اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمایشگاه کار

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نمایشگاه کار

چندی سالی است که دانشگاه صنعتی شریف با برگزاری نمایشگاه کار، رویدادی را رقم می زند که تعداد زیادی از جویندگان کار و شرکت ها به منظور تبادل اطلاعات در رابطه با مشاغل مورد نیاز و معرفی شرکت هایشان در آن گرد هم می آیند که می توان از آن به عنوان نمایشگاه فرصت های شغلی یاد کرد به نحوی که فرصت های فراوان کاری و کارآفرینی در اکثر زمینه های تحصیلی برای دانشجویان و تازه فارغ التحصیلان ارائه می شود.
    این ایده ما را بر این داشت تا صفحه نمایشگاه کار را در انجمن های تخصصی برق و الکترونیک ECA ایجاد کنیم و به نحوی تخصصی تر پیرامون گرایشات مختلف برق غرفه های دائمی را در فضای مجازی بر پا سازیم. به این ترتیب افراد می توانند ایده ها، اختراعات، ابداعات، تجربه های علمی و کاری خود را در این نمایشگاه عرضه کنند و همچنین به معرفی شرکت ها، معرفی کسب و کار جدید، ایده دادن به دانشجویان و تازه فارغ التحصیلان برای یافتن شغل آینده، نحوه تعامل و ارتباط با صنعت و ... بپردازند.
    البته ناگفته پیداست که برای نمایشگاه شدن این صفحه دو اتفاق باید بیافتد:
    1- هر ارسال به منزله یک قرفه در نظر گرفته شود و شخص ارسال کننده به بهترین شکل قرفه داری کند.
    2- حضور حداکثری بازدید کنندگان که لازمه آن تبلیغات در انجمن می باشد.( دست دست اندرکاران را می بوسد)

1,508
    چیزی برای ارائه ندارم
    0%
    557
    می خواهم در کارم بی رقیب باشم
    0%
    412
    امکان دارد دیگران از ایده من استفاده کنند
    0%
    281
    این نمایشگاه ها برای ما آب و نون نمیشه
    0%
    139
    سایر
    0%
    119
    از نمایشگاه کار دیدن فرمایید

پاسخ : نمایشگاه کار

»»ایجاد کار

»»کارآفرینی، کسب و کار دانش بنیان و مراکز رشد فناوری

»»راهنمایی در مورد کار

»»حاضر هستین از محصولات داخلی استفاده کنید؟
    از نمایشگاه کار دیدن فرمایید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iAmBARANA
      1- هر ارسال به منزله یک قرفه در نظر گرفته شود و شخص ارسال کننده به بهترین شکل قرفه داری کند.
      2- حضور حداکثری بازدید کنندگان که لازمه آن تبلیغات در انجمن می باشد.( دست دست اندرکاران را می بوسد)
      تاپیک به عنوان مهم تغییر داده شد
      یک پست هم داخل تلگرام eca زده میشه

دیدگاه

سلام
        من خودم در این زمینه ها خیلی دیر به کسی اطمینان می کنم یا اصلا اطمینان نمی کنم چون برایم اتفاق افتاده ایده ای را نشر دادم و دیدم از اون استفاده شده حتی یه اجازه کوچولو برای دلگرمی هم نگرفتند در صورتی که ساختار 99 درصد این انجمن در سته و این جمله را من در اینجا یاد گرفتم زکات علم نشر آن است ولی ..........
        اما این نمایشگاه یا نشر ایده من مخالفم به شخصه همین نماوا - شاتل بعضی از امکانات و... از ایده و پیشنهاد من است ولی چی شد اجرا کرد موفق شد اما به من چی رسید یک ما اشتراک نماو. خخخخخخخخ
        خب این منطقی نبود که خودم اجرا می کردم !!!!!!!! همین داستان هم همینجاست اگر می توانید خودتون اجرا کنید چرا مطرح کنید که همه مثل ببخشید گرگ بریزند روش !!!!!!
        الان زمانه خیلی خیلی خیلی داغون و بدی است زمانی که کسی نه حق کسی را می دهد نه کسی به راست گویی اعتقاد دارد نه کپی رایت و......
        باز خود دانید
        البته اینم بگم هنوز انسان خوب و معتقد هست مثل دوستان همین انجمن
        برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X