اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

    با سلام
    دوستان یک سوال دارم. طبق آمار اتاق بازرگانی، کشور ما سال 94 حدود 70 میلیون دلار واردات PCB از کشورهای مختلف داشته. که 33 میلیون از چین بوده که شاید بشه با قطعیت گفت خیلی از اینها مربوط به طراحی هایی بوده که در ایران انجام شده، و یا توسط یک ایرانی برای ساخت سفارش داده شده.

    خب چرا این تولید در داخل کشور انجام نمیشه؟
    آیا مواد اولیه ای لازم هست که در کشور وجود نداره و وارد کردنش توجیه اقتصادی نداره؟
    آیا نیروی کار متخصصی نیاز هست که در ایران پیدا نمیشه؟
    آیا دستگاه هایی نیاز هست که به ایران فروخته نمیشه؟
    آیا نیاز به سرمایه گذاری هنگفتی هست که کسی این میزان سرمایه نداره که بذاره؟
    یا...؟

    ممنون میشم در این زمینه راهنمایی کنید(البته اگر اطلاعات دقیق و یا مستندی دارید)

    #2
    پاسخ : آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

    از اون 70میلیون دلار PCB میگید
    چینی ها برای طراحان معمولی هست
    بقیش برای صنایع نظامی هست
    اگر میتونید چنین اطمینانی رو به اونها بدید
    آره میشه
    اما رقابت از لحاظ قیمت سخته
    چون اونها نیروی کار ارزان تر دسترسی به تمام مواد اولیه با کیفیتر مثلا مواد شیمیایی شرکت mg chemeical آمریکایی
    و... دارن
    روش تولید اونها فرق داره خیلی وقته که از فیلم های لیتوگرافی در اومدن و......
    از همه مهمتر حمایت دولت رو دارن که دارن صادرات انجام میدن اون هم با ارزش افزوده چند ده برابری و تکنولوژی بالا

    این جا اگه بود بسم االله
    جدیدترین ویرایش توسط mohamadrezaa; ۱۵:۱۶ ۱۳۹۵/۱۱/۱۶.
    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
    --------------------------------------------------------
    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
    --------------------------------------------------------
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

      ممنون از شرکت شما در بحث
      ببینید به نظرمن 2 تا مقوله وجود داره.
      1-علم
      2- ثروت(حمایت)
      مقوله ی دوم رو تقریبا خیلی ها ندارند و اینجا دولت باید بیاد حمایت کنه.و الان دولت داره سعی میکنه این کار رو بکنه. ولی از نظر من (چون من خودم یه شرکت دانش بنیان دارم!) مشکل ما خیلی توی بخش دوم نیست. چون کشور ما کشور فقیری نیست(از هر نظر). من با شناختی که توی این مدت پیدا کردم، به نظرم میرسه که، ماها چون تا امروز نفت فروش بوده ایم، و شاید کسی الان توی ایران زنده نباشه که دوران قبل از نفت فروشی رو یادش باشه، اصلا راهی غیر از این راه رو بلد نیستیم!

      فرضا یکی 5 میلیارد تومن بهش ارث رسیده، خیلی هم دوست داره و دلش میخواد بیاد یک کسب و کاری راه بندازه. ولی بلد نیست!
      دولت ما هم بلد نیست. دلش میخواد کسب و کار راه بندازه و جوانها برن خودشون برا خودشون کار کنن و دست از سر دولت و استخدام و حقوق دولتی و بازنشستگی و ... بردارن ولی بلد نیست. نمیدونه چکار باید بکنه. چون تا امروز نفت فروخته و پولشو توزیع کرده. نمیدونه چطور میشه کار واقعی درست کرد و پول(ثروت) واقعی ازش ایجاد کرد.

      خود ماها هم بلد نیستیم! حالا شما که همه استادید، ولی خیلی از ماها که خوب اعتراض میکنیم و خوب سخنرانی میکنیم، بلد نیستیم! اگر بلد بودیم الان یه کاری راه انداخته بودیم!

      الانم من دنبالشم ببینم چطور میشه ساخت PCB رو یاد گرفت؟ بعد که کل پروسه رو یاد گرفتم، برم ببینم مشکل و گیرش کجاست دقیقا؟ الان شما یک مورد خیلی خوب رو اشاره کردید. بحث مواد اولیه ای که چین از امریکا میاره و ما نمیتونیم(حداقل به اون قیمت نمیتونیم.). ویا نیروی کار ارزانی که گفتید (البته الان من فکر نمیکنم از ایران ارزونتر باشه؟ 800 هزار تومن به دلار میشه 200 دلار!!! اصلا بگیم 500 دلار که بشه ماهی 2 میلیون تومن!من فکر کنم دانشجوهای دکترای برق شریف هم حاضر باشن با ماهی 2 تومن بیان کار کنن!) . اما در کنار این ها مثلا نمیشه بحث مواد اولیه رو در داحل حل کرد؟ با توجه به اینهمه پتروشیمی و افراد تحصیلکرده؟ و یا قیمت پایین انرژی در ایران، و یا بازار آماده 80 میلیونی(که اگر تولید خوبی باشه یقینا اولویتش خرید از تولید کننده ی ایرانی خواهد بود) و نداشتن هزینه ی حمل و نقل و .... جزو مزیت های ما نیست؟

      اینهایی که میگم همش سوال هست و دنبال جوابش هستم. و میخوام یه راه حل پیدا کنم. چون من خودم الان یه محصولی دارم که تیراژ بالا قرار هست تولید بشه(بیش از 10 هزارتا). و تازه وقتی میخوایم تولید انبوه کنیم داریم داریم به این نتیجه میرسیم که ای کاش بتونیم قسمت بیشتری رو توی ایران بسازیم(به خیلی دلایل).

      ولی بلد نیستیم! چون رشته خودم کامپیوتر هست و تخصص زیادی در الکترونیک ندارم (در حد ساخت مدار ساده با میکرو آرم تجربه داشتم). ولی الان میخوایم تجهیزاتی وارد کنیم که بشه باهاش کامپیوتر تولید کرد. چیزایی شبیه رزبری پای. چون محصول ما یکی از همین کامپیوتر ها (البته مدل چینی اش (نانو پای)) داخلش هست. و البته ما فقط ازش به عنوان یک کامپیوتر استفاده نمیکنیم. یعنی ما خودموم لینوکس اختصاصی از پایه براش طراحی کردیم و نوشتیم و برنامه نویسی سطح پایین انجام دادیم. و الان اگر به هر دلیلی قرار باشه فرضا برد رو جایگزین کنیم، یهو چند ماه زمان مارو میگیره(و البته ممکنه خیلی برنامه های دیگه مارو هم بهم بریزه). و الان به این نتیجه رسیدیم اگر بتونیم خودمون برد رو بسازیم از خیلی خیلی جهات برای ما بهتره. چون ما محصولات دیگه هم داریم که طراحی برد هم مال خودمنه و باید سفارش بدیم جای دیگه برامون بسازه.

      با همه این اوصاف و دلایل دیگه، تصمیم گرفتیم یه خط تولید PCB با حداقل ظرفیت توی ایران راه بندازیم با اولویت تولید محصولات خودمون. بعدش اگر ظرفیت خالی داشتیم میتونیم دنبال سفارش هم باشیم.

      و من از دوستان و متخصصان تقاضا دارم، اگر این راه رو میشناسن و بلدند راهنمایی کنند، و یا اگر راهی به فکرشون میرسه که چطور بشه اطلاعات دقیق و تخصصی در این زمینه پیدا کرد دریغ نکنند(مثلا راهی که به ذهن خودم میرسه اینه که به کمپانی های چینی که دستگاه های خط تولید PCB میفروشن ایمیل بزنم و بپرسم که فرضا فلان خط تولیدی چه دستگاه هایی نیاز داره و ...). اما بازم اگر راه های بهتری و یا تجربه هایی از دوستان هست خوشحال میشم بشنوم.

      بهرحال کار ما هم راه بیفته، 4تا نیرو از همین سایت خواهیم گرفت و یا 4تا سفارش هم از همین جا میگیریم و به نفع همه خواهد بود در نهایت. 4 تا بیکار تو کره زمین هم کمتر میشه جرم و جنایت هم کمتر میشه

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

        جناب rezarezaee عزیز، خواهشم از شما و دوستان همفکرتان این است که اگر بنا دارید پا در مقوله تولید در این کشور بگذارید، ابتدابا مشورت با اهل فن، به این درک واقع بینانه (نه سیاه نمائی، نه سفید نمائی) برسید که در ایران معتاد به هیدروکربور؛ با مکانیسمهای اقتصادی ویژه ی خود؛ مقوله ی تولید، یک کار بسیار پر ریسک و حتی در بسیاری مواقع خطرناک است، به ویژه در زمینه ی تولیدات High Tech و دانش بنیان.
        ممکن است تعجب کنید اما معمولا بزرگترین مشکل، اول قوانین دولتی (در تدوین و در اجرا) است و سپس فرهنگ مردم. این ها هر کدام صفحه ها توضیح دارد که قطعا در قالب یک پست در یک تالار گفتگو نمی گنجد،
        فقط همین را عرض کنم که بهتر است بیشتر از آنکه به جنبه های فنی ، نوآوری و فن آوری قضیه توجه کنید؛ ابتدا ماهها ذهن خود را به مباحث مالی و به اصطلاح مباحث سمت بازار آن معطوف کنید؛ مثل برآورد دقیق میزان مصرف سالانه ی آن محصول در کشور، میزان استقبال از کالاهای داخلی در میان جامعه ی مشتریان هدف، چند و چون اخذ مجوزها، هزینه های سربار تولید، نرخ تسهیلات، رقبای بالقوه ی خارجی و داخلی حال حاضر و آینده ی نزدیک، رفتار شبکه ی توزیع کالا، نرخ بازگشت سرمایه، نقطه ی سر به سر تولید، مقاومت فرهنگی مردم در برابر تکنولوژی های نوظهور، قوانین تجارت و شرایط محیط کسب و کار در ایران و ...

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

          سلام و تشکر از حضور شما در تاپیک
          راستش منم خیلی رویایی فکر نمیکنم و قصد هم ندارم توی وادی خیالات بیفتم و آخرش سر از زندان دربیارم. منتهی حرف من اینه که، 2 راه وجود داره:
          1- بیخیال بشیم کما اینکه تا به حال شدیم و بریم منتظر بنشینیم ببینیم کی نفت ما تمام میشه؟ و در طی این مدت با دلالی و ... و ... جیب مردم رو خالی کنیم تا در موقع اضطرار بتونیم از کشور بریم!
          2- بالاخره از یه جایی و از یه راهی شروع کنیم و کم کم یاد بگیریم و بالاخره یک روزی ما هم وارد تولید بشیم

          من به شخصه چیزی که به عقلم رسید، انتخاب راه دوم بود(بالاخره زندگی که فقط پول درآوردن از هر راهی شده نیست) ولی با هدف و برنامه.
          فرضا من میخوام یک سری اول با برد وارداتی محصول بسازم و وارد بازار کنم.(یعنی اصلا توی ساخت مواد اولیه دخالت نکنم).
          بعد ببینم اگر محصول جواب میده و فروش داره، فرضا بیام PCB رو طراحی کنم(و یا طرح آماده ای رو بیام تغییرات دلخواهم رو روش بدم) و بعد سفارش تولید PCB و قطعات رو بدم و بیارم ایران مونتاژ کنم.
          بعد اگر دیدم خوبه و جواب میده، خط تولید رو کلا وارد ایران کنم و ساخت PCB رو هم خودم انجام بدم.

          منتهی اولا اصلا نمیدونم که این راه، راه درستی هست؟ (خصوصا به مرحله ی دوم شک دارم).
          ثانیا اگر فرض کنیم مرحله دوم(ساخت PCB در چین) رو جذف کنیم، و اول یک تعداد برد وارد کنیم و بعد یکسری محصول بسازیم و اگر جواب داد، بعد خط تولید رو وارد کنیم، باید از الان به فکر باشیم. درواقع خط تولید چیزی نیست که یک شبه بشه واردش کرد(حداقل من اینطوری فکر میکنم). همچنین پروسه ی تولید چیزی نیست که بشه یک شبه یاد گرفت(بازم من اینطوری فکر میکنم). پس من از الان باید بصورت جدی تحقیق کنم و از هر راهی که به ذهنم میرسه برم دنبال قضیه و ببینم چطور میشه این کار رو داخل ایران انجام داد؟ و یا بهتر هست بگم چرا نمیشه داحل ایران انجام داد؟

          بهرحال کار سختی هست و اگر کسی نخواد وارد بشه، پس آخرش که چی؟ 10 سال دیگه. 20 سال دیگه.30 سال دیگه بالاخره نفت برا فروش نداریم! اونموقع چی؟

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

            این خیلی خوبه، امیدوارم موفق باشید
            چند وقته مباحثی که توی انجمن میشه با اینکه نظرات کلا با هم فرق دارن ولی یجورایی میشه به همه حق داد بابت مطالبی که میگن.
            ----------------------------------
            اینکه تولید توی چین ارزونتر تموم میشه باعث ش کارگر ارزون نیست. در واقع بخوایم دقت کنیم توی چین حقوق کارگر از خیلی از کشور های امروزی کمتر که نیست، هم بالاتره. ( در ابتدا استخدام با دستمزد پایینی انجام میشه (که نمیدونم این روند عادی هستش یا ظاهر سازی) ولی بسرعت پس از اندکی و ادامه کار کارخانه، افزایش عجیبی داره که از توجه بدور مونده و این ذهنیت نادرست ایجاد شده )

            مورد دیگه تهیه قطعات هستش و هزینه جابجایی. اینکه توی بازار چین هر نوع قطعه ای قابل دسترسی هستش که در سایر کشورها توجیح تولید نداره.
            و اگر تولید کننده ای بخواد در کشور خودش اون محصول رو تولید کنه باید ابتدا قطعات رو جداگانه وارد کنه و شروع به مونتاژ کنه

            مورد دیگه اینکه پس از ناکامی خاورمیانه (که در گذشته آنرا مرکز و نقطه واصل بین سه قاره می انگاشتند) در چند دهه اخیر سرمایه گذاری ها بسوی بازار چین جلب شد و امروزه چین بعنوان ترمینال و به نوعی شاهراه جهانی ارسال کالا شناخته میشود. که در هزینه های ارسال کالا تاثیر زیادی دارد

            ---------------------------------
            راه اندازی خط تولید به محصول و ظرافت قطعات بستگی داره.
            کارگاهی رو دیدم که در فضای یک مغازه عادی خط تولید محافظ برق کامپیوتر راه اندازی کرده بود. خط مونتاژ تقریبا پنج متر طول داشت. (شامل چند کارگرکه در حال چینش قطعات بودن - خط شستشو - حمام قلع و بسته بندی)
            محصولی هم ممکنه چندان پیچیده باشه که تولیدش اینقدر ساده نباشه.
            If the wind will not serve, take to the oars

            دیدگاه


              #7
              پاسخ : آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

              نوشته اصلی توسط rezarezaee نمایش پست ها
              ... می خواهم ببینم اگر محصول جواب میده و فروش داره، فرضا بیام PCB رو طراحی کنم و بعد سفارش تولید PCB و قطعات رو بدم و بیارم ایران مونتاژ کنم.
              بعد اگر دیدم خوبه و جواب میده، خط تولید رو کلا وارد ایران کنم و ساخت PCB رو هم خودم انجام بدم.
              آفرین، روش اصولی همینه.
              اول باید با تعداد کمی محصول، استقبال بازار داخلی رو مزه مزه کرد (مثل شرکت در نمایشگاههای مرتبط، دادن نمونه محصول به افراد و مجموعه های متخصص برای نظر خواهی، عرضه ی محدود از طریق فروشگاههای اینترنتی و ... و خلاصه اگر همه چیز طبق پیش بینیها بود، اونوقت گام به گام ادامه راه.
              اما تجربه ی من یکی می گه بهتره در ایران از سیستمها و ماشین آلات صنعتی بزرگ و سنگین شروع کرد، چون عموما حمل و نقل نمونه های خارجی آنها با کشتی گران در می آید اما مثلا رقابت با بردهای چینی کوچک مثل Raspbery Pii یا بیگل بن بلک، آردوینو و ... اصلا آسان نیست و از طرف دیگر واقعا فکر نمی کنم مثلا ماهانه 10000 عدد از آنها، نیاز صنعتی با قد و قواره ی صنعت نیمه جان ما باشد،

              دیدگاه


                #8
                پاسخ : آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

                نوشته اصلی توسط مهندس نوآور نمایش پست ها
                آفرین، روش اصولی همینه.
                اول باید با تعداد کمی محصول، استقبال بازار داخلی رو مزه مزه کرد (مثل شرکت در نمایشگاههای مرتبط، دادن نمونه محصول به افراد و مجموعه های متخصص برای نظر خواهی، عرضه ی محدود از طریق فروشگاههای اینترنتی و ... و خلاصه اگر همه چیز طبق پیش بینیها بود، اونوقت گام به گام ادامه راه.
                اما تجربه ی من یکی می گه بهتره در ایران از سیستمها و ماشین آلات صنعتی بزرگ و سنگین شروع کرد، چون عموما حمل و نقل نمونه های خارجی آنها با کشتی گران در می آید اما مثلا رقابت با بردهای چینی کوچک مثل Raspbery Pii یا بیگل بن بلک، آردوینو و ... اصلا آسان نیست و از طرف دیگر واقعا فکر نمی کنم مثلا ماهانه 10000 عدد از آنها، نیاز صنعتی با قد و قواره ی صنعت نیمه جان ما باشد،
                اگر قرار باشه از اون برد کوچک در ساخت محصولی غیر صنعتی استفاده بشه که مشتری اصلی خود مردم هستند و محصول عمومی هست، و ایده هم تازه هست و احتمال استقبال بالاست، بازم ساخت بردهای کوچک در ایران به صرفه نیست؟

                هرچند به نظر من هم اینطوری حرف زدن شاید خیلی علمی نباشه... شاید بهتر باشه اینطوری بپرسم:
                چند عدد از این بردها در ماه تولید بشه، میتونه اقتصادی باشه ؟ یعنی روی وارد کردن خط تولید PCB و بعدشم قطعات و مونتاژ آنها روی برد سرمایه گذاری بشه

                دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

                آیا اصلا کسی از دوستان میتونه یک تخمینی از میزان سرمایه گذاری مورد نیاز بزنه (برای تولید PCB چند لایه و مونتاژ قطعات smd) ؟
                یعنی بگه حداقل تولید اقتصادی برای توجیه شدن این سرمایه گذاری چقدره؟ و برای این میزان تولید، چقدر سرمایه گذاری برای وارد کردن خط تولید و مونتاژ لازمه؟

                دیدگاه


                  #9
                  پاسخ : آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

                  سلام
                  طی این مرحله بی همرهی خضر نکن
                  اگر سلامتی و جوانی داری بسیار مواظب باش که همیشگی نیست و نسبت به اشتباهات احتمالی ریسک عاقلانه انجام بده واگر نه بعدها افسوس سرمایه و عمر از دست رفته را خواهی خود و نسبت به کشور، ملت و دولت و نظامت مایوس و دلسرد می شی.
                  بنده کاردانی الکترونیک و کارشناسی کامپیوتر داشتم و 6 سال سابقه مفید کاری، با تکیه به توان فنی دو بار شرکت راه اندازی کردم ولی خاطراتی اندوهبار مانند فیلمهای هندی از اونها به جا موند، کم نیاوردم و فوق لیسانس تجارت خوندم، حالا اشتباهات که اون موقع داشتم و متوجه اونها نبودم رو به وضوح می بینم.
                  بصورت موردی شاید بعضی از راه کارها درست باشه ولی با تغییر شرایط که در ایران دائما رخ می ده شما می بایست به مسائل تجاری دید گسترده و سواد کافی داشته باشید چون ممکن است در مقطعی در حال پیشرفت باشید و گمان کنید راه را درست آمده اید ولی با تغییر ناگهانی اوضاع توان آنالیز و انعطاف و انطباق را از دست داده و .......
                  در هر حال به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
                  پیش از آنکه از نردبان موفقیت بالا بروید، مطمئن شوید که آن را به جای مناسبی تکیه داده*اید.در تعیین اهداف خود قاطعیت داشته باشید، اما در مورد روش دست*یابی به آن*ها انعطاف*پذیر باشید.
                  واما PCB---------------------------------------------------------------------
                  پیشنهاد عمومی بنده برای شما:
                  1- نسبت سرمایه گذاری سنگین خط تولید PCB به ریسک محصول برای محصولی که تجربه ورود به بازار و سفارش را ندارد عاقلانه نیست و احتمال خواب سرمایه هست چون سفارشات بیرون با توجه به رقبای زیاد و قدیمی و حجم سفارش کم بازار وضعیت مناسبی ندارد.
                  2-با توجه به وجود شرکتهای متعدد و قابل اعتماد و توجیه اقتصادی قیمت تمام شده ، برونسپاری در این مقطع مناسبتر است.
                  3- بهتر می بینم تمکز خود را معطوف خط مونتاژ که مهمتر است کنید.و قبل از آن R&D و فنی مهندسی را برای صنعتی سازی محصول با مستند سازی و ذخیره مطمئن اطلاعات و دستورالعمل های دقیق برای ارائه محصول با کیفیت آماده کنید.
                  چرا خط تولید مهمتر است؟ زیرا سرعت ارائه محصول و کیفیت آن وابستگی مستقیم با واحد تولید دارد ولی هزاران PCB را در زمانی کوتاه می توان سفارش داد.
                  و در نهایت پیشنهاد بنده این است که در شرایط با پایداری کم بیشتر سعی کنید پارتیزانی عمل کنید و از شرایط موجود بهره ببرید.
                  آرمان گرایانه فکر کنید ولی واقع گرایانه تصمیم بگیرید .
                  اگر انسان باور داشته باشد که می*تواند به هدفش برسد، مطمئنن این اتفاق خواهد افتاد. اما اگر به ذهنش اجازه دهد تا با منفی*گرایی مسموم شود، هر کاری هم انجام دهد، بدون شک شکست خواهد خورد.
                  چو فردا برآید بلند آفتاب - من (تو) و گرز و میدان افراسیاب
                  آرزوی موفقیت برای همه مبارزان عرصه صنعت دارم.
                  می بخشد متنم زیاد شد.
                  سربلند و پیروز باشید ان شا الله.

                  دیدگاه


                    #10
                    پاسخ : آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

                    درود بر شما،
                    تولیدکنندگان بزرگ و بسیار مدرن و کارآمد مدارچاپی هم اکنون در کشور وجود دارند و با موفقیت مشغول به کار هستند.
                    نمونه اش شرکت جهان الکترونیک در یزد است که سایت آن را در اینجا می بینید:



                    پیروز باشید

                    دیدگاه


                      #11
                      پاسخ : آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

                      نوشته اصلی توسط rezarezaee نمایش پست ها
                      محصول عمومی هست، و ایده هم تازه هست و احتمال استقبال بالاست
                      اگر محصولی با کیفیت بالا و قیمت پائین برای عموم مردم عادی و خانوارها باشه و یک نیاز واقعی از مردم رو پوشش بده، می تونه یک رشد سریع رو به دنبال داشته باشه البته معمولا محصولات جدید و ایده های تازه، نیاز به یک مرحله ی طولانی معرفی و متقاعد سازی مردم دارند که البته کار پر هزینه و زمان بری است.

                      دیدگاه


                        #12
                        پاسخ : آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

                        نوشته اصلی توسط rezarezaee نمایش پست ها
                        چند عدد از این بردها در ماه تولید بشه، میتونه اقتصادی باشه ؟ یعنی روی وارد کردن خط تولید PCB و بعدشم قطعات و مونتاژ آنها روی برد سرمایه گذاری بشه
                        برای PCB در شرایط فعلی قیمتها در داخل، بهتره اون رو برون سپاری کرد اما به تولید کنندگان چینی (متاسفانه)، که قبلا اینجا بحث کردیم:

                        دیدگاه


                          #13
                          پاسخ : آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

                          ضمن قدردانی از راهنمایی همه دوستان
                          یک سوال
                          آیا تعرفه واردات PCB + قطعات فرق میکند با تعرفه ی وارد کردن برد کامل؟ بردهایی مثل رزپبری یا بیگل و نانوپای و ... منظورم هست.
                          آیا تعرفه همگی 5% هست؟(البته گویا 9% و 4% دیگه هم به این 5% اضافه میشه؟)

                          دیدگاه


                            #14
                            پاسخ : آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

                            نوشته اصلی توسط مته به خشخاش نمایش پست ها
                            درود بر شما،
                            تولیدکنندگان بزرگ و بسیار مدرن و کارآمد مدارچاپی هم اکنون در کشور وجود دارند و با موفقیت مشغول به کار هستند.
                            نمونه اش شرکت جهان الکترونیک در یزد است که سایت آن را در اینجا می بینید:



                            پیروز باشید
                            بنده در جهان الکترونیک مشغول به کار هستم
                            باید به لحاظ تکنولوژی بدون جانبداری بگم بسیار کار جدی تر و تکنولوژیک تر از چیزی هست که تصور میکنید
                            شرکت هایی در تهران و دیگر استان ها با خرید چند ماشین مونتاژ و خط های کوچک آبکاری و ... به تولید کننده PCB تبدیل شدند ولی جهان الکترونیک واقعا کارخانه معظمی هست .... بخش مولتی لایر تا 32 لایه ( که جزء مشخصات فنی دستگاه ها هست ) برد میزنه و همیشه به وفور کار هست

                            حالا سوال اصلی اینجاست این دوست عزیزمون چرا میخوان چرخ رو از اول وارد کنند ؟ طراحی کنید کارخانجات اینچنینی با سرمایه گذاری وسیع هستند که کارتون رو بزنن


                            جهان الکترونیک وارد کننده دستگاه های مختلف مونتاژ و ... به سفارش هست و همین طور فروشنده مستقیم تمامی مواد اولیه لازم .... میتونید برای راهنمایی و مشاوره خرید دستگاه با کارخونه صحبت کنید
                            03537272090
                            داخلی 313
                            جدیدترین ویرایش توسط mehran901; ۱۵:۳۸ ۱۳۹۵/۱۱/۱۷.
                            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

                            دیدگاه


                              #15
                              پاسخ : آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

                              نوشته اصلی توسط mehran901 نمایش پست ها
                              بنده در جهان الکترونیک مشغول به کار هستم
                              باید به لحاظ تکنولوژی بدون جانبداری بگم بسیار کار جدی تر و تکنولوژیک تر از چیزی هست که تصور میکنید
                              شرکت هایی در تهران و دیگر استان ها با خرید چند ماشین مونتاژ و خط های کوچک آبکاری و ... به تولید کننده PCB تبدیل شدند ولی جهان الکترونیک واقعا کارخانه معظمی هست .... بخش مولتی لایر تا 32 لایه ( که جزء مشخصات فنی دستگاه ها هست ) برد میزنه و همیشه به وفور کار هست

                              حالا سوال اصلی اینجاست این دوست عزیزمون چرا میخوان چرخ رو از اول وارد کنند ؟ طراحی کنید کارخانجات اینچنینی با سرمایه گذاری وسیع هستند که کارتون رو بزنن


                              جهان الکترونیک وارد کننده دستگاه های مختلف مونتاژ و ... به سفارش هست و همین طور فروشنده مستقیم تمامی مواد اولیه لازم .... میتونید برای راهنمایی و مشاوره خرید دستگاه با کارخونه صحبت کنید
                              03537272090
                              داخلی 313
                              سلام و تشکر از شما دوست عزیز
                              اتفاقا برای من هم سوال شد که چرا وقتی جهان الکترونیک خودش هست، دیگه کار واردات و فروش ماشین الات و مواد اولیه رو هم انجام میده پس؟ همه سفارشات رو خودش بگیره و تولید کنه دیگه!

                              دیدگاه

                              لطفا صبر کنید...
                              X