو انجام میدم.
                              //
                              در مورد علمه بازاری و رقابتی هم قبول دارم. ولی خوب وقتی یک انجمن برای علم آموزی تشکیل شده دیگه نمیشه توش کاره بازاری کرد. البته کاره بازاری صرف رو عرض میکنم نه یک تبلیغ کوچیک.
                              پس وقتی من میخام علم یاد بدم به کسی چرا دیگه رقابت کنم !؟ اگر من یادم ندم آیا اون شخص هم یاد نمیگیره یا بالاخره اون شخص اون مطلب رو یاد میگیره.حالا از هر جایی.
                              ( با توجه به اینکه در ازای این علم آموزی پولی هم دریافت نمیشه - پس یه جورایی رقابت در کار خیر هستش و این خوبه - البته تا جایی که به بد کشیده نشه و ... )
                              //
                              عرض کردم در بدبینانه ترین حالت. خوشبینانه ترین حالتش 100 در 100 هستش :smile:

نوشته اصلی توسط shahpoori
                              یعنی کم گرفتم ازش؟!
                              منم معمولا حدود 10 تا 20 درصد قیمت اون وسیله مورد تعمیر را هزینه میگیرم البته اگه یه چیز به خنسی بخوره خب مسئله ش فرق داره.به قول دوستان هم مرجع خاصی واسه قیمت گذاری نیست یعنی نمیشه رو کار خدماتی فنی و مهندسی قیمت دقیق گذاشت.
                              :biggrin:
                              بله کم گرفتید.
                              //
                              بله منم با این مرجع خاص مشکل داشتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bacheLLL

بله کم گرفتید.
                                //
                                بله منم با این مرجع خاص مشکل داشتم.
                                خب البته این شغل من نیست و بیشتر واسه علاقم و تفنن و اینکه بر معلومات و تجربم زیاد بشه و اینکه کار مردم راه بیفته گاهی این ازین کارها انجام میدم.ولی تهش تو اینجور کارها زود به زود پولی نیست!ضمنا من تو یه شهر کوچیکم و کار هم فراوون نیست.
                                الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X