با مطالعه این تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=113277.0 ( تجربه ای جالب در شرکت خودرو سازی. ابدیت شده (( صنایع غذایی )) )
می دانیم که مواد اولیه سوسیس و کالباس ، فاجعه بار هستند و تولید و فروش آنها عملا" خیانت در حق مردم و سلامتی آنهاست
لیکن چند تولید کننده محدود هم وجود دارند که محصول سالم تولید می کنند.
این تاپیک را با فرض اینکه مواد اولیه سالم در دسترس باشند و روش نگهداری و پخت و پز نیز اصولی و سالم باشد، مطالعه فرمایید.
اطلاعات ذیل، تحلیل مالی دقیقتری نیاز دارد، و فقط برای شروع بررسی مناسب است....
http://www.eghtesadonline.com/fa/con...B3%D8%AA%D8%9F
کد مطلب: 95295
تاریخ انتشار: جمعه، 20 شهریور 1394 ساعت 12:38
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
کسبآوکاری با سرمایه 60میلیون و درآمد 200میلیون
درآمد فست فودها چقدر است؟
بسیاری از مردم اعتقاد دارند که کسب و کارهای شکمی همیشه جواب می دهد. احتمالا فست فودها و ساندویچی ها یکی از همین مصادیق هستند. فرقی نمی کند یک فست فود مدرن و زنجیره ای داشته باشید یا یک ساندویچی کوچک در یک کوچه خلوت.
توجه به تغذیه یکی از خصلتآهای مهم ایرانیآها است و همچنین ماجراجویی و گشتن به دنبال طعمی جدید و متفاوت امروزه تبدیل به یکی از تفریحات مردم شده است. فست فودها، رستورانآها، ساندویچیآها و مراکز بیشماری هستند که که با ایدهآهای متنوع و جدید سنتی و مدرن ایجاد میآشوند تا به این نیاز جامعه پاسخ بدهند. امروزه شاهد هستیم که هر روز بر تعداد کسانی که وارد کسب و کارهای مرتبط با مواد غذایی هستند افزوده میآشود زیرا تقاضای این بازار همیشگی است و با توجه به رشد جمعیت و تغییراتی که در سبک زندگی مردم شاهد هستیم پیشآبینی میآشود روز به روز این تقاضا بیشتر هم بشود.
یک مرکز تهیه غذا را به روشآها و با هزینهآهای مختلفی میآتوان راهآاندازی کرد یکی از این مراکز مغازهآهای ساندویچی در سطح محلهآها است که عموما فضای کوچکی دارند و به سرمایه اولیه کمتری نسبت به فست فودها و رستورانآهای مدرن احتیاج دارند.
البته ساندویچیآها طرفداران خود را دارند و باید گفت که تنها سرمایهآگذاری زیاد برای راهآاندازی یک رستوران ضامن موفقیت آن نیست. بسیاری از مغازهآهای کوچک ساندویچی در شهر وجود دارند که حتی از رستورانآهای بزرگ درآمد بیشتری دارند و این به دلیل آن است که توانستهآاند در کسب و کار خود خلاقیت داشته باشند و طعم و کیفیت متفاوتی را به مشتریان خود عرضه کنند پس اگر بتوانید با یک ایده جدید و همچنین کار و تلاش زیاد اقدام به راهآاندازی یک ساندویچی دنج و دوستآداشتنی کنید احتمال موفقیتتان زیاد است. به گزارش دریک، اما باید قبل از این کار حتما به تحلیل کسب و کارتان بپردازید و قبل از شروع تمام ابعاد این شغل و مزیتآها و معایب آن را بررسی کنید تا بتوانید احتمال موفقیتتان را بالا ببرید.
مزایای شغل ساندویچی
– شغل ساندویچی و فست فود از معدود شغلآهایی میآباشد که نسبت سرمایهآگذاری اولیه به درآمدهای خالص ماهانه فاصله بسیار زیادی ندارد و در صورتی که شروع و ادامه فعالیت اصولی انجام گیرد و موارد مدیریتی به نحو صحیح و کامل رعایت شود، درآمد مکفی و برگشت سرمایه زود هنگامی را در پی خواهد داشت.
– از دیگر نکات بارز شغل ساندویچی و فست فود کار آفرینی برای اشخاص غیر متخصص و بیکار است که میآتوانند خیلی زود و در کوتاهآترین زمان آموزشآهای مربوطه را دیده و پس از گذراندن دورهآهای بهداشت و گرفتن جواز کسب اقدام به گشودن مغازه خود کنند.
– یکی از مهمآترین و اساسیآترین مزایا و برتریآهای شغل ساندویچی و فست فود نسبت به سایر شغلآها این است که تمام محصولات به صورت نقد به فروش میآرسد و در پس آن مواد اولیه مصرفی به صورت نسیه، اقساطی و یا به صورت تسویه مدتآدار از شرکتآهای فروشنده مواد اولیه خریداری میآگردد، که این امر موجب به وجود آمدن گردش مالی مناسب دورهآای و حسابآهای بانکی معتبر میآگردد، که این وضعیت در کمتر شغلی دیده میآشود و در بیشتر شغلآها عکس این موضوع حاکم است.
– به دلیل اینکه تعداد مراجعات مردم به یک رستوران یا فست فود به مراتب بیشتر از مراجعه به اکثر شغلآهای دیگر در هفته، ماه و یا سال میآباشد، لذا به تجربه ثابت شده که کم هزینهآترین تبلیغات در سطح کلان مربوط به شغل و فعالیت ساندویچی و فست فود میآباشد. زیرا خود مردم به دلیل مراجعات و سفارشات مکرر غذا، در بیشتر مواقع و در جلسات خصوصی، مهمانیآها و مراسم و محل کار در حال صحبت و تبلیغ در مورد ساندویچی یا فست فود محبوب خود هستند و این خود بزرگترین تبلیغ رایگان میآباشد.
معایب و سختیآهای شغل ساندویچی
– مهمترین سختی این شغل حساسیت آن است زیرا به طور کلی عرضه مواد غذایی به دلیل اینکه با سلامتی مردم طرف است مسئولیت زیادی را برای عرضه کننده به همراه دارد و همیشه باید موارد بهداشتی را در آن به طور کامل رعایت کرد.
– همچنین شغل ساندویچی شغلی است که تعطیلی ندارد و انتظار عموم این است که فست فود همیشه در دسترس باشد بنابراین برای موفقیت در این شغل باید ساعات زیادی از طول روز را در مغازهآتان بگذرانید.
– فردی که در ساندویچی کار میآکند محکوم است همیشه خوش برخورد، مشتریآمدار و مودب باشد و با ظاهری آراسته و تمیز سر کار خود حاضر شود زیرا در غیر این صورت موفقیتی در کار نخواهد بود.
تحلیل کسب و کار
برای راه اندازی یک ساندویچی موفق ابتدا باید به دنبال یک ایده خلاق برای شیوه ارائه ساندویچ به مردم باشید زیرا این روزها تعداد مغازهآهای ساندویچی بسیاد زیاد شده است و اگر میآخواهید موفق شوید باید خاص باشید.
اما اشتباه نکنید خاص بودن لزوما به معنی صرف هزینه زیاد نیست، سعی کنید ابتدا به مطالعه و بررسی ساندویچیآها و نمونهآهای موفق در سطح شهر بپردازید و دلایل موفقیت آنها را برای خود تحلیل کنید و پس از رسیدن به جمعآبندی وارد مراحل بعدی شوید.
مرحله بعد گرفتن پروانه بهداشت و مجوزهای قانونی است که کار زیاد مشکلی نیست و در عرض چند هفته میآتوان این مرحله را طی کرد.
حال نوبت تهیه مغازه است که یکی از مهمترین بخشآهاست، ظاهر مغازه ساندویچی بهتر است ساده ولی خاص باشد و نوع تزئینات داخلی مغازه با محصولی که ارائه میآدهد همخوانی داشته باشد. مغازه ساندویچی نیاز نیست خیلی بزرگ باشد و یک مغازه بیست متری هم جوابگوست اما باید با شیوه ارائه خدمات هماهنگی داشته باشد به طور مثال بسیاری از ساندویچیآهای موفق وجود دارند که هیچ فضایی برای نشستن ندارند و همه محصول خود را به صورت بیرونآبر عرضه میآکنند. همچنین سعی کنید محل مغازه در خیابانآهای اصلی محله که رفت و آمد زیادی دارد باشد و ترجیحا از گشودن ساندویچی در کوچهآهای محلی خوداری کنید.
یکی از شیوهآهای موفق، ارائه تنها یک نوع ساندویچ است که به دلیل تمرکز روی یک محصول میآتوان آن را با طعمآها و افزودنیآها و طعمآدهندهآهای مختلفی عرضه کرد که این خود میآتواند جذابیت زیادی برای مشتری ایجاد کند مانند ساندویچیآهایی که تنها به ارائه برگر زغالی با ظاهر و طعمآهای متفاوت اقدام میآکنند که بسیار ایده موفقی است.
درآمدها و هزینه ها
بر اساس بررسی میدانی برای راهآاندازی یک ساندویچی بین شصت تا هفتاد میلیون تومان سرمایه اولیه نیاز دارید؛ البته اجاره مغازه بستگی به متراژ و محل آن دارد ولی به طور متوسط بین سی تا چهل میلیون تومان رهن و یک و نیم تا سه میلیون تومان اجاره نیاز است. برای تهیه یخچال، فر و سایر وسایل و همچنین تزئینات داخل مغازه نیز بین پانزده تا بیست میلیون تومان نیاز است. تهیه مواد اولیه نیز که معمولا به صورت هفتگی خرید میآشود نیز هفتهآای یک تا دو میلیون خرج بر میآدارد. هزینه انرژی هم حداقل ماهی یک میلیون تومان میآشود که به آن حقوق حداقل یک کارگر با حقوق حداقل هشصد هزار تومان در ماه را باید اضافه کرد.
فرض کنید یک مغازه ساندویچی ۱۰۰ ساندویچ در روز بفروش برساند و قیمت میانگین ساندویچآها ۶۰۰۰ تومان باشد. بنابراین درآمد روزانه آن ششصد هزار تومان میآشود و اگر ۳۶۵ روز سال را کار کند درآمد سالیانه این واحد میآشود ۲۱۹ میلیون تومان، حال باید هزینهآها را از این مبلغ کم کنیم.
هزینه مواد اولیه در ماه ۸ میلیون تومان و در سال ۹۶ میلیون تومان، هزینه نیروی انسانی (۲ نفر) هر یک در ماه حداقل ۸۰۰ هزار تومان و در سال ۱۹٫۲ میلیون تومان، هزینه انرژی در ماه یک میلیون تومان و در سال ۱۲ میلیون تومان، اجاره بها مغازه به طور میانگین ۲ میلیون تومان در ماه و در سال ۲۴ میلیون تومان، حقوق مدیریت ۲ میلیون تومان در ماه و ۲۴ میلیون تومان در سال در نظر گرفته شده است.
بنابراین کل هزینه سالانه برابر ۱۷۵٫۲ میلیون تومان میآباشد. پس سود خالص این ساندویچی ۴۳٫۸ میلیون تومان در سال خواهد بود و با توجه به سرمایهآگذاری اولیه به مبلغ ۷۰ میلیون تومان در مدت قریب به ۱٫۶ سال این میزان باز خواهد گشت.
دیدگاه