اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میخواهم ماژول هایی که تو الکترونیک کاربردی تره رو تولید کنم ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میخواهم ماژول هایی که تو الکترونیک کاربردی تره رو تولید کنم ؟

نوشته اصلی توسط ohayo1368
    1- سلام
    2- مثلما اینجوری کسی یه ایده بزرگ و خوب به شما نمیده چون هرکی ایده خوبی داشته باشه خودش شروع میکنه
    3- کار کردن تو این بازار خیلی سخته ولی میشه کار کرد
    4- من یه مدت با چند تا از دوستان چنین کاری کردیم یه سری برد های هند واش اتاق عمل طراحی کردیم خوب بود ولی بازارش محدوده و زود کپی کردن از دستمون
    5- به نظرم اگه میخواهید موفق باشید رو نیاز سنجی بازار خوب کار کنید و تند تند محصولتون رو عوض کنید یعنی اگه محصول 1 رو یک ماه ساختید دیگه ادامه ندید سریع برید تو فکر محصول 2
    سلام
    مگه میشه آخه؟ مگر اینکه منظورتون از ساخت، یک کپی باشه؟! یعنی برید مدارشو از اینترنت بردارید و عینا بکشید و بسازید و مونتاژ کنید؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezaeeee
      سلام
      مگه میشه آخه؟ مگر اینکه منظورتون از ساخت، یک کپی باشه؟! یعنی برید مدارشو از اینترنت بردارید و عینا بکشید و بسازید و مونتاژ کنید؟!
      منظورتون چیه؟؟
      ایشون میخوان یه وسیله ای که الان تو بازار وجود داره رو بسازن
      مشکلتون دقیقاچیه؟؟

دیدگاه

شما میگید هر ماه یک وسیله رو تولید کنن و بسازن! ولی ما توی دانشگاه هم زورمون نمیرسید هر ماه یک پروژه خیلی ساده دانشگاهی انجام بدیم! چه برسه محصول تجاری صنعتی!

مگر اینکه ایشون برن رو اینترنت مدار آماده پیدا کنن و عینا همون رو بسازن! و یا قالب آماده و خلاصه همه چیز آماده باشه و ایشون یکجورایی مونتاژ کار باشن.

تازه بازم نمیشه! اینکار به نظرم حداقل 6 ماه زمان میبره! بعدشم اون کسی که اون طرح روی اینترنت رو ساخته و الان گذاشته روی نت، اولا خودش حتما یکی بهترشو الان داره که اون رو عمومی کرده! ثانیا 100 نفر دیگه تو هرجای دیگه دنیا اونو برمیدارن و میسازن و این یه رقابت عجیب و غریبی میشه که بعید هست سود ده باشه!

مگر اینکه منظور شما چیز دیگه ای باشه که لازمه بیشتر توضیح بدید

دیدگاه

اقا رضا علما میگن تو مثال جای مناقشه نیست
          من منظورم این بود که به تولید یا منتاژ یه چیزی زود قانع نشن بلکه تند تند محصولشون رو عوض کنن ممکنه شما یک سال طول بکشه یه محصول رو بسازید ولی به نظر من بازه تولیدتون باید کوتاه باشه
          یعنی خودتون محصولتون رو تو بازار اشباع کنید و بعد برید سراغ یه وسیله دیگه حالا اگه اشباع بازار شد یک ماه دوروز هم مهم نیست شاید هم وسیله شما 10 سال طول بکشه بازارش اشباع بشه خوب ده سال تولید کنید
          امید وارم واضح مفهومو گرفته باشید
          الان جمعیت بچه های الکترونیک زیاد همه دارن بازار رو رصد میکنن تا ببینن یه چیزی فروشش جواب داده همه میان تو کارش :angry:
          مثلا یه تایمی کناف کاری جواب میده میبینی تو هر خیابون 6 نفر کناف کارن
          یا دوربین مدار بسته یا حتی فلافل

دیدگاه

فکر کنم کار فلافل بهتر از الکترونیک جواب میده ، هر چیزی که به قول معروف مربوط به شکم باشه همیشه مشتریش هست ، بالاخره این شکم رو باید با یه چیزی پرش کرد دیگه . از تمامی دوستان ممنونم بابت پاسخهاتون. یه چند وقتی باید بازارو بررسی کنم ببینم به چه صورته و بعداً بابت محصولی که میخوام تولید کنم شروع به جمع آوری اطلاعات و فراهم کردن مسائل ابتدایی اون باشم . حتماً تو ساله 95 اولین محصولمو روونه بازار میکنم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojaver
              فکر کنم کار فلافل بهتر از الکترونیک جواب میده ، هر چیزی که به قول معروف مربوط به شکم باشه همیشه مشتریش هست ، بالاخره این شکم رو باید با یه چیزی پرش کرد دیگه . از تمامی دوستان ممنونم بابت پاسخهاتون. یه چند وقتی باید بازارو بررسی کنم ببینم به چه صورته و بعداً بابت محصولی که میخوام تولید کنم شروع به جمع آوری اطلاعات و فراهم کردن مسائل ابتدایی اون باشم . حتماً تو ساله 95 اولین محصولمو روونه بازار میکنم .
              امید وارم توی این مدت به نتایج خوبی رسیده باشید.
              اما یه پیشنهاد براتون دارم ما توی ایران بهترین موقعیت رو برای راه اندازی شرکت های دانش بیان داریم.دلایلش بماند ....
              اما بهترین راه برای شما اینه که از کسانی که ایده های ناب و خوبی دارند رو پیدا کنید و روی آن ها سرمایه گذاری کنید توجه کنید که ایده حتما نباید نو باشه میتونه یه نمونه ی بومی سازی شده با هزینه ی کمتر باشه یا هرچیزی که مقبولیت عام داشته باشه .
              این کار میتونه سود کلانی داشته باشه چون درواقع شما دارین علمی که پای اون ایده رفته رو میفروشین. میتونه چندین برابر هزینه تولید فروش بره.
              خودم در حال کار روی یه نمونه از این ایده ها هستم که اگه بتونم وارد بازار کنم شاهد تغییر بزرگی خواهید بود.
              Every one can do everything so why you do this awful thing.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X