اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد کار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد کار

سلام به همه دوستان خودم

من 4 ساله که مدام شب کاری میرم و یک سال هم هست که نامزد کردم و بخاطر این مسئله دوست دارم برای خودم یک کارگاه تا تولیدی بزنم
    با مدرک تعمیرات تلفن همراه که من سال 88 گرفتم الان میتونم توسط یه آشنا وام 30 میلیونی رو اواخر خرداد 95 از صندوق مهر بگیرم و کاری رو شروع کنم

من با نرم افزار های بسکام پروتئوس زیاد کار کردم و برنامه نویسی اندروید هم بلدم ،محل سکونت من نزدیک هشتگرد هست(البرز)
    تمرکز اصلی من روی هوشمند سازی خانست ولی میدونم که توی این بازار کشور ما فقط عده ای کمی میتونن خرید پکیج کاملش رو داشته باشن ،بخاطر همین بفکرم خورد این وسیله های هوشمند رو جوری بسازیم که هر کس در هر شرایط و نیازی که داره یکدوم از محصولات رو تهیه کنه
    به جز اون ساخت انواع پشنهای خودرو و ... هم در نظرم هست، یک مدت هم برای یکی از دوستان نزدیک خودم یک کرین ساختم که چندیدن مشتری هم پیدا کردم برای ساخت و فروش دوباره ولی بخاطر شرایطم نشد که وقت بزارم برای ساخت دوبارش

خلاصه الان من شدیدا به فکر یه کسب و کارم و میدونم یه کوه مشکل جلومونه ولی قرار نیست که کوه رو برداریم ،من کوه رو سوراخ میکنم
    از دوستان درخواست راهنمایی ، کمک ، نصیحت ، همکاری ، همفکری دارم

با تشکر از همه

پاسخ : ایجاد کار

دوست عزیز

در شرایط حاظر بسیاری از مردم شناخت کافی از هوشمند سازی منزل ندارند ... پیشنهاد میکنم در شروع کار نصب سیستمهای امنیتی را در دستور کار قرار دهید .... پس از آن سعی کنید با هزینه کم کاتولوگهای متنوع و رنگی برای سرویسهایی که ارائه میکنید فراهم کنید .... دقت کنید که در اینجا نگارش و کیفیت کاتالوگ از اهمیت بسیاری برخورداره و این در حالیه که نباید هزینه زیادی را به شما تحمیل کند .... در کاتالوگ علاوه بر گزینه های متعارف و سرویسهای موجود میتوانید فرآیند هوشمند سازی را با تمام مزایا و قابلیتها به زبان قابل فهم برای عموم ارائه فرمایید ... حسن این روش این است که غیر از نمونه های آزمایشی و اندک هزینه اضافی برای کاتالوگ سرمایه شما را در خطر قرار نمیدهد ....علاوه بر اینکه از کسب نصب سیستمهای امنیتی و دزدگیر میتوانید کسب خود را بدون ریسک خاصی آغاز نمایید
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

از توجه شما ممنونم
      اولین قدم و آشنایی با سیستمهای امنیتی چه منبعی رو معرفی میکنید؟
      آیا مجوزی برای فروش و نصب لازم دارد؟
      میشه در مورد این کار بیشتر راهنماییم کنید؟

دیدگاه

سلام
        یک بخش خوب و یک بخش بسیار بسیار بد در صحبت هاتون دیدم!
        میرم سراغ قسمت بدش!!!!!
        بازپرداخت 35 م چقدره؟ ماهی چقدر درآمد دارید که بتونید هم خرج زندگی رو بدید و هم قسط وام رو و هم کرایه کارگاه رو و هم......
        حساب کردید که تا چند ماه باید از جیب بخورید؟
        خطرناک ترین و اشتباه ترین راه در ابتدای کار اینه که وام بگیرید.

و اما قسمت خوب قضیه، بسیار خوبه که قصد دارید از داشته هاتون پول دربیارید.

این سوال رو هم از خودتون بپرسید: برای سوراخ کردن کوه، ماشن آلات حفر تونل دارید یا میخواید با قاشق اینکار رو انجام بدید؟
        ( چون فرمودید نامزد دارید، این مطالب رو عنوان کردم)
        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

اینم در نظر بگیرید، البته چند شب پیش داشتن درموردش صحبت میکردن تو تلویزیون ایران.
          اینو در نظر بگیرید که اگه الان پولتونو بزارید بانک تا 4 یا 5 سال دیگه پولتون با سودی خوبی که میدن دو برابر میشه، حالا هم اطمینان داری هم ریسک نداری. آیا شما تا 4 سال دیگه میتونید پولتونو تو یکار دیگه دو برابر کنید با این ریسک موجود؟ اگه نه بزارید همون بانک.
          البته تو تلویزیون یکی از عامل کسادی بازار رو همین در نظر گرفتن، که مردم پولشونو میزارن بانک و تو بازار خرج نمیکنن.
          تو بازار باید خیلی زرنگ باشی، با درست کاری و اینجور چیزا به جایی نمیرسن الان، چون هیچکس رو حرفشو قولش نیست.

در هر صورت موفق باشین.
          به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

با سلام و احترام
            از انگیزه شما خیلی خوشم اومد با همین انگیزه ادامه بده حتما موفق میشی انشالله
            فیلد اتوماسیون ساختمان فیلد بسیار جذابی هست بنده یکی دوتا پیشنهاد برای شما واسه ساخت دارم
            --- ساخت یک برد کنترلر مرکزی که دارای قابلیت کنترل از طریق خط تلفن ، موبایل و اینترنت باشه
            --- کنترل روشنایی بصورت وایرلس با همان برد کنترلر مذکور
            --- پریزهای قابل کنترل و قابلیت انداره گیری جریان
            --- ساخت یک نرم افزار گرافیکی کامپیوتری ( مثلا با لب ویو) و ایجاد یک سیستم مدیریتی برای کنترل همه عملکرها
            --- ساخت یک نرم افزار اندرویدی برای کنترل
            --- و...
            مطالب بالا کلی بیان شدن دوست داشتی میتونیم بیشتر بازشون بکنیم واز ایده های دوستان و دیگر عزیزان هم کمک بگیریم
            در پایان هم ازت میخام که انگیزت رو حفظ کنی و به موفقیتت فکر کنی
            از نقدهای سازنده (نه پیشنهادهای مایوسانه)دوستان هم غافل نشو

دیدگاه

از تمام دوستانی که به این پست توجه کردن سپاسگذارم

مرتضی امانی:
              نرخ سود این وام سالیانه 4% است که یک سال اول رو بدون پرداخت قسد هستش
              منم میدونم ریسک داره ولی یا باید زمین بخورم و باز بلندشم یا باید زمین نخورم و ادامه بدم ،برای شروع من با قاشق سوراخ میکنم تا یه ترکی باز کنم و کوپه کوپه راهم رو باز کنم تا اینکه قاشق قاشق ، میدونم سخته ولی ما ایرونی ها مخصوصا ما آذری ها (خودمم آذری هستم و جسارتی نمیکنم) دوست داریم با بازو پول در بیاریم نه با مغزمون
              همونه که تهرانی ها به این زودی پیشترفت و سرمایه دار شدن حالا بماند بعد رفتن شاه چی شد

hosseinam:
              من اهل پول گذاشتن توی بانک نیستم و دوست ندارم سودی بگیرم ،عوض اون دوست دارم بغل دستیهای خودم رو بکشم بالا تا وقتی به جایی رسیدن به منم کمک کنن

plc1361:
              فدای دوست گلم بشم که روحیه منو بیشتر کرد

الان که دارم یه کارایی میکنم تا ببینم میشه یه کارگاه کوچیکی توی زیر زمین بابام بزنم یا نه ،محیطش بزرگه و مناسب
              فعلا طرحمو به چندیدن مغازه گفتم و استقبال شده و حتی اعلام شراکت کردن ولی ترس من از فروش اونه

بسم الله گفتم و با انگیزه بلند شدم ،خدایا از تو مدد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RahimEdison
                از توجه شما ممنونم
                اولین قدم و آشنایی با سیستمهای امنیتی چه منبعی رو معرفی میکنید؟
                آیا مجوزی برای فروش و نصب لازم دارد؟
                میشه در مورد این کار بیشتر راهنماییم کنید؟
                دوست عزیز

دقیقا نمیدانم هوشمند سازی ساختمان تا چه حدی مورد نظر شماست ... به طور یقین توجه دارید که یک محیط زندگی هوشمند از جهاتی به کابین یک سفینه فضایی شباهت دارد که کلیه عوامل توسط نرم افزار هوشمند کنترل میشود ... که مثلا میتوان به کنترل و بهینه سازی مصرف آب و برق و گاز ... دما و رطوبت ... نظارتهای امنیتی و ارتباط هوشمند اشاره نمود ... ولی قاعدتا با امکانات فعلی ما شاید بسیاری از این گزینه ها در دسترس نباشد ...

نصب سیستمهای امنیتی مثل دزدگیر و دوربینهای مدار بسته آسانترین راه شروع هوشمند سازی میباشد که صدها موسسه و شرکت خدماتی به آن مشغول میباشند ....ولی تفاوت کار شما با آنها در این خواهد بود که آنها فقط کار نصب را انجام میدهند ولی شما طراح و سازنده سیستمهای خودتان هستید ... در کنار نصب و فروش سیستمهای امنیتی میتوانید پیشنهاد گسترش و بهینه سازی های قدم به قدم به مشتری ارائه کنید

البته لازم است برای هوشمند سازی ماژولها وبردهای مورد نظرتان را ساخته و مورد آزمایش قرار دهید و برای ارائه پیشنهاد هوشمند سازی به مشتری راهکار کاملا مشخص و آزمایش شده در اختیار داشته باشید

مثلا میتوانید در کنار دوربینهای نظارتی از راه دور پیشنهاد کنترل هوشمند میزان روشنایی را نیز ارائه دهید و ...
                پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

الان که دارم یه کارایی میکنم تا ببینم میشه یه کارگاه کوچیکی توی زیر زمین بابام بزنم یا نه ،محیطش بزرگه و مناسب
                  فعلا طرحمو به چندیدن مغازه گفتم و استقبال شده و حتی اعلام شراکت کردن ولی ترس من از فروش اونه
                  این درسته! این شد یه کار اصولی و صحیح

یک پیشنهاد: به جای وام گرفتن، قرض کنید. حساب کنید که ساخت هر ایدتون چقدر هزینه داره، بعد یه تعدادی در نظر بگیرید و ازون تولید کنید وبازخوردش رو در بازار ببینید. همچنین کتاب "استارت پ، نوپای هفت روزه " نوشته "دن نوریس" رو حتمن حتمن حتمن بخونید، خیلی بهتون کمک میکنه

پینوشت: چیزهایی که میگم مربوط به 7 سال تجربه در راهیست که شما در آغاز اون قرار دارید، نمیخوام راه های رفته من رو دوباره برید.
                  از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X