اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام یک از این سه راه رو انتخاب کنم؟ لطفا کسانی که در بازار الکترونیک تجربه دارن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کدام یک از این سه راه رو انتخاب کنم؟ لطفا کسانی که در بازار الکترونیک تجربه دارن

نوشته اصلی توسط gani
    سلام

سریعترین کاری که می توانید انجام دهید:

1- فروش خانه 2.5 طبقه میدان حر

2- خرید یک واحد 120 تا 150 متری یا بزرگتر ، 10 تا 30 ساله مرتب ( طبقه 2 به بالا و اتاق زیاد داشته باشد=بین 5 تا 7 اتاق ) در طبقه دوم در خیابان انقلاب و کوچه های مهم اطراف دانشگاه

3- اجاره هر اتاق به عنوان دفتر کار به شرکتهای فسقلی و تجار فسقلی و امور آموزش ( هر اتاق بین 250 تا 400 هزار تومان اجاره می شود )

4- استفاده از یک اتاق به عنوان دفتر برای هر گونه امور تجاری برای خودتان ( طبق معمول : گزینش دقیق کالا که خیلی مهم است و واردات در حد 20 میلیون تومان و فروش در حد 80 میلیون تومان ! )

5- کالای مورد نظر ، برقی و الکترونیکی نیست، بلکه باید مورد پسند بانوان باشد (بازار هدفت را از 200 هزار برقی رها کن بلکه به 30 میلیون بانوان فکر کن ) ، مثلا" تزیینی و آرایشی

================================================== =====

اگر خواستید وارد تولید شوید، موارد راحتتر و زود بازده تر را می توانید در کانال "ایطرح" تلگرام ببینید

مثل پرورش بلدرچین - ماهیان تزیینی -

https://telegram.me/@Etarh

http://www.etarh.com/forsat94.htm

================================================== =====

ضمنا" از تحصیل مقطع دکترا ، چیزی عاید شما نخواهد شد، نه در ایران و نه در خارج از ایران

ادامه تحصیل ، راحتترین راهی است که افراد در ایران آنرا انجام می دهند!

(اینرا از وضعیت دوستان قدیمی از شریف و تهران و پلی تکنیک و علم و صنعت و خواجه نصیر و صنعتی اصفهان دیده ام و نوشتم )

مگر اینکه شروع کنید برای مقصد جراح شدن و پزشکی بخوانید!

توصیه می شود زودتر یک کار ( الزامی به برقی بودن نیست ) شروع بفرمایید

درود
    سلام جناب gani
    خوشحالم که شما هم توی تاپیک شرکت کردید. من تعدادی از تاپیک های شما در مباحث اشتغال رو خونده ام.

اما در مورد توصیه تون، اون خونه نهایتا حدود 300 میلیون فروش میره، و فکر نکنم با این پول بشه پارتمان 120 تا 150 متری توی جای خوب خیابون انقلاب گرفت. بعدشم واقعا مگر خونه با 5 تا 7 اتاق هم داریم؟!! مگر اینکه خودمون پارتیشن بندی کنیم با این دیوارهای چوبی/پلاستیکی و ....؟

نظرتون در مورد اینکه آدم توی طبقه دوم، یا توی زیر زمین توی خیابون لاله زار دفتر بگیره، و بعد وارد کنه و بفروشه چیه؟ اینکار جواب نمیده؟!

همچنین اون خونه، به نظرم یک خوبی که داره، میشه به عنوان انبار ازش استفاده کرد. فکر میکنم حدود 140-150 متر فضای مسقف داشته باشه. 20-30 متر حیاط و ... هم هست! خب اگر بنا به کار واردات باشه، آدم جنسش رو وارد کنه و توی خونه خودش انبار کنه و بعدشم بصورت اینترنتی و یا بازاریابی تو بازار بفروشه بهتر نیست؟ چون من الان جنس بیارم انبار ندارم، کجا بذارم؟

دیدگاه

پاسخ : کدام یک از این سه راه رو انتخاب کنم؟ لطفا کسانی که در بازار الکترونیک تجربه دارن

نوشته اصلی توسط rezaeeee
      سلام جناب gani
      خوشحالم که شما هم توی تاپیک شرکت کردید. من تعدادی از تاپیک های شما در مباحث اشتغال رو خونده ام.

اما در مورد توصیه تون، اون خونه نهایتا حدود 300 میلیون فروش میره، و فکر نکنم با این پول بشه پارتمان 120 تا 150 متری توی جای خوب خیابون انقلاب گرفت. بعدشم واقعا مگر خونه با 5 تا 7 اتاق هم داریم؟!! مگر اینکه خودمون پارتیشن بندی کنیم با این دیوارهای چوبی/پلاستیکی و ....؟

نظرتون در مورد اینکه آدم توی طبقه دوم، یا توی زیر زمین توی خیابون لاله زار دفتر بگیره، و بعد وارد کنه و بفروشه چیه؟ اینکار جواب نمیده؟!

همچنین اون خونه، به نظرم یک خوبی که داره، میشه به عنوان انبار ازش استفاده کرد. فکر میکنم حدود 140-150 متر فضای مسقف داشته باشه. 20-30 متر حیاط و ... هم هست! خب اگر بنا به کار واردات باشه، آدم جنسش رو وارد کنه و توی خونه خودش انبار کنه و بعدشم بصورت اینترنتی و یا بازاریابی تو بازار بفروشه بهتر نیست؟ چون من الان جنس بیارم انبار ندارم، کجا بذارم؟
      سلام

گهی های همشهری شنبه تهیه فرمایید

بخش فروش پارتمان با موقعیت اداری را ببینید

با چند تا که پیش شماره های 664X دارند تماس بگیرید

در محدوده بین توحید تا انقلاب و بعد تا فردوسی قیمت برای 120 تا 150 متری (20 تا 30 ساله ) در حدود 300 میلیون تومان را خواهید یافت.
      ( اخیرا" دنبال اجاره دفتر برای کاری بودم و موضوع جستجوی من در آن اطراف بوده )

داخل پارتمان را یا پارتیشن می کنید یا پارتمان از ابتدا دارای اتاق های زیاد می باشد.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

گرگهای لاله زار در وضعیت رکودی فعلی برای شما مجالی در زمینه قطعات برقی نخواهند گذاشت.(برای یک تازه کار)

باید حداقل 1 سال شاگردی در آنجا انجام دهید تا چم و خم کار و ارتباطات را بشناسید و بعدا" اقدام به کار شخصی کنید.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

واردات 20 تا 100 میلیون تومانی نیاز به حجم یک اتاق 3x4دارد، نه بیشتر.

-------------------------------------------------------------------------------

اگر دنبال کارهای تولیدی برقی الکترونیکی یا سایر تولیدی های "دیربازده" هستید، مسیر طولانی در پیش دارید...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

فروش و تبدیل خانه به مغازه هم یک گزینه است که اجاره دادن آن یا فعالیت در آن بازده بیشری دارد.

================================================== ============

پیشنهادات فوق به دلیل "ریسک بسیار پایین" ارایه شد و نیز زود بازده بودن.

اگر می توانید "ریسک بالاتر" را بپذیرید

ریسک کم با بازده مقبول:
      ( مثلا": از دست دادن 100 میلیون تومان با احتمال 30% در سال اول در ازای : به دست آوردن 200 میلیون تومان با احتمال 70%در طی 2 سال )

ریسک متوسط با بازده خوب:
      ( مثلا": از دست دادن 100 میلیون تومان با احتمال 40% در سال اول در ازای : به دست آوردن 300 میلیون تومان با احتمال 60%در طی 2 سال )

ریسک زیاد با بازده عالی:
      ( مثلا": از دست دادن 100 میلیون تومان با احتمال 50% در سال اول در ازای : به دست آوردن 500 میلیون تومان با احتمال 50%در طی 2 سال )

در آنصورت می توان به طرح های دیگر نیز فکر کرد.

درود
      گشتی در لاله زار
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

راستش رو بخواید من خوره ی تولید کردن دارم!!! و از دلالی کردن بدم میاد!

هدف اصلیم هم از قضیه لاله زار این بود که، برم پیش یکی از آشناها که اونجاست، فرضا چند ماه شاگردی کنم و از کارشون سردربیارم، بعدش خودم ببینم آیا تولید قطعه یا وسیله ای در ایران سود دارد یا نه؟ اگر سود داشت دوباره روی کار تولید سوئیچ کنم!

و یا مثلا بروم اونجا و ببینم، آیا تجهیزاتی هست که توی ایران مونتاژ و یا ساخته بشه؟ آیا میشه منم توی اون زمینه یک خط مونتاژ یا تولید راه بندازم؟!

من توی همین سایت که سوال کردم، اول نظرم روی تولید PCB بود. بعد دوستان همه گفتن اصلا فایده نداره و ارزش نداره و چین با قیمت خیلی کمتر، داره خدمات خیلی بهتر میده و تازه سرمایه گذاری اولیه میلیاردی میخواد و ........... که بیخیالش شدم!

بعدش برخی دوستان کار مونتاژ قطعات روی PCB رو پیشنهاد دادن. که با پرس و جویی که داشتم، بعضی ها میگن خوبه و میشه با 30-40 میلیون یک خط تولید فرضا مونتاژ SMD راه انداخت. ولی برخی دیگه اعتقاد دارن مونتاژ هم به صرفه نیست، و کسی که سفارش PCB به چین میده، اگر سفارش مونتاژ رو هم به همان چینی ها بده، براش بیشتر میصرفه و زودتر و با کیفیت بهتر کارو تحویل میگیره! ولی همچنان یه عده ای هم میگن به خاطر مباحث گمرکی اینکار به صرفه تیست!

خلاصه من در نهایت متوجه نشدم آیا مونتاژ قطعه روی PCB توی ایران بازدهی دارد یا خیر؟ و بازار آن چگونه است و با چقدر سرمایه گذاری، چقدر سود میشود متصور شد؟!

کار مونتاژ LED رو هم قبلا کسی پیشنهاد داده بود. سرچ اینترنتی که کردم گویا سرمایه گذاری میلیاردی میخواهد! ولی نمیدونم آیا واقعا چنین هست یا نه؟!

جدیدا هم یه فایل تبلیغاتی درباره بازیافت طلا از قطعات الکترونیک دیدم که ادعا داشت با 250 هزار تومن میشه یک کیلو CPU! خرید و از هر کیلیو حداقل 7 گرم طلای 21 عیار استخراج کرد! و میگفت هزینه این کار پایین و ساده است، و به راحتی میشه حداقل 100% سود داشت! (درصورتیکه من قبلا فایل توجیهی راه اندازی کارخانه بازیافت مواد الکترونیکی رو خوانده بودم، یادمه هزینه راه اندازی میلیاردی بود، همچنین یادمه نرخ بازگشت سرمایه خیلی معمولی بود و اصلا کسب و کار فوق العاده ای نبود!!)
        ----------------------------------------

یکسوال دارم. آیا وسیله هایی وجود داره که آدم بره چین به صورت ماژولار سفارش بده، بعد بیاد توی ایران مونتاژ کنه و با اسم و برند خودش بفروشه؟! یعنی به جای اینکه جنس کامل شده وارد کنه، یکسری ماژول وارد کنه و خودش مونتاژ کنه و همین کار یکجورایی هم ارزش افزوده براش داشته باشه و هم کار تولیدی حساب بشه!!!!!

-------------------------------------------

از همه اینها بگذریم، اگر فرضا شخص بره و شال و روسری و گلسر و این چیزا وارد کنه، چطوری بفروشه؟ به کی بفروشه؟ آیا نقد میخرن یا بازم چک و چک بازیه؟ آیا این وسایل تعرفه شون پائیننه و از گمرک وارد میشن یا قاچاقیه؟!

چون بنظرم وارد کردن کار زیاد سختی نباشه، فروختن این اجناس مهمه! چون شاید هزار نفر دیگه هم اندازه من پول دارن و عقل دارن و میرن وارد میکنن! این بازار هم که محدود هست. پس چه کسی بین اینهمه وارد کننده برنده است و سود واقعی میکنه؟!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezaeeee
          راستش رو بخواید من خوره ی تولید کردن دارم!!! و از دلالی کردن بدم میاد!

هدف اصلیم هم از قضیه لاله زار این بود که، برم پیش یکی از آشناها که اونجاست، فرضا چند ماه شاگردی کنم و از کارشون سردربیارم، بعدش خودم ببینم آیا تولید قطعه یا وسیله ای در ایران سود دارد یا نه؟ اگر سود داشت دوباره روی کار تولید سوئیچ کنم!

و یا مثلا بروم اونجا و ببینم، آیا تجهیزاتی هست که توی ایران مونتاژ و یا ساخته بشه؟ آیا میشه منم توی اون زمینه یک خط مونتاژ یا تولید راه بندازم؟!

من توی همین سایت که سوال کردم، اول نظرم روی تولید PCB بود. بعد دوستان همه گفتن اصلا فایده نداره و ارزش نداره و چین با قیمت خیلی کمتر، داره خدمات خیلی بهتر میده و تازه سرمایه گذاری اولیه میلیاردی میخواد و ........... که بیخیالش شدم!

بعدش برخی دوستان کار مونتاژ قطعات روی PCB رو پیشنهاد دادن. که با پرس و جویی که داشتم، بعضی ها میگن خوبه و میشه با 30-40 میلیون یک خط تولید فرضا مونتاژ SMD راه انداخت. ولی برخی دیگه اعتقاد دارن مونتاژ هم به صرفه نیست، و کسی که سفارش PCB به چین میده، اگر سفارش مونتاژ رو هم به همان چینی ها بده، براش بیشتر میصرفه و زودتر و با کیفیت بهتر کارو تحویل میگیره! ولی همچنان یه عده ای هم میگن به خاطر مباحث گمرکی اینکار به صرفه تیست!

خلاصه من در نهایت متوجه نشدم آیا مونتاژ قطعه روی PCB توی ایران بازدهی دارد یا خیر؟ و بازار آن چگونه است و با چقدر سرمایه گذاری، چقدر سود میشود متصور شد؟!
          یه تجربه از من سال چهارمی
          من برای کار آموزیم رفتم توی یکی از شرکت های شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان
          بی برو برگرد، برا تعداد می گفتن ما به ایران خود PCB رو سفارش نمی دیم.(هم کیفیت هم سرعت)
          ولی مونتاژ ها و لحیم کاریشو همون جا می کردن. (البته لحیم کارشونم مثل دستگاه لحیم می کرد خود مدیرش می گفت بعضی وقتا من نمی تونم تشخیص بدم کار دسته یا کار ماشین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X