اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محصولات صنعتی پرکاربرد و با تکنولوژی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محصولات صنعتی پرکاربرد و با تکنولوژی

از دوستانی که زیاد تو محیط های صنعتی کار می کنن لطفا توضیح بدن چه کالاهایی بیشتر استفاده می شه و امکان تولید شون هست از نظر تکنولوژی هم نسبتا پیشرفته باشه
    مخصوصا در زمینه ابزار دقیق و بخش های کنترلی

با تشکر پیشاپیش از همه
    1,517
    اگه مدل خارجی دردسترس نباشه
    0%
    560
    اگه مدل خارجی خیلی گرون تر از مدل داخلی باشه
    0%
    418
    اگه محصول داخلی معروف شده باشه و مطمعن باشه
    0%
    279
    حاضرم کالا های شرکت های تازه تاسیس رو هم تست کنم
    0%
    140
    کلا حاضر نیستم استفاده کنم
    0%
    120
    التماس دعا

پاسخ : محصولات صنعتی پرکاربرد و با تکنولوژی

ساخت ایزولاتور های با کیفیت بالا ، درایو های کنترل دور(البته در این مورد من شخصا چهار پنج تا سازنده میشناسم)،plc(که بازم چند تا سازنده ایرانی از دیرباز میساختن)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی سعیدی
      ساخت ایزولاتور های با کیفیت بالا ، درایو های کنترل دور(البته در این مورد من شخصا چهار پنج تا سازنده میشناسم)،plc(که بازم چند تا سازنده ایرانی از دیرباز میساختن)
      ممنون ازین که در بحث شرکت کردین در مورد ایزولاتور تا حدودی اطلاع دارم در مورد سایر قطعات چطور؟

چقدر با این موضوع موافقید که افراد تمایل به استفاده از موارد تولید داخل ندارند ؟
      شاید بسه این رو نظر سنجی کرد
      التماس دعا

دیدگاه

دوستان دیگه در که در محیط های صنعتی هستند در مورد کارهاشون و چیز هایی که باهاش کار می کنند توضیح بدن
        التماس دعا

دیدگاه

از نظر من بازار ایران در حال حاضر بازاری نیست که بشه در بحث تولید محصولات اینچنینی رقابتی داشته باشه
          چون اجناس صنعتی اغلب به دو دسته تقیسیم میشن
          یا با کیفیته که کیفیت محصولاته ایرانی به پای اونا نمیرسه
          یا ارزونه که بازم قیمت محصولات ایرانی آنچنان رفابتی نیست

دیدگاه

با سلام
            ببینید همه همین حرفا رو میزنن اینقدری که نا امیدی باعث شکست تو ایران میشه بازار خراب نمیشه
            خودم توبازار هستم که این حرفا رو میزنم نه فکر کنین از روی شایعات هست نه
            به نظر من تولید سنسور های تحت شبکه های صنعتی میتونه بازار کار خوبی داشته باشه
            مثل دما رطوبت شمارش فاکتور های شبکه های توضیع و ...
            البته این رو هم بگم که قابلیت اطمینان تو صنعت فاکتور مهمی محسوب میشه به این نکته توجه خاصی باید داشت
            محک

دیدگاه

چند روز پیش چند تا خارجی اومده بودن شرکت برای بازدید
              بعد از یکی از مدیرا پرسیدن چند درصد از محصولات مال خودتون هست طرف گفت 95 درصد

ولی ما که اونجا کار می کردیم میدونستیم که 99 درصد از چین وارد می شود

یه تولید کننده برای من یه مثالی زد نمیدونم درسته یا نه کارش پلاستیک بود

میگفت نگاه
              ارزش افزوده
              کسی که مواد خام رو میده به ما 9
              ما مواد رو تبدیل به جنس میکنیم و میفروشیم 9
              فروشنده جنس رو میده به مشتری 9
              9*3=27
              یعنی دولت دستش رو میکنه تو جیبش 27 درصد در بهترین حالت چونکه در اکثر مواقع مطمئن باشید دو تا دلال این وسط هست که به 45 درصد میرسه
              سود میکنه

حالا همونی که از چین هرنوع وسیله ای میاره و با مالیات حدود 10 درصد وارد میکنه و فقط توی ایران مونتاژ میکنه

کدومشون کار عاقلانه ای انجام میدن ؟

پانوشته:
              ربطی به تاپیک نداره اگر صاحب تاپیک اعتراض داره PM بده پاک کنم

دیدگاه

از همه دوستان که تو بحث شرکت می کنند تشکر می کنم چه هم نظر باشیم چه نظر مخالف داشته باشیم دونستن همه فکر ها کمک می کنه اطراف مون رو بهتر بشناسیم...

در مورد اینکه جنسی در داخل تولید بشه گرون تر در میاد فکر می کنم اگر محصول دارای تکنولوژی باشه بخش زیاد از قیمت بخاطر همین تکنولوژی هست تا مواد اولیه و می شه رقابت کرد
                التماس دعا

دیدگاه

اول که نهادها و شرکتهای دولتی، بزرگترین مشتری و در حقیقت بزرگترین دارنده دلار - نفتی - هستند چون هشتاد درصد اقتصاد ایران دولتی است

یک مدیر دولتی هم ترجیح اول و آخرش این است که تجهیزات تکنولوژیک مورد نیاز مجموعه خود را از برندهای معتبر، دارای استاندارد و امتحان پس داده بخرد. او می گوید من پاسخگوی عملکرد مجموعه خود به مدیران یک رده بالاتر خود هستم و مسائل کلانی مثل کمک به رشد و شکوفائی اقتصاد دانش بنیان در کشور، ایجاد فن آوری بومی، خودکفائی، رهائی از وابستگی، آسیب ناپذیری در مقابل تحریمها، اشتغال جوانان تحصیل کرده، اقتصاد مقاومتی و ... مسئولیت و دغدغه من نیست. بنابراین مامور خرید خود را مستقیما می فرستد به دفتر نمایندگی اون شرکت خارجی که معمولا آن جا هم، استقبال گرم و پذیرائی (!) مناسبی از وی (و البته آن مدیر محترم دولتی) به عمل می آید.

البته از سالهای دور؛ قوانینی هم برای ممنوعیت خرید کالاهائی که امکان ساخت داخل آنها وجود دارد، داشته ایم که نه اجرا می شوند، نه ضمانت اجرائی دارند و نه کسی اهمیتی به اجرا شدن یا نشدن آنها می دهد.

همین طرز فکر کمابیش در بخشهای خصوصی کشور هم جریان دارد. بنابراین، سفارش طراحی و ساخت محصولات فن - پایه و کلا «مشتری داخلی محصولات تکنولوژیک»، در ایران کمیاب است اما در مقابل، سالانه 250000 مهندس دانش آموخته می شوند (از این نظر در دنیا پنجمین کشور هستیم) که اگر امکانات و سفارش باشد، بسیاری از آنها می توانند کمابیش، چنین محصولاتی را بسازند. خود دانشگاهها و شهرکهای علمی - تحقیقاتی هم آماده عقد قراردادهای طراحی و تولید محصولات تکنولوژیک هستند، اما مشتری خیلی کم است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X